Cocuk icin degil, prezervatif de taksam icine bosalttirmiyor. uzerine bosaliyorum o bile sorun degil ama icine yok diyor. sebebi ne olabilir. nasil ikna ederim
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelkide boşalmanı izlemekten zevk alıyor
111 Yorumla
Soran+1 yılOyle soyluyor ama icine bosalmak istiyorum ben. o zevki yasamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılçocuk yaptığınız zaman istediğin kadar bpşalırsın içine;)
Soran+1 yılCocuk daha erken ya :)) simdi de istiyorum nasil ikna ederim. soyle doya doya bosalsam 😃
Cevap sahibi+1 yılbaştan çıkarıp bir şey demeden boşalırsan bir şey diyemez herhaldr. oda o an zevkini yaşar
Soran+1 yılZaten on sevismemis uzun olur. bastan ciktiktan sonra icine sokuyorum. inleye inleye cikart diyor ya 😃😃
Cevap sahibi+1 yılbilemiyeceğim artık. sen üzerine bırakırsan kendini içinde boşalsan bir şey diyemez ki😕
Soran+1 yılOnu kiramiyorum ki cikart diyince 😊 yoksa hic cikartmasam aniden bosalsam bisi yapamaz. sadece o ustteyken cikartiyor da o da olsun derim 😃😃
Cevap sahibi+1 yılkonuşarak çözeceksin bu işi başaka kaçarı yok🙊
Soran+1 yılKeci gibi inattir 😃😃 ana birgun benimde inadim tutar ustune cikarim cikartmam penisimi. hepsini icine birguzel bosaltirim 😂
Cevap sahibi+1 yılEİG için teşekkür ederim😊
Soran+1 yılRica ederim ne demek. sohbetin icin ben. tesekkur ederim :)
Kızlar Ne Diyor
3
O çocuk ihtimalinden korkuyodur
06 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatif takiyorum cogu zaman. onda bile yok cikart disarda bosal gorucem diyor
Soran+1 yılEminim ona da guvenmez. bosaldigim ani gormek istiyor. surekli gornek istemesi de sinir bozuyor
Soran+1 yılBende icinde hissetmesini isterim. o zevki beraber yasayalim isterim ama iste ikna edemiyorum. ne yapmam lazim
+1 yılIlginç bütün büyüsü kaçar o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılCok sinit bozucu. bazen icinden cikiyorum. bosalmak. icin. sinirden bosalamiyorum
Saçma..
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede. sinirim bozuluyor oyle yaptikca
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası