Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öyle ama neden böyle anlamıyorum. Sonuçta kari koca ne var bunda. Insan hep yatakta mi yapıyor ki her zaman battaniye olsun?
125 Yorumla
Soran+1 yılBelalti kapali olmali diyor sebebi tan olarak bende bilmiyorum
Soran+1 yılYatakta yapacaksin hep sanirim bilmiyorum ama bunu uygulayamam ben pek sanirim
Soran+1 yılBende diyorumya boyle bir sey varsa dahi ben o sekilde istemem yapmayi ve size sordum
Soran+1 yılTabi😊
Soran+1 yılAnalda sorun yok kesin haram onu biliyoruz ama yatak olayi tuhaf geldi bana
Soran+1 yılHele evliyken bir sure sonra insan bikar farklilik arar hep yatak ya da ortu alti ne bikeyim ya belki yapmamiz icin kesin emir yok ama yapmak iyi yapmayanda zarar gormez gibi belki notr bir olay yani
Soran+1 yılHaklisiin😅😅
- +1 yıl
@Ehlivukuf bunu nasıl anlatsam bilemiyorum..
İki insan nikahlı olduktan sonra birbirine bakabilir ama dinimizin emrettiği şekilde olması daha makbul.. Bir ilmihalde okumuştum sanırım.. Dinimizce erkeğin üstte olması ve iki insanın çıplak birbirini görmemeleri daha makbul.. Hem çevredeki cinler bedenlere hayran kalmaz, hem de insanlar birbirlerinin cinsel organlarına baktıklarında unutkanlık oluyormuş, umarım anlatabilmişimdir. - +1 yıl
Öyle de dediğim gibi insan eşiyle duş almasın mı :) Yahu bunda kesin bir şey yok bence. Bazı din adamları elle cima günah derler bazıları hayır değil derler. Bazıları oral günah derler bazıları değil derler. Ama mesela kesin bir şey vardır anal haram sonrasında kadın regl iken haram. Ben bunları bilirim kesin uyarım diğerleri tartışmaya açık bence.
- +1 yıl
Elbette ki duşta vs. Olabilir ama gerek meleklere saygı açısında falan bu şekilde dvranmak önemli olan 😊 kesin yapılmaz değilde bu şekilde olursa daha makbul olur demek var..
Ya bazen görüşlerine denk geliyorum da şaşırtıcı, önceden bu şekilde yorumlar yapmazdın yani son zamanlardaki gibi.. - +1 yıl
Evet yapmazdım çünkü ya insanlar ne der acaba derdim. Ama bunun utanılacak bir şey olduğunu sanmıyorum :) Cinsellik korkulacak utanılacak bir şey değil belli sınırlar olduğu sürece. Sonuçta yetişkin insanlarız cinsellikle dünyaya gelirken sonrasında öcü gibi bakmak ne kadar doğru? Yahu sağlık veya biyoloji derslerinde "penis, vajina" demeye utanıyorduk. Utanmak elbet güzeldir ama aynı zamanda bu utanmayla var olmak da ayrı bir ironi :) Arkadaşlarınla konuşunca filan veya burda görüş paylaşınca o iki yasak cümleyi kullanmak sanki ölüm gibi. "penis ve vajina" Bana kalırsa okullarda bu sağlık dersleri olmalı. Benim arkadaşım analtıyordu işte. ortaokulda din kültürü öğretmenleri ayrı ayrı kız ve erkeklere işte anlatmış bazı cinsel şeyleri. Bu kötü bir şey mi? Bence hayır. Sonuçta bu insanlığın var olma nedenlerinden biri. Çoğu kişi aile antalmadığı için yanlış bilinçsiz şeyler yapıp veya öğreniyorlar. Bak burda kaç kız bilmeden işte küçükken yanlış şey yaptım kız mıyım diye soruyor
Soran+1 yılKesinlikle sana katiliyorum ehlivukuf bende snein gibi dusunuyorum insan sınırlarini bilerek cogu seyi konusmali ya da ifade edebilmeli elalem korkusu olmadan
- +1 yıl
Haklısın katılıyorum ama yinede sanki insanın "ar" perdesi kalkıp gidiyor gibi.. 😕 utanmak en güzeli değil mi? Eşine açılcaksın nasılsa zamanı geldiğinde...
- +1 yıl
Sen neden gizlenerek bu soruyu soruyorsun ki? Bunda yanlış olan ne var? Hiçbir şey. Ama işte bundan bile utanıyoruz. Eee ona sorma buna sorma utanıyoruz diye böyle bilgisiz mi kalalım yani? Kaç kız küçükken bilmiyordum işte acaba kız mıyım diye burda soru sordu? Sonuçta insan denemleyen sorgulayan bir varlık değil mi? Eee sormadan da bilemeyceksin. Bak ben de gizli görüş yazabilirdim ama ne gerek var buna. Beni nasıl bilirlerse bilsinler umrumda değil :) Yeri gelir ayet, söz, hadis paylaşırım yeri gelir cinsellikte görüş paylaşırım. Bir insan bunları yapıyor diye hiç mi cinsellik konuşmaması gerekiyor :) Sonuçta her şeyin bir adabı vardır. Cinsellik konuşmanında :)
Soran+1 yılSoruyu gizli sormamin utanmamla alakasi yok bu kategoride utanan biri degilim baska sebepten dolayi mecbur gizliden sordum
- +1 yıl
Haklısın utanmak en güzeli ama sen şimdi yazına bilgilendirme amaçlı yazmadın mı görüş mesela :) Ar perden kalkmadı değil mi :) Bundan bahsediyorum ben işte. Hem senin bunu yazman arsız bir şey değil ki bilakis ne güzel bilgilendirmeye çalışıyorsun ama nasıl diyecepim diye de yazının başına yazıyorsun :) Yahu penis-vajina kelimelerinden bile korkan insanalrız :) Bu tıbbi bir isem iken bile öcü gibi görüyoruz.
- +1 yıl
"Vajina, penis" diye söylemi basitleştirmekle başlar bence bu işler 😕 yani kelimede ya ne var ki bunu söylemekte demek bence yanlış..
Ar perdemin kalkmaması için çabalıyorum gerçekten.. Bu hayat kılıçtan de keskin ve ince bir çizgiden ibaret.. - +1 yıl
Ne diyeyim senin düşüncen :) Utanmak güzeldir ama bazı şeylerde sınırlarda değil. Ne kadar bilinçliyiz cinsellik konusunda acaba? Ben demiyorum ki git orda burda onunla düşüp kalk diye ama bilmediğin konularda da konuşmaktan çekinilmemeli :)
Aslında hepimiz oynuyoruz başka insanlara karşı :
İnsanIar kahramanIarı oynuyorIar; çünkü korkakIar. AzizIeri oynuyorIar; çünkü kötü ruhIuIar. Suikastçiyi oynuyorIar; çünkü yanıbaşIarındaki komşuIarını öIdürmek için yanıp tutuşuyorIar. İnsanIar oynuyorIar; çünkü doğuştan yaIancıIar.
Jean Paul Sartre
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen öyle sen takılma edep bir tac imiş nuru hüdadan giy o tacı emin ol her beladan
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgörmek ruhsattır görmemek azimet ama dini nikahla birbirine helal olan herkes eşine dilediğince bakabilir görebilir ama önemli olan her işte olduğu gibi burdada allahın rızasını gözetmektir kişi helaliyle cima ettiği sürece allah iki tarafada sevap yazar cimada konuşulmaz hayvan önünde yapılmaz örtüsüz yapmamak efdaldir ehlinden gayrısını düşünmemek gerekir bu işler ince meselelerdir eskiden büyükler ve pirler nakış nakış işlemişler insanları bu anlatılmayan konular hususunda ama ortada daha büyük sıkıntılar olduğundan buralara sıra bile gelmiyor maalesef
Soran+1 yılAciklaman icin cok tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Yeni birsey öğrenmiş oldum tabi araştırmak lazım 😊 tesekkür ederim 🤗
30 Yorumla
+1 yılHayır karı Koca olmssn görüyorsn zaten o zevk meselesi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir kural yok bu farz değil bunlar sünneten ve edeben tavsiye edilmiş şeylerdir müslümana öyle baldırı çıplak yakışmaz edebli olmak lazım yapmasan da olur yalnız Allah'ın haram ettiği şeylere dikkat edecekler yapmayacklar (anal ilişki) gibi.
50 Yorumlahayir böyle bisey yok. Ayrica islamda varolmayani dine yamamanın getirisi olumlu veya olumsuz büyük günahtan ziyade kafirliktir. Bunu ben söylemiyorum islam fikihina göre böyle.
10 Yorumla
+1 yıltarif edilen o... ama çeşitli kitaplarda bu değişik yorumlanır... özellikle 3 harfliler musallat olmasın diye bu yol önerilir... örtünmek yani
224 Yorumla- +1 yıl
yazdığım dan tatmin olmadın mı ki? boşver kim ne yazarsa yazsın... islama inanalım ya da inanmayalım seks islamda hatları çizilmiş bir olay
Soran+1 yılHayir cevabin icin sana tesekkur ederim arti verdim zaten
- +1 yıl
eyvallah sağolasın bu konuda daha derin bilgim yok bu kadarı sana yeterliyse sevinirim
Soran+1 yılOlsun tesekkurler en azindan sorumu cevapladin cogu sorumdan baska her seyi cevapladi
- +1 yıl
boşver ağzı olan konuşmuş.. okudum yorumları bekar mısın sen?
Soran+1 yılBekarim bakireyim
- +1 yıl
inançlı birisin anladığım... umarım cinsellik ve din arasında ki çizgiyi iyi etüt edersin
Soran+1 yılInancli biriyim ve ilerde evlendigim esimi her anlamda mutlu edicem cinsel anlamda Islam da boyle soyluyor zaten kadin ve erkek esini istedigi zaman tatmin etmeli
- +1 yıl
doğrudur... bunu idrak etmen güzell... umarım dengin birini bulursun
Soran+1 yılUmarim oyle olur
- +1 yıl
ummak kadar insanları iyi tanımak ve bunun içinde kaliteli zaman geçirmekte önemli :)
Soran+1 yılSosyal kizim insanlarla cok ic iceyim sacim acik ama dini yonden dolu oldugumu hissediyorum ilerde cinsel hayatimda kesin haram olan seyleri yapmak istemiyorum bu ortu isini buyuk ihtinalle uygulayamam ama sizede sormak fikir almak istedim
- +1 yıl
örtü işini bende uygulamıyorum.. ama uygulama nedenini kafana takıp onlarıda uyandırmanın anlamı yok :)
- +1 yıl
hatta banyo yaparken dahi alt kısmın çıplak olaması söylenir bu sebepten... yani hamamlarda gördüğümüz o peştemalli ablalar abiler sadece utanmaktan öyle gezmiyorlar :)
Soran+1 yılYa ben cok korkuyorum onlardan😱😰
- +1 yıl
o zaman aklına getirme gelince de felak nas oku :)
Soran+1 yılAynn😊
- +1 yıl
okumaktan araştırmaktan çekinme... daha gençsin oku sorgula... aklına mantığına yatmayana tamam deme
Soran+1 yılOkuyorum arastiriyorum her konuda zaten
- +1 yıl
farkındayım belli oluyor devam et
Soran+1 yılTesekkur ederim😊 olgunlugunuz icin ayrica tesekkur ederim
- +1 yıl
est. ne demek.. biraz bilgim olan bir konuda bilgimi paylaştım ve bir kaç küçük tavsiyede bulundum... ne zaman istersen yazabilir soracakların varsa yazabilirsin ben teşekkür ederim :)
Soran+1 yılAnlayisiniz icin sagolun😊
- +1 yıl
sen de sağol :)
+1 yılBirbirinizin helalisiniz ya neden günah olsun ki?
Yatak odanızda istediğiniz gibi davranabilirsiniz.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet öyle bişey var
karı-koca arasına girilmez o kadar da oha yani yuh
hatta izin de isteyelim yaparken bu kısıtlamalar bence yetersiz10 Yorumlaböyle bir zorunluluk yok. Sadece bu şekilde ilişkiye girilmesi daha uygun kanbul ediliyor. Ama dediğim gibi zorunlu bişey değil
10 Yorumlaislami çok dusunsen saçma sorularına alet etmezsin. burda milletin gelip ıslama laf etcegini bile bile bu paylaşımı yapiyon. git dinini sorgula önce sen
00 Yorumla
+1 yılva Salam aleykum Islamda bunun kapali ve ya acik olmasi ile hic bir sey yokdur.. sorun tam olarak gorub gormemekse yatak serbest )) hadi iyi geceler
11 Yorumla- +1 yıl
soyledim yaa YOK OYLE BIR SEY BOSH LAFLAR
+1 yılhem. oyle dedigin gibi hemde yatagin etrafini carsafla kapatip icinde ciril ciplakta olabilirsin
20 Yorumlahangi yav sak diyo bunu
16 Yorumla
Soran+1 yılAz once gordum
Soran+1 yılIyice arastir derim emin olmak lazim
Soran+1 yılSen bilirsin
+1 yılbunuda islama bagladiniz ya bravo ya
13 Yorumla
Soran+1 yılNeye baglayalim isterdin
- +1 yıl
ne alaka nerde sevisirsen sevis
Soran+1 yılTamm
Gizli Üye(30-35)+1 yılmecburi değil ama böyle olması daha iyi diyor dinimiz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkapalı olmaz gerekir ilişki de ama bizde artık şahin k. videosu çekr gibi giriyorlar ilişkiye
10 Yorumla
+1 yılGörmedigim seyi almam
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bişey yok eşler arasında gorulenilir
10 Yorumla
+1 yılBunun kuranda yazacak hali yoktur herhalde
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kimisi öyledir herhalde.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya da hiç görmesinler spermi alıp kadının yumurtalıklara yerleştirsinler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizin muhammed eşlerine şeyini bile göstermiyormuş :D
06 Yorumla
Soran+1 yılSaygisizlik yapma islama saldirma saygili ol saygi gor
Cevap sahibi+1 yılulan arastır işte ne saygısızlık ettim hz muhammed mi demem lazım : D komedisiniz ya .
dediğim doğru değilse siteden gidecem . ağlayım mı komiksiniz işte..
