Sevgilim sadece boşalırken benimle öpüşüyor onun dışında sadece dudağıma öpücük konduruyor ama ben normalde sevişmek olmasa da öpüşmek istiyorum öpüşmeye başlamak istediğimde dudakları put gibi duruyor hatta bazen yüzünü diğer tarafa çeviriyor. Neden böyle sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılsevmiyordur o yuzden olabilir ayriyeten opusmek tutkudur opusmuyorsa sana karsi bisiler hissetmiyor olabilir ayrica elinle bosalttigini solemissin haz almiyordur cinsellikten sogutmusta olabilirson cocugu
110 Yorumla
Soran+1 yılNeden soğutayım ya? Sadece dudağıma öpücük konduruyor normal zamanlarda ama asla öpüşmüyor sadece boşalırken az önce söyledim kaç saat öpüşücez diyo sonu yok öpüş öpüş diyor
- +1 yıl
elinle bosalttigin icin zevk veremiyorsundur bu yuzden dedim blowjob falan deneyim birde opusmek icin on hazırlık yapin dis fircalama dudaklari islatmak ve ona uygun kiyafetler giyinmek v. b
Soran+1 yılO çok zevk aldığını söylüyor harikaydı diyor her seferinde sanki gerçekmiş gibi oluyor artık diyor ama iş öpüşmeye geldi mi yok
- +1 yıl
benim dusuncem bir kizin eliyle bosaltmasi erkegin p*rno izliyerek mast yapmasi gibi opusmeye karsi onyargisi varsa kirabilirseniz iyi olur birde ona tutkulu opusme sahneleri falan izlet olmuyorsa acik acik sole sen beni istemiyormusun falan de opusurken o karsilik vermiyorsa uzaklas ve o opene kadar opme bence
Soran+1 yılSöylüyorum ne alakası var istememekle felan diyor. Ya ben dedim iyi öpmem artık sadece öpücük konduruyorsun dudağıma diyorum o da güzel bence diyor. Cidden sıkıldım artık... Öpmesini geçtim neden böyle davranıyor onu anlamıyorum. Artık tamamen kendimi geri çekmeyi düşünüyorum. Sabah 5 te öptüm dudağından uyanıktı hiç karşılık vermiyor uykusu varmış ben öpüşmek istiyorum sana bu saatlerde noluyor diyor
- +1 yıl
ahahahaha benim kizda senin erkek gibi saatlerce opuselim diyorum olur mu ole sey diyor evlendikten sonra ne istersen yapalim diyor ee dedim simdi tecrube etmezsen evlendikten sonra nasil yapican diyorum yapariz diyor :(
Soran+1 yılBen ne yapayım bu çocuğa ya tavsiye ver benden hoşlanmıyorsa sevgili olmasın benimle
- +1 yıl
bunu ben mi solim sen sevdigine eminsen bisi solememe gerek yok kendin cozceksin hatta blowjob dene ama sevdigine emin degilsen seni sadece cinsellik icin kullandigini dusunuyorsan hic mast falan yapma hic opme sarilma sana olan ilgisi azalcakmi gozle daha sonra neden bole yapiyorsun falan dersede sen benim isteklerimi yapmiyorsun ben neden senin isteklerini yapim dersin...
Soran+1 yılKimsenin sevgisinden emin olamam yalanlar da bunun için var zaten rol yaparlar öyle bir yaparlar ki yaptıkları rolleri onlar bile gerçek sanır resmen. O yüzden ben artık çok fazla aramam, öpmem ve sarılmam belki o zaman anlar
- +1 yıl
ole diyorsan ole olsun beyin ve beden aenin ben karisamam:)
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni becermek için elinde tutuyor ben sevgilimi sevdiğim için saatlerce öpebilirim cinsellik yaşamasakta hep öperim onu
15 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşürsün yani öyle mi
- +1 yıl
Evet ama seni kullanıyor
Soran+1 yılTam birleşme olmadı sevişiyoruz sadece
- +1 yıl
Kullanmıl olmuyo mu o zaman?
