Evli ise zaten bu katmerli etiksizliktir eşine saygısızlıktır...
Penisiniz Kaç Cm Diyen Kadınlar...
Evli ise zaten bu katmerli etiksizliktir eşine saygısızlıktır...
el öpülcek insansın!
bende katılıyorum buna büyüklükte iş olsaydı kadınlar sadece büyük olanı secerdi.
zaten öyle düşünen kadınlar bence doktora görünsün doktor detaylı anlatsın gerçekten mi büyük iş görür yoksa küçük mü?
birde şu benim ki 23 cm diyen erkeklere zaten erkek demem sizin yüzünüzden kaç erkek büyütüp de eşinin canını acitini farkindamisiniz zaten böyle nedenler yüzünden boşanma çok oluyor sizlerin sayesinde evlilik yıkılıyor!
Senin ki 23 ola bilir ama öbür kardeşlerini koplekse sokman hakkin yok!
Büyük seven bayanlara gelince ben daha büynü gördüm köyde yok ile büyük istiyor saniz erkekle olma git köyden eşek satın al o seni anca doyurur!
sizlerin yüzünüzden zaten böyle şey yüzünden çoğu sevgili kavga eder olmuş buza sizin suçunuz sadece utanin derim!
sanki her evlenecek erkek sizin göğüs büyüklüğünü soruyor da
sizin yaptınıza bakın! cok mu p*rno izlediniz ne yaptınız?
ALLAH her kuluna ayrıca güzellik vermiş de siz farkında değilsiniz!
Alttan beşinci gizlinin yorumunu okur musunuz, nasıl eleştirmiş beni sen kimsin ki bunu soruyorsun sana ne diye? Güldüm sadece:)
Harika bir soru cok guldum ama haklisin. Lafa gelince kizlar tipe onem vermeyiz der ama basta tipe sonra vucuda en son penise bakarlar. Hicbiri acaba bu adam nasil beyni var mi iyi birimi karakyteri kisiligi nasil diye sorgulamaz. Tek dertleri gorsellik. Tipi iyi penisi de 60 cm se tamamdir. Sanki hepsini alabileceklerde! Bu tipler psikolojik vakadir. Kendini bilen erkegini seven zaten boyuta bakmaz. Vajinanin zevk alan noktasi bellidir. 12 cm ve sonrasi sadece psikolojik tatmindir. Turk erkegi standarti 15-16 olduguna gore aramalari gereken es ya da sevgili adaylarinin penis boyutu degil yatakta bir kadini mutlu edebilme tecrubesidir. Bir cok sevgili ve evli ciftin sorunu ne yazikki budur. Ulkemizde gercek anlamda sevismeyi bilen insan sayisi cok az.
beyin-ruh bunlardır esas...
erkeğin penisinin büyüklüğü kadından kadına değişir. vajina yapısı geniş bir kadın için küçük olan bir penis dar yapılı vajinaya sahip biri tarafından devasa bulunabilir. bunun bir standardı olmaz olamaz. olduğunu iddia edenler emin ol kimseyle beraber olmamış olanlardır.
Evet siz çuvaldızı batıradurun bende bir çuvaldız kuzu dolmasına bir bakıp geliyim.
afiyet olsun:)
Cevap
27Cevap
sormaları hakları canım neden sormasın erkek biliyodur sevgilisinin vajinasını dar olduğunu her gün biriyle yatmıyorsa elbette o soru sorulmaz bayanlara erkeklere sorulur eline attığı zaman bamyaylamı karşılaşsın sonra ömür boyu mutsuzluk seninkide öküz altında buzağı aramak senin evelneceğin kişinin penisi 8-9 cm olursa sen nasıl sallanacaksın elbiseleri nereye asacaksın ya değilmi? küçük kltk snei
sorunca erkek mi oluyor karşısındaki? Ne demek küçük k...? Çok çirkin bir benzetme.
hayır bir erkeğe sormazsın tabide dedikoduyle öğrenirsin nasıl olduğunu benim 17-18 civarı
dedikodu ile öğrenilmez bu. Bunu sadece evleneceği kişi bilir. Başkalarından öğrendiğim erkek eşim olmazdı zaten.
arkadaşımdüşünemiyorsun tabularını kaldır ondan sonra oku yorumla bir kız bir erkeğin kaç cm olduğunu ilgileniyorsa öğrenir tahminen bakınca ne bilim etrafdan duyar bu şekilde 17-18 cm benim
bir şekilde öğrenilmez ki bu ya sorulur ya da daha önce beraber olduğu kişilerden öğrenilir. Tabi öğrenmek isteyenler için geçerli bu. Kendinizinkini yazmaya gerek yoktu soruda yok zaten tersine eleştirmişim bunu mesele yapanları.
yawru beni ekle senden koklaşalım kafanı yorma hem benimkinide seversin belki ne olucak ölümlü dünya hayatını yaşa yalaşalım seni amuda kaldırım kucağımda sabhala ufak ufak kışın şöminenin başında kürkü sereriz üstüne uzanırsın yalaşırız offfffffffff
utanmazsınız. Terbiyesiz... şikayet ettim...
sanki sizler çok utanıyorsunuz millet aya gider sizler yaya kalmışsınız elalemin kızları konuşmadıkalrı konu yok bu kezbana bak şikayet etmiş neyi şikayet ettin senin düşüncelerini yazdım sadece
benim düşüncelerim gel ...yapalım mı? Nasıl bir saçmalık bu ya?
Rahatsiz oluyosan okuma kimse basina silah dayyip outmuyor. Hem erkekler memnunki cevap veriyo sanane olyo erkkekmisin ? bidah bole abuk supuk kons senin o bu sruyu yazdigin parnaklari alip bir guzel gosterirm sana .Rahatsiz oluyosn cinsllik.kategorisine girme heresin dgisik deisik meraki olabilirr
sen erkeksin sanırım ben değil. ''bidah bole abuk supuk kons senin o bu sruyu yazdigin parnaklari alip bir guzel gosterirm sana '' diyen bir kadın düşünemiyorum.İ nş. değilsindir ama gerçekten bayansan önce edep adap öğren sonra cevap yaz. Sokak jargonunuda kendin gibilere kullan...
Ben kizim canim erkek olsam emin ol daha agirlarini hak ediyosun . Saanane herkesin keyfinin kahysimisin isedikleri soruyu soraralar saami soracaklar bu sitede penis boyunu sormayacaksiniz die bir yasak yok karisamazsin boyle herkese . Cok rahatsiz oluyosan okuma . Zorlami okutuyorlar basina silah mi dayiyorlar ?
muhatabım olacak düzeyde değilsin. Jargonuna uyanlara cevap yaz. Ben seviyemi düşüremeyeceğim.
he he isine gekmeyince oyle olur hep . Lafi yedin ya
bende yildizini eksiledim canim benim yerim <3
lafı yiyen ben değilim sensin bunu bile anlamıyorsun.
yıldızı önemsese idim bu kadar uç bir soru sormazdım bunu da mı anlamamışsın.
haha hayt asilsen anlamiyosun lafi yiyince cocuk gibi eksiliyosun cunku sdece buu yapabiliosun
bende eksiyi onemseseydimboyle bir soru sormazdim cocuk gibi avrandigub icin soyemek istedi
onu seni kim eksilediyse ona söyle bana değil. Çocukça davranan hangimiz acaba?
alla alla dminden beri eksiledigin kabul eder gibi hayir ben yapmadim dyo simdide gelmis onu eksleyene sordiyo komiksin ya
deminden beride hiç bir zamanda eksiledim demedim. Sen hangi kafadasın?
senin kafandan olmadgim kesin . Soyemedin ve benle eksi konusunda tartistin cunku eksiedin ekslemeseydin eger tbu eksileme konusu uzerine tartismadan siylerdin canim ;)
sen duymak istediğini söylememi istiyorsun. Eksilemedim dediğim halde polemik yapan biri ne derseniz deyin anlamaz.
he he kesin oyle kihkihkih :D bidaha buraya actigin sorulara dikkat et herez snden izin almayack sorarken burda penis boyunu sramazsiniz diye bir kural yok bidaha gordugunde okumadn.gecemibilirsin rahatsiz oluyosan yok sorrim diyosan ben hep burdayim
kesin olan ne biliyor musun? Ben cevap verdiğim halde sabit fikrin. Kimler sabit fikirlidir onu biliyor musun? Kendine güvenmeyenler. Sen emin olmadığın bir konuda bile böyle isen senle ne konuşulur ki Allah yardım etsin çevrendekilere.
Asil senin cevredekiler yardm etsin Allah sen cevrendekierde boyle karisiyomusun ? Burda her tip insan var belki o erkeklerin penisini mrak ediyo sanane herkez z senle ayni dusunmek zorundami ? Herkez enin istedigin sorulari sormak zorundami ? Ben kenime guvenmeseydim buraya bu cevabi yazip demiden beri senle tartismazdim kendime guvenim sonsuz
kendine güvenen emin olmadığı halde kesin öyledir demezdi. Bu kadar algın işte. Ben eksilemedim ama eksilese idim de neden söylemeyeyim ki? Buna kim engel olabilir?
Çevreme gelince kimse onun bunun erekeğinin boyutunu merak etmiyor.Sen sorabilirsina ama benim selam vereceğim bir tip bile olamazsın bu yüzden.Böyle saçmalıklarla uğraşanların derdidir bu.
senin kenine guvenin yok bence eger guveninolsaydio rahatsiz olduun sorunun altina yazardin bu sorduklarinin sen sadece pohpohlanmk istiyosun herkez aaa haklisin desin istiyoun
ben san bayilirim zaten . Cok guveseydin o sorunun altinayazardin bunlari . Geip burda srup herkez arkama olsundie dusunmezdin
ee diyelim ki pohpohladılar sonra bana ne getirisi olacak bunun? Bu kadar mı sığ düşünüyorsun gerçekten? Biraz bakışını anlama yetini geliştir.
Evet bukadar sig dusunuosun dusunmeseydin bu soruyo acmazdin burda. Herkezin ne soracagina karismazsin sitenin sahibimisin ? Degilsin . Herkezin merak dusuncesi farklidr sen dusunmyosunama o dusunuyo sanane . Hep seni pohpohladilar die sevinme rahatsoz olsalardi o kadar cevap vermezlerdi .
sen kendini sevinip sevinmemeye kodlayacak kadar sığ olabilirsina ama ben bunları düşünecek kadar basit düşünmüyorum. Evet tekrar yazıyorum. Kimseyi kimsenin boyutu ilgilendirmez. Bunu aklı başında hiç bir bayanda sormaz zaten. Sen öyle diyorsun iye seninki doğrudur anlamınıda taşımaz. Zihnini biraz geliştir yorum yaparken komik oluyorsun.
Sen burda bu soruyo soraak kadar basitlesmissin zaten baska soru sracak bisey bulamadin. Sende bidaha soru sraaken zihnini gelistir cok komiksin .Bizim konumuz ne nerden nereyecekiyosun tabi diyeek bisey bulamadin zihnime aklima yoneliyon anliyorumseni ezik. Evet baka sende kabul ettim kimsenin dusuncesi sorusu seni ilgilendirmez .
yooo yanılıyorsun...Ben o soruyu soranları eleştirdim. Basit bulduğum soruyu yani. Sen bunu da anlamamışsın garip... Ezik olan böyle radikal bir soru sorar mı bunu da anlamamışsın.
sen herkezin dusuncesin elestirmezsin senin icin basitsoru olbilir ama onun icin gyet iyi bu oru belki . Burda kac kisi var herkezin duusuncesi farkli sen her begenmedigin soruyu boyleelestirirsen eziklikte biinci siray gecersin . Galiba yapacak biseyin yoktu soru sorayimda ne olursaolsun ddin
Yazik . Simdi bende sni sorunu begenmdim ezikbuldum sana sirumu acmam lazim ?
Ezikliğin anlamını öğre bak onu bile bilmeden yazıyorsun. Ezik olan senin yaptığını yapar. Bana b,nlerce cevapda yazsan küstahlığını örteleyemezsin.Evet yine yazıyorum hemde bin defa yazdım kabul et hiç kimsenin organı kimseyi alakadar etmez.Elin erkeğininkinin ki ne anlam sağlark?Bize ne kiminki ne kadar? Eşi düşünsün.Ve açıkçası senin gibiler lütfen sorumu beğenmesin zaten.Bende istemem. Beğenirseler onlarla aynı düşüncedeymiş gibi olurum.Mümkünse lütfen nefret et sorumdan eksile,hatta eksilet
hahahahah :D ne begenmesi ya senin kafan yerindemi canim ? Dminden beritartisiyoruz daha sorumu begenme diyo begensem demeinden beri tartismazdm tatlim hahahah :D Ezi olmak istersem bu sorununaltina yazr senden ders alirim canim ikincisi bana katila kisiyi tanimiyorum bile ben se degilim herkezikedine benzetme
sen cideen anlamakta zorluk çekiyprsun ona kanaat getirdim.Ben beğenmemeniz gerekir zaten diyorum sen ne yazıyorsun. Biraz kitap, makale oku anlaman gelişsin. Sen zaten ben olma aman istemem.Katılan kişiyi nerden bu tartışmada araya koydun onuda anlamak güç.Sen sanırım içindeki fesatlıkla herkesi kendin gibi sanıyorsun.
Ben yeterince kitap okuyorum canim ama yinede beni dusundugun icin sagol <3 sen boyle bir sorusramazsin seni ilgilenirmez belki herkesin penisiniogrenmkistiyo snane sanamiyaziliyo gunahi sen mi cekiyon? Benim icimde fesatlik yok ama senden cok supheliyim . Tabi bu konumuz hakkinda laf bulamayincaheryeri karistiriyosun ya onun icin eziksin
bende snin hakkinda sorn hakknda ileri geri sor sorsam hosunagudermi
yok çok iyi analiz ediyorum yazdıklarından seni ondan yerinde cevaplar veriyorum. Ezik olan böyle net cevaplar vermez. Bunuda öğren önce sonra yaz. Komik oluyor hem de çok.
normal bir soru ise durum farkı ama kocası olmadığı halde bir erkeğin orasını merak etmek aynı değil.Bunu anlasan bi.
Sen once kendi sorunu uyice analizetde dusun bir sanki herkezsana sorack bu soruyu srayimmi die hangi git beyninle yazdib bu soruyu deminden beri konusuyosun laflarini toplsan bir bok yapmaz
ya gunahi sanamiyaziluyo istedigini merak eder sana mi yazildi onun gunahi niye boyle tepkilisin sen cekeceksin gunahini
tepkim üstüne düşmediği halde soranlara. Sen ister nasiplenir istersen nasiplenmeszsin cevabımdan...Zaten konuşma ve üslubundan çok farklı dünyaların iki insanı olduğumuz aşikarken...B..k kelimesini kullanan bir ile muhataplığım olmaz benim normalde.
Valla muhattap olmam diyon ama deminden beri oluyonhatilatirim :) senide bu soruyuacmak seni ustue dusmez bende bir soru acayim o zman cunku bende bu soruyo sorman ustune dusmedigini dusunuyorum
Normalde evet olmama ama senin gibi birine de küstahlığını çarparım yüzüne böyle . Üstüne düşüp düşmemedeki kriteri ve nüansı bile anlamıyorsun .Zor ya yanındakilere.
hahahahah :D valla cok komiksin ya ben sana oyle bir carptim ki konuyu oyle bir karistiriyon kicorba yaptin hahahahaa :D seni hic bisey ilgilendirmiyor benim yanimdaklerde ilgilendirmiyor her yere neden boyle burnunu sokuyosun anlamiyom ama ben oburnu kirip eline veririm sonra girursun anyayi konyayi
deminden beri bende saaoylebi soru acayimmi diyorum ac bie diymiyoun korkudan anladi mi nsil biseyms akillanmissinir umarim
sen ancak burun, parmak kırmasını söyleyebilcek düzeydesin işte. Bende tm bunu diyordum. Senin gibiler ancak bunu der.Ama sadece der, dikkat et, yapar değil der... Tabi karşısıdakide bunu yerse.Senin yanındakiler maalesefi bu kadar bozuk ağızlı biriile muhatap.Buda hayatın farkındalığı olsa gerek.Senen bir tane arkadaşım olmadı ağzı bozuk birinin jargonuyla kulaklarımı kirletmedim.Ama sen alışıksın erkekvari atarlanmaya. Ne dersen nasıl tahrik edersen et seviyene düşmiycem.Bunu başaramayacaksın.
korkudan mı? Ayyy huna bildiğin kahkaha ile güldüm ya:))) İyiymiş. Korkudan mıymış? Valla akşam akşam güldüm:))) Tenezzül edip saçmalığına alet olmamak içindi ama bunu da anlamamışsın biraz oku kültürlen. Ne kadar banal lursan ol kendi seviyende göremeyeceksin beni. Kendini bu kadar önemseme. Öyle olsaydı el pençe dururdum yazdığına...
hahahahhahah :D ben yapacagim bunu soru hakkim gelsinyapacagim iyi takip et gece yapacagim bunuiyi takip et :D afferim sana hp boyle akili ol kotusoz soyleme afferim afferim hahahah :D ezik seviysiz herkesin sorusuna karisan kisigorecegiz
hahahahah ben yeterince kulturluym canim sen asl kulturlu olsydin boye bir soru acip karsindai insani rencide etmeye calismazdin sendeki bos kultur klturluyumdie avunuyosun ama bibok etmezsin
bide kulturu kibar konusma sabiyosun buna daha cok guluyorum kultur kibarkonusma olsaydi bitek sen kalidin duyada galia
Son kelimen senin nasıl bir kültürel yapıda olduğunu söylüyor. Benim ağzımdan asla öyle bir b...k laf çıkmaz.Kötü söz söyleyeni yansıtır Ben şükür o seviyesizlikte değilim. Ha bu arada senin değerin ne ki gözümde takip edeyim? Kendini kendi kendine önemsetme çabaların var ama bu sende ancak geçerli ve kabul görürü. Ben ve benim düşüncemde olanlarda değil. Başkalarının organını merak edenlerle aynı formatta olmamak ancak bana onur verir. Senin eziklik dediğin duruştur. Tabi anlayana.
Kültür, nezaket, asalet bunların tek tek anlamlarını bil, bu olgulara yüklenen anlamları bilmediğimden çok dayanaksız ve isnatsız yazıyorsun ve her yazdığınla daha da komikleşiyorsun. Burda meydanı boş görüp atabilirsin ama normal hayatta arkandan çok gülen olur.
tzmm hrkezin orgnni merak etmeye bilirsin buu bend meraketmiyorum ama herkezin sordu soruyo kariamazsin belki o merak ediyor sni ne ilgilendiriyor burda kendinibeenmis skilde souru soramasin sorursan yine goruusruz tatlimşu ancikmam agerek amabidaha sorarsan eger gorusuruz . Benim kultumseni ilgilendirmez her kulturlu kotu spz knusmaz ie bisey yok hekezin iinde braz pislikvardir . Seninki kultur multur degil. Konusmalarindan anlasidigi gibi herkesin herseine karismak isteyen bir karaktrin var
benimşu ancikma gerek ama gece burda bendesoru aacacagim bakalim guzel oluyomuymustakipet optum
en kendi düşüncemi paylaşırken senden izin almıycam. Bunu sen belirleyemezsin. Bende çıkıcam.Her kültürlü kötü söz konuşmaz ama kültürlü dikkat et. Kültürlü olduğunu zanneden değil. Sorum canını sıkmış olabilir çünkü yapılan ortak bir yanlışı eleştirdim. Buda çok alışılmış değil sana göre.Bu kullandığın jargonu bırakmadan kültürden bahs etme. Komikliğini katmerliyorsun.
değer taşıdığını düşünse idim ederdim. Ama ağzı bu kadar bozuk olan birinin açtığı soruyu okuma zahmete girip enerjimi harcamam boşuna.
erkekler kendi hakkını savunamamıyordu sanki onların dilleri yokmu sanane kim ne sorarsa sorsun cevaplasınlar diye silah zoru yokya kimisi sever cinsel muhabbeti içinde hayal etmek için soruyordur belki komplekse sokmakla ne ilgisi var...
ilgisi çok var? Biz bayanlara sorulsa vajinanız ne kadar dar? Hoşumuza gider mi? Sürekli bu psikolojik baskı var. Empati yapın...
aynen valla, sanki içlerinden seçip alacaklar.
kadının abazasıda böyle oluyor sanırım.
gel apla geeellll .. seçmece bunlarrr :) boy boy cm cm :)
muhtesemsın :) ama soranların bı kısmı meraktan buyuk kısmıda fırlamalıklarından soruyor..
ozellıkle bu cumle sahane : Erkekliğin göstergesi kaç cm olduğu değil, kimde olduğudur.
eski tartışamalrda vardı seninki darmı genişmi diye ama bitmeyen bir tartışma bu o şekil soru soranlarında üyelikleri iptal oluyor zamanla eski mücadeleci laf sokucu erkekler kalmadı pek şimdikiler çoluk çocuk bir çoğu ne denirse tamam deniyor :)
soru sormanın herhangi bir kriteri yok...her insana kendi doğrularınızı empoze etmeniz mümkün değil...insanlar çeşit çeşittir
soru sormak yermek, rencide etmek demek değildir...
azgınlıkta sınır tanımayanları seviyorum sanane adam vakit geçirio sinir oluyosan girme cinsellik bölümüne
Senin sorulanı okuyup anlamama sorunsalın varsa ne yazarsam yazayım anlamazsın ki.
hay ağzını öpeyim ya, küçük diyorum hala kaç cm söyle diyor hatun yaa..
ben rengim neyi ifade ediyorsa oyum. Emin olun.
birebir örnek aslında mantıklı düşündüğünüz de. Her ikisi de karşı tarafın hassasiyetidir...
Est. ama her iki konuda hassasiyetidir her iki tarafında o anlamda bire bir. Bir bayana geniş dense rahatsız olur gibime geliyor. Küçük dediğin halde hala soranın amacı neydi?
oldu o halde. Eşimi sevdikten sonra ne anlamı var üç cm in beş cm in? Bunlar basit, hayatta başka hiç eğlenecek hedefi olmayanlar için geçerlidir. Adamın gözüne bakmak bile yetiyorken çoğu zaman... Aklıma bile gelmedi sahi eşiminkini evlenmeden ne kadardır diye.. Ruhu gülüşü yeter sevince...
yok ya.Tamamen ön yargı bence. küçük dediğim halde soruyor diyenin amacı neydi ki?
görsem ne olur ki önemsemiyorum cidden.
evli misin?
bakmadım. bekar yazıyor.
anladım.Hani evli olsanız eşiniz mi diyor diyecektim de değilseniz önemsemeyin bile hiç.
önemli değil.
Daha gelişme çağındalar ablası. Merak ediyorlar boşver
ergenler dışında yaş aralıklarına bakın onlardan da gelmiyor değil bu sorular. Böyle soran bayanlar taşa tutar mı tutar beni şimdi:)
biri damardan yaralamış seni :)) geçmiş olsun .esas meseleye gelelim ben ölçmedim ama sağolsun bir kadın içine alıralmaz ölçüyü verdi :))) sanki içinde cetvel var şaşırttı beni hatun ama helal olsun ne diyeyim
yaralamış derken açar mısın anlamadım?
yani aldatılam ya da terk edilme v.s mi oldu
hayır olmadı şükür ya:)
:))) şanslısın o halde
siz aldattınız mı yoksa?
mecbur bırakılmak nedir kelimeler yetmez tarifi mümkün değil ...
mecbur bırakılmak? Eşiniz tarafından mı? ilgisiz miydi ki pardon açar mısınız?
kapanmış defteri açmanın manası yok ama kısaca beni aldattın mı diye soran manyak bir karım vardı ee eşeğin aklın karpuz kabuğu düşürürsen olacağı bu tabi
seviyor muydunuz eşinizi?
herkes severek başlar ama birşeyler tüketir onu gün gün ...eğer onu beslemezseniz
uyum mu yoktu aranızda? Neydi tükenen? Bende evliyim.
eski eşim çok kıskançtı hayatı dar eden bir tavırdı bu birde zırt pırt telefon neyse daha fazlasına gerek yok
anladım. Geçmiş olsun o halde. Şimdi mutlu musunuz? Çocuk yok umarım?
yeni sevgilim hamile , teşekkür ederim eski karımda bir yılını bir ayıyla geçirdi ve ayı bunu iyi harcadı eee Rüzgar eken Fırtına biçer ... en son aradı beni eski eşim seni seviyorum diyor ,artık sevme beni neden mi onu kendi eliyle öldürdü sağolsun ben mutluyum baba olacağım bundan daha güzel ne olabilir ki
sevgilim demişsiniz nasıl olacak evli değilsiniz? Ailesi ne der kadının?
yaşlar kemale ermiş durumda ailemi kaldı ...
kızları sonuçta 80 yaşta olsa nikahsız bir baba izin veremez yani. Evlenmeden nasıl izin verdi ailesi ?
evleneceğiz tabiki ;)
öyle bile olsa evlenmeden iyi izin vermişler. Ailesi tepki göstermedi kızlarına?
neyse o kısmı özel
özel olduğu belli Hayret ettim. Kolay kolay hiçbir aile izin vermez nikahsız utanç duyar hatta.
Merakın sebebi açık soranların vajınaları okadar açılmişkı hep farklı penisleri yedikçe artık daha büyük penisin peşindeler artık küçüğü yetmiyor
belkide gay'dir onlar yaaaa ve bu sitedeki çogu kimseye zaten inanamıyorum normalde zaten önyargım vardı şimdi hiç evlenmek bile istemiyorum kadınlar bu kadar düşmüş olamaz :(
buraya can sıkıntısından üye oldum yorum yapıyorum falan zaman geçiyor sna bunu hesap verecek değilim sen kimsin hesap soruyorsun bana dikkatimi çekiyor bakıyorum yeni yayınlananlara
her bayan için geçerli değil bu. Bazen rast geliyorum resmen boyutuyla ilgilenen yorumlara. Artık sinir oldum yazmak istedim. Nedir bu takıntı ya? Size ne elin erkeğininkinin ne kadar olduğundan?Kocanız mı?
senin gibiler zor bulunuyor zaten
tebrik ediyorum sizi güzel cevap ağzınıza yüreğinize sağlık
rica ederim.
kategoriye göre girin yorum yapın yanar döner olmayın
anlamadım?
merak eden sorar vakit geçsin diye bunun için senden izin almasına gerek yok moralini de bozmana gerek yok hani
saçma buluyorum.
belli ki kız zevke gelmek istiyor neyini saçma buluyorsun ki
merak edenler kendilerine kalıp arıyordur ondan bu merak puhahah
yada hayallerindeki:))
Merak merak tamamen o işi yapmasa bile o boyu meraktan sorup onu hayal etme gibi geliyor bana.:)
vuhuuuuuu :D erkekleri savunan bir kadın , harikasın :D
gerçeği savundum. İnsanlık tarihinden beri çekilmemiştir bu dert ya.. Sizin adınıza üzüldüm ve yazmak istedim. Erkek olmam gerekmiyor. İnsan olmam yeterli bu orantısız güce...
aslında sonuna kadar haklısın ve bizim aklımıza gelmeyen bir düşünce. madem bizimkinin boyu bu kadar önemli hale getiriliyo, sizinkinin de darlığı genişliği önemli olması lazım ki iki taraf da biraz tutuşsun :) ya önemli olsun ya da iki tarafınki de önemli olmasın
Bravo bacım.Arkandayız.(O anlamda değil)
başka anlamda olamaz zaten...
Ben rahatsız olmuyorum yarası olan gocunur misali.
o halde bencilsiniz. Sizi ilgilendirmediğinden hemcinslerinizin kompleksi de umrunuzda değil yani...
Milletin penis boyu sıkıntısı toplumsal sorumluluk mu ? Hemcinslerimin penisi beni hiç ilgilendirmiyor. Sizi çok ilgillendiriyorsa eğer küçük penisli bir eş bulup evlenmeyi görev edinin ya da bu kişilerin öz güven kazanmasına cinsel yollarla yardımcı olun :) Daha etkili olur.
Ben bunu soran bir kadına rastlamadım ^^
bir sürü bayana rastladım ve kendi hemcinslerim adına utandım...
Helal olsun ne diyeyim... asrın sorusu...
yazmayayım dedim ama dayanamadım...Bu saçmalık nedir ya hu? Size ne milletin bilmem neyinden? Haliyle erkeklerde en az 2, 3 cm fazlasını yazıyorlar. Bu kadar psikolojik baskıyla...
düşünmemek mümkün mü? Kriter cm olmuş sanki...
işte bunlar hep seks...
gel alnından öpicem seni ya helal olsun valla :))
Rica ederim. Ama alnımdan sadece öpen eşim olsun.
Sahi sizinkinin çapı ne ? Derinliği ne kadar ?
sorsanız yeridir... Bu kadar komplekse neden olanlara gerçekten...
Hanfendi tiribünlere oynuyorsunuz :))) Akıllıca:)))) puan veriyorum size.
tribüne oynamaya hayatımda hiç yer vermedim ama siz önyargınızda uçtasınız diyeyim...
Bir kadın hayatında bir kere görür demişsiniz. Erkekler için serbest midir ? İstedikleri kadar görebilirler mi ?
Soru kadınlara yöneliktir. Bundan o anlam çıkmaz...
çuvaldız genellikle başkalarına batırılır ama...
sonrada neden özgüvensiz erkekler olur, sertleşme problemi yaşanır? Yaşanır tabi. Bu kadar baskıya ne olacaktı başka?
aynen resmen terbiyesizlik başka bişey değil.
ben bu soruyu kimin sorduğunu biliyorum :)
bende kimin cevap verdiğini:)
hatun haklı beyler dağılın :)
çok doğru söz
Haklısın abla :(
Helal kız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar