pozisyonun onemi yok yeterki sonuc ilişki olsun gunler torbayami girdi hepsini deneriz senin gonlun kalmasin seni mutlu ol yeterki gerisi teferruat 😊😊
16 Yorumla
Soran+1 yılBakir misin
Soran+1 yılTuh ya 😕
Soran+1 yılBosver noldugunu neyse sagol gorusun icin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimileri seksi doggy den ibaret sanıyor duygusuzca seks yapmak istiyorlar
af edersiniz ama memlekette eşek zikmeye alıştıkları için doggy biliyorlar bir tek
bu hakaretim her doggy sevene değil seksin doggyden ibaret olduğunu düşünen aptallara.
ben de doggy yaparım severim de ama seks bir tek doggy den ibaret değil
sana katılıyorum misyoner daha duygusal öpüşme var göz teması var
göğüsleri de unutmamak lazım13 Yorumla
Soran+1 yılYa sirf gogusler icin bile misyoner super bence hem erkekler gogusle ilgilenmekten zevk alir hem biz goguslerimizden tahrik oluruz falan ama onlar hayvan gibi doggy olsundan baska sey dusunmuyor
Cevap sahibi+1 yılöyle düşünen insanı tatmin etmeye uğraşacağınıza siz de duygulu insanları tercih edin :)
belki nesilleri kurur :P :D
Soran+1 yılBelki😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılen güzel posizyon misyoner ama en erken boşalmaya sebeb olan pozisyonda misyoner ben 3 5 dk bile dayanamıyorum ama doggy de 10 15 dk dayanırım. elbetteki misyoner kadın için daha ıyı daha hoş keşke erken boşalmasam da o pozisyonda rahat olsun.
148 Yorumla
Soran+1 yılNe olacakki ilkinde 5 dk surmez ikinciyi yaparsiniz hemen daha uzun surer o
Cevap sahibi+1 yılalet sönüyor bu sefer keşke erekte dursa.
Soran+1 yılSaglikli bir erkek 5 ya da 10 dk ya tekrr erekte olur diye biliyorum ben eger isterse
Cevap sahibi+1 yılevliyim eşimde çok seviyor misyoneri geciktirici aldım ılkı ıyıdı superdi.
2 cıye bıraz aşırı sıktım 1 saat alet erekte olmadı :D
zor bela oldu bu sefer onun ki uyuştu hiç bir şey hissetmedi bana çok kızdı :D
Cevap sahibi+1 yılama o kucak posizyonunda daha erken orgazm oluyor benden önce olunca bende soğuma oluyor 2 cı yı ısterse genel oluyor bır kere bır ılac kullanmadan rahat 30 dk surdu o ıkı kez orgazm oldu ben zor boşaldım.
Soran+1 yılO geciktirici ilaclar cok mu etkili cidden ise yariyor mu
Cevap sahibi+1 yılevet kullanmasını iyi bilmeli yoksa her iki tarafta hayal kırıklığı olur.
erken boşalmasından şikayetçi kızlar için iyi erkek zaten boşalma anında zevk alır. önemli değil yani erkek için kullanabilir.
Soran+1 yılEsin her seks yaptiginizda orgazm olur mu yoksa hepsinde olmasada cogunda mi dersin
Cevap sahibi+1 yıl5 6 yı geçmemiştir orgazm olmaması o da kendi istememiş ya da bir kafası karışıktır konsantre olamamıştır. merak ettiğin sorular varsa cevaplayabilirim.
Soran+1 yılKac yillik evlisiniz
Cevap sahibi+1 yıl6 bıttı.
Soran+1 yılOo masallah cinsel hayatinizdan memnunsun sanirim
Cevap sahibi+1 yılben memnunum eşim fazla istekli olmamdan rahatsız biraz bana kalsa her gun yaparım o benım sohumama neden oluyor o yuzden aralıklı yapalım dıyor haftada 1 falan.
Soran+1 yılIlk zamanlar kac kez yapiyordunuz ki simdi haftada 1 e dustu
Cevap sahibi+1 yılhaftada 3 4 rahat yapardık. yaz ın ya hemen duş alırdı kışın da etkisi var biraz üşengeç oluyor. ama bu konuda haklı kadın erkek gıbı değil yani hazır olmalı ısteklı olmalı o zaman daha çok zevk alır ve daha erken orgazm olur yanı ıstedıgı sureye ayarlayabılır. sureklı ben ısteyınce onda bıkkınlık oluyor en son 2 gune bır ayarladık şimdi kendime hakim olabılsem dusuncesı guzel olamıyorum akşam sarılı uyuynca tahrık oluyorum elim bir yerlerine gıdıor ıster ıstemez ben ne yapim :D
Soran+1 yılHadiya😅 ne kadar suredir hafta da bir yapiyorsunuz bebek olduktan sonra ya da bir iki yildir falan mi
Cevap sahibi+1 yılbebek olunca haliylen daha çok yoruluyor ve stres yaşıyor çünkü benimkiler çok fena yaramaz.
ama bu bahane değil önemli olan istekli olması o olmadımı cocuklar bahane bence erkekte gun boyu çalışıyor iş stres ama bu beni çinsellikte etkilemiyor. oyle 1 hafta ben dayanamam yanı en fazla 4 gune bır en son anlaşmamız 2 gune bır 1 hafta uyguladık ama baktım orgazm olmada sorun yaşıyor ısteksız ya.
Soran+1 yılYa varya erkeklere de bu konuda uzuluyorum biliyor musun cogu kadin isteksiz bizim toplumda 😕 kadinlara biraksan cogu ayda bir bile zor ister erkegin hatri icin yapiyorlar cogu zaman ama onun yerine keske kendileride zevk almaya calisip istekli olsalar eslerini mutlu etmeye calissalar seksi baslatmasi icin hep erkegi beklemeseler bazen de onlar baslatsa erkekleri mutlu olsa falan filan
Cevap sahibi+1 yıl1 hafat 10 gun yapmayınca o uzerime çullanıyor ben onu hıc bır zaman reddetmedim buna söledim bak ne zaman ısteklı olursan çekinme ne olursa olsun ben her zaman senı mutlu etmeye hazırım dedim. ama reddedilm cok oldu bende bu gun olmaz dun yaptık 2 gun once yaptık yarın yaparız falan hani tatmin olmasa anlarım zevk almıyorsa neden yorulsun ama öyle birşey söz konusu değil. evet bazı kadınlar boyle ama ısteklı de var onlarda tatmin olamayınca cesaret edip söylemeyen ve hala orgazm ın ne olduğunu bilmeyen kadınlar var malesef.
Soran+1 yılSen ne kadar anlayisli bir essin ya tebrik ettim seni cani gonulden😊 bencede esler birbirini asla geri cevirmemeli ne olursa olsun
Cevap sahibi+1 yılçok teşekkür ederim ben onun mutlu olması daha çok zevk alması için her yolu denıyorum mesela ıkıncı orgazmını yaşaması için ısrar ederim bu 3 4 defa anca kabul etti kendi istemiyor halbukı ben o daha cok zevk alsın mutlu olsun ıstıyorum. 7 yıllık ilişkimizde bır defa sı çok hoştu resmen 1 dk yı geçkin ınleyıp çığlık attı orgazm sırasında aynı anda vajinal ve klıtoral orgazmı yaşadı.
Soran+1 yılEsin cok sansli onu boyle dusunen kocasi oldugu icin benim esim olacak kisi ilerde boyle olsa bana istedigi yerde istedigi zaman istedigi kadar yapalim derdim asla kirmazdim onu bir kez bile vicdanim rahat etmezdi boyle birini reddetmeye
Cevap sahibi+1 yılhakkını yemeyeyim reddetsede guzellikle söylediğimden hemen işini hallet dıyor ama o orgazm olmak ıstememesı benı uzuyor.
mesela şu an regl 3 u gununde dün sabah oral ve mast yaparak boşaltı.
Soran+1 yılReglken ben aslinda her turlu iliskiye karsiyim oralda dahil ama siz yapmissiniz tabi
Cevap sahibi+1 yılo bana yaptı ya ben ona değil bende karşıyım. ben o regl ken neden ilişkiye girim oral yapim haram zaten. hemde sağlıksız ama 2 3 defa iç çamaşrılı halde surtunerek orgazm oldu yalan yok. oda o ısrar ettı
Soran+1 yılHayir karsilikli kastedmistim yani ben reglken bana yapmasin bende ona yapmam ki o gunlerde ben 4 gun falan agridan gozumu acamiyorim cok sancim oluyor nefes almak zor geliyir kaldiki bir de oral yap mast yap dayanamam o an
Cevap sahibi+1 yıleşiminki ilk gun oyle 6 gun 7 gun suruyor ılk gunden sonra agrısı olmuyor ve de ısttekli oluyor cukolata canı ıstemiş bime gıttık bır sepet aldım :D
Soran+1 yılCikolata iyidir😅
Cevap sahibi+1 yılfeda olsun eşime yeterki her konuda mutlu olsun baktım regl ıken cukolata cok seviliyor her regl olduğunda alırım.
