Sevgilimin var da.bir an korktum :) nasıl bir şey bu? Biraz bilgilendirirseniz?bu arada sanırım ben de zorla ...ten hoşlanıyorum
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet kelepce degil ama fazla abartili olmadan partnerimi baglamaktan hoslanirim. Tamamen hareket etmesini engellemeyecek ama kontrolun onda olmadigini hissettirecek kadar..
Kelepce pek pratik degildir, rahatta degildir..
onu genelde artık doyuma ulaşamayan değişiklik arayanlar dener bence mis gibi sevişip şapmak varken one be kelepçe kırbaç yok kadınların memelerine çengel
Cevap
26Cevap
Kelepçe değil de partnerimi bağlamak onu kısıtlayarak seks yapma fantazisi hoşuma gidiyor. Özellikle birazcık ta canını yakarken onun çaresiz kalması tahrik ediyor.
benı yatağa bağla diyen bı kız vardı o geldı aklıma sımdı ne hatunlar var ya değerini bilmediğimiz. hayırlısı bakalım.
Nasıl yani bağla diyen değerli mi oldu gözünde
zorla yapılması innıyorum zevklidir... benim birlikte olduğum kadın 4 -5 dakika da boşalıyor bir de açıyor bacaklarını zorlama morlama yok ..:( ama kalçalarına vuruyorum:)
4-5 dkda boşalmak kötü mü
Aslında hayır çokta hoş oluyor ama kadının daha çok zevk alması içinm az uzun sevişmesi lazım değil mi? Ha bazıları da zorla zorla boşalamıyor:) Bu hızlı boşalma karşındakinden aldığın hazza bağlı sanırım... Ben hiç boşalamıyorum diyen bir kadını da arka arkaya 2 kez boşaltmıştım 10 dakika da..bu hazla alakalı ama az uzun sürsün istiyorum..
Ua ben nasılım biliyo musun hemen boşalıyorum ama doymak bilmiyorum canım hala istiyor hala istiyor .bi kere 10dan fazla mastürbasyon yapmıştım.sanırım azgın bir bakireyim.şu an bile amım yanıyor
10 kereden fazla boşaldım diyecektim
:) güzel birlikte olduğum kadında inanılmaz istekli arada birlikte oluyoruz sadece ama nasıl anlatamam vallahi..ben böyle ıslanan bir kadın görmedim.. Kadın çok kez boşalabiliyor ama erkekte sınırlı ben de denedim en fazla 7 kez yapabildim ama tadı kalmıyor..zaten sperm de bitiyo en son kan geldi vallahi ayyy yeter dedim ya öldürücen mi beni.:) istekli olman harika ayrıca..kadın istekli olmalı değil mi ama? Ben de 7 - 8 dakikaya sertleşiyorum tekrar ben de çok seviyorum galiba sexi..
Bi şey sorucam,sevgilim bir keresinde 18 saniye ereksiyon olmuş.bunun dışında da cok cabuk ereksiyon oluyor penisi hemen sertleşip kalkıyor bu iyi mi kötü mü
bU arada sana birşey diyeyim..bakireymişsin ve klitoris ten masturbasyon yapıyosun yalnız ilerde cisel ilişki yaşarken alışkanlık olucak ve erkekeğin içine girerken bile sen elinle klitorisini okşayacaksın ..biliyorum çünkü birlikte olduğum dedim bayan dul ve sürekli klitoristen mastrbasyon yapıyor benle birlikte olurken de klitorisimi okşayabilir miyim diyor..ilgin olsun..zararı yok ama biş işte..
Özür dilerim sorunu görmedim.. bence iyi :) benimki de çok ama çok çabuk sertleşir..bazılarınınki zor sertleşir ve kadına ihtiyaç vardır.. Ben ce gayet iyi ..İlk ilişki çok tutuklu olacağı için çabuk sertleşir ama daha sonraları içine girecek kadar sertleşsin kafi çünkü içine girdikten sonra hemen sertleşir... sert halini severim:))
Ben klitoristen yapmıyorum ama
Içine sokmuyorum ama üstünden dairesel hareketler yapıyorum
Neye dokunmadan?
dokunmadan derken işte zevk aldığın noktana dokunarak demek istedim... inşallah bu arzun geçmez ..o zaman sevgilinin ve senin inanılmaz bir sex hayatınız olur.. ama onunda senin kadar istekli ve ayrıca güçlü olması gerekir..yoksa biz sizin gibi değiliz öyle her an dik kalamaz ve istediğiniz anda içinize giremez malesef:(( ama sizinki her an hazır..az nemlensin yeterli..dik tutmak sana kalmış artık
Sevgilim de cok istekli ben de :) evlenince beni öldürecek ondan korkuyorum
:))) ohhh sevgilin varken neden sen yapıpta zevk alıyosun ? yalattır ona yalasın kereta:)) bak o zaman çok daha zevk alacaksın.Gerçi bu arzulu halinle senin yapmadığın yoktur :)) sadece içine alamamışsın... ama geçer beeee inan.İlk zamanlar çok sık yaparsınız sonra sonra azalır.. sadec sevgilinle yapar ve onunla kalırsan amenna ama başkalarını da tadarsan daha çok istersin...hep başka:))
hayır kimseyle el ele bile tutuşmadım sevgilim ilk erkeğim. İnşallah eşim de olacak.sonra da zaten sınır tanımıyoruz :)
:))
Evet sabahları özellikle.p*rno mu i zlesem.onda da sadece oral videoda zevk alıyorum
Ehh ben senin gibisini istemezdim.bakir olcak yani:) ben bosuna mı korudum kendimi.oh valla bizimki can değil mi gider sırayla sikilirim.ama saygı duyunca işte eşe...
:))) çok hoşsun .Yok sokaklarda hatun dolu ama ben sırayla s*kiyorum demedim ki:))) Korumana sygı duydum valla bravo hm de tatlı açık sözlüsün.Ben sevdiğim bir kız için 24 yaşına kadar bir kadınla olmadım ne haber:)) O yaşta şeytana uydum kadın çok zorladı.. kalçasını değdirdi göğsünü değdirdi derken ben de dayanamadım.. sakın çok kişiyle olma aferim olmamışsın zaten sonra istersin hep.Ben de çok kadınla birlikte olmadım açıkçası az ama öz :)) sadece 3 gecelik ilikim oldu gerisi uzun süreliydi.
Kanladım :)
Farnsa nın hatunların da bizimki gibi ahlak anlayışı falan da yoktur.. beğenir ..verir a gece sabah seni tanımaz.:))) hiç yaptım mı allah muhafaza yapmadım..Bir İspanyol la yaptım bir kez .. bizim kızlarımız nazlı ,kaprisli falan ama sevimli ve hoş hem de inanılmaz sexi onlar hayvan sii...şi yapıyorlar.. ruh ve scıaklık olmadan çünkü doymuşlar fazlasıyla ben doyumsuz seviyorum..
Valla he kız dediğin dokunduğunda bile ıslancak.ya bn kendi göğüslerime bile dokunsam aninda dikleşiyor uçları
sen nasıl bişeysin yaa:) çok hoşuma gittin vallahi:)) Aynen .. kız ya da kadın dediğin hemen ıslanacak ...hayal kurmayı bilecek..var benim bir arada birlikte olduğum kadın..dediğin gibi adımı duysa su gibi oluyor bakışsak nerdyse boşalacağız vallahi..sen sevişmemizi düşünsene kadın boşalırken yataktan aşağıya düşüyor kendini kaybediyor:)
:D yaş 42 ve evli misin
Evet yaş 42 evlenmistim şimdi evli değilim... Ama öyle kadın kız peşinden de koşmam.Şu an Türkiydeyim ve a bayanla görüşücez yakında sanırım.. suyu kalmadı aka aka vallahi:) çokkez de telefonda boşalttım o da beni... o da 45 yaşında ama inanılmaz arzulu bir rkaın ama bana sadece ne yaptıysam:)) Seninle konuşmakta kyfli yalnız bunu da bilmeni isterim..
Sağol eyvallah
ben bu aralar merak ediyorum onu ama hiç yapmadım zevkli olabilir
ahahah ...ten hoslanıyorum noktalı yerleri tamamlayın filmden fırlama mısınız siz?
hoşlanmayan yoktur ztn. bir yatak düşün bir elinden ya da iki elinden yataga bağlamaktır bu illa kelepçe olacak değildir bayan ya da erkiği bağlarsın çok ayrı bir fantazidir ;)
en sevdiğim fantezi sevgiline güveniyorsan korkma bir şey olmaz.
Ne gigi olumsuz bişeyle karşılaşırım ki
3. bir adam getirebilir mesela bağlıyken bir şey yapamazsın başkaları tarafından zorla sahip olunursun.
kiz zaten zorla sahip olunmayı seviyo işine gelir
Orasıda öyle gerçi :)
Çook hoş. link
Bir kere denemiştik biz. Eğlenceli oluyor ama güvendiğin biriyle yap şaka kakaya dönmesin.
Haha
yok benim ama
evde kelepçe hazır isteyen olur diye tedbirimi aldım yani..
benım oyle fantazım yok ama zor seyden hoslanırım :)))
zorla sxten diyeceğine tecavüz gibi deseydin daha iyidi :)
kelepçe değilde temsili bir iple çok sıkmadan yatağa bağlamak olabilir
Himm:)
Olur canım niye olmasın:)
Senin kontrol etmen lazım:) erkek sensin.istediysen yap.onun da hosuna gider
Ben bağlanmak istiyom demicek ya
Burda diyorum.sevgilime demem:) peki :)
adi üstünde kelepçe fantezisi.Kelepceliyip veriyorsun kirbaci işte :D
bende var yaptırıcam aynı şeyleri isteyen bir bayan a
evet kelepcı kırbaç ağız topu vb. herşeye bayılıyorum
:) ... hoşlanıyorsun demek :) bu bir fantazi yapııp yapmamak sana kalmış
evet severim.hatta var bende alet edevat.
bayanın hareketli ve rahat olmasını isterim .
ekle beni bir metod öğreteyim
bize de öğret
korkacak birşey yok güzel oluyor
Yaptın mı hiç:)
evet ama kelepçe ile değil bornozların kuşağı ile iki elini yatağın ayaklarına bağlayarak :)
Peki ayakların?
ayakları boştaydı ama birşey yapamıyordu yinede :)
Ben seni bağladılar sandım:)
önce ben bağladım sonra eşim
bu nasıl fantazi la :)
Bilmem:))
bilmedıgın şeye girme bence :)
Evlenince hertürlü şeye girerim valla:D
:) seni alan yaşadı hadi bakalım
Hihihi sevgilim ölüyo zaten:D ama sabretcekkk
beklenen gün gelecekse çekılen çıle kutsaldır :)
:))
sexte sınır tanımayan bir kişilıgın var sanırım
Evet
süpermiş :)durmak yok yola devam .d
Bu sözü diğer cinsellik sorumda ben sana demiştim:D
hatırlayamadım karıştırıyosun sanırım veya ben hatırlamıyorumm soru neydi ?
Amaan ben de hatırlamıyorum bos ver:D
baktım sorulara hatırladım
nerde fantazi var senden çıkıyormuşşş :) seninde dedigin gibi dıyelim DURMAK YOK YOLA DEVAM .D
Hahaha
neşeli kız seni sen işini bilirsin hadi bakalım başka sorularda görüşmek ümidiyle .d
bdsm ve kölelik le ilgili takıntınmı var
Bdsm ve kölelik hakkında pek bir bilgim yok
Evet.
Cevaplarımı okuduktan sonra neden soruyorsun tekrar:) evet oluyorum 5-10
Evt
Hayır.sen yaptın mı
Beyazım
Öyle
Masturbasyona devam
ben bağlanmak istiyorum
insan kendini bağlatırmı lan :))))
her türlü fantazim var kelepçe ne ki...