Soran+1 yılSen de komedi olabilseydin keske saygisiz
Cevap sahibi+1 yılaman sizi kaleye alanda kabahat gidin bunları düşünün.
Soran+1 yılKaleye almak kelimesi oyle yazilmiyor neyse byee
Cevap sahibi+1 yılwww.tdk.gov.tr/index.php
nasıl yazılıyor çok bilmiş
+1 yılHahahahahahahhahahah Vayy mk
00 YorumlaBende duymuştum
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok öyle bişi çırılçıplak çatır çutur yaparm
10 YorumlaÖyle diyorlar.🤔
20 YorumlaEvet öyle duyduk.😂
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhelalın bu senin yani görecek tabiki
20 Yorumla
+1 yılYok artık.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılevet çünkü günah
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. evet öyle
20 Yorumla
+1 yılEvet öyle olmalı İslama göre 😂😂
313 Yorumla
Soran+1 yılKomik olan durum yok
Soran+1 yılSacma sacma guluyosun farkinda misin
Soran+1 yılEndustri mezunu musun
Soran+1 yılBayagi laf soktun Şu an anlatamam ama endustri lisesinde onlarin yapildigini dusunmeye devam et
- +1 yıl
Sus sinirlendirdin beni sanki kötü birşey demişim gibi laf ettin ben o emojiyi hep kullanırım bilip bilmeden konuşma o zaman 😂😂
Soran+1 yılIstedigin emojiyi koyarsin o senin sorunun ama ciddi sordugum seye bu tarz dalga geciyor gibi gulerek cvp alinca sinirlendim
- +1 yıl
Ben ciddiyim zaten emoji benim hep kullandığım emoji buna takılmasaydın sorun olmazdı 😂😂
Soran+1 yılSen Şu an ciddi misin mesela
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılAnladim neyse peki hakkini helal et kalbini kirdiysam
- +1 yıl
Sen de hakkını helal et
Soran+1 yılHelal olsun
Ya evlisin helal işte ne kapalısı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende oyle duydum
10 Yorumla islam da karı koca hiç ilişkiye girmemeli :DD
019 Yorumla
Soran+1 yılKomik degil.
Soran+1 yılAnladim bu konularda bilgin yok ama sacma yorum yapma bari ona bakarsan abdest alinma sekli ya da cogu bu tarz sey hadislerle ya da bu tarz seylerle desteklenir
Soran+1 yılAnal da haram ona bakarsan bu tur konulardada hukumler var yani illa ibadet olmasi gerekmiyor
Soran+1 yılBilgi amacli sordum sitede ne sekilde takildigimi bilmiyorsum bu kategoride takilan herkes snaal seks yapiyormus olayina getirmene gerek yok
Soran+1 yılBiri sana komiksin esprilerin guzel falan mi dedi
Soran+1 yıl25 yasindaki bir erkegin beynini bu derece kullanmamasi saygisiz olmasi uzucu
Soran+1 yılNeyse sorumdan baska her seye cevap veridn bunlari merak etmiyordum ben konuyu dagittin attin iyi aksamlar sana
Soran+1 yılBen Kurani okuyorum zaten Kuranda yazmiyor bende biliyorum ama islam alimleri boyle soyluyormus daha uygun diyormus sizde duydunuz mu boyle yapiyor musunuz sizce bu sekild yapilir mi sorum bu
Soran+1 yılCiddi bir konuda boyle gulerek cevap yazan insanlar geriyor beni dalgaya aliyorsun sanki insan gibi birinizle guzelce tartismak isterim bu konulari ama ciddi olan yok sitede neyse sagol yorumun icin iyi aksmlar sana
Soran+1 yılSoruma ozel davet etmedim seni smod olmussun madem sorumu begenmedin sacma buldun cevaplamayabilirdin gelip konuyu sorumdan baska her seye dagitmaya gerek yoktu
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. zevk meselesi
10 Yorumla
+1 yılçok saçma.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım