Gelen mesajlardan ve diger sosyal medyalardan görmekteyiz
Bu konudan gercekten anlamayan eziklik vs gibi seyler diyecek olursaniz lütfen uzak durun
Bu konudan gercekten anlamayan eziklik vs gibi seyler diyecek olursaniz lütfen uzak durun
halkımız o kadar abazan ki :D gerçekte yapmayacak olsalar bile yeterki bir kadınla konuşayım diye türlü fanteziler yapıyorlar :D
hani "nefes alsın yeter" var ya.
bu da
"yazışalım da ne yazarsa ne fantezi yaparsa yapsın" :D
Bunların bence 3'te biri aslında kole ruhlu degildir. (iyi niyetli bir oran soyledim) Bir sekilde cinsellik konusunda bolye yaklasmaya calisiyorlardır
Ama gerçekten itaatkarlıktan haz alan (Dokunmasanız bile) cok erkek oldugunu biliyorum. İcinizde bir parca yonetme hissi varsa bu insanlar sizi kopek gibi takip etmeye (hakaret anlamaında soylemedim kopek kelimesini) ve onu kullanmanıza hazır ve bundan keyif alacak sekilde bekliyorlardır. Yargılanacak bir durum yok. İcinden oyle geliyordur adamın onu ifade ediyordur kibarca sana. Sayı artmıs olabilir eskiye gore. Kadınlar gucleniyor, erkekler de guc gosterisinden yorulmus sekilde gucu teslim etmeye dogru yonelmis oluyor olabilirler. Bilemiyorum ama gözlem yaptım diyorsan, sana her zaman guveniriz:) Dogrudur yani sen diyorsan
köle olmam ama bayan arkadaşlarımın zevk için her şeyi yaparım.. yeri gelir saatlerce her yerini okşar emer yalarım, yeri gelir straponla kendimi becertirim.. yeri gelir içine girerim.
Birçoğu kız düşürmek için yapıyor. Kölelik gerçekten farklı bir durumdur. Yaşam biçimidir, geçici heveslerden ibaret değildir.
Switchmişsin senin bulman bir nebze daha kolay
Cevap
31Cevap
çok değil sadece konuşmak için çoğu bu şekilde konuşuyo çoğu aynı kişiye bakarsan her soruya olumlu ve ilgilenir biçimde cevap vermiştir ayak fetişisitliğide böyle bir bayan ayak uzatsa ne yapacağını bilemez çoğu
Geçen sene sitede bir kız bana öyle mesaj atmıştı. Yalnız dediğin gibi çok var öyle erkek.
Ben kole ruhluyum ve hayatimida kolelige gore yonlendiriyorum hep omur boyu tek bir sahibemin kolesi olmayi cok istiyorum
Elif hanim omrumun sonuna kadar tek size ait sizin koleniz kopeginiz hizmetciniz maliniz olabilirmiyim efendim
Demekki sende beş para etmez kızsın..
.. köle neyya insanlar kafayı yemiş
Bide bu konudan anlamayan diyorsun kızım sen kafayımı yedin böyle boş beleş şeylerin gerçek olması..
... insanların gerçekten aklı beyni durmuş insanlar dır
eziklikle alakası yok... bundan gerçekten cinsel haz alanlar var... kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok... kişisel tercihlere saygı...
herkesin kendi tercihidir ve herkesde buna saygi duymasi gerekir
kadinimin dominant ruhlu erkege hukmedenini severim ama herseyin dozu var
Kendileri seviyesiz köle neden olmak isterler anlamış değilim 😂😄
köle olmayı değil tabii ki ama yönlendirmeyi severim
Kole ruhlu insanlari bu sitede gordum :D
Diger sosyal medya hesaplarimda boyle acizlik gormedim.
aciz sensin :D
sus köle olduğunu itiraf et sende :D
ben köleyim ama sende kölesin kuşlar söyledin :D :D
sakin ol :P
Amaca ulaşmak için kullanılan basit yöntemlerden biri bu aslında.
Gereksiz, boş insanlar ^^
Erkek sert olacak, vurucak kırbacı vurucak !!
cok almış basını gidiyor %25 gay %25 köle %25 biseksüel geriye %25 kaldık
kölelik ayrı ama dominant ruhlu kadına hastayım
. d kole ruhlu kadin araniyor
Erkek adam köle olmaz.
Kız tavlamak için palavra :)
çoook öyle ayrı siteler gruplar bile var
biraz daha açar mısın
Sitenin tamamı köle anladığım kadarıyla.
Yokluk insanı ne hale getiriyor ya
Nasıl bir mantık çözemedim
Mallık artk farklı bir fantezi grubu
Gerçek erkek köle olmaz köle yapar rajona ters.
hastalık bu
Lafta, evet çok
çoktur
Ben yönetmeyi severim köleliği değil
Ben sahip
Erkek değil onlar 😁
yok be trok
köle ruhlu derken?
dolu
Baya artti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?