Bekareti tek gecelik iliskide kaybetmek saglikli midir?
Siz ne dusunuyorsunuz?
Siz ne dusunuyorsunuz?
bence bir sakıncası yok. ayrıca ben olaya bekaretini kaybetmek değil kadınlığını kazanmak olarak bakıyorum. Bunu ilk kez tek gecelik ilişkide yaşayan kızlar biliyorum hatta bir tanesi ilk ilişkisini grup seks de yaşamıştı. Hepsi de gayet sağlıklı ve mutlular. Bekaret olayına bu kadar takmayın bence
sağlıklı? derken bizim bildiğimiz hijyenik manada ise eğer erkekte zührevi 1 hastalık yoksa sağlığın için 1 etkisi olmaz lakin; sağlıklı derken yani özel1 ortam özel 1 kişi tercihen tek gecelik olmayan falan onları kastediyorsan o senin kendi tercih ve zevk meselen biz ne desek boş
Senin gibi bir ilişki yaşayıp sonra bana aşık olan benim de aşık olduğu birisiyle evlenmek hiç istemem o yüzden şuan geleceğini düşünmüyorsun gördüğüm kadarıyla ama evlenmeden birisiyle birlikte olmaman senin hayrına olacaktır.
sağlıklı mı derken?
Psikolojik olarak insanda iz birakir mi
Cevap
25Cevap
bunun sağlıkla ne alakası var etikmidir diye sorsan insanlar evet ya da hayır der ama sağlık açısından sıkıntı yok ister tek gecelik ilişki isterse birsürü gecelik ilişki olsun sonuç aynı
ama kızlık denen bekaret denen şey genç bir kız için bu kadar basit olmasa gerek
osenin için en özel şey,en özel insana verilir,kesekahıdı değilki önüne gelen sıradan birine veresin
Değildir. Daha sonra pişman olma olasılığı özellikle türk kızlarında dahada yüksektir.
Senin sevdiğin ve seni gerçekten seven biriyle ilkini yaşaman önemlidir.
Ben bakir değilim ama ilkimi dediğim gibi severek yaşadım.
Evlenmeden sağlıksızdır. Sonrasında bekaret zarda değil beyindedir diyen bir dingil bul bulabiilirsen, hepsi toz olur.
Hiç yapmasan olmuyo mu ? Yok illa da vercem bida görmeyecegim bir adamın altına yatcam diyorsan git ver kurtul iflah olmazsın sen. Şimdi buna verirsin ilerde kime denk gelirse artık verir verir durursun. Tövbe yarabbi yaa.
sen değer vermiyosan bile ona değer veren adam senn kocan olacak şahıstr bebeğim..yapma !
Ne düşünüyorsun ? birgün ağza birgün ele birgün başka yere öteki gün zar zor bekareti vermeyemi. direk ver bacım uğraşma
tek gecelik illişkiden anlayışın bu mu :D yani diyor ki btatilde tanımadığı birisine vermek
zevk ve şartlar meselesi..ben 1 kere kızlık bozdum..ama o da uzunca bir ilişkiden sonra kız arkadaşımın isteği ile..24 yaşındaydım ben o da 23..2 snenelik bir ilişkimiz vardı..o istedi..
bu tamamen kişinin kararı ve özgüveniyle alakalı dünyanın sonu değil sağlıksız bir şey hiç değil
bence en azından adını daha önce duyduğun birine bırakmak daha hoş. ben böyle bir durumda almam bekaret...
er ya da kaybedecksin bakireliğin olmadan sürtünmeden ilişkiye girmeye çalışman daha kötü sonuçlanır vajina iltihaplarına mantarlarına zemin hazırlar bence bozulması en doğru olandır sağlık yönünden
bence tek gecelik ilişkilerde kaybedilmesi hem psikolojik hemde gelecek açısından sakıncalı bir durum..
sağlıklımıdır bilmem ama senin o tek gecelik ilişki kadar basit oldugunu gösteriri bence
Ben kız olsam kendimi o. gibi hissettirirdi tek gecelik bir ilişkide bozmak. uzun süreli bir ilişkide bari olsa neyse odaiş değil ya :S
herkesin kendine göre doğruları vardır bu konuda...
sen ne düşünüyorsan o ...
olabilir neden olmasın,sen ned düşünüyosun bu konuda
Baban çok haklı bir adam aslında..
Bunlari gorse beni oldurur, oldurmez ama saldirir en azindan
Tercih meselesi ama yazık olur.
bunlar hep amerikanın oyunları.
Pek mantıklı gelmiyor
Parça parça kaybedemessinki
Bence verdiğine değmeli on numara seks olmalı
eşine saaklasa daha iyi olur :D
bence ilkler unutulmaz bu sebeple özel olmalı
sağlılklı cok saglıklı ondan sonra motor