Köpeğe tecavüz ettim çünkü köpekte bana ilgi gösterdi diyen bir insan normal midir?

Arkadaşlar bugün gazeteye 1.sayfadan giriş yapmış bir haber bu eskişehirli bir adı insan olup kendisi yaratık olan biri köpeğe tecavüz etmiş ifadesi yaptığından daha korkunç çünkü köpek onun çevresinde gezinmiş üstüne filan sıçrayıp oyun yapmak istemiş ama adam bunu köpek bana ilgi gösterdi diyerek tecavüze çevirmiş

sabah sabah gerçekten aklım çıktı hayvandan nasıl birşey bekliyor normal iki insanın yaşadığı cinselliği yaşatmasını filanmı çözebilmiş değilim bir site buldum bu sitede isterseniz hayvan haklarının ceza kanununa girişi için(ceza kesmez idam olması lazım)açılmış bir site hayvanlara yapılan tüm eziyetlerle ilgili haberler var araştırdım siteye her giriş bir destek demekmiş duyarlı olucağınıza inanıyorum çünkü bugün hayvana bunu yapanların yarın avı biz olabiliriz yada çocuklarınız annelerimiz arkadaşlarımız kısacası herkes kurban olabilir bunlar için

link
Köpeğe tecavüz ettim çünkü köpekte bana ilgi gösterdi diyen bir insan normal midir?