Soran+1 yılAyy masallah ya 😅
Cevap sahibi+1 yıluzun ömürlü ilişki bunu gerektirir ayarımda yoktur mesela gecen sevgililer gununde çogu ınsan bır hediye alırken ben o gunden bağımsız da alırım o gunde 4 5 tane alırım.
Soran+1 yılSen boyle devam et ne guzel iste cogu erkek seni ornek alsin
Cevap sahibi+1 yılumarım benden daha iyisi çıkar karşına.
Soran+1 yılYa cok tesekkur ederim hem guzel dileklerin icin hemde samimi cevap verdigin icin sorularima 😊 umarim sende esinle hep mutlu olursunuz😊
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ablası.
Soran+1 yıl😊😊
Cevap sahibi+1 yılrig için teşekürler.
Soran+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılbir sorum olacak musaıtmısın
Soran+1 yılTabi sor
Cevap sahibi+1 yıleşim 21 ocakta regl oldu
21 şubatta gene oldu ve 7 gun suruyor bu normalmı sence.
Soran+1 yılNormal sayilir normal ya neden ki
Cevap sahibi+1 yıl1 ay ıcınde 14 gun mu olmus oluyor.
Soran+1 yılAa pardon seni yanlis anladim ben o zaman bak bugun adetim bitti benim diyelim en az 3 hafta en cokta 5 hafta tekrr adet olmamam lazim yani adeti bittikten en az 3 hafta boyunca esin adet gormemeli goruyorsa sorunu var demektir 3 haftadan az surede tekrr adet gorulmez
Cevap sahibi+1 yılite verdığm sure bu ocak 21 de hasta oldu dıyer adeyı 21 subatta basladı ve Şu an devam edıyor. arada kac gun var
Soran+1 yılAdeti bitmis 3 hafta sonra adet olmus tekrr normak sayilir esininki ama ben daha gec oluyorum adetim bitince rahat 4 hafta adet olmam ben tekrr
Cevap sahibi+1 yılanladım teşekkur ederim.
ılk defa oldu bu bazen normal gunde 1 hafta 10 gun gecıktığı oluyor. ust uste gelınce sorım dedım dengesız galıba.
Soran+1 yılOlur oyle bazen ya takilma cok 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
yorumlara bakınca herkez seviyormuş ya kız, sen yanılmış şın tekrar dene bence bu kadar misyoner meraklısı erkek varke sana nasıl denk gelmemiş ki:)
12 Yorumla
Soran+1 yılAma aylardir siteyim ne zaman bu pozisyon sorularina baksam hepsi doggy yaziyor nerdeyse misyoner diyen yok denecek kadar az 😕
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye misyoner. Kucaktada yüzyüze daha duygusal, nefesler birbirine karışıyor, bütünüyle hissediyor insan.
214 Yorumla
Soran+1 yılKucakta guzel bak ona da katiliyorum
- +1 yıl
Benim favorimdir. misyoner sırf git gelden ibaret seks hayatı olanlar için ideal. Ama öpüşme, emme, hatta göğüslere ulaşma konusunda şahsen beni zorlayan bir pozisyon. Belli bir süreden sonra kollar gidiyor. Ama kucakta öyle mi doya doya öpmek var dudakları boynu, ordan aşağıya göğüslere inmek. Birde zıplamanın göğüslere kattığı ahenk. Daha ne olsun. Kadına aynı anda birden çok hazzı yaşatıyor.
Soran+1 yılKucak iyidir sonuc olarak😅
- +1 yıl
Fazlasıyla. Hatun dediğin kucakta güzeldir. 😉
Soran+1 yılBen minyon kucakta daha guzel sahsen 175 lik bir kizi kucaga yakistirmam ben
- +1 yıl
Aynen minyon hatun daha tatlı oluyor hele hele kucakta. İstediğim gibi evire çevire yapıyorum. Hele birde ayaktayken kucağıma alırsam offff offf.
Soran+1 yılSenin boyun kac ki
- +1 yıl
Çok fazla değil ama kucağa almaya yeter 😉
Soran+1 yılKzi hafif olduktan sonra alirsin her turlu ya
- +1 yıl
Zaten minyonsa hafiftir. 1.55 hatun olursa aman sabahlar olmasın
Soran+1 yılOlmasin size sabahlar o zaman😅
- +1 yıl
Önce bulmam lazım 😊
Soran+1 yılBulursun umarim
- +1 yıl
Umarım. 🤒
- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoggy tembellerin isi bencillerin isi kadin doggye gecsin erkek bisey yapmadan yapsin ama misyonerde gozler dudaklar birbirine bakiyo vucut vucuda degiyor
26 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍
- +1 yıl
ya da cowgirl pozisyonu
Soran+1 yılDoggy ye bayilmazdim ama bu site sayesinde iyice sogudum ben😂
- +1 yıl
Cogu hic arastirmaz sadece girip cikip bosalayim der kadini dusunmez sen misyoner dedin diye demiyorum hep cowgirl misyoner yazarim hayalim bu :)
Soran+1 yılGerceklestirirsin umarim😊
- +1 yıl
Insallah o kizi buldugumda omur boyu :)
Doggynin atesliligi var daha tahrik edici genelde oyle bosalirim yaparsam😅
17 Yorumla
Soran+1 yılItici
Soran+1 yılBen her seyde duyguya takan biriyim duygusuz seylerden nefret ederim ve doggy duygu yok
Soran+1 yılBayagi tersmisiz bu konuda onu anladim neyse sagol gorus icin
+1 yılolur mu yaa misyoner demek herşey demek asla onsuz olmaz kadın erkeği hisseder
12 Yorumla
Soran+1 yıl👍👏
- +1 yıl
:-*
Bence guzel ama biraz kadinin pasif kalgi icin cunku erkekler birlikte olurken hareketli istekli olmasini isterler kadindan
16 Yorumla
Soran+1 yılYa kucakta guzrl kadin ustte olsun ben kadin pasif olsun demedim ama doggy cok itici be
Soran+1 yılHoslar
Soran+1 yılO pozisyonlar guzrl yani😅
+1 yılmisyonerin ta kendisi benim ışte karşınızda misyoner sevilmezmi yahu 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılmisyoner de sevilir tabi ama genelde 1. sıraya yerleşmiyor :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMisyoner pozisyon aşkı yansıtan, duyguların açığa çıkması ile yaşanacak en güzel duygu. Size katılıyorum zevkli bir pozisyon.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilla vericeksen sorun yok :D her türlü tık tık tık :D ama illa misyonerle yap diyorsan köküne kadar girerim...
10 Yorumla
+1 yılBen kucakta seviyorm misyoner apayri bir guzel tabi ama klasik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmisyoner başlangıç pozisyonudur acemiler için. herkes bunla başlasa iyi eder ama sıkar yani. seve seve ne kadar sevebilcek.
10 Yorumladoggy ciler misyonerci olmuş 😃
her pozisyonun zevki ayrı.. doggy pozisyonu sert seks sevenler için daha uygun..10 YorumlaNeden sevilmesin o anda yüzünüzün girdiği şekilleri izlemek daha da çok yoğunlaştırıyor
10 Yorumlaen güzel cowgirl :D ama önemli olan partnerimin g noktası hangisine uygunsa o pozisyondur :))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. misyoner gayet güzeldir. hele kalçaları avuçlarına alıp en derine yerleşince değme keyfine.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok seviyorum ben misyonerde boşalmak isterim hep düşünsene üstündeyim ve alın alınayız burun buruna nefesler çarpıyor beraber inliyoruz ve orgazm olurken dudaklarımı ısırıyoruz.
10 Yorumla
+1 yılmisyoner pozisyonu en iyisi bence sarılıp öpüşerek seks yapmak daha duygusal :)
20 YorumlaMisyoner playin bittigi ppozisynnn ☺ sevilmez mivyavas yavas narin narinnn
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmanyakmısın benim en sevdiğim en çok zevk alarak yaptığım pozisyon misyoner :D kız olsa da s*ksem şuannn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyoo misyonerin de tadı başka bence. hatta misyonerde vajina daha darmış gibi geliyor bana hep.
10 Yorumlamisyoner güzeldir sevilmicek bir tarafı yok :D
10 Yorumla
+1 yılben yüzyüze seviyorum
10 Yorumlamisyoner nasıl oluyor
18 Yorumla
Soran+1 yılKiz uzaniyor erkek ustunde ya da erkek uzansin kiz ustunde olsin bunlar farketmez ama doggy cidden itici be
Soran+1 yılAyyy evet iste bu kadinlar zor etkilenir once kadin dusunulmeli bence yoksa kadin sofuyor sonra basim agriyorlara basliyor yine erkegin zararina iste
Soran+1 yılOnem vermiyorlar sonra kadin zevk almayinca tekrr seks yapmak istemiyor erkekler kendi kendine zarar veriyor yine
misyoner fetişim var desem yeterli olur heralde
114 Yorumla
Soran+1 yılBakir misin
Soran+1 yılSupersin ya umarim evlenince de bu misyoner fikrin degismez
Soran+1 yılBence esini bekle esin ilkin olsun onunla tecrube kazarsin yoksa bakire kiz istemeye hakkin olmaz
Soran+1 yılEvlenirsin tabiki oyle dusunme ama bakire kiz haketmek icin sende kimseyle beraber olmamalisin unutma
Soran+1 yılPisman olmazsin ki muslumansan zina zaten zinanin cezalarina ac bir bak oku derim
Soran+1 yılBosver gizli kalayim😊 sende kendine iyi bak karamsarliga kapilma bakir erkek candir ve kuymetlidir unutma😊
+1 yılMisyoner yumuşak yatakta olsy bambaşka oluyor...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılben cok severım kıııı.
10 Yorumla
+1 yılmisyoner kadınlar icin en iyi posizyonlardan :)
10 Yorumla
+1 yılbunuda nerden cıkardın
10 Yorumlaben sirayla hepsni yapiyporum
10 Yorumla
+1 yılYoo gayette seviyoruz
10 Yorumla
+1 yılMisyoner pozisyonu daha zevkli ya
10 Yorumla
+1 yılsen iste yeter ben varım 😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. ben pipim ufak diye hep misyoner yapıyorum :(
10 Yorumlamisyoner tabikide doggy filan ne yaaa
10 Yorumla
+1 yılsevilmez mi? çok klasik ama iyidir yani
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yarısından çoğu yapamaz dediklerini... :)
10 Yorumla
+1 yılnefes alsin yeter her pozisyon olur 😂😂
10 Yorumla
+1 yılBen misyonerden baskasini sevmiyom
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen misyoner hayranıyım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMisyoneri ben de sevmiyorum
20 YorumlaMisyoner cok iyi ya
18 Yorumla
Soran+1 yılErken bosalma mi
Soran+1 yılAman ne olacak ya sahsen ben olsam senin belini yeriiiim diyerek masaj yapardim ona ertesi gun😂
Soran+1 yılGuzel bence
+1 yılMisyoner ,,,
emmeli gömmeli10 Yorumlavardır ama vermezsin soru saçma
10 Yorumla
+1 yılEn tatlı pozisyon bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMisyoneri hiçbirine değişmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben severim her türlü pozisyonu gole çeviririm :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMisyoner güzeldir ben seviyorum
10 Yorumla
+1 yılben cok severim:))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Misyoner iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMisyoner bir aşk pozisyonudur aşk gerektirir
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkez sevmiş 😂 yalancılar
finale dogru :)
10 Yorumla
+1 yılben severim
10 YorumlaBen severim...
10 Yorumla
+1 yılvardır
10 Yorumla
+1 yılVar vercnmi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbayılırım
120 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen misyoner bayılırım doymadan yaparım
Soran+1 yılDaha iyi bence
Cevap sahibi+1 yılAynn off canım çekti 😂
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılSenn 😂
Soran+1 yılMisyoner daha anlamli daha duygusal dusuncesi bile hosuma gidiyor ya😂
Cevap sahibi+1 yılNe geliyor aklina şu an😂
Soran+1 yılSen cok fenasin😂
Cevap sahibi+1 yılBilmem oglemiyim 😂😂
Soran+1 yılEvet😂
Cevap sahibi+1 yılAklıma ne geldi senin bakayim😂😂
Soran+1 yılHicbir sey😂
Cevap sahibi+1 yılkesin elin şimdi ordadir 😂😂
Soran+1 yılYol yemin ederim degil
Cevap sahibi+1 yılHımm fizigin nasıl senn
Soran+1 yılAhaha istereen fotomu falanda koyayim buraya😂😂
Soran+1 yılOlmaz ya
Cevap sahibi+1 yılNiye ki
Cevap sahibi+1 yılsustun
Cevap sahibi+1 yılhryy😂😂
misyonermi seviyon
10 Yorumla
+1 yılBn cok seviom
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Ben seviyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat