Soru yukarıda var mıdır?
Genelde sanıldığından aşağıda olur da
Genelde sanıldığından aşağıda olur da
evet gerdek gecesinde, ışıkta loş, aynen dediğin gibi alt kısma yakın yerdeymiş artık içine girme zamanı geldi kızın bacaklarını açtım ama deliği tutturamıyorum, dudaklarını aralayınca üst kısımda sanıyordum ama aksine yarığın altında zaten kız da bakire incecik deliği vardı ara ki bulasın :D şimdi düşününce o anki hallerim komik geliyor kafamı eğdim delik arıyorum nerdeyse kafamı sokacam kızın içine :D :D
Ayenn bende yukarıya zorlamiştim çoçuk aklı işte dudaklara zorladim megerse dudak görüntuymüş delik birazdaha dudakların altında aklıma geldi çok güldüm şimdi 😂😂😂nerden aklına geldi bu şimdi.. bir 5saniye bakit kaybettim sonra o buldu yerini
Vardır
Cevap
27Cevap
Birgun temel fadimeyi istemek icin annesine gitmis fadimenin annesi temele demiski benim vajinamin nerede oldugunu bilirsen sana kizimi verecegim temel hemen cevap vermis onde 😃 kadin acip domalmis temel bakmiski arkada bir daha sormys temel arkada demis kadin dogrulmus temel bakmis onde temel cani sıkkın bir vaziyette fadimenin yanina gitmis fadime buyuk bir heyecanla temele sormus ne oldu annem beni sana verdimi temel: Ananin 4mi yerinde durmuyoki versin 😂😂😂
Göbek deligini vajinan sananlarda olmustur heralde sjsjsjsj 😂
Göbek deliğine girmeye çalışmıyorsa zaten vajinanın yapısı alete yolu gösterir :)
valla 11 yaşındaydım kuzenim kendisi soktu vajinasina
o insana salak denilir gayette uygun yerde neredeyse penis kendi bulur orayı
Bulurlar bulurlar endişe etmeyin..
ortam karanlıktı eliyle sıkmıştı penisimi. vajina sanıp ileri geri yapmıştım o anda
ben hala arıyom müge anlıya başvurcam
Orada bir delik varsa bulunur :)
Ohaaaa orada delik mi vardı :D :D :D
Yoktur ancak mal olmali.
Yolunu bulur meraklanma.
Bilmiyorum bulurum heralde.
ilk deneyimimde kendisi üzerine oturmuştu
başıma gelmişti :) :) :)
Aramaya gerek yok penis direk ora gidiyor zaten
seninkini bulamadı mı sayın gizli :)
Bulamazsan sürersin şakk diye oturur :)
Otomatik kendi buluyor