sex yaparken kimseyi yakaladınız ya da canlı izlediniz mi?
olur ya denk gelip ya da rontgönleyip birilerini izlediniz ya da yakaladınız mı cevaplayın..
olur ya denk gelip ya da rontgönleyip birilerini izlediniz ya da yakaladınız mı cevaplayın..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer geçen yaz çanakkale geliboluya gitmiştim en yakın arkadaşımın yazlıkları var orda neysee bunun sevgilisi tekne kiralamış 15 kişi falandık gece içtik falan filan tabi yaz günü herkes dışarda falan yattı sevglisine sarılıp ..arkadaşım ve sevgliside gece kamara varmış oraya inmişler ..tabi ben cahil cuhela daha önce tekneye binmemiş bi salak olduğum için sabah tuvalet ararken bunların odasına daldım tuvalet diye :D uyku sersemi gözlerim kapalı bi halde odanın ortasına kadar geldim gözlerimi açmaya çalışıyorum bi açtım ikiside bana bakıyo bi baktım üstüsteler ay pardon hiç gelmemişim gibi devam edin deyip çıktım ertesi gece ben yattım tabi kamarada o ayrı :D:D ama odama dalan olmadı ahh keşke olaydı :D
bıldıgım bı park var orada ozellıkle ramazan ayında ve yazın okullar yenı tatıl oldugu zaman lıselı unıverstelı gencler gece gunduz demeden yaparlardı bızım bınada yuksek olunca oldugu gıbı gorunuordu ama alıştıgımız ıcın artık dıkkatımı cekmıyo okadar onemsemıyorum :) hatta bıkac kez dayım yakaladı ınıp dovmuştu oglanı kızda o sırada sıyrılıp kaçmıştı oglan zor kurtuldu dayımdan :) bırındede buyuk kuzenım ınıp dovmüştü onların dovulmesını ızlemek sex yaparken veya sevısırken ızlemekten daha zevklı oluyor ozellıkle ramazanda :) izlerken ne gulerdım ama :)
Valla bir yaz gecesi saat 3-4 arası, camlar açık haliyle sıcaktan.. Mahalla şöyle bir inlediydi. Önce biri hasta falan bir yeri ağrıyor da inliyor sanmıştım. Yazık demiştim. Sonra "şaplak" sesinden sonra "oh hadi aşkıııım" demesini duyunca kadının aklım başıma geldi, gözlerim pörtledi. Garip bir duygu. Vay anasını, elin herifleri götürüyor, sen anca dinliyorsun dedim.Garip olan işi bitirince camı kapadılar. Kimdir nedir nerdedir bilemedim ama tahrik ediciydi baya...
gördüm ve izledim de
görmedim valla nerden göreyim sen gördünmüü :))
Cevap
34Cevap
arkadaşım anlatmıştı bi keresinde. gece geç gelmiştim eve annemin inlemelerini duydum demişti, nolur, evet filan deyip inliyormuş kadın. eskiden babası annesini çok dövermiş yine dövüyor da kadın nolur dedi zannetmiş dalıvermiş odaya baba yapma diye. bir bakmış ki sevişiyorlar. .) bana en komik gelen kısmı hikayenin "pardon deyip çıktım" şeklinde anlattığı sonuydu :D
"Bir arkadaşım" ekolü ha:)
Hic unutmuyorum Turkiyeye gonderiodu annemler bi kac ayligina Turkiyeye kucukken teyzemlere... Oda cok azdi mecbur teyzemlerin yatak odasinda yatiodum.. Iste enistemle teyzemi goruyodum ama anlamiodum daha pek bisey ama buyudukce insanin aklina gelio arada bi takilirim teyzeme derim ona sasirio nasil hatirlion diye:D Cocuk deyip gecmeyin aman dikkat:D
Birde cogunuzdaki gibi malum anne babanin odasini yanlislikla basmalar felan Allahtan pek bisey gormedik:D
Yoo ne alaka baska bi adam degilki kadin kocasiylaydi:D Ama ergenlik zamanindan az bisi sonra insan oyle seylerden igrenio... Hatta ben babamdan nefret ederdim anneme bunu nasil yapar diye inanamazdim zorum giderdi hahah.. Ama buyuyunce farkli oluyo.. Melek degikler insanlar:D
büyükadada arkadaşlarla gece ormanda yürüyüş yapıyoruz. çalıların arasında bir hışırtı olunca kızlar korktular. biz de kedi köpek falan sanıyoruz. yanlarından yürürken dolunayın adamın poposunda parladığını görünce bir koptuk! hayvan kızı bırakıp kaçtı:)
kendimi yakaladım aynada ve izlemesi çok hoşuma gitti :)
kapalı otoparkta araba içinde yaparken izledim
bide kumsalda yapıyolardı, canlı canlı izlemek büyük keyif verdi
bizde tekrarladık
izleme olmadı da yakaladım... okuldayken en üst kata çıkmıştım... süper lise kaldırıldığı için süper lise sınıfları boştu ve bende kız arkadaşımla rahat konuşabileceğim bir yer arıyordum boş sınıflardan birinin kapısını açtığımda 2 öğrencinin sex yaptığına şahit oldum bana pek aldırış etmediler... ben kapıyı kapatıp çıktım... kız arkadaşıma ise içerde ders var hadi başka bi yere gidelim dedim...
evimin karsısında otel vardı. turistler gelirdi cıplak yatnları cok gormustum ama. sex yapanı 1 kere gordum. once kavga bagrısma geldi bakim dedim adam kadını oldurecek sandım. baya baya dovuyodu. ama 10 dk gecti bunlar basladı. surekli doggy takıldılar sonrada sigara yaktılar gavurlar işte demek kavga fantaziymiş :))))
Tatile gitmiştik ayvalık a küçüktüm ilkokul yılları gece arkadaşlarla sahilde gezelim dedik baktık sevişmek isteyen bütün millet sahilde sanki 3-5 çift görmüştük kumsalda alt alta üst üste laf atıp kaçardık :D
Bende bizim okulun oralarda bir ev var baya yıkık dökük oralardan geçerken bir inilti geliyor dedim ordan ne ses çıkıyo derken bir baktım aww my got :O
üst kattaki kamil saolsun hergün başka kızla yatak gıcırdatırdı ertesi gün sınav olurdu uyu uyuyabilirsen
geçen aynı soruya yakın bir soruyu ben sormak istedim,sistem engelledi ve uyardı beni hala nedenini anlamakta zorluk çekiyorum :(
2 sınıftaydım kavga ediyolar sanmıstım :D Okul bahcesinde de olmaz ki idimi :D
yakalamadım ama arkadaşlarla bir arkadaşımıza baktık gülmekten öldük çok komik görünüyordu bizi farkedince si..tir çekti kovaladı :))
Hayır hiç görmedim ama hala o heyecanı yaşıyorum birilerini yakalayım diye.
iki köpek görmüştüm , demiştim bunlar dotdote vermiş napıyor yere düşen bardak dolusunu görünce anlamıştım :s
Etrafımızdan teyzeler ve gençler geçerken yapmıştık ama 3 numara cam filmi sağ olsun kimse görmedi sokak ortasında :D :D
Evli bir bayan kocamla iş yapacağım izlemek istermisin demişti onları izledim
otelde yan odada çok serttiler, sesleri sanki bizim oda da yapılıyo gibi
duvarı yıkıp yeter olan var olmayan var diyesi gelir insanın :)
sex yaparken değil ama duş yaparken izlemiştim . o bilmiyordu
ev arkadaşım yan odada olduğu için seslerine çok şahit oldum .
Canlı canlı hem de kaçtım hemencecik
Nasıldı
bahar şenliklerinde okulda boş bir anfide yakaladımdı geçen sende.son derece canlı yayındı :)
Evde seks yaparken halamin kizi beni gordu cinsel organimi gordu ama izlemeye devam etti
Yakalamadım, görmedim ama kazara görsemde izlemem.
Yakalamadım ama yukarıda komşuların zevk inlemelerini çok duydum.
Denk geldim ve hemen kaçtım oradan.
Parkta yakalamıştım :D
defalarca aynı yerde ve aynı kişileri
hayırr
Evet izledim bizzat oturup
Hayır olmadı ama takipteyim
ya gece gece kahkaha attım :))
grup yapanları görmüştüm
evet, öğretmenimi görmüştüm
Kiminle, nasıl gördün?
erkek arkadaşı ile. evi müstakildi ona bişey götürüyordum haftasonu idi, kapıyı çaldım kimse gelmedi sonra yan taraftaki pencereden baktım ki sevişiyorlar :)
evet yakaladım nişanlımı iyiki görmüşüm şerefsizi
neden oha diyosun nebil. Adam nişanlısını ne halde yakalıyor ona şerefsiz diyor. Hatta daha ağırını haketmiş kaltak.
kimseyi yakalamadım ama kendim yakalandım
gördümmmmmmmmmmmm:))
hayır
Evet gördüm.
evet birkaç defa
yakalamaz olaydım
Ayrıntı isteriz :D
kimi yakaladın da
Hiç gormedim
hyr görmedim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar