Biliyorum size saka gibi gelecek ama ciddi yorum yazmayacak yardimci olmayacak kimse yazmasin esimle bir haftadir ayriydik baska sehirdeydi o dun geldi bende 4 yasindaki oglumu erkenden uyuttum ve sonra esim asiri istekliyim dayanamiyorum diye hemen odamizi bile kilitlemeden aceleyle yapmaya basladi iste kapi kapaliydi ama kilitli degildi sonra o sirada oglumuz anne diye odaya girdi bizi oyle gorunce aglamaya basladi babasi bana zarar veriyor sandi sizce ne yapmaliyiz dunden beri babasiyla konusmuyor annemi uzdun diye😕
Cevabın nedir?
O Yaştaki çocuk seksi tabi ki anlamaz anlamaması da iyidir. şayet seni altta gördüyse ağrılarım vardı baban beni masaj yaptı dersin ilişkide sanırım ses falanda çıkardıysan bunun içinde ağrılarımdan ses çıkarıyordum dersin. Baban iyileştirdi şimdi az ağrıyor falan dersin.
311 Yorumla
Soran+1 yılMantikli biraz daha sgolun gorus icin
Soran+1 yılAynn ya babasindan fecii sogudu cunku babasina isinsin tekrr hayir o degil esimde uzuluyor dun geceden beri oglu ondan boyle nefret ediyir oyle kotu bakiyor diye😕
Soran+1 yılUmarim
Soran+1 yılBiraz daha aglamasi bitsin sakinlessinde ikna ederim iyice ya
Soran+1 yılUmarim duzelir tesekkurler beyefendi😊
Soran+1 yılIyi aksamlar😊
En İyi Cevaplar
+1 yılevet sana zarar verdigini dusunup aglamistir artik nasil gorduyse (: zamanla duzelir ama 4 yasinda ki bir cocuk buyudugunde o goruntuyu unutmayabilir soyliyim
298 Yorumla
Soran+1 yılYa of hep esimim yuzunden ya
- +1 yıl
ya o degilde çocuk bilseki o sirada siz zevkten dört köşesiniz ((:
- +1 yıl
yapacak bise yok olan olmus ama çocuk buyudugunde emin ol o goruntuyu hatirlar cunku onun icin korkulacak bise seni dovdugunu dusunmus ve buyudugunde de hatirlayip yoklan demekki dovmuyormus diyecek emin ol (:
Soran+1 yılOnu o zaman gelince dusunurum ama dunden beri babasinin yuzune bakmiyor dibimden ayrilmiyor napicam
- +1 yıl
babasiyla arasi onceden nasildi bilmedigim icin pek bise soyleyemiyorum, sen cocuga deki biz şakalaşiyorduk baban bana vururmu o şoyle boyle diyip babayi cocugun gozunde yukselt ama senin söylemen onemli bence şaka yapiyorduk de
- +1 yıl
kusura bakmada eger cocuk seni ustte babayi altta gorduyse masaj yapiyorumda diyebilirsin
Soran+1 yılBabasiyla arasi iyiydi ya babasini cok sever ama bana daha cok bagli dun oyle olunca sen anneme zarar veriyorsun diye aglamaya basladi dun gece gel ikimizin yaninda uyu dedim babasini istemedi bile benimle uyudu sadece
- +1 yıl
dedigim gibi ya şakalasiyorduk de ya masaj yapiyordum de ama sen anlat çunku sana zarar verdigini saniyor sen soylersen inanir
Soran+1 yılDunden beri soyledim baban beni cok seviyor zarar verir mi hic falan diye ama tekrr soyliycem mecbur tabi taki inanana kadar
- +1 yıl
ya inanir cok surmez zaten bu olay sen, buyudugunde anladiginda utanirsin (: dusunursun artik hep hatirliyormu acaba diye yalniz 1 daha yakalanirsan geri donusu olmaz
Soran+1 yılEsimin sabirsizligi iste ya
- +1 yıl
adam ne yapsin suç atma hemen (: sende bir kilitleyememişsin (: cocuk olunca bu işi yapmak zorlasiyormu surekli tedirgin mi yapiliyo
Soran+1 yılYahu kilitleyecek sn bile birakmadi odaya girdigimiz gibi adam hemen soymaya basladi beni o 3 gun bike seks yapmadan zor dayanir kaldiki 1 haftadir yapmayinca delirdi yani sen dusun
- +1 yıl
niye ayri olunca mast yapmiyomu, peki biseyi berak ediyorum cevaplarsan sevinirim oglun hangi durumda gordu sizi
Soran+1 yılMast yapmaz pek nefret etme derecesine gelmis bekarken simdi de ya seks yaparim ya da mast yapmam diyor yapmiyorda zaten ya iste misyonerde ben yatakta uzaniyodum esimde ustumde
- +1 yıl
o zaman baban bana masaj yapiyordu diyip kıvıracan (:
Soran+1 yılMecbur
- +1 yıl
guzel bahane aslinda benim dedigim (: yalniz ışik açikmiydi haliyle 2nizde cirilciplaktiniz cocuk babanin seyini bile gormus olabilir (: cok kötü bir durum ya
Soran+1 yılYok ben gecelikleydim ama oda pek aydinlik degildi babasinida tam gormedi o
- +1 yıl
oooo tamam ya cok kolay kıvırırsin soyliyim (: masaj yapiyosu de, o şekilde şaka yapilmaz çünkü ((: surekli iliskiye girerken boyle tedirginmi oluyosunuz cocuk olduktan sonra
Soran+1 yılTedirgin demeyelim ama cocugun odaya ne zaman gelecegi belli olmuyor oyuzden her zaman kapiyi kilitleriz once riske atmayalim diye dun de kilitleyecektim ama bir kereden bir sey olmaz o bu diyene kadar adam costu sabredemedi kendimi yatakta buldum iste 10 dk sonra falanda oglum iceri girdi
- +1 yıl
belkide bugune kadar siz o isi yaparken hic gelmemistir yaniniza ((: sizde elinizi cabuk tutsaydiniz 10 dk da bitireydiniz işi ((:
Soran+1 yılOff is isten gecti artik dune donulmuyor ama esimde cok uzuluyor dun geceden beri oglum benden nefret ediyor cok sogudu benden diye
- +1 yıl
ya takmayin duzelir yapacak bişe yok, ee adamda yarim kalmistir tamamlayamadiniz heralde işi adamin zevki yarim kaldi ya (:
Soran+1 yılO an inan zevk falan dusunulmuyor ki cocuk oyle aglayinca
- +1 yıl
aynen ya geçmis olsun bidaha boyle bise olmaz ins (:
Soran+1 yılUmarim😊
- +1 yıl
artik tecrube olmustur size (: adam daha 2 ay senin yanina yaklaşmaz ((:
Soran+1 yılYanasir o dayanamaz ama kapiyi kilitler artik
- +1 yıl
((: peki yaslariniz kac? cokmu gençsiniz
Soran+1 yılBen 25 o 28
- +1 yıl
normal de peki en az 5 yillik evlisiniz sonucta, halen daha mi en fazla 2gunde bir iliski yasiyosunuz 5 senede bikmadiniz mi (:
Soran+1 yılYa aslinda cogu evli cift zamanla daha az yapiyor hele cocuktan sonra iyice azaltiyir ama bizde oyle olmadi cunku kadinlar genelde isteksiz oldugu icin evlilikte seks az yapilir ama bende cok istekliyim cocuk olduktan sonra hic azalmasina izin vermedim haftada 6 gun rahat yapariz hala daha ve bikmadik ben bikmadim bikmamda ya seviyorum seksi orgazm olmayi ben
- +1 yıl
adami kalpten goturmede (: evet bende oyle duymustum cocuk olduktan sonra azalir diyede işte sen haftada 6 diyince ona sasirdim (: ama rahat ol bu adam seni aldatmaz kesinlikle (:
Soran+1 yılAldatmasinda zaten ya yoksa bosarim onu o da biliyor 😕 hem evde iyice doyuruyorum adami disarda gozu kayacak enerjisi ya da istegi bile kalmiyorki evde istegi anca geliyor zaten o kadar cok yapinca
- +1 yıl
her eşe senden bitane lazim (: soyliyim (:
Soran+1 yılHadiya😅
- +1 yıl
oyle vallaha çogu kadin evleniyo 1 sene sonra haftada 1 yapiyo hele bide cocuk oldugunda o ayda 2ye dusuyo ben hep boyle duydum bu aldatilmalarin en onemli nedeni bu
Soran+1 yılYa ben cok istekliyim hemde esim benimle evlendiyse her anlamda tatmin olmali hayatindan yoksa evlenip kimseye hayati zindan etmek istemem ben oyle dusunce yapim yoktu yani esim evlendigine benimle mutlu olsun istiyodum hep ki mutluda zaten
- +1 yıl
boyle bir eş ile mutlu olmak imkansiz (: peki nezamana kadar boyle olur acaba 50 yasinda da haftada 6 olursa şasirmam ((:
Soran+1 yılHaftada 6 olmaz ama haftada 2 falan olur heralde zaten o yastaki cogu ayda bir yapar bunu dusunce haftada 2 de iyidir
- +1 yıl
((: kilolu kadinlar doyumsuz derler sen kilolumusun dogrumudur o laf
Soran+1 yılBoyum 159 kilomda 51 ya
Soran+1 yılMinyonum minyonlar istekli oluyor genelde
- +1 yıl
cidden oylemi bak onu bilmiyordum gerci 1 sevgilim vardi oda 1.60 falandi ilk bulusmamizda dudaktan opusmeye basladi (: kacirdim desene onu (:
Soran+1 yılGenelde cogu erkek o yuzden minyon kadin istiyir ya sebebi ne bilmiyorum ama minyonlarin geneli daha atesli ge istekli oluyormus tabi geneli diyorum illaki aralarda istisnalarida vardir
- +1 yıl
hani bir laf vardir ya uzun kiz sokakta kisa kiz yatakta iyidir o yuzden mi bu laf cikmis (:
Soran+1 yılOlabilir mantikli
- +1 yıl
ama senin gibi birinede hic rastlamamistim (: cogu kadin cinsellikten bikiyor zaten istemiyor adam ne yapsin (:
Soran+1 yılZaten evlilikte kadin seks istemezse o evliligin cinselligi bitiyor kadin istekli olmali esi aldatir yoksa ben hem aldatmasin benden baska kimseyi dusunemesin diye yapiyorum bu kadar hemde cidden istekli bir kizim ben ya icimden geliyor yapmak
- +1 yıl
iyimis (: eşinden mutlusu yoktur heralde (: peki hic mi cinsel olarak anlasamadiginiz bise olmadi
Soran+1 yılOlmadi pek aslinda ya ikimizde anala gruba karsiyiz zaten geri kalandada sorun yok
- +1 yıl
anal haram grupta bildigin serefsizlik cinsellikle alakasi yok onlarin bence oral yaparmisin yaptirirmisin esin yparmi yani
Soran+1 yılO yapar bende yaparim ya
- +1 yıl
oo sizin gibi baska cift yoktur ben eminim (:
Soran+1 yılNeden ki ya cok mu anormaliz😕
- +1 yıl
yok sizin kadar normalini hic duymadim (: dedigim gibi evleniyolar sonra yapmiyolar kesin sorun cikiyo
Soran+1 yılKarsilikli anlayis ya da olmasi gereken ya 😊
- +1 yıl
aynen (: bugun yok heralde bir cinsellik ((:
Soran+1 yılHic bilmiyorumki ya ben yapmak isterim de oglusumla uyurum yine sanirim
- +1 yıl
nasil bir zevk ki ya ben hic yapmadim ki bilemiyorum (:
Soran+1 yılAyy ne guzel bakirsin ya 😊 umarim bakire temiz bir kizlada hayatini birlestirirsin😊 ya degisik ama sana sunu deyim kadini cinsellikte kendinden daha cok mutlu etmeye calis kendinden cok onu dusun cinsellikte inan bu sana yol su elektrik zevk olarak kat be kat geri doner😊
- +1 yıl
Aynen vallaha haklisinda mesela ben oral yaptirmayi isterim ama kiza oral yapamam heralde biraz igrenebilirim heralde bide yapanlar kokuyo falan diyolar bide surekli akinti oluyorya kotu bir tat gelmezmi erkege
Soran+1 yılYa sen bilirsin ama yapmaya calis bence oral aslinda erkektense kadina yapilmali kadinin tahrik olmasi erkekten kat kat daha zor o sana yapmasa sen yinede tahrik olursun ama sen ona yap ozellikle sana tavsiyem bir de bazi kizlar asiri oral yapilsin merakiyla evleniyor esi oral yapmiyor diye aldatani duydum daaha bugun baska erkege oral yaptirmis sen dusun bazilari boyle takmis olabiliyor orala
- +1 yıl
aaaa ciddimisin peki oral yapilinca boyle inleyen kizlar var dogrumu o inlemeleri falan bide gercekten vagina kokuyor mu hep oyle diyolar kizlar bile kendi kokularindan rahatsiz oluyolarmis
Soran+1 yılYa vajina kokusu var maalesef ona bisey diyemem ama dustan sonra oral yaparsan kokusu o zaman cok azdir etkilenmezsin bile ve evet o inlemelerin cogu dogru kendinden geciyorsun o diliyle oyle yaparken esim oral yapilmasindan ziyade yapmayi sever mesela o inlemelerin kivranmalarin beni daha cok delirtiyor daha cok zevk veriyor diye
- +1 yıl
klitorisi diliyle emiyo falan demi kusura bakma cok bilmediğim icin soruyorum bayada meskul ettim seni kusuruma bakma (:
Soran+1 yılOnemli degil yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana 😊 evet klitorisu emiyor iste sonra diliyle vajina girisi etrafinda gezdiriyor yaliyor falan sonra arada dilini vajinaya sokuyor ya da yalarken bir yandan parmagini sokuyor falan o an zaten icinden geldigi gibi yap kadinin hareketlerine cikardigi seslere gore anlarsin zaten dogru yolda olup olmadigini
- +1 yıl
peki ilk gece nasil oluyor yani eşim kiz ise nasil olacak herkes sacma sapan seyler soyluyor nasil oluyo gerdek geceai
Soran+1 yılIlk gece cok heyecanli ya cogu seyi sen hallet o gece kiz uzansin bayagi op oksa yala onu heryerini vucudunun iyice tahrik olsun sonra iyice islanmadan kesinlikle girme girecegin zamanda nazik ol alistira alistira yap kizi urkutme biraz cani acir ama dayansin bir sure sonra geciyor o aci
- +1 yıl
ilk geceden yalamak olurmuki (: sen evlenmeden once yapmismiydin nasil oldu
Soran+1 yılBen evlenene kadar sevgili bile yapmadim esimle tanistim ciddi dusunduk evlilik karari aldik evlenene kadar onunla en fazla opusmem oldu ilerisi olmadi istemedim ben esim her anlamda ilkim yani
- +1 yıl
ne mutlu eşine (: neyse meskul ettim seni cok bise bilmedigim icin sordum kusura bakma (:
Soran+1 yılNe demek onemi yok😊
- +1 yıl
sorayim mi o zaman (:
Soran+1 yılSorr
- +1 yıl
ilk ilişkide cok aci oluyormu peki, bide kizlar oral yapmaya igreniyor sende oylemiydin?
Soran+1 yılBende basta pek istemiyordum ama sonra yavas yavas acele etmeden alistirdim kendimi erkegin anlayisli olmasida onemli tabi ve aci oluyor ya yok desem yalan olur
- +1 yıl
herseyi erkekten bekliyosunuz ama (: ama ben oral yapmaya igrenirim ya
Soran+1 yılSen bilirsin ben ne deyim
- +1 yıl
sagol ya cevaplarin icin (: sende bidaha kapiyi kitle unutma (: ya tamamda o cocuk girdigin anda odaya ne hissettin ne yaptiniz (:
Soran+1 yılUstumden attim esimi hemen yere dustu😂
- +1 yıl
traji komik olay bu olsa gerek (: olan hep adama oluyor ya (: peki sen ustteyken yakalansaydiniz acaba bu seferde sana kizarmiydi babami dovuyon diye (:
Soran+1 yılHayir kizmazdi cunku kadinlarin narin yapisi oldugunu siddet uygulamadigini erkekler gibi biliyor😊
- +1 yıl
akilli cocuuk (: ama akli basina geldigi zaman sizin o zaman ne yaptiginizi anlayacak ve gulecek heralde (:
Soran+1 yılOlur boyle kazalr ne deyim😊
- +1 yıl
aynen olur (: saat 11e geliyo esin nerede (: bugün yok mu şey (:
Soran+1 yılEsim nobette ya sen cocukla uyu bende nobeti isteyip bugun yapayim dedi yoksa bu sitede bu kadar cok durmazdim
- +1 yıl
eşin ne is yapiyo surekli nobettemi
Soran+1 yılSubay o aurekli degil ama nobet tutmasi gerkeiyor bazen bugun nobeti yoktu ama birkac gun sonra vardi zaten bugun bisey yapamayiz cocuk boyleyken bari nobeti aradan cikarayim dedi iste
- +1 yıl
o kadar mi duskunsunuz ya (: bos zamanlari degerlendiriyosunuz hep (: sormustum ama cevaplamadin 5 senelik iliskiden sonra vagina ne kadar genisliyo?
Soran+1 yılYa kizdan kiza gore degisir genisligi sure gectikce ama benimki cok genislemedi oyle ilk zamanlardaki gibi illaki dar degil ama cokta bir fark yok hala dar sayilir dogumumda normal olmadi zaten ondanda cok genislemedi
- +1 yıl
aaaa genislememesi icin mi normal dogum yapmiyo kadinlar, hep sezeryan istiyolar
Soran+1 yılOndan mi bilmem ama benimki mecburiyetten sezaryen oldu vajinamin dar kalmasida isime yarad
- +1 yıl
sarkmiyomu ya bide karariyormus zamanla neden karariyor ki
Soran+1 yılYa agdada yapsan jilette yapsan vajina yapisi geregi karariyor ama rengine takilma bence esin istekli olsun seks yapsin deli gibi bunlara bak sen
- +1 yıl
ya bilmiyorum kararinca goruntusu kötu oluyo :( ayrica benim bu durum nolacak konusunca bile kotu oluyorum evlenince kimbilir naparim (:
- +1 yıl
tesekkurler (:
Yaşadığın şehirde Pedagog varsa götürmelisin çocuğunu
10 Yorumla
+1 yılçocugunun bu goruntuyu unutacagını hıc sanmıyorum :/
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir kaç gece aranıza alın oğlanı, ve babası özellikle terslemeden mümkün olduğunca zarar vermediğini şakalaştığınızı anlatın. Hatta bir danışmana başvurabilirsiniz bu konuda. Ufak bir travma olmuş çocukta
13 Yorumla
Soran+1 yılBabasi bugun lunaparka gidelim sana seker cikolata alayim dediysede gitmedi yanina bana sarildi hep agladi ya sinirim bozuldu
Cevap sahibi+1 yılİkinizde ne çok fazla üzerine gidin nede fazla açıklamada bulunun. Sadece gülerek ikinizde ama gülün, şakalaştık falan diyin. Bunlar anne baba arasında hep olur, kavga falan değil, şakalaştık diyin ama bir danışmana gitmenizde fayda var dediğim gibi.
Soran+1 yılBakalim olmazsa oyle olacak zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin olun bayan, O yaştaki çocuk kolayca kandırılır.
Çok vücudum ağrıyordu baban da bana masaj yaptı felan diyin hatta çocuğunda kıyafetini çıkarın omzunu felan okşayın o da anlasın.
Bilmem anlatabildim mi12 Yorumla
Soran+1 yılYa kanmiyor iste babasina dunden beri yaklasmiyor mutfaga gittigimde bile pesimden geliyor yanimdan ayrilmiyor
Cevap sahibi+1 yılZamanla unutur
azgınlık yüzünden olmamış bu 1 dikkatsizlik yüzünden olmuş barıştığınızı babanın sana zarar vermediğini açıklayabilirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılYahu anlatmaya calisiyorum ama babasini gormek bile istemiyor dun aglaya aglaya uyuttum onu
Soran+1 yılOff bakicaz iste
+1 yılHahaha oğluuum babanla oyun oynuyorduk de ama tahminen bilirli hatta baya bir müddet büyüdükten sonra sizden nefret eder 😃
19 Yorumla
Soran+1 yılYa baban beni gidiklayip guldurmeye calisiyodu falanda dedim ama yok babasi yaklastikca bana sarilip agliyor
- +1 yıl
Kaç yaşında
Soran+1 yıl4 dedimya detayda
- +1 yıl
Bişey olmaz zamanla düzelir siz yakın davranın babasıda öyle yapsın düzelir zamanla
Soran+1 yılBabasinin yanina gitse duzelirde gitmiyor hic babasi bugun o kadar aslan oglum o bu deri sevmeye calisti yok boynuma sarilip agliyor
Soran+1 yılDedi*
- +1 yıl
olay yeni oldu ya iz bırakmıştır hemende üzerine gitmesin senle yakın olsun zamanla düzelir
Soran+1 yılUmarim
- +1 yıl
:) :)
+1 yılBende yakalandığı bı kere kerataya ama uyku sedsemi anlamadı geldi yanımıza yattı uyudu.. Alın karşınıza konuşun zarar görmediğiniz anlatin
12 Yorumla- +1 yıl
Oyun oynuyordum deyin
Soran+1 yılBaban beni gidiklayip guldurmeye calisiyordu falan dedim bak sende gidikla beni dedim ama yok ya aglayip duruyor
oluyor bazen böyle şeyler dikkat gerektiyor bu tarz şeylerde desekte illaki olabiliyor. çocuk unutur ama siz birazdaha dikkatli olun erkekler pek umursamaz ama anneler hasastır bu konuda.
10 Yorumla
+1 yılÇok acikmistim baban da bana hiyarini yediriyordu de
30 YorumlaGulermisin aglarmisin hadi kapının kilidi açıktı çarşaf yorgan birseydemi yoktu şeytan kıyafeti giyip fantezimi yaptınız ne
10 YorumlaSende o is ogluna anlatacan altta miydin sende korktu cocuk
15 Yorumla
Soran+1 yılMisyoner iste ama o babasi bana kizip zarar verdigini dusundu iste anlatmaya calistim ama babasini gormek bile istemiyor
Soran+1 yılDetayda 4 demistim
Soran+1 yılBakicaz artik
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zaman öğreneceksiniz mikismeyi bilmiyorum ki yaaa
122 Yorumla
Soran+1 yılBenim sucum degil ben aceleye getirmeem ama o dun bir kapi kilitlemeyi bile bekleyemedi
Cevap sahibi+1 yılAyılık kocanda zaten tamam bizde öyleyiz ama güvenlik onlemini aldıktan sonra saldiririz :)
Soran+1 yılSorma ya iyice kotu oldu
Cevap sahibi+1 yılYaslar kaç buarada? 4 Yasin da birde yarin bak başkalarının yaninda anlatsın da görün siz daha :)
Soran+1 yılBen 25 esim 28
Cevap sahibi+1 yılGenç ergen de değilsiniz ki :) çocuktan al haberi derler ya yarin babanne dayısı amcası anlatır yaninda :)
Soran+1 yılOff amcasini cok seviyor kesin gidip amcasina der anlatir bunlari babam anneme zarar veriyir diye millette ciddi bir sey sanacak o degilde esimde asla zarar verecek biri degil ya saka gibi
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle yapacak birşey yok çocuk bu ağzını kapasan yine olmaz :) bende de var bir çocuk oradan biliyorum :)
Soran+1 yılEsimle. ikna edicez artik bir sekikde
Cevap sahibi+1 yılValla çocuk asla ikna olmaz olmadık yerde pat diye söyler , çıplak mi gördü sizi peki?
Soran+1 yılBen gecelikleydim babasi ciplakti ama oda pek aydinlik degildi babasinin ciplakliginida tam gormedi yani
Cevap sahibi+1 yılOoofff daha kötü iste yarin tv de çıplak sahne görecek aklina sizin yaptığınız gelecek , görmüştür merak etme sen :)
Soran+1 yılHayir eminim gormedigine orda sorun yok ama babasindan fecii sogudu ya
Cevap sahibi+1 yılO zaman mutluluk pozları verin çocuğun yaninda sevdiğini zi belli edin birbirinizi
Soran+1 yılAhah sorma beyefendi izin vermiyor sabah guzel kahvakti hazirladim oglum kucagimdaydi esim yanagimdan opmek icin egildi hemen araya girdi annemi birak dokunma diye😅
Cevap sahibi+1 yılAhahah :) küçük yaramaz :) alışır zamanla merak etme :) çok büyük geçmiş olsun :)
Soran+1 yılSagoll umarim 😊
Cevap sahibi+1 yılYa aslında bende birkaç soru sormak isterdim size ama çıkmam lazim su an
Soran+1 yılSen bilirsin
Soran+1 yılOzel olmaz ya
Cevap sahibi+1 yılPeki teşekkürler sohbet için :) aslında birbirimize faydalı olurdu özel , neyse iyi aksamlar
Soran+1 yılSizedee
Baban masaj yapıyordu gibisinden 4-5 yaşındaki çocukların zekasına uygun basit bir yalan uydurun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahaha olur öyle şeyler de dikkat edin yine şimdilik o gönlünü alır oğlunun
117 Yorumla
Soran+1 yılAlamiyorki babasinin yuzune bakmiyor esimde cok uzuldu oglum benden sogudu diye
Cevap sahibi+1 yılya sen dersin şakalaşıyorduk filan diye o da bir araba filan alır o da şakalaşıyorduk der öylece geçer
Soran+1 yılBaban gidikliyordu falan dedim ama agliyor surekli ya sinirim bozuldu bugun esim yanagimdan opmek icin egildi hemen araya girdi annemi birak dokunma ona diye
Cevap sahibi+1 yılYa tabi çocuk yanlış anladı ama bu biraz zaman alır böyle böyle geçiştirmeye bakın bence
Soran+1 yılPsikolojisi cok mu etkilenir ya
Cevap sahibi+1 yılya küçük çocuk daha fazla pek anlamaz gibime geliyor geçiştirirseniz ve birdaha yakalanmazsanız çok iyi olur
Soran+1 yılGecistirdik zaten a dun cok panik olduk o odaya girince esimi ustumden nasil ittiysen adan yere dustu bugunde gelmis belim agriyor diyo😂
Cevap sahibi+1 yılhahaha adam haklı ya yere çarpmış ne yapsın ov öp adamı
Soran+1 yılDun anne deyince birden cok panik oldum ilk is esimi attim ustunden adam şok😂 hayir opucem falanda cocuk yanimdan ayrilmiyor mutfaga giderken bile babasiyla tek kalmamak icin yanima geliyor iceri cok etkilendi sanirim o
Cevap sahibi+1 yılaynen çok etkilenmişte işte gönlünü alması şart ikinizde birlikte yüklenirseniz çocuğa sorun olmaz seninde eşinin yanında destek olman önemli
Soran+1 yılBugun babasi ise gitti aldim yanima iste anlatmaya calistim baban benu seviyor beni uzmez falan falan filan ama ne kadar etki etti bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıleder eder sürekli arada bir böyle yaparsan anlar
Soran+1 yılBakalim
Cevap sahibi+1 yıldenemeye devam edin bırakmayın ve böyle şeylere de dikkat edin birdaha böyle uğraşmazsınız
Soran+1 yılYa ben ederim hep dunde dikkat ederdimde esim bir sn bile bekleyemedi kaldi kapi oyle esimin sabirsizligindan oldu
Cevap sahibi+1 yılişte ona da söyle oda artık dikkat etsin
Soran+1 yılAynn
+1 yılbir sekilde toparlaman lazim atcilik oynuyorduk felan de :) yoksa hep boyle düşünür babasinin sana zarar verdigini zanneder.
10 YorumlaEv isi yapsin sana ilgi gostersin o arada sende babasini öv
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. babasıyla şakalaştığını anlat ona biz oynuyorduk de
10 Yorumla
+1 yılŞaka gibi ya kuduruk erkekler işte
23 Yorumla
Soran+1 yılNapicaz ya cocugu dun zor uyuttum babasini gormek bile istemedi halada oyle
- +1 yıl
Babası ne yapıyor peki ne tepki verdi
Soran+1 yılBir sey yapmadi oglum yok falan dedi ama cocuk agliyor bugun lunaparka falan gidelim dedi istemiyorum diye bana sariliyor
+1 yılbişey yok oğlum şakalaşıyorduk dersiniz artık:))
20 Yorumla
+1 yılOyun oynuyorduk diye kandirirsiniz
10 Yorumla😁 danışmanla konuşun bu
10 Yorumla
+1 yılduzelir insallah cocuk
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılOğlan haklı geçer umarım oğlunun ağlaması
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. babası oyuncak alsın ona
10 Yorumla
+1 yılÇocugun yanında öpsün sni
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltravma yaşamış doktora götürün
20 YorumlaKaç yaşındaki cocuk
110 Yorumla
Soran+1 yıl4 dedimya
Soran+1 yılYani beni altta gorunce ondan etkilendi sanirim bilmiyorum
Soran+1 yılSesim cikiyordu biraz acaba onlarida babasi canimi acittigi icin mi sanmistir ofd ya
Soran+1 yılEvt
Soran+1 yılTabikii
+1 yılhastalar
10 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?