+1 yılgenetik kod aktarımı.
www.mymonthlycycles.com/.../...rtilizes_egg_sm.jpg13 Yorumla
Soran+1 yılbilimsel :)
- +1 yıl
abaza cühelamız biraz bilgilensin istemiştim. :)
- +1 yıl
eig için teşekkürler...
En İyi Cevaplar
neden soruyu okurken cevap vermekte tıkandım onu düşünüyorum şu an :D
13 Yorumla
Soran+1 yılneden acaba? :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılTutku, şehvet, bütünlük
15 Yorumla
Soran+1 yılnormal :)
Cevap sahibi+1 yılBu da arkadaşımın yorumunu merak ediyor 😊 Aşk , zevk, en yakın hali
Soran+1 yılFalcı teyzeler gibi oldum :P :D Tövbe yarabbim :)
Cevap sahibi+1 yıl😊😊 valla bilmiyorum çok merak etmiş başımı şişirtme bari bişey söyle kurtulayım ondan
Soran+1 yılromantik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
napcağını bilmeyen Türk kızları, azmaktan gına gelmiş Türk erkekleri ve eşittir sevişememek
179 Yorumla
Soran+1 yılmennuniyetsiz, kötümser
- +1 yıl
Evleneceği kadınla ya da adamla yapsa mutlu olmuş olmuyor mu her sevgili olanla yapınca mı mutlu oluyor ayrıca sevişmek seks yapmak kötü bir şey değil kötü olan bunu her sevgili olduğun insanla yapman ben sevgililiği bağlılık olarak görmüyorum hayatı zevke sadece zevke dayalı yaşayan insan evlendiğinde karısına/kocasına sadık kalamaz ya boşanır ya da boşanmadan yapar yapacağını bir süre sonra sende aradığı zevki bulamazsa yapacağı bu zevk odaklı yaşamamalı insan
- +1 yıl
Kötü olmayan sevişmeyi niye her sevgiliyle yapmak kötü olsun? Evet kendini kısıtlayan insan mutlu olmaz, çünkü bu doğanın bize verdiği bir ihtiyaç, kısıtladıkca senin daha çok üstüne gider isteğin. Boşanmaların asıl sebebi tek eşlilik ve sevişerek eşini seçmemektir. Eşini sevişmeden seçtiğinde ve tek bir kişiye bağlı kaldığında boşanmalar oluyor. İnsan doğası gereği zamanla tek kişiden sıkılır ve sevişmeden seçtiği zaman da ten uyumu olmazsa ömür boyu cinsellikten dolayı üzgün olur ve aldatabilir. Cinsellik geçmişi kirletmez, geçmişi kirletenler insanlar pis yargıları.
- +1 yıl
Ben doğuştan anlaşıyor demedim ölünceye kadar cinsellik de yaşamasın demedim benim dediğim şey şu bir insanı önce beğenirsin sonra tanıma yoluna gidersin sana yaklaşımından ailesine arkadaşına yaklaşımından tanımaya çalışırsın ailesini tanıyarak nasıl bir çevrede yetiştiğini anlamaya çalışırsın sana birlikte hoş vakit geçiririz iyi anlaşabiliyor musun buna bakarsın bu sürede zaten ısınırsın hayal kurmaya başlarsın o da sen de sonra ciddi düşünürsün evlenirsin sonra anal mı yapacak oral mı yapacan çatıda mı yapacan hava da mı yerde mi yapacaksın nasıl istiyorsan karşılıklı zevk çerçevesinde yaşarsın ama dün sevgili olup aşkım çiçeğim böceğim deyip ertesi gününde yatakta bulmazsın kendini azgınlık başınıza vurduğu için kolay zevk arayışındasınız anneniz babanız da böyle evlendiler aile kurdular çocuk sahibi olup mutlu oldular
- +1 yıl
@Bummy Zaten bir günde olmaz sevişme, burda cinsel konuşmaya benzemez sevişme burda eyleme geçilmiyor burdakilere göre yargılıyosan. Ama sevişmek için de evlenmek gerekmez, iyi tanırsın uyuşuyosanız sevişirsin. Evlilik sadece bir kağıttır. Ama bu rakamın yani güvendiğin insanın birden fazla olması kişiyi kötü yapmaz. Çünkü cinselliğin kendisi iyi. Senin dediğin gibi sevişmeden evlenirse ten uyumu olmadığı için ömür boyu mutsuz bile olabilir. Benim annem böyle evlendi mutlu olmadı aldattı babam.
- +1 yıl
@Bummy Sen sevişerek evlendiklerini nerden biliyosun yataklarına mı gittin? Ayrılığın tek sebebi cinsellik olmaz ama sevişmeden evlenmek de ayrılığa neden olur. bir bir saat önce nineme ben sigaradan kalp ameliyatı oldu şu kişi dedim, ninem de aa altımızdaki sigara mı içti o da kalp ameliyatı oldu dedi, ben de ameliyatın tek sebebi sigara olmaz ama o da sebep olur dedim. Yani ninem gibi düşünüyosun. Sen sevişmeden evlendin mi ayrılma oranını arttırırsın ve insanlar tek eşli olamazlar sıkılırlar tek eşli olmakta ayrılığa neden olabilir.
- +1 yıl
Benim annem babam da böyle evlendi ve hala evliler teyzem de böyle evlendi evlilikleri hala devam ediyor aldatmak konusunda baban daha önce birliktelik yaşamışsa aldatmıştır ve hayatında çok kişi olmuş sonra ayrılmışsa bir insan kadın erkek farketmez iyi bir intiba bırakmaz bende ya ne istediğini bilmiyordur ya da doğru karar veremiyordur eğer evlilik gerçekten bir kağıt parçası kadar değersiz bir şey olsaydı neden bu kadar toplumda önemli bir şey insan evlendiği zaman toplumda bir saygınlık kazanır insanlar evli kadın evli adam dedi mi daha saygılı davranır neden çünkü ev kurmuş aile kurmuştur
- +1 yıl
Senin ailende sorun var insanın doğası gereği insan tek ellidir insan eşref-i mahlükattır ve bu dünyaya karşı ailesine karşı başka insanlara karşı sorumlulukları vardır her şeyi kafasına göre yaşayamaz eğer öyle olsaydı 5 erkek 1 dişi Kabil'e kurar ya da 5 dişi 1 erkek Kabil'e kurar yaşardık insanın gerek fizyolojisi gerek psikolojisi bunu kaldırmaz
- +1 yıl
@Bummy Evli olabilirler hala şansları varki tenleri uyuşmuş olabilir veya uyuşmasa bile dayanıyo olabilirler, aldatıyo olabilir farkında değilsinizdir belki. Şimdi senin söylediğin önceden ilişki yaşamışsa aldatmıştır olayı biraz mantıksız çünkü herkes ilişkiye bir kişiyle başlar ve senin baban ilk annen ile başladıysa o zaman onun da aldatması lazımdır, anlatabildim mi? Yani ilişki yaşamak aldatmak anlamına gelmez. Senin baban veya annen iradeli biridir aldatmıyodur belki tenleri uyuşmasa da ama herkes senin ailen gibi olmayabilir ve bu söylediklerim aldatmaya sebep olabilir. Aldatmayanlardan değil aldatanlardan örnek verip sebebini aramak gerekir. Çünkü istisnalar kaideyi bozmaz. Toplum evliliği gözünde fazla büyütüyor ve bu büyütmeyi abartıp cinsellik üzerinden insanların hayatlarını karartabiliyorlar. Unutmaki seni el üstünde tutan o övdüğün toplum en küçük hatanda yerin dibine de sokabilir.
- +1 yıl
Ben ne toplumun ne başkasının hayatını yaşarım, toplum bunu yüceltiyo şunu övüyo seviyo diye yaşayanlar kendi hayatlarını yaşamazlar unutma. cinsellik bize doğanın hediyesi ve hepimiz içinden de bunu yaşamak, yaşamayı istemek geçiyo ve bunları isterken hiçbirimiz kötü değiliz, dini veya dinden dolayı oluşan toplumsal yasaklar yüzünden zamanla bu öğretilenler nefrete dönüşüyo, ama din bile cinsellik kötü diye değil, fazlasıyla iyi ve güzel diye ona uymamayı emretsem acaba uyar mı düşüncesiyle yasaklıyor. Cinsellik kötü olduğu için değil. Ama halkımız yine güzelim cinselliğin üstüne yükü bindirip cinselliği kötüymüşçesine dillendiriyor. Hangi dinden olduğumuzun önemi yok, cinselliği hiçbirimiz birine zarar vermek için istemedik, saf duygularla o en güzel duyguyu tatmak istediğimiz için istedik. İster evli olsun ister bekar, ister bir kişiyle yapsın isterse birden fazlasıyla, ister kardeşin olsun ister başka bir yakının, evli olsa da olmasa da yapcağı şey aynı olcaktır.
- +1 yıl
Bir kağıt imzalamayla yan evlilikle verdiğimiz kardeşlerimiz güven altında olsun diyedir, cinsellik kötü olsaydı evli olunca da izin vermezdik. Güven düşüncesinden, nefrete dönüşen düşünceyi aşmalıyız artık. Cinsellik en güzel duygu ve zevktir bence. Sen kendini bildiğin zaman evli olmadan da sana zarar veremezler, ama bilmediğin zaman evliyken bile verirler. Ben kendim bir bireyim ailemin beni doğurmuş olması kimle ne yaşıcağıma karar verebilceğini göstermiyor. Bana karışamayan kimseye karışamaz, bu ben kız olsaydım da geçerli olurdu. Cinsellik kötü değil insanlar kötü. Çocuklar küçükken cinsellik o kadar güzel ve masum gelirki oraya buraya sürtünürler o zevki yaşamak için bilmeden. Bir veya birden fazla kişiyle olsun veya birilerini tahrik ederek tahrik olsun farketmez, cinsellik kötü değilki birileriyle cinsellik yaşamak kötü olsun.
- +1 yıl
@Bummy Eski Türk topluluklarının bir kaçında vardı zaten bu, insanların isteklerini senin ailende sorun var diyerek atamazsın bir kenarı. İnsanlar bu yüzden ayrılıyor. Arapça kelime kullanıyosun ama dinin kendisi 4 tane kadına izin veriyo. Şerefin şerefsizliğin ne olduğuna siz karar veremezsiniz veya insanların nasıl olması gerektiğine. Bu yaptığınız çözüm aramak değil dinle harmanlanmış tabuları başkalarına uygulamaya çalışmak. İnsanların isteği bu yöndedir, siz kabul etseniz de etmeseniz de.
- +1 yıl
Ben hiçbir şeyi el üstünde tutmuyorum dediğin şey sadece şu birliktelik özeldir herkese vücudunu ruhunu teslim edemezsin mahremini açamazsın çok seversen ya da sevilirsen güvenirsen belki e birine bu kadar sevip güveniyorsan evlenmemene ne engel var hadi diyelim ki 1. İçin bu dediklerim oldu nikahlanmadan yaptın 1. Sen yana bir beklenti içinde olup beklentin boşa çıkınca 2. 3. 4. İçin çok da seçici olmuyorsun zaten bir kez taviz verdin o artık senin için taviz olmaktan çıkıyor hem kendini kullandırıyorsun hem de başkasına kullandırıyorsun tek eşli olmayan birlikteliklerin aynı insanla ara vermeden 10 yıl sürdüğünü gördün mi en fazla 3-4 yıl sürüyordur her zaman o kadar bile sürmez her yıl başka bir insan olur hayatında her yıl başka bir ten başka bir vücut e buna yaşantı mı denir hem bir çok hastalık cinsel yolla bulaşıyor sağlıklı da değil senin baban aldattığı için böyle düşünüyorsun benim annem babam Allah'a çok şükür nazar değmesin birbirinin ilkiydiler evlendiler sonra hep aynı
- +1 yıl
@Bummy Hayır canım öyle şey mi olur buraya gelip yargı dağıtıyosun resmen yani adama sorarlar sen kimsinki diye, ne güzel şunu yapamazsın bunu yapamazsın diyosun. İsterse yapar cinselliğin hiçbir kötü yanı yok niye yapmıcakmış? Kimse bir kişiye bağlanmak zorunda filan değil ve birine bağlanmakta zaten hem acizce hem saçma. Evlenmek istemiyor kişi belki hiçbir zaman ona uygun değil evlenmek ve evlilik sadece güven sevgiyle geçmez bunda cinselliği de tartmak lazım, sevgiyi güveni tartıyosun evlenmeden önce de niye cinsellik tartmayasın? halbuki en önemlisi o. Birinin kullanılması için tek taraflı olması lazımdır, cinsellik zevk verir hem de iki tarafa, yaptığı şeyden ne zarar görür ne tek taraflı olmuş olur, eğer umduğunu bulamazsa devam eder bunda kötü bişey yok. Senin bir tane hayatın var, sevgiyi güveni tartıp, cinselliği tartmamak tamamen salaklıktır. O zaman sevgiyi de güveni de tartmadan, sevmeden güvenmeden evlensene? Ülkemizde çok eşli evlilik yaygın değliki göreyim?
- +1 yıl
Ama muhammedin zamanından çok eşli evliliğin uzun olduğunu görüyoruz. Bundaki tek farklılık çok eşlilik kadına da gelmeli. Cinsel yolla senin babandan annene annenden babana da bulaşabilir bu mantıkla, ikimiz de yaşantılarımıza göre konuşuyoruz senin mantığınla, senin ailen şanslıymış ama biz olasılıkları konuşuyoruz, olumlular üzerinden hareket edersen olumsuzlara çözüm bulamazsın. Onların dertlerini düşünmelisin. Bu kadar insan bir farklılık istiyoki aldatıyo.
- +1 yıl
O insanın ne kadar değer verdiğini ya da vereceğini de seni bekleyip beklemediğinden anlarsın sen askerdeysen seni aldatacak mı bekleyecek mi ya da sen o insanla birlikteyken seks yapamayacak duruma geldiğinde ya da senin yardıma ihtiyacın olduğunda senin yanında olacak mı ya da seni bekleyecek mi ancak o şekilde öğrenirsin diğer türlü kolay olanı herkes yapar
- +1 yıl
Aldatıyosa seni tek sebebi vardır tek eşli olmak istemiyodur. İnsanların tek bir kişiye bağlanması ve birinin de sana bağlanmasını istemesi başlı başına çok ezik bir duygu bence. Ben sizi önceden uyarayım da birilerini tek eşlilik ile sıkıştırdığınızda, aldatılınca üzülmeyin. Benim patronum karısını aldatıyo ama karısının haberi yok, aynı şekilde annen veya babanın da haber olmayablir. İnsanlar özgür olunca mutlu olur, bu kısıtlamadır, aldatıldığınızda bu kısıtlamadan dolayı tek sorumlu kendiniz olursunuz haberiniz olsun. Sonra iyi erkek değilmiş gibi bahanelerle kendinizi tatmin edersiniz.
- +1 yıl
@Bummy Çok eşli olmak istediğini dile getiremiyorki, çünkü toplumun herkesi bencilce herkesi kendine benzetmeye çalışan yargılaması var. Bunu yapanlar zaten bu şekilde evlenmeyi kabul edenler hep. Birileriyle cinsellik yaşayan kimse berduş olmaz hanfendi canınızı sıkmayın siz, berduş insanları cinsellik yüzünden üzmeye onları yargılamaya çalışan kişilerdir bence, çünkü amaçları o kişiyi ezmektir direk. Başkasının hayatlarına burunlarını sokarak hem de. Siz belki farkında değilsiniz ama cinselliğin sadece evlilile normal olduğunu savunanlar siz kadınları eziyor, biz siz kadınları savunuyoruz hani şu berduş dediğin tipler sizi savunuyor. O kadınları ezen erkeklerden farkın olmadığı için siz gibiler ezildiği zaman hiç üzülmüyorum.
- +1 yıl
Benim tabiki de hayatım var bunlar benim doğruları sadece toplum için yaşasam böyle olmazdım emin ol toplum iki yüzlüdür eğer topluma göre yaşasaydım bunlar benim fikirlerim olmazdı kapalı kapılar ardında kutuyu açtırmayan sallatırdım 😄😄 tıpkı çoğu bakire görünümlü kadının yaptığı ve çoğu namuslu görünen erkeğin yaptığı gibi ama ben gerçek dürüstlüğün peşindeyim ve bana da gerçekten dürüst olacak adamın peşindeyim emin ol sen bir kadını gerçekten sevdiğinde aşık olduğunda onu paylaşmayı bırak bu fikri duymaya bile tahammül edemeyeceksin erkek sevdiği zaman sahip olmak ister kendisine ait olsun ister ve sen bir kadını böyle sevince senin karşına gelen kadın birçok şeyi yaşadığında sen ondan bunları duyduğunda üzüleceksin belki kendini daha kötü hissedeceksin ve o kadında bunu tahmin ettiği için sana kendisinin bilmesini istediği kadarını anlatacak
- +1 yıl
@Bummy Birine ait olmak isteyen kendini açıkca bir mal gibi görüyodur, ben bu çocuksu duyguları çoktan atlattım karşında çocuk şöyle böyle hissetcen diyosun, ben ne birine mal olarak görürüm ne de mal olmak isterim, bu yüzden sahip olmakta olunmakta istemem. Ben sevdiğim kişinin özgür olmasını kendimin de özgür olmasını isterim, hayatın tadı böyle çıkar, toplumu umursamam diyon ama ahlaktan bahsedip kendinle çelişiyon çünkü ahlak toplumun ve o toplumun dininin insanlara baskıladığı doğru ve yanlışlardır. Ben bu düşüncemi heryerde de savunurum ama insanların yani başkalarının da savunmasını açık dilli olmasını istiyosanız insanların üzerine cinsellikle bu kadar gelmeyinki siz de aradığım kişiyi buldum derken kandırılmayın. Siz insanları baskıya maruz bırakmasanız bu insanlar zaten cinselliklerini özgürce dile getirirler, bu yüzden cinsellik yaşıyolar gizlice, çokta gizli yaşamktan mutlu oldukları için değil, bir gün senin başına gelince görürüm seni de.
- +1 yıl
He he görürsün valla 22 yaşına kadar yapmadıysam biraz zor 😄 Birine ait olmak neden mallık olsun ben ayrıca cinsel baskı yapmıyorum gitsin kiminle yatarsa yatsın bana ne ben öyle birini hayatıma sokmam diyorum sadece ben sevdiğim kişinin özgür olmasını isterim ne demek ya özgürlük diye bir şey yoktur bir defa hadi özgür olmasını istiyorsun diyelim seninle senin aklındaki gibi mükemmel bir seks yaptı değilim sen devamını istedin diyelim ama o senden memnun kalmadı diyelim gitti başkasıyla yaptı seni daha da hiç aramadı diyelim o zaman da mı özgür oldu diye mutlu olacaksın 😂 Bir insanla birlikte olmayı sen esaret olarak mı görüyorsun
- +1 yıl
@Bummy 22 yaşına kadar ne yapmadıysam, ben bişey yapmadığımı söylemedimki. Mal dediğim hakaret olan mal değil eşya olan mal. Çünkü birine ait olmak onu senin sahibin yapar. Senle mutlu olmadı diye onu esir mi alcan yani? Özgürlük diye bişey yoktur da ne deme. Siz resmen insanları esir alıyosunuz o zaman bu yüzden cinsellik yaşamadan evlenmek istiyon. Sizin elinize düşene acıdım cidden. İyiki sizin gibi düşünmüyorum ve sizle olana da acırım doğrusu çünkü hayatı esir gibi geçcek. Özgürlük yoktur demek ve birini seni beğenmedi diye esir almak gerçekten korkunç bişey.
- +1 yıl
@Bummy Hanfendi gitmesine izin mi vercen diyodun az önce, bu esirliktir. :D Onun adı özgürlük ve hayatın tadını çıkarmak, sizin mantığınızla da bir kişiye bağlı olmak kelimesini bir kişiye vücudunu satmak olarak da çevirebiliriz o zaman. Yaptığın kişi her halukarda başka bir vücut başka bir beden. Bunu tek kişiyle yapıyosun diye farklı olmuş olmuyor. Kötüyse kötü bişey yapıyosun, ha iyiyse eğer bu herkesle iyidir. Kimse sizin gibi birine kölecesine bağlanmak zorunda değil. Birine bağlanmak o kişinin aşağlık duygusu yaşamasındandır, ihtiyacı vardır korunmaya birilerinin kolu altına girmeye. Ben aşağlık duygusu hissetmiyorum.
- +1 yıl
Benimle olan kadına sizin gibi ne sıkıntı getiririm ne kısıtlarım ne cinsellik yüzünden canını sıkarım ne de başkalarının hayatını sizin gibi karartmaya çalışırım. Benimle olan mutlu hayat yaşamış olur, sizler cinsellik ile insanların hayatına karışıp, kızları ezmeye çalışan erkeklerin dileklerini yerine getiriyosunuz ama aynısını siz yaşarsınız bilmiyosunuz. Siz yasaklarınızla kısacık hayattan da nefret ettirirsiniz, ben cinsellik yaşayanı kötülemez kadına daha güvenlir bir hayat sunarken siz her an bir zarar verme konumundasınız. Bana gelen kadın üzülmez de sizin için aynısını düşünmüyorum.
- +1 yıl
Aşağılık duygusu falan değil senin demene kalırsa yoldan geçenle birlikte olabilir insan insan bedeni bu kadar da aşağılık bir şey değil seni vücuduna verdiğin değer ortada ben verdiğim değer ortada herkes benimle birlikte olamaz senin hiçbir kıstasın Yok seninle seks yapmayı kabul etsin yeter bitti başka Yok ayrıca anlaşamazsan sürdüremezsen kadında erkekte ayrılabilir bu ben evlilik manasında bahsediyorum sadakat güven her şeyden önemlidir bana sadık olmayan ve güvenmediğim insanla kaldırımda bile yürümem
- +1 yıl
@Bummy Kişi bunu istiyosa yapar bu vücudu aşağlık yapmaz ama ben daha önce de tanıması gerekteğini söyledim. Cinsellik vücudu aşağlık yapıyosa bu tek bir kişiyle de yapar. Evlilikten sonra da ilişki yaşayıp ayrılmış oluyosun, bunun evlenmeden önce yaşadığın cinsel ilişkiden hiçbir farkı olmuyor ve daha çok bağlandığı için insanı daha çok üzüyor hatta. Bu evliliği yüceltme saçmalığından başka bişey değildir. Yapılan aynı sadece evliliği gözünde büyütüyosun ve cinselliği kendi yolunla normalleştiriyosun. Hiçbir farklılık yok sadece daha çok üzer. Cinsellik doğanın en büyük hediyesi ve en güzel duygularından biridir, böyle masumane bir duyguyla vücuda değer verip vememe tartılamaz çok masum ve güzel bir duygu çünkü, yapanı kirletmeyi bırak mutlu ediyor sevindiriyor gününün iyi geçmesini sağlıyor. Kirlenmiş olan insanlar asıl sizlersiniz çünkü hem cinselliği hem de onları yaşayanları kirletmeye çalışıyosunuz. Ben kimseyi seks yapıp bir köşede bırakmam, sadece ilişkimiz yürümez.
- +1 yıl
Cinsellik kötü değil diyosun cinselliği istediği kişilerle yaşayana aşağlık diyosun, kötü olmayan bişey kimseyi aşağlık yapmaz. Neden aşağlık yapsın? Ne değişiyo birden fazla kişiyle yapınca? Bir kişiyle yapınca penis altın kaplama oluyo ikincisinde küfleniyo mu veya evli olmayınca mı böyle oluyo? Sen sadece kötülüyosun mantıklı bir cevap vermiyosun.
Soran+1 yıl@Bummy bacım kime ne anlaymaya çalışıyorsun? Boşver.. Medeniyet, özgürlük, ten uyumu kisvesi altında karı kız düşürmeye çalışan tipler. Yarın bir gün kızı falan olursa prezervatifi 'medeni' bir baba olarak kendi alır kea konuşmanın gidişatı o yönde :D yeter da ! Anlatamazsın. Uğraşma :)
- +1 yıl
Soran bir kadın olarak özellikle kendi cinsiniz olan 'kız' ı böyle ayırıp yasaklar getiriyosunuz, ilk olarak kızdan örnek vermeniz bile kızın ezilmesine ön ayak oluyor, siz bunları yaparken ben yani erkek olarak ben benim cinsiyetim sizden üstün olup istediğini yapabiliyor. Evet ben kendi kızımı sizin kendinizi ezdirmem, benim kızım kendi alabilir prezervatifini ayrıca benim almama gerek kalmaz. Sizin gibileri ezen erkeklere acımıyorum çünkü sizler hakediyosunuz ben haketmeyen kızlara acıyorum. Sizler cinsellik üzerinden aşağlanmayı ve ezilmey hak ediyosunuz çünkü sizi ezen erkekler gibi ilk olarak kadın örneğini veriyosunuz. Ben yapıyosam kız da yapabilir özgürdür. Ama siz özgür olmayın hak etmiyonuz, ezilirsiniz umarım. Aynı sizin gibiler tarafından, ama ben asla ezmicem kızları, sizin savunduğunuz erkek tipi sizin gibi cinselliği deli gibi kötüleyen erkek tipi benden daha sapıktır emin ol, ben cinselliği çıkarım için savuncak değilim sanalda. Ben kızları her zaman savunurum.
- +1 yıl
Sizin işinize gelmiyor kendini sakınan kız daha kolay olan sizin işinize geliyor erkeği seçen kadındır kadın senin gibi olunca seçmiyor seçilen taraf kadın oluyor iyi sen kızını erkeklere kullandır dur bakalım gelecekte sen bu şekilde yetiştirirsen kızına herkesin diyeceği laf belli toplumda 😏 Herkes hak ettiğini yaşar 😏
- +1 yıl
@Bummy Dediğimde haklıyım, kendi düşüncen olmadığını toplumun kölesi olduğunu kabul edemiyosun ve yine toplumun ne diceğinden bahsediyosun. Benim kızım toplumun kölesi olmayıp özgür olcak. Kullanılan kendi hayatını yaşayamayandır. Sizler zor kız değilsiniz çünkü topluma çoktan boyun eğmişiniz ve korkuyosunuz toplumun sizi yadırgamasından, baş bile kaldıramıyosunuz. Hiç toplumu umursamam deme üç kere toplumun düşüncesini önemsediğin laflar geçti konuşmanda. Bende kusur arıcağınıza sizin düşüncenizdeki toplumda arayın bence, sizi bu kadar kıstırıp korkutan ben değilim.
- +1 yıl
@Bummy Ha yani kendi hayatını kendi düşünceni yaşayamayıp erkekler tarafından ezilen sizler şimdi oyuncak değilsiniz öyle mi? Cinsellik yüzünden kimse oyuncak olmaz güzelim. Benim de annem var belki kızım da olcak o yüzden sizin gibi kendini ezdirmeyi seven kızlar yüzünden benimkilerin de ezilmesine izin veremem. Gidin köleliğinizi nerde yaşıyosanız yaşayın ama bu topluma zarar vercek son şey cinsellik ilk şey ise sizsiniz.
- +1 yıl
@Bummy Ya bırak şimdi güzelim üç kere toplum düşüncesinden bahsettin ne kendi düşüncenden bahsediyosun. Sen canını sıkma isteyen istediğiyle yatar bunda hiç yanlış bişey yok. Sen de orda bir erkek seç onun altına yatıp ben tek kişinin altındayım çok iyiyim diye kendini avut ama o kişi her halukarda yabancı biri ve senin içinde olan biri olmuş olsun. Mantık üzerinden cevap veremicekseniz burda şu bu kötü diye yargı dağıtmaya çalışmayın, laf çarpmayla tartışma olmaz. Ya kimseyle ilişkiye girmicen ya da birden fazla kişiyle girilen ilişkiye laf etmicen, oturcan köşede bakire prenses gibi. Senin benimsediğin toplum düşüncesi dini düşünceden gelir ve dini düşünce çok eşliliği onaylar. O yüzden toplumun düşüncesinden korkupta benimsediğin düşüncenin ne olduğun önce anla ondan sonra yargılamaya geç.
- +1 yıl
Tamam sen çok haklısın en haklı sensin senin yaşayışında çok çok çok doğru istediğin gibi yaşa kızını da öyle yaşat yeter artık ben türkyenin em geniş yeri Konya ovası sanırdım sen onu da geçtin sen 1. Sin Konya ovası 2. Bundan sonra 😄😄 inşallah senin düşüncelerin hiç değişmez inşallah kızın olur o da senin gibi yaşar 20 yıl sonra bu dediklerini aynen hatırlarsın yeter artık
- +1 yıl
@Bummy Hiç dediklerime cevap vermeyip sadece laf çarpmaya çalışıyosun, sana bir soru sordum, erkeğin kucağına atlamak kötüyse sen niye bir erkeğin kucağına atlamak istiyosun ve bu toplumun düşünce yapısı dini düşünceyken ve din çok eşliliğe izin verirken sen niye bu toplumun düşünce yapısından korkup böyle düşünürken niye toplumun düşünce yapısındaki çok eşliliği desteklemiyosun?
Rahatlık, bağlılık, aile
12 Yorumla
Soran+1 yılkuralcı
+1 yılDuygu tutku ve hissetmek
12 Yorumla
Soran+1 yılistekli
- +1 yıl
Aynen
+1 yıltutku haz mutluluk...
12 Yorumla
Soran+1 yılşehvetli
- +1 yıl
gerçek manası da bu zaten ama tek taraflı değil bilakis her iki taraf için...
+1 yılçoğalmak deşarj olmaz zevk almak :)
14 Yorumla
Soran+1 yılgerçekçi
- +1 yıl
gerçeği bu zaten :)
Soran+1 yılsevdim yorumunu net gerçekçi insanları severim
- +1 yıl
insan doğasını inkar etmemelidir
karşılıklı aşk ve teslimiyet
14 Yorumla
Soran+1 yılsamimiyetsiz
Soran+1 yılkendi düşüncemi belirttim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyun dudak tırnak geçirme😊
11 Yorumla
Soran+1 yılhayalperest
+1 yılemmek yalamak facesitting
14 Yorumla
Soran+1 yılabaza
- +1 yıl
abaza değil o kelime abazan ve sizin en çok sevdiğiniz şey olduğu için mi abazan oluyorum? Sizin derken genel olarak cinsiyetinizin
Soran+1 yılnacizane bir yorum alınma
- +1 yıl
yo yo sıkıntı yok :)))
+1 yılSevgi
Emek
X ışınları21 Yorumla
Soran+1 yılzeki
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen ben tutku znfnkeoajf
14 Yorumla
Soran+1 yılfırlama
Cevap sahibi+1 yılahahhaha 😂😂bana diyene bak
Soran+1 yılfırlama seni ! :) 9 ay 10 gün sonra güzel haberi alırsan görürürüm seni :D
Cevap sahibi+1 yılAhahah gel yanima :D senden olcaksa olsun kabulum:D ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılZevk, tutku, bağlılık.
11 Yorumla
Soran+1 yılsamimi
Sevişmek_ilişki_mutlu olmak
12 Yorumla
Soran+1 yılyüzeysel
Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. tutku, haz ve uyum
12 Yorumla
Soran+1 yılprofesyonel :)
+1 yılaşk
sevgi
arzu13 Yorumla
Soran+1 yılpolti
Soran+1 yılpolitik :)
- +1 yıl
niye öyle düşündün ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBağlılık, tutku ve derinlik
12 Yorumla
Soran+1 yılderinlik derken?
Cevap sahibi+1 yılHis ve zevk olarak
sadece tutku😍
13 Yorumla
Soran+1 yılçömez
Soran+1 yılderken? :D
+1 yılSok boşal çıkar
11 Yorumla
Soran+1 yılruhsuz :/
arzu heyecan zevk
11 Yorumla
Soran+1 yılflörtöz
+1 yıloral anal boşal 😊
15 Yorumla
Soran+1 yıl:P :D zekice ama :)
- +1 yıl
baska birsey kaldi mi ki 😊
- +1 yıl
bana yaptigin analiz nedir 😊
Soran+1 yıldüz mantık
- +1 yıl
senin uc kelimen nedir
Sanane be sapık
12 Yorumla
Soran+1 yılbu da the manyak
- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılArzu ihtiras zevk
12 Yorumla
Soran+1 yıltehlikeli
- +1 yıl
Neden
+1 yılZevk acı sıkıntı
11 Yorumla
Soran+1 yılkötü deneyimler :/
kadın erkek iliski
11 Yorumla
Soran+1 yılDüz adam
+1 yılheyecan tutku aşk
12 Yorumla
Soran+1 yılromantik
- +1 yıl
kesinlikle
+1 yılzina zina zina
02 Yorumla
Soran+1 yıleşiyle de mi?
- +1 yıl
arkadan yaparsa haram önden yaparsa sevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılcevap veriyorum yapramın taşı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLam yaprak me me
07 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yıl@fırlamaorangutan ne ce konuşuyonuz siz? bir sen anladın galiba
Cevap sahibi+1 yılSen de anlarsın merak etme senin anadilindir
- +1 yıl
vajina penis memişler diyor
- +1 yıl
Sen anlamadın mı
Soran+1 yıl@fırlamaorangutan hayır da anlamak mı daha kötü şu an anlamamak mı bilemedim? arkadaş bir de tribe girmiş ilginç !
- +1 yıl
Anlamak nrdn kötü olsun , İkiside değl :) basitti anlamak olur böyle şeler:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk, tutku ve zevk
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. vajına göğüs yalamak
02 Yorumla
Soran+1 yılarzulu
harıka geçen zaman
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem