Genelde kadından gelmez falan deniyor bende erkekteki gibi beyaz bir sıvı geliyor her kadinda olmuyo mu bu? Merak ettim.
Bu arada mast yapıyorum iliskide degil.
Bu arada mast yapıyorum iliskide degil.
hayır, kadınların orgazmları sırasında vücut erkeklerde olduğu gibi sperm tarzı bir şey üretmez, sadece vajinal kanalın sulanması sebebiyle beyazımsı veya saydam bir sıvı üretir ki o da penisin hareketini kolaylaştırmak içindir, onun haricinde kadın orgazmı durgun suya atılmış taş gibi dalga dalga gelir, erkekse yanardağ gibi patlar ve söner, bu kişiden kişiye değişir tabi ki.
Ondan bahsetmiyorum gelen sividan bahsediyorum
"Kadın bosalinca da erkekteki gibi beyaz sıvı geliyor mu?"
Bakınız ilk yorum;
"hayır, kadınların orgazmları sırasında vücut erkeklerde olduğu gibi sperm tarzı bir şey üretmez, sadece vajinal kanalın sulanması sebebiyle beyazımsı veya saydam bir sıvı üretir ki o da penisin hareketini kolaylaştırmak içindir..."
Kız arkadaşımın bölgesini yaladığım zaman kasılıyordu beyaz bir sıvı geldiğini gördüm. Ama bu bir kız arkadaşımda denk geldi öbürlerinde öyle net bir beyaz sıvı görmedm.
Herkeste olmuyor yani
Cogunda olmaz canim bazen iliski sirasinda olur oda git gel yaparken temasdan sivinin rengi kivami degisir
Himm benik bosalinca beyaz bir sivi geliyo. Baska bir soruda da kadinlarda gelmez diye okudum merak ettm
Peki teşekkürler
Cevap
17Cevap
Erkeklerdeki gibi yoğun boşalma olmaz. En fazla vajinal sıvı artışı kaynaklı ıslanma olur.
Bosaldiktan sonra geliyo ama beyaz sıvı
Değil 😀
Tam gorup anlayamiyorum ben icindeyken benim kazık bir kayganlik oluyor oradan anliyorum ve titriyor
Kayganlik ıslanmadan dolayi oluyo. Ben bosalmaktan bahsediyorum
ama o an bosaldigini soyluyordu
Bakire misiniz? Tanık oldum bu anlattığınıza, daha yoğun ve beyaza yakın bir boşalma olabiliyor evet.
Bakire degilim evet beyaz geliyo ama gelmez diyorlar
Her defasında mı öyle oluyor?
Dikkat etmedim ama 2 kez baktim 2 sinde de beyaz sivi vardi
Vajinal orgazm ve klitorisel orgazm arasında haz farkı var. Tanık olduğum da vajinal orgazmda böyle olmadı fakat sonra klitorisel orgazm sonrası beyaz yoğun bir sıvı geldi.
Hm anladim
iki çeşit orgazm vardır kiliotris orgazmda idrar yapmış gibi hissedersin öyle gelir, vajinal orgazmda beyaz sıvı gelir ama koyu gelmez
Benim vajinal mi oluyo o zaman? Ama sadece oksuyorum vajinal birleşme de oluyo sanıyodum
Bazı kadınlarda gelir o hepsinde değil. O yüzden gelenler bir adım öndedir. Çok tahrik edici bişey o
yok beyaz değil. ama şeffaf ve kaygan bir sıvı salgılıyor. Bazen çok iğrenç kokuyor
Hayir o islanmak ben bosalinca demistim
Beyaz sıvı gelir sevgilimden biliyorum çok geliyor kadınlarda orgazm uzun oluyor
hayır her kadın da ve sen çok sanslisin senin gibi bir partnerimle olsun çok isterdim 😍😍
Gelir özellikle yumurtlama döneminde. Senin hep mi geliyor?
Dikkat etmedim
Bundan sonra et :)
herkeste olmuyor ama oluyorsa da iyi bişey bu
Hoemonlarin iyi calisiyor ondan
Anladim
Geliyor ama bizdeki sıvı farkli
Gelir jel gibi sivi gelir
Bazı kadınlarda geliyor
Çoğu kadında olmuyor
Sen kiz degilmisin
Degilim
Tamam haruncum