Soran+1 yılNeden sadece kızlar kullanılmış oluyor sonuçta iki taraf da zevk alıyor o zaman ben de onu mu kullanmış oluyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEkşide bununla ilgili bseyler yazılmıştı bir oku istersen onda duygu yok direkt boşalma derdinde
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım haklısın
Cevap sahibi+1 yılAma konus onunla once bı bilemeyız sonucta diğer hareketlerıne de bı bak
Soran+1 yılÖpüşelim normal diyorum diyo ki sonu sevişmeye kayıyor ben boşalmak istemiyorum diyor öpüşüyor güya ama gözler açık bir his yok sanki
Cevap sahibi+1 yılSenınle sadece cinsellık için beraber olabılır mı
+1 yılYa ağız bakımıyla ilgili ya da başkasını düşünerek yapıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşelim normal diyorum diyo ki sonu sevişmeye kayıyor ben boşalmak istemiyorum diyor öpüşüyor güya ama gözleri açık his yok sanki
- +1 yıl
Valla erkekler genelde sevişmenin uzamasını ister mutlaka bir sorun vardır altında yatan bir süre sonra sende soğumaya başlarsın nasıl söyler bilmiyorum ama çözülmesi lazım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer öpüştüğünde boşalma isteği oluyordur. Bundan kaçıyodur o da
16 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle mi olacak
Cevap sahibi+1 yılHep böyle olacak malesef. Bu büyük problem. Senle ilişkiye girse daha birinci dakika boşalacak ve sen tatmin olamayacaksın
Soran+1 yılAma elimle yaptığımda çok geç boşalıyor
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle mi? Öpüşünce bununki kalkıyor. Ve boşalma isteği oluyor. Sen elinle ona yapıyosun ama geç boşalıyor? Bu iyi bişey. Ama her öpüştüğünüzde bununki kalktığıiçin boşalmadan bırakmanı istemiyor. Onun içi en başından öpüşmeyelim diyor
Soran+1 yılEvet aynen öylee
Cevap sahibi+1 yılKötü bir durum yaa. Biz de öpüşünce kalkıyo tamam da. Dayansın bir zahmet. Her istediğinde mast olcak diye bişey yok
+1 yılbende sevmem agzin kokuyodur belki sislerin turuncudur
21 Yorumla
+1 yılsevişmeden oral yapmadan seksmi olurmuş ya. seni deli gibi öpüp oral yapıp şırıl şırıl olmanı sağlaması lazım
10 Yorumla
+1 yılHmmm demekki o ufacik opucuklerden haz aliyor gercekten bende öyleyim hafif dokuntulardan haz aliyorum :D ama tabi ben öperimde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevse öperdi seni s*kerken başkasını sikiyormuş gibi hayallere dalıyor sen uyu uyu
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen onun bir sexs kaynağısın başka hiçbirşeyde olamassın
Soran+1 yılÖpüşelim normal diyorum diyo ki sonu sevişmeye kayıyor ben boşalmak istemiyorum diyor öpüşüyor güya ama gözler açık bir his yok sanki
- +1 yıl
aman allah oyle bisi olurmu
Cevap sahibi+1 yılHis var olabilir bu durumu göz ardı etmemelisin yoksa işin zor
Cevap sahibi+1 yılOlur tabi insan gibi değiller ki
ırıspıler opusmez genelde senınkıde erkegın ırıspısı olmasın
10 Yorumla
+1 yılulan olaya bak kimi saplayamıyor kimi saplıyor elletmiyor biz hala elizabet m k
10 Yorumlaağzın kokuyodur. dişlerini fırçala
10 Yorumlakendi işini halletmeye bakıyo seni takmıyo pek
10 Yorumla
+1 yılAğzın kokuyor olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevmiyor olabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevse öpüşür müydü
Cevap sahibi+1 yılBilemem
Net cevabı yüzüne sorarak alabilirsin
Dürüst olarak söylesin kardeşim
Madem öpmüyon niye ilişkiye giriyon
Onu geçtim sen niye veriyon mk?
