Anal iliskide rahat olmak icin anus bolgesine kas gevsetici surmenin bir zarari var mı acaba?
ya da kas gevsetici haplarin?
ya da kas gevsetici haplarin?
kas gevsetici krem surersen yanarsin sakin deneme uyusturucu krem surebilirdin fakat o an birsey hissetmesende sonrasini bilemem bence hic birsey surmeden dene icinde kalmasin
kas gevşelticinin etkini göstermesi için yarım saat lazım. ama kayganlaştırıcı jel ve arka deliğe yapılacak parmak masajıyla delik beş dakikada açılıyor
Çok etkisi olmaz
Cevap
17Cevap
ne alakası var yaa gerek yok ki zaten partnerin işi biliyorsa seni zevke getirir ve kendiliğinden gevşer zaten
EİG için teşekkürler hayatım :)
O tür şeyler sürme. Acıyı hissetmiyor olman yararlı bir durum değil. Zorlama olur da fark etmezsin makat bölgende yırtılma olur.
Hayır yok. Ama çok sık anal ilişki yaşamak bölgedeki kasların gevşeyip de tuvaletini tutamamana sebep olur. O yüzden her gün yapma.
Oha zevk alamadıkdan sonra cub diye penisi içine almışsın ne ifade eder bence hiç
Niye anal seks?
Caninizin yanmasindan hocalaniyormusun.
Hoslaniyormusun*
hayir
kendini sıkmazsan rahat alırsın kanka
saol knks cok bilgilendim 😃
daha detaylı bilgiyi şema üzerinde görebilirsin kanka
ulen anal fistül filan ol da gör ebeninkini
gevşeticiye gerek yok. iyi bir masaj iş görür.
canım çekti bak şimdi.. ayıp kız ulu orta onun bunun canı ister diye düşünmeden yazıyorsun :D
bol kaydırıcı kullan. kabız olma yetrli
seks ile kabizlik ne alaka onu bir anlamadm ya
anal sonrası görün sonucunu.. kılcal yırtılmalar olunca..
neden yani onu anlamdm bitek
makatta zorlama olur. yırtılma meydana gelir bazen.15 gün sıkıntı çekersin canım onun için. girene baglı daha açık yazarsam iptal olur görüşüm. istersen takip at özel yaz
Kremini sür.
peki
Genislet sonra eve sic
Yok artık ebesinnn amııı
bulank sicar ve altına kacirirsin
Normal krem sürmem daha mantıjlı
yapcanmiki
evet
evet.
yalat kanka
ordamısın
buyuk mu derken