Gizli Üye(30-35)+1 yılo nasıl koca öyle kadın orgazm olmalı ki seksten zevk almalı. seks aceleye getirilmemeli yavaşça tadını çıkararak yapılmalı. bedensel zevk de alınmalı ilişkilerde. ona durumu anlat sadece sen işini görüp kalkıyosun de
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkocana p.. rno izlet ögrenir mutlaka. şimdi o adam pek nişey bilmiyor galiba p.. rno izliyince aynı hareketleri yapmak isteyecektir.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçinde kalma süresi yeterli ise sorun sende olabilir. Çünkü orgamz sorunları genelde bayan kaynaklı malesef. Önsevişme süresi ne kadar peki 😊😊
215 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana çok kesin bir çözüm önerebilirim. Ama tam sorunu tespit ettikten sonra😊😊 tabii çözmek istersin
Soran+1 yıl10 dk falan onsevisme icimdede 4 dk falan kaliyordur
Cevap sahibi+1 yılSizin iki sorununuz var.
Erken boşalma ve sizin tam rahat olmanız. Yani kolay orgamz olma alışkanlığı 😊😊
Arzu ederseniz bu iki sorun içinde etkili bir teknik tavsiye edebilirim 😊😊 uygularsan sorun %90 çözülür
Soran+1 yılNeymis
Cevap sahibi+1 yılÖnce erken boşalma olayından başlıyorum😊😊
Uzun bir yazı geliyor
Cevap sahibi+1 yılBakım sorun psikolojik. Yani kendine güveni kaimamış. Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır
Devam ediyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl yapacaksın
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum.
😊 😊
Soran+1 yılEee
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde erken boşalma sorunu biter
Sıra Sana geldi 😊😊 kendin için ne yapman gerektiğini anlatıyorum hemen
Soran+1 yılDinliyorum😊
Cevap sahibi+1 yılSorun bu belli. İlişkiye hazır olup kıvama gelmeden ilişkiye başladığı için içinde 20 dk kalsa bile orgamz olamazsın zaten. Ama sende de sorun var bence. Evlenmeden önce kolay orgamz olma alışkanlığı kazanmış olman lazım da mast ile. Bunun yapmadın herhalde
Yani bilinçaltındaki cinselliğe karşı önyargılarından bahsediyorum. Bundan kurtulman lazım.
Bu senin kendini kasmana yani rahat olamamana neden oluyor
Ama çözümde var tabii. 😊😊😊
Soran+1 yılYoo aslinda rahatim ya ama ne biekyim 3.5 yilda psikolojim alt ust oldu
Cevap sahibi+1 yılSeni fabrika ayarlarına döndürmek lazım. 😊😊
Sorunun çevre ve toplum baskısından dolayı cinselliğe karşı önyargıların oluşmuş. BilinçAltın devamlı sana bunun yanlış bir şey olmadığını söylüyor. Buda ilişki sırasında kendini Kasmanı ve orgamz olamamanı sağlıyor. Bundan nasıl kurtulurum dersem kendi vucudunu tanıyarak ve kendi vucudundan zevk almasının öğrenerek olur. yani mast ile en az 20 dk yoğun orgamz olarak bunu sağlarsın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çol zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin, rahat olmayı ve orgamz olmayı öğreneceksin.
Bunun için çok etkili mast Teknikeri var. Onları kullanman lazım. 😊
Cevap sahibi+1 yılEvet 😊😊
Cevap sahibi+1 yılSorunu çözmen lazımm
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yıllık evlisiniz ?
1302 Yorumla
Soran+1 yıl3.5
Cevap sahibi+1 yılErken monotonlasmis sizinkisi :( ilk zamanlar öyle miydi peki? Birde oral felan sınırınız var mi?
Soran+1 yılOral yapmaz sevmiyir bende bazen yaparim
Cevap sahibi+1 yılOral sevmeyen erkek ilginç :( onu bir şekilde oral yapmaya teşvik etmelisin kanka , birazcık bakim seksi iç çamaşırı felan pozisyon yer zaman mekan değişimi ,
Soran+1 yılYapmiyor icimden gelmiyor diyor zorla mi agzina vereyim
Cevap sahibi+1 yılGerekirse evet zorla ver face sitting yap ama striptiz yapar g8bi yapmalı sin , musaitsen sapiklasmadan gizliyi acayim oze lden yaz
Soran+1 yılOff yok ya olmaz bunlar
Cevap sahibi+1 yılYa bak evlisin kocan bu esin yani baskasi ile yapmayıp da kiminle yapacaksın? İçinden gelen herşeyi yapmalısın , eminim kocanın içinde de fırtınalar var ve sana açamıyor , beni bir dinle derim sana evliliğinin seks hayatin yoluna girecek
Soran+1 yılEvlenene kadar evlenince yaparim her seyi diyordum olana bak yine mast ya agliycam
Cevap sahibi+1 yılAglamana gerek yok ki? Ben sana küçük ufak tüyolar vereyim kocan kaplan olmazsa o zaman söyle bana ;)
Soran+1 yılGexiktirici spreyler ise yariyormu
Cevap sahibi+1 yılYahu onlara gerek yok ki :) erkekliği oldurur onlar , sen beni dinle azıcık dediklerimi uygularsan bak nasıl değişecek esin , yabana atma soylediklerimi
Soran+1 yılPeki ne yapayim mesela pozisyon degisikligi ise yarar mi
Cevap sahibi+1 yılİste sana nasıl ne şekilde davranacağını soyliycem , uygunsa acayim gizliyi takip yolla sapiklasmadan anlatayım
Soran+1 yılEvli bayanim ozelden kimseyle konusmam uygun olmaz anlamiyorsunuz beni😭
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum sizi tabiki ama burada genelde de yazamam ki hesabim kapanır , eğer sapık felan diye dusunuyorsan engellersin olur biter
Cevap sahibi+1 yılPeki sen mast yaparak tatmin mi oluyorsun?
Soran+1 yılEvet mast yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen kendin mast yapmaktansa uygun bir kaç pozisyon var esin sana mast yapsa , ve sana mast yaparken eşinin tekrardan tahrik olacağı 2, ve 3, cinsel birleşme yapacak kadar cildiracagi pozisyonlar var onları uygula
Soran+1 yılYa adam beni orgazm etmek istese dolu yolu varda ugrasmaz mast yaptigimi bile bilmiyor ki ona gore super seks hayatimiz var
Cevap sahibi+1 yılSen biraz kıpır kıpır olmalısın ki oda anlamalı senin daha çok istediğini , esin birinciyi yaptıktan sonra kıçını dönüp uyuyor galiba? İste benim dediğim pozisyonu sen uygula ona inen penisi tekrar sertleşir bu esnada sende zevk alırsın emin ol
Soran+1 yılEvet iste bosaliyor sonra sariliyor opuyor hadi uyuyalim diyor seks bitti
Cevap sahibi+1 yılBenim anlatmak istedigimde tam bundan sonrası iste kanka :) o yatarken sen ona nasıl davranman tekrar uyuyan canavarı nasıl uyandırman gerektiği
Soran+1 yılOral falan deme cok yapmam onu sevmemd
Cevap sahibi+1 yılHayır oral deg8l , oral daha sonrası
Cevap sahibi+1 yılYalnız başına mast yapmaya sin indan sonra
Soran+1 yılNe peki
Cevap sahibi+1 yılO sana arkanı döndüğü zaman sende göğüslerini tam bastırmadan uçları sadece sırtına temas edecek şekilde yasla sonra elini hafifce kasiklarinin etrafında gezdir ve penisini eline al sanki elinde kuş varmış gibi siksan ölecek biraksan kaçacak şekilde sıvazla , vajina ve jasiklarini da onun kalcasina bastır bir sure böyle devam ettikten sonra hafif kipirdamayi görünce pozisyon değiştireceksin
Cevap sahibi+1 yılDevamını da yazay8m mi :)
Soran+1 yılDegisikmis bu
Cevap sahibi+1 yılDevamını duysan daha da değişik :)
Soran+1 yılSonra ne yapayim ne soyleyim
Cevap sahibi+1 yılKulak memesini omuzlarını hafifce yala nefesini ver duysun , sıcak nefesini hissetsin , zaten sana dönecek hemen fırsata cevir bu durumu bacağının birisini senin bacak arana iyice sıkıştır vajinani bastır oraya hag8fce de sürt , elinle şeyini okşamaya devam et , sonra ise ya tamam bu kadar burada simdi hesabim kapanacak
Soran+1 yılAnlattiklarin icin sagolda ya bunlari yapinca oynasma uyumak istiyorum derse
Cevap sahibi+1 yılSen o penisin ilk kipirdanmasini yakalarsan demesi imkansız , çünkü ikinci seksi misyoner değil de doggy pozisyonda dakikalarca git gel yaparak yapmak isteyecektir ;)
Soran+1 yılNerden biliyorsun doggy isteyecegini ki
Cevap sahibi+1 yılHer erkeğin hayali bu çünkü ;) doggy yapmak bu pozisyonu çok severiz , zaten senin tahrik etmen için sana vereceğim tavsiyelerden bir değişik versiyonu da doggy pozisyonunda onu tahrik etmek
Soran+1 yılDoggy i cok sevmem aslinda ama neyse denemye deger tabi
Cevap sahibi+1 yılSenin sevmen için eşinin tahrik olması lazim ;) tahrik olunca da sende seversin merak etme sadece doggy değil başka bir suru pozisyon var ;)
Soran+1 yılBenim cowgirl yapmami pek isteniyor mesela genelde kendinim ustte oldugu seyleri yapmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen ağzı aşağı yat kalçanın altına birtane yastık koy hafif havada kalsın kal Can oda üzerine çıksın
Soran+1 yılBu daha mi cabuk orgazm eder beni
Cevap sahibi+1 yılGit gel yaparken yumurtalari klitorise çarpıp baskı yaptığı için evet
Cevap sahibi+1 yılÖncelik seksi dantelli iç çamaşırları ama unutma
Soran+1 yılCamasir kisminda sorun yok onlari bolca giyerim zaten
Cevap sahibi+1 yılTanga jartiyer felan giyiyor musun peki?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılGüzel bak :) 69 deniyor musunuz peki?
Soran+1 yılOral yapmaz hic bende nadiren yaparim ona
Cevap sahibi+1 yılOna sen yaptiracaksin sen sevdireceksin üzrine cik kalçalarını ağzına bastır senn ona oral yaparken dayanamaz parmaklar seni sonra da yalar
Soran+1 yılIstemiyorum diyor zorla mi agzina vereyim
Cevap sahibi+1 yılHic beraber birbirinize mast yaptıniz mi? Yuz yüze bakacak şekilde cinsel organlar birbirine yakin bacaklar açık pozisyonda
Soran+1 yılYapmadik zaten mast a ihtiyaci yok tatmin oluyor fantezi diye de olsa yapmaz yani
Cevap sahibi+1 yılSiz bundan kaybediyorsunuz iste bir defa boşalıp sonra isteksizlik var sizde
Soran+1 yılSiz deme bana kalsa sabaha kadar yaparim ama artik oyle biktim yoruldumki biseylere ugrasasim dahi gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılSenin biraz cilveli olman lazim ama adamı hareketlendir , kaç yaşında esin ve senin yas kaç?
Soran+1 yıl26 28
Cevap sahibi+1 yılÇok gençsiniz de yani , sizin sabaha kadar mikismeniz lazim :) esin stresli yoğun bir iste çalışiyor mu?
Soran+1 yılSen kac yasindasin o muhendis ayrica
Cevap sahibi+1 yılBende 27 yas , ben ondan daha yoğun çalışyorum :) muhendis öyle agir bir isi stresli bir isi de yok , o zaman iki sebebi var birincisi esin isteksiz , ikincisi senden haz almıyor heyecan yok yani
Soran+1 yılSen ne is yapiyorsun ayrica zevk almasa haftada 4 gun benimle seks yapmak istemezki
Cevap sahibi+1 yılBenim meslegimi boşver sen :) haftada 4 gün yapacağına kadar bir defa yapsın adam gibi yapsın oluk oluk şelale gibi boşalırsın
Soran+1 yılBu boyle gitmezde sabrediyorum simdilik sonu bosanma gibi ama bakalim
Cevap sahibi+1 yılYani sonu kotu evli kişinin mast yapması kadar saçma birşey yok , peki yatak harici banyo mutfak salonda yapmıyor musunuzb
Soran+1 yılEvrt ama ben orgazm olmadiktan sonra onemide yok bak bazen orgazm olamam anlarim ama surekli olamayinca artik insan geriliyor kadinligini hissetmek istiyor bir erkek erkekliginu hissedemediginde kiyameti koparir ama bizim hakkimiz yok dogamiz geregi olani hissetmeye ama yok iste
Soran+1 yılHakkimiz yok mu *
Cevap sahibi+1 yılTabiki de hakkınız var , böyle birşey olamaz , esin de çok bencil anlaşılan , peki içine girdiği an kaç dakika sürüyor boşalması
Cevap sahibi+1 yılVe on3 sevismeniz kaç dakika?
Soran+1 yılOnsevisme 10 falan icime girince de 5 6 dk ortalaama
Cevap sahibi+1 yılYani 15 dakika :( sende buna seks mi alla sen :) ya ne hayatlar teee allaaamm yaaa bir tarafta kadın ister erkek yok derler , bizde de ben isterim kadın yok der nasıl bir adaletsizlik bu böyle :)
Soran+1 yılSizde kadin neden yok diyor orgazm mi edemiyorsun onu
Cevap sahibi+1 yılYa bak açık olalım size o yüzden çok yazdım bu kadar bende evliyim bizde sorun karşı taraf senin şikayet ettiğin konuların hepsi hatta daha fazlasını bende eşimden görüyorum bende aşırı istek onda yok , o yüzden özel konuşalım dedim size belki sizinde bana yardiminiz dokunur benimde size diye
Soran+1 yılIyide sorunumuz ayni degilki ben esim beni orgazm edemiyor diyorum ama esin seni illaki bosaltiyor her turlu yani
Cevap sahibi+1 yılAnlamadiniz siz tam olarak :) sizinkisi yarim kalıyor ya sen yani yarıda kalıyorsun ayni sekil bende yarim kalıyorum
Cevap sahibi+1 yılBende sizden destek isteyecektim karşı tarafı hareketl3ndirmek için :)
Soran+1 yılSizinki nasil yarim kaliyor inan anlamadimki
Cevap sahibi+1 yılSelam nasılsın :) anlatmak derdimi dökmek isterim aslında size , sizde bayan siniz sonuçta bana çözüm sunabilirsiniz belki
Soran+1 yılselamm sorunun ustune bırkac gun gectı sımdı burdan daha rahat yazısabılırız
Soran+1 yılburası olsun lütfen rıca edıyorum ılerde ozel olur belkı Şu an cekınme burda rahat hısset bu soruyu daha gören olmaz ustunden vakıt gectı bayagı
Cevap sahibi+1 yılPeki ısrar etmey cem fazla detaya girmeden anlatacam azıcık :) bir karin neden hem kendisine oral yapılmasını sevmez , hemde eşine yapmaz sence?
Soran+1 yıloral ben nadıren yapıyorum ama bayıla bayıla degıl sırf o mutlu olsun dıye esınde tıksınıyordur belkı o kısmı bılemem ama senın ona yapmana neden ızın vermıyor kı hıc mı yapmadın daha ona
Cevap sahibi+1 yılBen tam bir oral hastasiyim yapmayı da yapılmasını da seviyorum , saatlerce yapsam asla hayır demem , ama istemiyor bit turlu , hijyen temizlik bakımlı herşey var itici bir sebep yok , bir diğeri de mesela aşırı istekli olmam gecede 3,4 bazen 5 defa istemem , bu durum rahatsız ediyor onu bir defa orgazm oldumu bitiriyor , ama ben daha istiyorum bazen mast yapmak zorunda bile kalıyorum :(
Soran+1 yılbak şimdi teker teker gıdelım kac yıllık evlısınız esın ne zamandır böyle ve evlendııgnızde bakır-bakıre mıydınız
Cevap sahibi+1 yıl5 yıllık evliyim , ben bakir değildim o bakire artı bastan beri boyle maalesef
Soran+1 yılevlenmeden once cok mu yasadın cınsellıgı yoksa tek tuk bı ıkı kısıyle falan mı
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce aşırı fazla değil öyle hayat kadını felan da olmadi sevgililerimle yaşadım 5,6 diyelim
Soran+1 yılonlardan sonra esın sana cok sıkıcı geldı sanırım bakıre olsun dıye sen mı dırettın evlenirken yoksa bakıre olmasada evlenir mıydın
Cevap sahibi+1 yılHayır ya sıkıcı gelmiyor seviyorum hemde çok , sevmesem zaten aldatırım yani cevremde çok bayan var yakışıklı alımlı karizmatik birisiyim , bekarete o kadar takılmam tabiki sevdik ten sonra güven olduktan sonra evlenirim neden olmasın
Soran+1 yılaldatma tabiki haftada kac gun yapıyorsunuz orda sorun var mı
Cevap sahibi+1 yılHaftada 2 ya da 3 defa , ama kadın orgazm olunca bırakıyor ben devamını istiyorum 3,4 defa orgazm i yasamak istiyorum :( eksik kalıyor um bir yerde o zaman bazen mecbur mast yapmak zorunda kalıyorum
Soran+1 yılhaftadaa 2 de cok az be daha 5 yıllık evlılıge keşke mast yapmak zorunda kalmasan bende mast yapmak zorunda kalmasam :/
Cevap sahibi+1 yılEeee halimi sen düşün artik :( o kadar fedakarim ki anlatamam aklina gelmeyecek herşey yapıyorum onun için ama bana yetmiyor onu bir defadan sonra bırakıyor , ben ise sert hala dimdik mecbur bilgisayar başına gidiyorum bazen 🙈
Soran+1 yılo orgazm olunca seksı bırakıyor musunuz nasıl yanı sert kalıyorsun sen? ya da sen aynı gece 2. ve 3. yu yapıp ıyıce rahatlamak ıstıyorsun ama o tek sefer yapalım dıyor?
Cevap sahibi+1 yılEvet o tek sefer istiyor onun için yeterliymiş , ben 3,4 defa yasamak istiyorum hemde değişik değişik pozisyon felan iste hatta yer değişikliği salon banyo mutfak g8bi :(
Soran+1 yılohaa yok artık yataktan baska yerde yapmam mı dıyor bır de
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle maalesef :( çok da romantik seksapalitesi yuksek birisiyim aslında , oyunlar oynamayı çok severim , ön sevişme mesela 1 saat bazen de daha fazla dersem inanır misin bana?
Soran+1 yılşu an ağlamak ıstıyorum :D benım suçum neydı de böyle erkeke denk geldı ya :D yapmayacağım anal harıc sey yok parkta bağda bahçede mısafırlıkte uçakta dahı yapabılırım ama adam boşalıyor sarılıp uyuyor
Cevap sahibi+1 yılBenim suçum nedir peki :( ya bak vücudumu tenimi dilimi parmakları kısacası herşeyi öyle bir güzel kullanırım ki bazen çoğu defa daha parmakla bile boşaltırım ilişkiye gitmeden , ben nasıl kendi zevkimi düşünüyorsam onunda benden daha fazla zevk almasını istiyorum bu düşünce ile yaklaşıyorum , sen kadınsın aslında e sini tahrik edebilirsin ;)
Soran+1 yılya anlamıyorsunuz tahrık etmek sorun degıl gecelıkle yanına gıdıp bır ıkı cılvelı hareket yeterlı oluyor ama benı sekste düşünmüyor bırkac kez aldım karsıma konuştum ama anlamıyor ya da uygulama kısmını yapıp kendını yormak ıstemıyor cok planlı ılerlıyor seks mesela aksama yapalım dıyor ama ben böyle ıstemıyorum plansız olsun o an ıcımızden geldıgı an yapalım ve cogu zaman gece oluyor uyumadan ama bana kalsa her saatte yapıp deneyelim geceye bağlı kalmayalım vs anlatabılıyor muyum
Cevap sahibi+1 yılO bende de var iste günün herhangi bir saati aniden tv izlerken mesela ya da mutfakta arkadan gelip sarılarak oracıkta olsun isterim , herşey geceye bağlı iste , lanet olsun :) senin yas kaç?
Soran+1 yıl25 ama 26 ya az kaldı ıste... ya ben tahrık edersem tv de ya da banyodada yapar ama daha otesını yapmaz ben mesela onun annesıgıle gıttıgımızde geec sessizce odamızda yapmak ıstıyorum ya da sessız tenha yerde ama heyecan olmalı ıcınde ıste ne bıleyım ya
Cevap sahibi+1 yılSiz evlendiginizde bakir bakire miydiniz? Onlar bende de var bir kaç defa yaptım onları :)
Soran+1 yılben bakıreydım sevgılım bıle olmamıştı her anlamda esım ılkım olsun dıye bekledim yapsam cok ımkanım vardı ama yapmadım esımde 2 sevgılısıyle yapmış bırkac kez ama tecrubesızdı yınede evlendıgımızde
Cevap sahibi+1 yılAnladım , peki birşey soracam ya utanarak soruyorum bunu hani yarim kaldigin an açık filimler izleyerek mi mast yapıyorsun , nasıl oluyor o sende? Bende genelde gece uyuyunca 12 den sonra :)
Soran+1 yılya ılk zamanlar bunu kafama takmıyordum o sarılınca bende o sekılde uyumaya çalışıyordum ama su bır yıldır falan artık yapamıyorum dayanmak zorlaşıyor calısan bır kızım ben etrafımda bazı erkeklerın bana ılgısı oldugunuda farkedıyorum ama kendımı frenliyorum hala cogu zaman o evde yokken mast yaparım ya da gece o uyur ben uyuyamayacak kadar ısteklıysem ( ozellıkle regl oncesı ) banyoya gıder hayal eder ızler yaparım ıste
Cevap sahibi+1 yılDemek ki yalniz deg8lmisim :) ya şöyle birşey tamam bunlar aci birer gerçek maalesef , ama neden çekiniyoruz utanıyoruz sıkılıyoruz , aynen su an istesem emin ol o kadar kadın varki benimle beraber olmak isteyen gerçekten , ama karektersizlik bir yandan aldatmak bana yakışmaz diyorum , iste bu son günlerde Mart ayından midir nedir bende de fazla olmaya başladı o istek :) bir defa da yetmiyor bazen 2z3 defa üst-üste yaptığım oluyor
Soran+1 yılsen ne yaparsın bılmem de bu böyle gıtmez ben götüremem yanı aldatma olayına da gırmem yanı bu sıtede bazı yası olgunlara falanda danıştım cogu cocugun yoksa maaşın varsa onune bak yoksa o esler duzelmıyor sekste kızda olsa erkekte olsa dıyor kı haklı gıbıler esım düzelecek gıbı degıl benım ve tum hayatım böyle gecmezkı evlıyken mast yapmak ınan daha cok koyuyor ınsana ya
Cevap sahibi+1 yılAynen evliyken mast yapmak kadar saçma birşey yok ama car3siziz ikimizde :( aslında boşanmayı hemen kafaya koyma biraz uğraş bakalım , sana biraz tavsiye vereyim onları yap dene bakalım ne olacak ,
Soran+1 yıl1 yıldır bayağı denedım aslında ama adam anlamıyor ınan cogu kadın yerımde olsa sımdıye kac kısıye vermıstı seks yapmıştı ben hala yolda bıle erkeklere bakmam kafamı cevırırım bak sorun sadece seks cınsellık degıl adamın bencıllıgıde sorun benı duusnmemesı sorun senın esınde bencılmıs baksana sen elımden gelenı yapıyorum dıyorsun o ne yapıyor senı gece pc ye mast yapmaya ıtıyor bır nevı tum hayat böyle geçer mı ınsan bencıl olmaya gorsun sorunlar çıkıyor ıste böyle bızım onları dusundugumuz kadar onlar bızı düşünmüyor benım esım orgazm olmam ıcın azıcık ugrassa ona neler yapmam ıstesın her gun sabaha kadar 5 kez yapmazsam bır sey bılmıyorum feda olsun ona vajınam ama ıste bencıl benımkıde bencıl senınkıde oyle
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir anlattın ki su an boşluktayım :) neden adalet yok bu dünyada? Çok yakışıklı olursun yaninda ki çirkin , güzel kız olur yaninda çirkin adam , aşırı istekli olursun karsindaki ruh gibi olur , adalet bumu gerçekten yaaa , sende bana bir akil ver ne yapayım allah aşkına?
Soran+1 yıloyle cok asık olarak evlenmedim ama sevıyorduk sevgı vardı ama bu bencıllıgı gözümde yavaş yavaş bıtırıyor onu ya dusun regl oncesı donemdeydım gecen ve delı gıbı seks ıstıyordum neyse yaptık ve ben orgazm olmadım kendısı boşaldı sonra sarıldı sacımla falan oynadı uyudu sinirdn çatlayacaktım aşırı ısteklı olduğumu regl oncesı olduğunu bılıyordu ama yınede orgazm olmamı dusunmedı bak orgazm etmeye ugrassa bunu görsem yınede olmasa ağzımı açmam asla ama benı yok sayıyor ve cok agır bu gerçekten kadınlığımı hissetmek ıstıyorum bende bır kadınım neden mahrum kalıyorum bu genç yasımda
Cevap sahibi+1 yılHaklisin tabiki sonuna kadar , bak ben diyelim bir defa yapsam sertleşme olmasa sonra bazı erkeklerde var bu durum elimi dilimi kullanır yine karşımdakini mutlu etmek isterim , kusura bakma ama kocan odunmus Gerçekten :) boşanmakta haklisin şahsen , benimde öyle imkanım olsa boşanırım valla hemen , bir daha da evlenirsem iyice araştırır senin gibisini isterim :)
Soran+1 yılodun ya bencıl boşanıp mast yapsam kafam rahat eder psıkolojık olarak hemde evlıyken yapmaktan daha ıyı sonrada kafama gore bırını bulur evlenırım ya napayım çocuk yokken böyle bır de çocuk olsa ıyıce rezıl olur cınsellıgımız gerek yok çocuk yapmadan onume baksam ıyı olacak ayrıca sen neden boşanamazsın kı
Cevap sahibi+1 yılHaklisin boşandıktan sonra neden mast yapma ya devam edeceksin ki? Evlenir ya da sevgili bulur yapar sin , bende bir çocuk var
Soran+1 yılhemen evlenemem kı ıyıce tanımadan falan o yüzden sen nıye çocuk yaptın hemen
Cevap sahibi+1 yıl5 yıllık evliyim ben :) kaza kurşunu oldu birazda :) tanıyana kadar mastla idare edersin , tanıdıktan sonra güvendiğin zaman seks yaparsın
Soran+1 yılbakıcam artık ama sana da sunu soyleyım çocuk ııcn asla devam etme karın ıcın devam edeceksen et çocuk ıcın devam eden evlılıkte zamanla aldatmada oluyor sevgıde saygıda bıtıyor
Cevap sahibi+1 yılMmmm bilmiyorum yaaaa çıkmazdayım gerçekten , isim nedir sizin? Bu arada koray ben :)
Soran+1 yılZüleyha bende :)
Soran+1 yılne karar alacaksan gençken al ılerde her sey daha da zor oluyor ıyı dusun tasın bu hayata bır kez gelırız aldatma vb zınaya da bulaşmamak lazım
Cevap sahibi+1 yılMemnun oldum , aslında aklımda daha bir çok soru var sormak istediğin
Cevap sahibi+1 yılHaklisin gerçekten mantıklı konuşuyorsun , ya nefsime öyle sahip çıkıyorum ki anlatamam sana , yazın tatilde basima gelen olayı anlatsam benimle dalga geçersin inanmazsın belkide
Soran+1 yılnoldu yazın hayırdır
Cevap sahibi+1 yılTatilde antalyaya gittik bak ben otele çıkarıyordum çocukla sahilde kalmıştı odaya giderken asansörde bir bayan bindi , sonra bana dudaklariniz çok güzel dedi , bende tesekkur ederim ilk siz söylemiyorsunuz bunu dedim , sonra bana öpebilir miyim dedi , bende tabiki öpebilirsin dedim , dudagima bir yapıştı anlatamam bir kaç dakika bırakmadı elleri de oynamaya başladı , sonra bana dedi odam müsait gidelim seks yapalım dedi bende hayır asla olmaz , sen sadece dudak dedin bende izin verdim dedim , kadın öyle bir konuştu ki burada yazsam ks hesabımı kapatır o derece yalvarıyor açık konusuyor yani ama gitm3dim bu sadece biri mesela , benim yerimde kim olsa buna hayır der
Soran+1 yılopmesıne bıle neden ızın verdın kı
Cevap sahibi+1 yılBir anlık boşluk gibi birşey oldu o arada biraz da kadına karşı gelemedim gayet bakımlı güzel alimli fiziği yerinde biriydi , ama şeytana uymadım ileriye gitmedim benim oda da musaitti onunda istesem her turlu yapardım
Soran+1 yılorası oyle tabıkı yapsan yapardın ama ıyı yapmışsın yapmamakla demek ıstedıgım buydu Şu an karsı koyabılıyorsun ama 10 yıl sonrasını duusn 36-37 yasında olacak açlığın zırve yapacak artık ve esınden gun gectıkce soğuyacaksın saygını sevgını bıtıreceksın ve aldatmaya başlayacaksın gızlı gızlı bunlara değer mı gençken kararlar alıp onune bakıp kendını sıkıntıya sokmamak gerekiyor ınan çocuk ıcın degıl eş ıcın devam eder evlılık bunu unutma
Cevap sahibi+1 yılÇok mantıklı gerçekten haklisin , su an öyle karşı koyabiliyorum ama nasıl elimi şey yaparak afedersin , yas ilerleyince ne yapa caz? Mantıklı bir karar vermek lazim gerçekten , sen ne is yapıyorsun? Memur felan misin?
Soran+1 yılvarya gun gectıkce dırencımazalıyor sabrım azalıyor 10 yıl sonrasını tahmın bıle edemiyorum sen esınle cınsel hayatında degıl 10, 5 yıl sonrasını bıle gorebılıyor musun olmuyor ıste duzelmıyorlar İngilizce ogretmenıyım ben sen?
Cevap sahibi+1 yılMemurum güvenlik diyeyim anlarsın :) gerçekten haklisin günde o kadar bayanla insanla muhatap oluyorum ki karşı koymak gerçekten büyük bir erdem ama bir gün korkuyorum patlarım bende :) ya gizliyi acayim yazar misin çekinmeye gerek yok saygı çerçevesinde konuşalım
Soran+1 yılburası ıyı en azından bır surelıgıne daha lütfen :/ dedıgım gıbı keşke esın kendını düzeltse ama zor ıste duzelmıyorlar pek olan genclıge oluyor yas ılerleyıncede aldatma oluyor
Cevap sahibi+1 yılPeki ısrar etmey cem :) burada senin gibi bayanda varmış gerçekten ayrıca derdimi dinlediğin için çok tesekkur ederim :) bunlar sadece bir kaçı anlattıklarım daha neler neler var , benim içimde yapmak gerçekleştirmek istediğim neler neler var b8r bilsen , böyle bir kadın olsa bana kurban olur :)
Soran+1 yıldertleşmek güzel geliyor demı anlatmak rahatlamak falan :D
Cevap sahibi+1 yılAynen , yakın çevrene anlatamiyorsun tanımadığın bilmedigin insana anlatıp biraz rahatliyorsun yine de :) daha anlatmak istediğim var tabi zamanla artıkın :) nerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılsamsun ben. ne anlatmak ıstersın mesela :D
Cevap sahibi+1 yılAnkara ben :) çok şey var kanka çok hemde :) ya burada ister istemez hala tedirginim , bas basa konuşsak oze lde biraz daha rahat olabilirim :) oooooo ne çılgın fanteziler var bende :)
Soran+1 yılbunları esıne açıkladın mı yoksa demeye cekındın mı
Cevap sahibi+1 yılAçıkladım konuştum , sevişirken mesela söylemeden o pozisyon ya da o hale getirmek istedim ama engellendim hep :(
Soran+1 yılne mesela yazsana cekınme yaz ya o kadar sey yazdık bundan cekınme
Cevap sahibi+1 yılBurada yazınca sanki başkaları da okuyor ya baskasi da dinliyor muş gibi geliyor :) cikilota muz krem santi çilek kullanmak mesela 🙈 saatlerce yalamak :)
Soran+1 yılowwww aklıma gelmıstı ama demk ıstememıstım :D ben en cok cıkolata sosu dokmesını ısterdım ya
Cevap sahibi+1 yılMuzu da soyup vajina içine koyarak cikilotayi da dudakları arasına süreceksin , vajina suyu muz çukulata afrodizyak yapıyor :) dur gece gece aklıma fanteziler getirdin yaaa :)
Soran+1 yılbunu benımkıne desem ne gerek var der saka gıbı :D
Cevap sahibi+1 yılSeninkisi ayrı bir odun kanka :) düşünsene dışarıda hava eksi 20 derece bir metre kâr var şömine başında neler yapılır neler :)
Soran+1 yılaynn ya romantık erkek candır
Cevap sahibi+1 yılya da dışarıda yağmurda afedersin donuna kadar ıslanıp sevişmek ve eve gelip ıslak ıslak koridorda devam ederek yatakta mutlu sona ulaşmak :)
Soran+1 yıldısarda ıslanıp eve gelınce kızı kucağına alıp duvara yaslayarak sertçe yapmak falan
Cevap sahibi+1 yılYa o kısmı anlatmaya yim , anlatırsam emin ol tahrik olurum , birde rahat değilim burada onları söylemeye :) neler neler yapa rim var ya hani bedenen doyumun yaninda ruhende de orgazma ulastiririm , asil maveni tatminlik çok önemli zaten
Soran+1 yılbedenden once ruh kesınlıkle ya manevıyat onemlı ruhumun doydugunu doyacağını hıc hıssetmıyorum ben sen?
Cevap sahibi+1 yılBenim bedenim de ruhumda doymuyor su an , ama eminim ki benim gibi istekli bayanlar muhakkak var ki birisi de sensin , o zaman doyarim , ama su an hayır maalesef :( ya böyle saatlerce oynaşıp yiyisip kafa kafaya çarpışan iki kamyon gibi yatağa yigilmak :)
Soran+1 yılböyle seks bıtıp nefes nefese uzanırken yastıkla kavgaya tutuşmak bence cok hos olurdu :D ya sadece cınsellık olarak bakmıyorum butun olarak eğlence olarakta bakıyorum
Cevap sahibi+1 yılTabiki sadece cinsellik değil konu eğlence oyun tartışma gibi düşün herşey var içinde , mesela esin sana hic çıplak yatırıp masaj yaparak boşalttı mi seni?
Soran+1 yılhayır bır ıkı kez ayağıma masaj yaptı o kadar
Cevap sahibi+1 yılOooo düşünsene isten geliyorsun yorgunsun omuzlardan boyundan ayak parmağına kadar bildiğin profesyoneller gibi masaj yapıyor hatta parmakları ile orgazma ulaştırıyor , o kadar gevşeyip rahatliyorsun ki ancak yaşaman lazim , ya bende ne cevherler var heba oluyorum resmen :)
Soran+1 yıleşine masaj yapsana bunada mı yok dıyor
Cevap sahibi+1 yılAmannn kanka ben saldim artik yaaa yoruldum haftada 3 yapıp idare ettiği kadar yetiniyoruz , sonra pc de yaramazlık yapıyoruz artıkın :)
Soran+1 yılbır seyden sonra uğraşasın gelmiyor demı artık
Soran+1 yılhevesını kacırıyolar
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle birde karşın da odun gibi durursa :) bu arada burcun nedir senin? Ben akrep :)
Soran+1 yılbaşak :)
Cevap sahibi+1 yılBaşakları bilmiyordum böyle :) ama akrepler çok fena halimden akrep kadını anlar diyordum :) demek ki başaklar da mükemmel :) aslında sorular geliyor aklıma :)
Soran+1 yılher başak böyle mı bılmem ama kendımı bıldım bılelı cogu ınsandan ısteklıyım onu bılıyorum :D sor bakalım
Cevap sahibi+1 yılİstekli olmak harika keske kavun gibi dotunu koklayıp anlasak öyle evlensek :) yok o sorular sonraya kalsın :) sonra sapık zannedersin beni
Soran+1 yılzannetmem sorar mısın
Cevap sahibi+1 yılYa simdi benim tek sınırım anal yapmam , ama öyle oral hastasiyim ki vajinayı yalarken orasini4 da yalamak isterim , ya da bazı pozisyonlarda parmak kullanmak öyle hoyratça değil tabi kibarca , bayan olarak ne hissedersiniz?
Soran+1 yılgayet doğal bu dedııgn sekste kendını kaybedersın bazen ya da ıgrnc gelebilecek seylerıde yapmak ıstersın ve zevk verır anlıyorum senı ama anala bende karsıyım tabı
Cevap sahibi+1 yılAnal ilişki asla sevmem yaşamadım hic , ama bazı pozisyonlar var özellikle onlarda elim dilim kaymıyor değil yani yalan soylemeyim simdi :) birde dilim parmağım çok maharetli bu konuda , eski sevgililerim çok istemişti yapmadım
Soran+1 yıleşin neden oral yapmanı ıstemıyor hala anlamadım sonuçta yapacak olan sensın o nıye gerılıyor
Cevap sahibi+1 yılAnlasam zaten cozecem olayı :) sırf oral için dahi olsa bazen şeytan dürtüyor kanka resmen beni :) red ettiğim kadınları gör sen kıyamazsın :(
Soran+1 yıl5 yıldır hala mı cozemedın olayı :/ bası kapalı degıl demı
Cevap sahibi+1 yılHayır değil , bas kapama ile alakalı değil bence yaaa
Soran+1 yıldegıl tabı ondan sormadım
Cevap sahibi+1 yılAhhh ahhh en büyük zaafim oral benim :(
Soran+1 yılyapmak mı yapılması mı
Cevap sahibi+1 yılHer ikisi de daha çok yapmak , o suyun eksimtrak mayhoş tadı beni sarhoş ediyor
Soran+1 yılo kadar mı guzel
Cevap sahibi+1 yılHemde nasıl güzel anlatamam
Soran+1 yılbenımkı oral yapmaz sevmıyormus denemek bıle ıstemıyor
Cevap sahibi+1 yılSeninkisi tam odun :) öyle kıl tüy takin tim da yoktur , hijyen olsun kıllı olsun fark etmez yani hatta bazen tahrik edici
Soran+1 yılesın neyle alıyor orasını
Cevap sahibi+1 yılAğda ya sen? Ya bunlar çok izel konular birebir konuşalım bunları
Soran+1 yılagda bende tabıkı
Cevap sahibi+1 yılBenim takin tim yok hatta bazen kısa sert kıllı olması ya da şekilli olması daha çok tahrik edici :)
Soran+1 yılcıddı mıısn o batmaz mı
Cevap sahibi+1 yılOooo yalarken onun dilime batması bile aşırı tahrik ediyor beni :)
Soran+1 yılne güzel dusunce yapın varya
Cevap sahibi+1 yılBende daha ne düşünceler var , ama anlayan yok maalesef , zaten istesen de her zaman temiz gezemezsin seks birden gelişir hemen , dur gidip temizleyip geleyim diyemezsin ki
Soran+1 yılorası oylede yınede böyle anlayışlı olman guzel
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim her zaman öyleyim :) ama görsellikte çok önemli benim için ilk basta seksi renkli dantelli olmalı iç çamaşır
Soran+1 yılmını gecelik faalan?
Cevap sahibi+1 yılOoffff jartiyer takim tanga felan :) neden gizleniyorsun bu kadar yaa , çok merak ettim seni simdi :( senin gibi kadın kalmadı sanıyordum
Soran+1 yılbenım gıbı başka var mı yok mu bılmem ama volkan var ıcımde sanırım :D bu arada sen rahat yazıyorsun esın falan nerde
Cevap sahibi+1 yılAnnesinin yanina gitti bir kaç gün , seninkisi nerde? Ya hadi bence fazla uzatmayalım oze lde rahat konuşalım çok merak ettim gerçekten seni
Soran+1 yılozel dıye ısrar ettıkce ters tepıyor ama :/ benımkı bası agrıyomus erkenden gıttı uyudu bugun
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum ters tepiyor ama rahat değilim burada valla cekingenim :) yok orada konuşsak ne olacak ki? Kötü bir zihniyetim olsa zaten seni oraya çağırmam , eğer olursa engellersin zaten :) bas ağrısı yalanını genelde bayanlar kullanır :)
Soran+1 yılyok yalan degıl cıdden ıstende gec geldı cok yorulmus
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama şahsen ben kendi adima konuşayım basim agrisa bile bana yanaşsa hemen koşarım :) ağrı sızı unuturum resmen :)
Soran+1 yılesın senı gecelıkle ya da seksı seylerle karsılar mı ya da uyurken seksı seyler gıyer mı
Cevap sahibi+1 yılNerde yok binde bir :) ahahah saat baya olmuş bu arada , ufak ufak alttan alttan istek geliyor bak yine :)
Soran+1 yılo gun regl oncesı seks yaptığımız dedıgım gun varya o gun onu nasıl güzel gecelıkle karşıladım cılvelı davrandım falan fılaan ama noldu orgazm bıle olamadım :D
Cevap sahibi+1 yılAhahah :) bana öyle yaklaşacak sabaha kadar pert ederim resmen :)
Cevap sahibi+1 yılKonu komşu uyanır galiba sesime o zaman :)
Soran+1 yıldaha napayım ben :D
Cevap sahibi+1 yılBen8mki yapsın köpeği olurum ben :) birşey soracam ya ne sıklıkla mast yapıyorsun her gün yapıyor musun?
Soran+1 yıl2 güne bır
Cevap sahibi+1 yılEn son kaç gün oldu :) birde boy kilon kaç acaba fiziğini mi beğenmiyor esin?
Soran+1 yılfızıgımı bılmem begenıyor bence mınyon kızım kılom 49 boyumda 161 goguslerım 80 C küçükte degıl falan ayrıca bugun gunduz yaptım en son senın boyun falan kac ya da esının
Cevap sahibi+1 yılBen 180 boy 74 kg atletik bir yapım var , yalnızım ya evde bugün şeytan dürtüyor :)
Cevap sahibi+1 yılSenin biraz kilo alman lazim ama şöyle 5,6 kilo alirsan daha çok yakışır
Soran+1 yılama o zaman kucağında taşırken zorlanmaz mı
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki neden zorlansin ? Esin zayıf mi? Birde kucağına aliyor mu sanki seni :)
Soran+1 yılalıyor bazen esımde 177 falandır kılosuda 78 falandır sanırım ya
Cevap sahibi+1 yılTaşır o zaman ki sorun etme bence , birde erkekler kalçaya çok düşkün yuvarlak toplu kalkık kalca severler :)
Soran+1 yılsquat yapıyorum zaten bu arada tercıh hakkın olsa cok güzel ama ısteksız kızı mı yoksa orta güzel ama ısteklı kızı mı tercıh ederdın
Cevap sahibi+1 yılHet zaman istekli kızı tercih ederim :)
Soran+1 yılguzellıgı orta ya da kotu olsa dahı mı
Cevap sahibi+1 yılTabiki düşün çok güzel ama cinsellik sıfır ne yapayım? O kadar çok güzel değil ama yatakta tabiri caizse fahişe gibi yani çok istekli sınırsız erkeğini mutlu etmesini bilen birisi o zaman çirkini seçerim yani yine de
Soran+1 yılhaklısın ya
Cevap sahibi+1 yılTabiki de turşusunu nu kuracam güzel ama is gormeyenin :) birşey soracam seks esnasinda cinsel organların argo diğer deyişle turkce ismi koNusmak küfür olmadan nasıl bakarsın?
Soran+1 yılolabılır nedenkı
Cevap sahibi+1 yılSordum sadece :) uykun geliyor mu?
Soran+1 yılbirazcık senın?
Cevap sahibi+1 yılYoo ben daha uyumam :) birkaç soru daha varda istersen uyuyabilirsin sen
Soran+1 yılsor tabı
Cevap sahibi+1 yılSence penis büyüklüğü sorun olur mu ilişki de? Artısı eksisi nedir?
Soran+1 yılcok olmaz kac cm senınkı
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum her kadın iri kalın içinde en uzun sure kalan defalarca yapabil en penis severler , 19,4 cm benimkisi ,
Soran+1 yılfazla buyuk o da ya can acıtır artık cogu kadın ısteemz bu kadar
Cevap sahibi+1 yılAma öyle hoyratça kullanmıyorum , aci verecek şekilde değil yani zevk alacak şekilde nasıl olsa kumanda bende yani
Soran+1 yılsen bılırsın ama zor yanı bence
Cevap sahibi+1 yılEsin sanan neden oral yapmıyor? Vajinani felan mi beğenmiyor?
Soran+1 yılhayır sadece yapmak ıstemıyorum dıyor
Cevap sahibi+1 yılYapmak istememe sebebi yok mu? Erkekler orala bayılır , hijyenik misin sen kötü koku felan yok değil mi? ya da aşırı ıslanma?
Soran+1 yılyok ya ınan yok ıstemıyorum dıyor psıkolojık olarak ıstemıyor sanırım
Cevap sahibi+1 yılDeğişik bir odun desene :) mesela face sitting istemiyor mu canın ? Ağzına oturup yalatmak
Soran+1 yılben ıstesemde ne fark eder :/
Cevap sahibi+1 yılYani normal birn erkek ister bunları ya da doggy de yalamak 69 yapmak bacak omuza atarak banyoda suyun Altında yapmak
Cevap sahibi+1 yılHer erkek ister bunları
Soran+1 yılbacak omuza faaln sevıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılDoggy ya da 69 ?
Soran+1 yıldoggy evet 69 hayr
Cevap sahibi+1 yılBirşey soracam senden anal istedi mi peki hic?
Soran+1 yılhayır neden kı
Cevap sahibi+1 yılSordum sadece :) peki zen mast yaparken alet oyuncak felan kullanıyor musun sadece el mi?
Soran+1 yılbazen el bazen vıbrator :/
Cevap sahibi+1 yılVibratorun var mi yani? Esin biliyor mu?
Soran+1 yılbilmiyor tabıkı
Cevap sahibi+1 yılMmmm ne bileyim vibratorun olduğunu biliyorsa mast yapmana yardımcı olsun bari , titreşimli felan mi nasıl birşey?
Soran+1 yıltıtresımlı ya ıdare etmeey yarıyor işte ama sıçan bır ten gıbı olmuyor
Cevap sahibi+1 yılOlmaz tabiki kanka penisin sıcaklığı vajinanın sıcaklığı ile birleşince ortaya çıkan alevi bilirsin yani :) ama renklendirebilirsin biraz da olsa mast yapmayı
Soran+1 yılmasttan bıktım yeter be :/
Cevap sahibi+1 yılYapacak birşey yok ama :( bak herif uyuyor şeyini dönmüş :) bazen böyle cinsellik konuşmak tahrik ediyor mu seni?
Soran+1 yılbazen evet senı?
Cevap sahibi+1 yılAynen bende mesela su an bile kotu oldum ben :(
Soran+1 yılnapıcaz ya :D
Cevap sahibi+1 yılBilmem sen ne yapmak istersin?
Soran+1 yılseks ısterdım :/
Cevap sahibi+1 yılSu an bende istiyorum hemde saatlerce vajina yalamak hatta öyle bir pozisyonda yalamak ki ağzıma bosalana kadar emmek :( dudaklarım vajina suyuna hasret çorak topraklar gibi , bir de seyimin yalanması tabiki ondan sonra da full seks :)
Soran+1 yılısteklı olmak zor :/
Cevap sahibi+1 yılAynen hemde nasıl zor anlatamam :( su an gormeni istemem şahsen beni :) şöyle bir hayal eder misin mesela sen ben beraber olsak bir gece nasıl geçer?
Soran+1 yılo geceyı dusunemeedım bıle :D
Cevap sahibi+1 yılKafa kafaya girmiş iki tır gibi oluruz herhalde :) ama doyarız da yani hem ruhen hem. bedenen :) ooofff ben kötü oldum yaa züleyha :(
Soran+1 yılen sevdıgın pozısyon ne
Cevap sahibi+1 yıl69 da doggy de oral yapmak , ya da bacakları omuza atarak kad8nin kalçasının altına bir yastık koyup , ya da kadın ağzı aşağı Ya yatacak kalca tavana bakacak altına yine bir yastık masaj yaparak aşağılara inip kalçayı ayırıp her iki deliği de yalamak :) sonra ayakta yapmak kucakta felan ooff hepsini seviyorum yaaa :)
Soran+1 yılesının fızıgı nasıl kılosu boyu falan kucak rahat oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılÖze l de olabilir bunu konuşabilir orada :) alıyorum evet , ya sen hangi pozisyonlar seversin?
Soran+1 yılya bır boy kıloda ne var bende kendımınkılerı dedım sutyen ölçüme kadar neyse mısyonerı ozellıkle cok severım ben erkegı ustte ağırlığını falan hıssetmeyı bır kucağına oturup yapmayı
Cevap sahibi+1 yılBirde ters olduğunu düşün yatıp arkanı dönük vaziyette altında da yastık gidip gelirken kalçalarına çarptığı , kalçaların kasıklarına carpt8gini hayal et , harika bence , göğüslerin le mast yapıyor musun eşine?
Soran+1 yılyapıyorum bazen zaten dolgunlar ıyı yapılıyor o yuzden
Cevap sahibi+1 yılMmmmm harika o biliyor musun :) su an bir site var açtım izliyorum artik dayanamıyorum ben :)
Cevap sahibi+1 yılOral yaparken kaç dakika yapıyorsun sen?
Soran+1 yıl3-4 dk yapıyorum spnrasına ıcıme gırmek ıstıyor hemen
Cevap sahibi+1 yılÇok az yaaa , bence 30 dakika karşılıklı yapılmalı doya doya hemde , azdım gece gece yaaa kusura bakma yoksa sana sarkıntılık yapacam :) bu kadar da açık sözlüyüm bak :)
Soran+1 yılerkekler azınca kendınden gecıyor ya esın senı bu hale getırmeseydı keşke :/
Cevap sahibi+1 yılKeske ama keşkelerin faydası yok canım maalesef , keske esin de seni bu hale getirmese , beraber sohbet edeceğimize su an çatır çatır olsaydın esinle
Soran+1 yılgidip uyandırasım var bana da sıcak bastı :D
Cevap sahibi+1 yılAhahah :) uyandirsan da sen tatmin olamadıktan sonra ne yapacaksın :) bence vibratöru al eline bende azıcık yardim edeyim sana
Soran+1 yılnasıl edeceksınkı
Cevap sahibi+1 yılYazarak tabiki ;) bakma çok marifetliyim okuyarak boşalırsın emin ol?;)
Soran+1 yılyazını okumak bnı etkılemezkı pek
Cevap sahibi+1 yılSen öyle zannet :) b8r dene istersen birşey kaybetmiş olmazsin ;)
Soran+1 yılhıc denemedim bunu ınan
Cevap sahibi+1 yılO zaman dene ve gör derim sana gayet basarili olacak emin ol , yalan yok bir kişiyle ya0mistim ve gayet memnun kaldı :)
Soran+1 yılkısaca yaz o zaman sımdı oyle mı
Cevap sahibi+1 yılBurada olmaz iste yaaa hesabim kapanır burada yazarsam , ac ozel i gerçekten pişman olmazsin
Soran+1 yıliyide burda yazdıklarımız okunuyor olsa sımdıye kac kez ozele gel dedın onlar kaldırılır sana bıldırım gelırdı okuyan yok ıste rahat ol
Cevap sahibi+1 yılOkuyan yok değil anlatmak istediğimi yazarsam açık açık yazarsam hesabımı ks iptal eder kapatır hesabımı , oooofff amamann kötü oldum valla resmen kilodumu parçalayacak :)
Soran+1 yılo kadar mı fenasın cıdden ya
Cevap sahibi+1 yılHemde nasıl anlatamam dayanamıyorum :( sen nasılsın su an? Islanma felan yok mu?
Soran+1 yılıslandım bıraz atlet sortla duruyorum cıdden vücut sıcaklığım arttı
Cevap sahibi+1 yılO zaman isimize bakalım bence ikimizde rahatlamamiz lazim :) sen vibratorunu al bende elime asilayim :) birisi de foto atmış bana :) azıcık konuşayım bakayım ne istiyor :)
Soran+1 yılbak bakalım
Cevap sahibi+1 yılOooooo öyle bir foto atmış vajinası direk :) sitede uçmuş resmen :) seninde elin kayıyor mu oraya?
Soran+1 yılgüzel mı vajınası
Cevap sahibi+1 yılEvet beğendim şahsen çok güzel
Soran+1 yılonla sanal seks yap o zaman sımdı kızın fotosuda boşa gıtmıs olmasın bende vıbratorumu arayayım
Cevap sahibi+1 yılAhahah :) sanal seksi nerden biliyorsun sen bakim :) nereye sakladın vibratoru :)
Soran+1 yılbu sıtede dydum ya ayrıca çantamda olabılırdı bakayım sende kızla ılgılen yarın yazarım olur mu
Cevap sahibi+1 yılTamam iyi geceler hadi kolay gelsin , sana tavsiye vereyim vibratoru sıkıştır bir yere üzerine çıkarak yap parmağınla anal deliği de okşayarak yap iyi zevk alırsın ;)
Soran+1 yılbakalım denerim artık ıyı geceler sana :)
Cevap sahibi+1 yılİy8 geceler :)
Cevap sahibi+1 yılSelam iyi aksamlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişey dicem benimle sevişsene. Cidden bir kere dene tat o duyguyu sadece.
313 Yorumla
Soran+1 yılLezbiyen degilimki
- +1 yıl
kız arkadaşım ve benimle üçlü düşünürsen yaz bana
Cevap sahibi+1 yılBende değilim yani biseksuelim. Sadece biraz düşün fikirlerini öyle yaz
Soran+1 yılBir kizla yasadin mi hic bir seyler
Cevap sahibi+1 yılBir kere yaşadım oda tamamen değil
Soran+1 yılNe kadar ileri gittiniz
Cevap sahibi+1 yılYani şurada anlatmayacağım tabiki :)
- +1 yıl
bir bayanla yapılan seksten kadın daha çok zevk alır çünkü kadınların vajinalarını birbirlerine sürtmesi en tahrik eden şeydir
- +1 yıl
bend eyasadım keisnlkle super
Cevap sahibi+1 yılBana yazmanı istiyorum
Soran+1 yılYa ama aldatma olur o da senle yapsamda bir seyler 😕
Cevap sahibi+1 yılSadece konuşup tanışalım olmaz mı?
- +1 yıl
Banda yazbrsinz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli türk erkekleri böyle olur zaten. kadının bosalması hakkında bilgisizler. kendileri bosalır yatar o kadar. ama sımdı senın kontrol etmen lazım. sana detraylı anlatayı mıstersen? benım esımle ilişkim süper gidiyor. sana anlatayım da kurtul dertten
15 Yorumla
Soran+1 yılOzele gel. seme sense biktim ozelden
Cevap sahibi+1 yıloff cıdden burdakı ergenlerle karıstırma benı anlatıcam detaylı istersen tabiki de. g noktalarnını bilmen gerekıyor. yoksa hep mast yapıyosun mastla da tam doyamazsın..
Soran+1 yılMast yapmaktanda biktim evliyim. hala mast zikkim yeter ya
Cevap sahibi+1 yılondan dıyorum işte. gizliden cıkayım mı sonra engellersın? ben de evliyim zatne
Cevap sahibi+1 yılgel dedıgımı yap diyorum sana
yazik sanada ya aldatmalar bu yuzden eksik cunku konusmayi denedinmi
113 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama pek orali degil anliyorum yani
Soran+1 yılEvlenmeden cogu erkek gibi seni ucurcam seni oyle boyle tatmin edicem diyordu cogu erkek gibi simdi olaana bak
Soran+1 yılDers almaz bu ya
Soran+1 yılBosanmaya kadar gitmez umarim
Soran+1 yılCozum yok sanirim agliycam😭😭😭
Soran+1 yılBelkide
Soran+1 yılIyi geceler
+1 yılCknü bağla iş öğret ona hep ben hep ben olmaz de verme biraz aklı başına gelsin...
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani ya
- +1 yıl
Ara ver diyorum biraz ilişkiye girme li anlasın..
+1 yılbenimle kız arkadaşımlada aynı sorun vardı. genelde geçiktirici kullanıyorum. onun haricinde ön sevişmede bol bol vajinasına oral yapıyorum. onda öğret
10 YorumlaBoşalmadan önce sen orgazm olmak için ön sevilmeyi uzun tut hemen içine girmemesi için çaba göster
122 Yorumla
Soran+1 yılUmrunda degil ki
Soran+1 yılOral yapmaz sevmiyor yapmayi
Soran+1 yılBazen yapiyorum cok degil ama
Soran+1 yıl3.5
Soran+1 yılHaftada 3 ya da 4
Soran+1 yılBen orgazm olmadiktan sonra sayinin onemi yok gozumde
Soran+1 yılEvet ama pek tinmadi onun gozunde seksimiz super
Soran+1 yılAynn oyle ama. napayim
Soran+1 yılUstu kapali neler mesela yazsana buraya
Soran+1 yılOzele gelmem uygun olmaz evli. bayan halimle benide anla😕
Soran+1 yılYa inan bilgi amacli dahi olsa ozel olmaz yakisik olmaz lutfen anla😕
Gizli Üye(36-45)+1 yılburda seni orgazm etmeye talip olanlardan birini tercih edersin artık
139 Yorumla
Soran+1 yılAldatmam
Cevap sahibi+1 yılo zaman onu tatmin etme yarıda bırak sonrada sen böyle yaparsan bende böyle yaparım de falan filan işte
Soran+1 yılIcimden cikmaz ki cok guclu o yapmaya devam eder o azginlikla
Cevap sahibi+1 yıliyide o seni eziyorsa biz sana nasıl yerdımcı olabiliriz ki?
Soran+1 yılNe bileyim kafam karisti cok ya
Cevap sahibi+1 yılburda yapabileceğimiz yardımlardan biri sana teklif edip birlikte seni orgazma taşımak olur anca keşke elimizden başka birşey gelse
Soran+1 yılBu cozum degil😭
Cevap sahibi+1 yılçözüm olmadığını gayet iyi biliyorum ama kocan sana karşı hayvanlık yapıyorsa benim elimden bişey gelmez
Soran+1 yılBoyle demekte sende haklisin yaptigi hayvanlik resmen karisi degil fahisesiyim sanki bosaliyor ve bitiyor psikolojim alt ust oldu
Cevap sahibi+1 yılbaı şnsanlar senin gibi şanssız oluyor
benim öyle kadınım olsa onu mutlu etmeden asla bırakmam
Soran+1 yılKismet ne deyim
Cevap sahibi+1 yılbak şöyle yap onu sırt üstü yatır üstte sen kontrolü eline al
Soran+1 yılOnu denedikte sevmiyor oyle hep ustumde olmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılçok bencilmiş vallahi böyle adam insanı kötü yola düşürür
Soran+1 yılKendime hakim oluyorum ben yinede
Cevap sahibi+1 yılhaline çok üzüldüm keşke sana daha fazla yardımcı olabilsem. hangi şehirdesin?
Soran+1 yılSamsun
Cevap sahibi+1 yılçok uzaksın ben bodrumdayım
Soran+1 yılYakin olsakta degisen sey olmazdiki zaten
Cevap sahibi+1 yılonun için sormadım ki seninle görüşmek isteyeceğimimi sandın?
Soran+1 yılHayir sehirle sorunumun alakasi yok yani onu demek istedim
Cevap sahibi+1 yılben sadece merak ettiğim için sordum yoksa bölgesel bir yorum yapacak değilim :)
Soran+1 yılEvli misin esin varsa tatmin edebiliyor musun
Cevap sahibi+1 yılevli değilim ama yakında evleneceğim nişanlımla çok güzel bir ilişkimiz var
Soran+1 yılSeks yapiyor musunuz evlenmeden
Cevap sahibi+1 yılevet ve çok eğleniyoruz
Soran+1 yılEvlenmeden o olaylara girmeseydiniz keske
Cevap sahibi+1 yılikimizde istedik ve çokmutluyuz istediğim herşeyi yapıyor :)
Soran+1 yılSiz bilirsiniz tabi
Cevap sahibi+1 yılbende onu mutlu etmek için herşeyi yapıyorum bir defasında onu 6 defa boşaltmıştım :)
Soran+1 yılOlmasi gerekende bu zaten
Cevap sahibi+1 yılkendine geldiğinde bana ne oldu falan dedi
Soran+1 yılKolay degil tabi
Cevap sahibi+1 yılsen hiç orgazm oldun mu sevişirken
Soran+1 yılCok az ya hep kendimi tatmin ediyorum tek basima
Cevap sahibi+1 yılanladım allah sabır versin
Soran+1 yılSagolasin
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler
Soran+1 yılSanada
Esin cok bencilmis oyle sey olurmu ben oncelikle patnerimin zevkini mutlulugunu dusunurki daha cok zevk versin bana diye mesela sonc olarakta iki tarafta mutlu oluyo
10 Yorumla
+1 yılhödük kocanla mutsuz ilişkiler sana tavsiye olarak onla beraber feminist bir p*rno yönetmeni lan Erika Lust izleyin
11 Yorumla- +1 yıl
istersen sanal a yönel karar senin
+1 yılTek yapman gereken mast yapmak bekar olsan takıl burdan birine bosaltsin seni derdim ama şimdi uygun olmaz evli birine
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın ciddi ciddi1 derdini yazmış yazılan yazılana yazık valla yazik
10 Yorumla fuckbody şart böyle durumlarda
17 Yorumla
Soran+1 yılAldatma olayi olmaz
Soran+1 yılEvet isini gorup birakiyor soyle sende soyle aynn boyle sinirim bozuldu😂
Soran+1 yılBana uymaz onlar ya
Soran+1 yılOzel degil burdan ustu kapali sor
+1 yılboynuzlama bu durumlarda oluyor yemeyenin malını yerler
10 Yorumlailk başlangıcı genellikle hanginiz yapıyo
113 Yorumla
Soran+1 yılDegisiyor bende o da
Soran+1 yılCok guclu ya tek hareketiyle aninda altina alir yapar beni
Soran+1 yılOha oyle seyde delirir ustume yapisir zaten 184 bayagi kalipli bir sey
Soran+1 yılFizikle alakali degilki bu isler ince dusunmekle alakali😕
Soran+1 yılNapayim ya off off
Soran+1 yılMast yapiyorum boylede devam edecek sanirim
Soran+1 yıl😊😊
+1 yılhahahaha xd nasıl biri o aöq ahhahahaha
13 Yorumla
Soran+1 yılCozum?
- +1 yıl
aplacım anahtar sende anahtarı göstermessen kendine gelecektir.
Soran+1 yılKardesim evlilik tahmin ettiginiz gibu ya da sevgilik olayi gibi mi yuruyor saniyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla odun bir kocan var bu kesin bence aldat en mantıklısı böyle adamlar akıllanmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk başta konuş daha sonra sende seks yapmamaya bak ve kendi işini hallettir ilk önce
10 Yorumla
+1 yılon sevısmeyı uzun tutmayı denedınızmı?
110 Yorumla
Soran+1 yıl10 dk falan ortalama
- +1 yıl
sonra yapmayamı baslıyorsunuz?
Soran+1 yılEvet iste sonra 4 ya da 5 dk sonra bosaliyor bana sariliyor opuyor hadi uyuyalim diyor ama benim orgazmim?
- +1 yıl
aynı durumu bende yasadım S:
Soran+1 yılEvliliginde mi hala evli misin cozdunuz mu peki
- +1 yıl
evlıydım bosandım s:
Soran+1 yılBu sebepten mi🙊
- +1 yıl
burda anlatamam canım :S
- +1 yıl
keisnlkle önsevişme cok önmli ben saatlerce yalıyorum bazen
- +1 yıl
Burdan analtmassan beklerim ozden yazbtsin
+1 yılya bence en önce kadın mutlu edılmelı ustesı uzaktan bıle eder ulaş bana
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir yere kadar dayanırsın.
10 Yorumlagözün dışarıya kaymasın kocana anlat durumu
11 Yorumla
Soran+1 yılKaymiyor zaten anlatmaya calistim ama pek tinmadi beni
+1 yılyazık, hiçmi tatmadın bu duyguyu
123 Yorumla
Soran+1 yılKendim mast yapiyorum
- +1 yıl
olmazki canım, mast yapmak başka içinde iken orgazm olmak başka, mast onun yerini tutamaz
Soran+1 yılNapayim baska turlu rahatlamam icin yol yok
- +1 yıl
nerelisin ki
- +1 yıl
ah bu erkeklerin bazıları neden kendini düşünür, oysa ben hep sonra boşalırım
Soran+1 yılKisisek seyler sorma bosver
- +1 yıl
peki, ben eskişehirliyimde, yaş kaç pekikaç yıl oldun evleneli
Soran+1 yıl3.5 yil
- +1 yıl
bize gel :)
- +1 yıl
ya insan o kadar yıldır bir kadını orgazm etmezmi, her sekste olman lazım
Soran+1 yılSiz kimsiniz ya
- +1 yıl
boşuna sormadık heralde şehrini :) neyse canım boşver belki olursun bir ara, kaç dakika kalıyo içinde
Soran+1 yıl4 dk falan
- +1 yıl
one ya, enaz 15-20 dakika durması lazım tabii boşalamazsın
Soran+1 yılNe bikeyim bende sorun yok diyor
- +1 yıl
sorun olmasa 4 dakikada boşalmaz var demekki bir sorun, bu yaşta bu kadar erken boşalırsa ilerisini hiç düşünemiyorum bile
Soran+1 yılBazen 5 6 dk oluyor ama normali kac dk sence
- +1 yıl
benim normali 20 dakika filan sürüyo, istersem uzatabiliyorumda
Soran+1 yıl20 dk da fazla sanki ya
- +1 yıl
neden ki, tadını çıkartıyosun, pozisyon deniyosun, ön sevişmeler hariç tabii, ben içinde okadar duruyorum
Soran+1 yılEsinizle mutluluklar ne guzel size😊
- +1 yıl
teşekkürler, darısı sizin başınıza
Soran+1 yılSagolun😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılgel hallederiz canım..
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnerdensin?
Cevap sahibi+1 yılsana çare bulmaya çalışıyoruz bir evli olarak... iletişime geçmiyorsun ki :D
Soran+1 yılOzele gel diyecegin icin cvp yazmadim
Cevap sahibi+1 yılyok ne diyecem.. zaten gizliden yazdım.. özelimi nasıl bulacaksın... bende evliyim ondan dedim.
Soran+1 yılNe yapayim sence
Cevap sahibi+1 yılben gerekeni yapıyorum kendime göre.. sen naparsın seni bilmem canım.
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılbol şans sana... ben buralardayım... alo dersin.
Soran+1 yılSagol
Cevap sahibi+1 yılmilletin başkasınla yap demesini mi bekliyorsun.. gerçekten merak ettim? sen ne yapmayı düşünüyorsun.. bunun cevabı kendinde.. burda söyleneni yapmayacaksın sonuçta. kafandan bişey geçiyor.. burda bunu duyarsan rahatlayacaksın psikolojik olarak...
Soran+1 yılAldatma dusunmuyorum yapacak olsam burdakilerden tasdik almam zaten ama fikir almak istiyorum yanlis bir sey mi yapiyorum sorun ne cozum ne ona bakmaya caliaiyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman güzel... umarım sorununu çözersin.. iyi akşamlar.
Soran+1 yılIyi aksamlar
+1 yılonu bagla ve kudurtup orgazm etmeden birak
11 Yorumla- +1 yıl
kocana anlat durumu, yakinda senin sekten soguyacagini, bunun da ona yansimasinin seksten mahrum kalacagini algilarsa iyi olabilir
sanal yap mast yap kendi kendine ol
10 Yorumla
+1 yılben partnerim boşalmadan boşalmam
10 Yorumla
+1 yılkendin yap
11 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim ama hala kendi kendimi tatmin etmekten biktim
+1 yılVerme :D
15 Yorumla- +1 yıl
Ben o her yaz diyenlerden değilim ama 😏
- +1 yıl
@maravillosomelih sen kimlerdensin :D
- +1 yıl
Yazmayacak mısın şimdi sen
- +1 yıl
@maravillosomelih hayır
- +1 yıl
Tamam
+1 yılYaşlar kaç?
117 Yorumla
Soran+1 yıl26 28
- +1 yıl
Kaç yıldır evlisin?
Soran+1 yıl3.5
- +1 yıl
Haftada kaç kere oluyor? ya da ayda?
Soran+1 yılHaftada 3 ya da 4
- +1 yıl
En baştan berimi böyle?
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Evlenmeden önce ilişki yaşadınmı nişanlıylen filan?
Soran+1 yılHayr
- +1 yıl
Sanal denedinmi hiç
Soran+1 yılHayrr
- +1 yıl
Seni güzelmi bulur çevren? Normalmi
Soran+1 yılTatli
- +1 yıl
Boy kilp?
Soran+1 yılSkildim sorulardan.
- +1 yıl
Çare bulaman ozamn ilk önce tanımam lazım ki ilaç veriyim kendin bilirsin
Soran+1 yılByee
Verme
12 Yorumla
Soran+1 yılO da olmuyor evlilikte iste
+1 yılgöster verme..
10 Yorumla
+1 yılaldatmalısın
140 Yorumla
Soran+1 yılAldatma olmaz baska?
- +1 yıl
o zaman bosan sana deger veren bul
Soran+1 yılCok zor bu ulkede oyle erkege denk gelmek
- +1 yıl
az ama var ben denklıkten yanayım daima
Soran+1 yılKismet bu isler ya ne desem bos
- +1 yıl
hayırlısı olsun ama deger vermeyen bencil biri ile hayat zor
Soran+1 yılKesinlikle. oyle
- +1 yıl
ve genelde erkek sekste bencil olur bosalınca iş biter
Soran+1 yılOyle zaten bosaliyor bana sariliyor biraz opuyor sonra uyuyalim hadi diyor tamam bazen boyle olurda 3.5 yildirda olmaz kadinligimi hissetmek istiyorum yoruldum bende artik baksaan bu siteden cozum ariyorum
- +1 yıl
aslında cok haklısın erkek kolay kadın zor bosalır ama erkeklern cogunda bosalınca haz kacar esini hiç dusunmez zaten bosanmaların yolunu ilgisiz anlayıssız erkek acar
- +1 yıl
kadınlıgını hissetmen sart esinle konus anlat durumu
Soran+1 yılMaalesefki
- +1 yıl
zamanla dayanılmaz olur bu durum bence simdiden cöz
Soran+1 yılSimdiden dayanamiyorum zaten sabrim tasmaya basladi masttan biktim
- +1 yıl
haklısın en aktif cagın evlisin ama sexe acsın buyuk sorun
Soran+1 yılSorma cidden kadinligimi hissetmemeye basladim saka yapmiyorum sanki narin olan ben degilimde o
- +1 yıl
desene sexe nazlanan basım agrıyor diyen de o :) bu buyuk sorun 3-5 yıl sonra kardes gibi yatarsınız yatkta
Soran+1 yılHaftada 3 ten asagi yapmaya dayanamiyor beyefendi kardes gibi yatmayiz o tatmin olur yine
- +1 yıl
ooo cok terbiyesiz o seks yasaın sen masy ile doymaya ugras adı ne evlisin
Soran+1 yılEvet adi evliyim gencim kesin cok orgazm yasiyorum cok seks yapiyorum cok mutluyum falan
- +1 yıl
millet imreniyor oo evli her gece kocası ile ooo ucuyor kadın diye durunuyor ama gel gor gercekler baska
Soran+1 yılKocam mutlu asiri mutlu hemde surekli tatmin oldugu icin beni aldatmaz bunu da biliyorim cunku evde gozu doyuyor bayagi ama hic demiyor ki karimim istegi var orgazm olayi var falan filan
- +1 yıl
o yuzden aldatılmayı hak ediyor
Soran+1 yılO aldatilmayi haketsede ben kendime aldatmayi yakistiramam bana yakisacak bir hareket olmaz
- +1 yıl
sende haklısın ama yazık sana esinle konus bunu coz yoksa zamanla kaldıramazsn bunu sorun olur kavgalar baslar
Soran+1 yılTekrar konusurum ama sonuc ne olur bilemem
- +1 yıl
degişmez bence sen masta devam
Soran+1 yılSon care bosanmak olur ama oraya kadar gitsin istemiyorum
- +1 yıl
gitmesin zaten ama resmen kullanıyr Şu an seni sende kadınsın seks yasamak hakkın
Soran+1 yılEvet ve genclik yillarim boyle geciyor
- +1 yıl
yaslanınca da sen istemszn iş gecmiş olur Şu an ucman gerek o yuzden esin ilgi gostermeli
Soran+1 yılGosterir umarim ne deyim cok yoruldum ya
- +1 yıl
zor ama umarım aklı basına gelir
Soran+1 yılSagol iyi dileklerin icin😊
- +1 yıl
genel manada bayanların bu sorununa uzulurum
Soran+1 yılUzucu cunku elden bir sey gelmiyor
- +1 yıl
ve geneli senin gb kabul eder bunu harcar gencliği
Soran+1 yılBoyle gitmez dedigim gibi sonu bosanma olur
- +1 yıl
umarım o noktaya varmaz
Soran+1 yılUmarim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskasinaaa verr jigolo falan tut yap bisilerr
10 YorumlaKoy kapının önüne.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam aptal mis vede bencil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDildo al.
10 Yorumlakendisiyle konuş
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılAt gitsin
10 Yorumla Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Verme bir hafta
10 Yorumlasende onu yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldat
10 YorumlaCialis
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldat
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?