Yarın bir gün terkederse napcan
Soran+1 yılSadece sevişiyoruz tam bir ilişki olmadı ama bu sorun aklıma takılıp duruyo
Cevap sahibi+1 yılYüzüne sor sor çekinme
Dobra ol ol ki o da senden bu tür konular da çekinmesin
Soran+1 yılSoruyorum cevap vermiyor hele sabah uyandığımızda hiç öpmüyor ağzım mı kokuyo diyorum sabah sabah aç öpüşmek olmuyo diyo ben onu ağzı koksa da öpüşürüm mesela o istemiyo bir şey
Cevap sahibi+1 yılValla seni sevmiyor bu benden demesi
Sen düşün? Böyle bişeyin nedeni olabilir mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğız bakımına dikkat ediyor musun?
114 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya sorun o değil bende anlamadım
- +1 yıl
alakası yok duygusuzun teki bildiğin odun ve bencil
Cevap sahibi+1 yılAcaba rahatsız olduğu birsey mi var diye düşünüp sordum, o zaman bosalayim rahatlayim düşüncesinde ne kötü ya
- +1 yıl
aynen o düşüncede seksde bile bencil
- +1 yıl
böyle erkekşerle siz kızlar nasıl birlikte olabiliryorsunuz hala anlamış değilim
Soran+1 yılöpüşelim normal diyorum diyo ki sonu sevişmeye kayıyor ben boşalmak istemiyorum diyor öpüşüyor güya ama gözler açık bir his yok sanki
- +1 yıl
anlamadım çünkü kurduğun cümlede bir sürü anlatım bozukluğu var 😕😕😕
Cevap sahibi+1 yılBirsey hissetmiyor demek ki tatlım sevdiğin insana dokunuşla hissinin olmadığı insana dokunuş bir olur mu? Ben ilişkinizi bilemem ama bu konu disinda sıkıntı yoksa birsey diyemem ama seni sevip sevmediginden emin ol
- +1 yıl
tamamen haklısın 👏👏
- +1 yıl
hatta ben ciddi ilişkinin cinsel birliktelikten sonra olmasından yanayım 😊
Cevap sahibi+1 yıl@nadiruluad kesinliklr bende öyle düşünüyorum insan sevdiği kişiye sarılmak öpmek istiyor falan da ilerisi olmamalı bence, bir psikologdan dinlemistim hiç unutmam kendinizi kitap olarak düşünün karşı taraf sizi en baştan okumaya başlarsa bu merakla devam eder ama kitabın ortasından okumasına izin verirseniz sıkılıp bırakır sonu merak edilmez demişti. Bayanın öpüşme problemiyle alakası yok da yazdığımın senin söylediğin üzerine fikrimi beklirtiyorum bende😄
- +1 yıl
ya ilerisi olmamalı diyorsun ama iki tarafda bir birinden hoşlanıyorsa ilerisi kaçınılmaz bir sondur 😕😕
Cevap sahibi+1 yıl@nadiruluad ben senin yazdığını da yanlış anlamışı şimdi farkettim:) hoslanabilir sana kadar 3 sevgilim oldu ucunu de çok sevmiştim ama olmadı ayrıldık bir şekilde seviyorum diye hepsiyle birseyler yaşasam gerçekten uzulurdum, erkege birsey olmuyor daha sonradan ayrılma gibi durumlarda kadın bundan etkileniyor herseyi zamanında yerinde yaşamak gerek bence
- +1 yıl
tabiki orası öyle
+1 yılsevgilin kafayi yemis
10 Yorumla
+1 yılOna "öp beni ricep yi beni ricep" de 😂
10 Yorumlaopusmeyi sevmiyordur ya da bilmiyordur
10 YorumlaAğız bakımina dikkat et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüşmeden olur mu la o dudakların tadını almadan
28 Yorumla
Soran+1 yılİşte sadece dudağıma öpücük konduruyor sadece boşalırken öpüşüyor benden tiksiniyor sanırım
Cevap sahibi+1 yılNeden yaşlımısın
Soran+1 yılHayır 21 yaşındayım o da öyle
Cevap sahibi+1 yılE daha tazesin neyine tiksinsinki
Soran+1 yılBilmiyorum hemen beraber uyuduğumuz çarşafı değiştirmiş felan anlamadım yani
Cevap sahibi+1 yılTuhaf
Soran+1 yılSence neden olabilir
Cevap sahibi+1 yılBoy kilon kaç onun kaç
Hiç sevmiyor.
10 Yorumla
+1 yılbenim gibi
110 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle
- +1 yıl
amac boşalmak. onu ıstemıyorum cunku. mide bulandırıcı. ama istedıgımle. sabahlara kadar
Soran+1 yılBana diyo ki gece sen çok istekli oluyorsun geceleri n'oluyo sana diyo uyuyor
- +1 yıl
yalan. rahatladımı bitiyor. olay bu okadar.. istenmiyorsun beyenmıo kısaca
- +1 yıl
oda öyle diyor.
bende öpüşmeyi sevmiyorum diyorum
gercekten onu hissetmiyorsun aklında başkası var cünkü - +1 yıl
begenmiyosa niye beraber
- +1 yıl
@Quennssecret mecburiyetten.
- +1 yıl
kullanmaya hakki var mı
- +1 yıl
@Quennssecret veren razı olduktan sonra sorun yok. herkez istedıgını alıyor sonucta
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstemiyor demek ki
14 Yorumla
Soran+1 yılBeni mi istemiyor
Soran+1 yılNormalde yanağımdan felan öpüyor ama
Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. sevmiyordur
12 Yorumla
Soran+1 yılYanağımdan felan öpüyor ama
dudagi incedir
10 YorumlaIyk sevmiyor demekki
119 Yorumla
Soran+1 yılYanağımdan öpüyor ama
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
yanakla dudak niye bir degil
- +1 yıl
@Quennssecret yanakla dudak nasıl bir olabilir? dudaktan ateşli ve uzun uzadıya öpüşmekle yanaktan öpmek bir mi?
- +1 yıl
yahu insan sevdigi kadini dudakdnada yanakdan da opebilir yanakdan opmesi sevgiyi gosterir iki yanagini avcuna alip iki yanaginida opuyosa bu dudakdan daha buyuk bir sevgi gostergesi sehvet farkli bence
- +1 yıl
@Quennssecret Ben sevgi kısmından bahsetmiyorum saçma saçma yanıtlar verme be, cinsellik kısmına sorulmuş soru yanaktan olan öpücüğün sevgi göstergesi olduğunuun farkındayız
- +1 yıl
kiza sevmiyor demekki yazip nasil bana sevgiden bahsediyor diyebiliyosun
- +1 yıl
sevgoden bahsetmiyorum diyosun
- +1 yıl
@Quennssecret kızım saçmalama dudaktan öpmeyi sevmiyor demek ki diyorum
- +1 yıl
@Quennssecret kızı sevip sevmediğinden bahsetmiyorum orada :d
- +1 yıl
hii anladim agresif agresif konusma
- +1 yıl
ben senin kizin falan degilim
- +1 yıl
@Quennssecret sende gergin gergin konuşma deli :D
- +1 yıl
ben soru sordum sen parlamissin sacma sapan komusma diye aa
- +1 yıl
@Quennssecret saçma sapan konuştun anlamadan çünkü
- +1 yıl
ben seni yargilamadim soru sordum anlamadigim icin zaten
- +1 yıl
@Quennssecret tanışalım mı?
+1 yılSeni begenmiyo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. ilginç sor sende
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılAğzın kokuyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden soğumuş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Acemidir belkide :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVah vah yazık
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel bana her şeyi yaşatim
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşalmaltan mı korkuyor
Soran+1 yılYeter artık çok boşaldım diyo 4-5 günde 6-7 kere boşaldığı için ilişkiye girmiyoruz ama
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye girmeden nasıl boşalıyor
Soran+1 yılElimle
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih