bu çizgi filmi o kadar seviyorum ki. sürekli birlikte izlerdik. kendiyle birlikte bütün sevdiğim şeyleri benden aldı. bunları her izlediğimde onu hatırlıcam.
herşeyi benden aldı.
Allah da benim canımı alsın
Allah senden razı olsun ve hiç merak etme her şeyi gören ve bilen o Allah ki senin de hakkını kimseye yedirmeyecektir. Bazen gerçekten hiç bir şey anlamayız ayrılığın sebebi neydilere bakarak ki işte o zaman bu Allah'tan olmalı deyip sabredeceğiz. Demek ki Allah bizim için daha hayırlısını vaadedecek bekleyip göreceğiz. O kaybetti sen değil ve ağla, sakın içine atma, dilediğin kadar ğla acını dışarı kus ve at irini içinden ki kanserleşmesin. Hızla toparlan ve tertemiz bir alın ile yoluna devam et ve başına gelenlerden ötürü de asla biz diğer erkekleri de suçlama. Bu zulüm olur, dikkat et kendine.
o kadar çok seviyorum ki. ben 18 yaşımda ilk onunda sinemaya gittim her şeyi onunla yaptım ilk. her yerde her şeyde anısı var. beni yaralıyor. izlediğimiz filmler yaralıyo. 2 gündür durmadan ağlıyorum ağlamaktan gözlerim morardı. tek suçum iyi bir insan olmak.
Allah canımı alsın diye dua ediyorum
Acınız çok yeni ve hepimiz bunları gördük ve yaşadıkta malesef. Sakın ölmekmiş;yanmsk mış falan deyip mahvetmeyin geleceğinizi de imanınızı da. Sabır ile aşacağız bunu da. Kimin için bunlar? Desenki her şey yolunda kazada kaybettim oturup kainatlar ağlasın ama bu adam icin bu çocuk yads adı her ne ise ağlamakta neyin nesi. Toparlayın kendinizi ve bir an önce normalleşin. Ortada aşk yok, değer yok, sen yok ki. Evet arkadaş yeter artık, olmaz böyle. Konuşalım gelsene?
Günaydınlar! EİG ler geldi aklıma geldin nasılsın. Nasıl oldun? Moralin nasıl? İnşallah zayıf düşüp mahvetmedin her şeyi ve kendini. Evet buralardaysan dilediğin zaman konuşabiliriz...
Hemen kötü düşünme bak kurnaz biridir.
Hani belki test ediyordur seni.
Ben bunu bıraktım bakalım hemen başka birisinimi bulucak
ya da napıcaksın vs vs bunlarda olabilir yanlış şeyler yapma sen kendin ol herşey nasipten geçer.
Eğer olmuyorsa allah sana onu nasip etmemiştir kader diye birşey var herkez kaderini yaşar anlına ne yazıldıysa o olur anladın mı?
Herşeyde bir hayır vardır belki buda senin için hayırlı olanı imtihan dünyasındayız unutma.
Ne demiş Hz. Mevlana allah sizi korumak için bazı insanları hayatınızdan çıkarır.
İyi geceler.
5 yılda beni gayet iyi tanıdı beni deneyecek biri değil. duygusal olduğumu çok yıpranacağımı bilir. nasıl ağlayacağımı bilir. dışarıda tanımadığım ve zor durumda bir insan gördüğümde bile eve geldiğimde saatlerce çaresizliğime ağladığımı bilir ve bana böyle bir şey yapmaz. basit ve öz terk etti ve benim ağlamaktan gözüm morardı
nedir bu erkeklerden çektiğimiz sen sev sen çabala sen ağla ama onlar sadece mutluyken yanında olup istemediğinde bitirsinler arkada kalan gözyaşlarına geçen zamana değer vermiyolar benimde bu şekilde 3 bucuk yilim geçmişti ağlama degmez bide geri dönerse falan bu sözümü unutma 1 defa giden yine gider dönse de bir bahaneyle yine gider kalıcak olsaydı gitmek aklına gelmezdi
içime o kadar işledi ki 5 yıl. beni mutlu etmek için herşeyi yaptı. şimdi ondan kalan her şey benimle alay ediyor uyumadım ve hala ağlıyorum Allah inşallah canımı alır
allah korusun böyle konusma degmicek insan icin canından vazgecme bende senin gibiydim hepsi geçicek sdce gecmisinden iz kalicak aslında tam olarak gecmicek ama unutmaya cals
Geçmis olsun da niye birden bire böyle yapıp seni yıktı anlam veremedim mantıklı bir sebebi var mı 5 sene de az değil yanii o kadar yaşanmısliklar var
Sıkılmış
Ben yeni mezun oldum o bu yıl mezun olacak. Normalde biz hep birlikte vakit geçiyorduk onun da benim de arkadaşımız yoktu ama bu yıl ben yokum diye arkadaş edindi. Birlikte baya geziyorlar. Ben de gezmeyi sevmeyen biriyim. Bunlarla gezerken beni monoton sıkıcu mı buldu bilmiyorum ki
Sıkıcio bulsa bile bir insan sevdigini bu sey yüzuinden bırakmaz sıkılmak da ne yaa oyuncak mısın sıkıldığında bir köseye atılasın bu yüzden çok kızıyorum bu erkeklere ama diğer yandan da düşün belkide senin için böylesi daha hayırlı nasibin belki başka birii sana üzülme diyemem ama bunları da düsün
Cevap
14Cevap
neden ayrıldıznı bu cok onemli.. allah kımseye ettıgını cektırmeden bu dunyadan gıtme fırsatı vermez.. uzulme hayatın akısında var bunlar ne yazıkkı. hem belkı barısırsınız yıne.. bıraz zamana bırak bakalım hıc bır allahın kulu bes seneyı sılıp cope atmaz, atamaz..
sıkıldım
O zaman neden bu huzun ve sitem
sıkıldım dedi
sızsızlık koyacaktır bır muhlet sonra
şimdi mesaj attım lütfen bir şans ver diye senden yaptıklarından sıkıldım dedi
ustune gıderek oluru varsada olmaz noktasına getırıyorsunuz, bırakın bıraz kendı halıne..
Öyle bir şey yok hakkını helal ediyorum dediğin anda hakkından feragat etmiş oluyorsun gözyaşlarını falan artık helal. Neden dersen belki bilmediğin birşey vardır belki de başka bir şey var beş yılı kimse biranda çöpe atmaz. Hemde iffetini korumuş birini. İsyan etme belki hakkında böyle hayırlısıdır.
Geçmiş olsun canım, kimse hak etmez tabi böyle birşeyi 😢
yaşamayan bilemez tarifsiz bir acı içindeyim
ağlamaktan gözlerim mosmor oldu çok kötüyüm
yasın ılerledıgınde degmeyen ınsanlar ıcın mınnoss canımı harab etmısın dıyeceksın. guclu ol.
Tabi zor bir durum ama kendini koyverme hayat devam ediyor belkide böylesi ikiniz içinde en hayırlısı birde bu şekilde düşün
hazmedemiyorum bu durumu sebepsiz yere gitmesini hazmedemiyorum. biz zor süreçlerden geçtik ona rağmen ayrılmadık
şimdi böyle sebepsiz gitmesi inanılmaz koyuyor
ben her şeyi ilk onunla yaşadım
ilk defa 18 yaşımda onunla gittim sinemaya
her yerde anısı var
bunları unutup kalbimde onun aşkı varken nasıl hayatıma bakabilirim bir daha
nasıl sevebilirim başkasını
kimse icin üzülmeye değmez ama yasanmislar gözünün önünden gitmez en azindan kurtulmussun zAmanla unutursun insallah Allah yardimcin olsun
bu sokaklarda yürüdük birlikte
ben ilk defa onunla sinemaye gittim mesela ilk defa onunla bir cafeye oturdum
ben ona kalbimi açtım 5 yılımı verdim. sevdim başkasına bakmadım.
her yerde anı var.
aldıklarını atmaya kalksam 3 günümü alır toplamak
niye böyle terk etti beni
Seni cinsellık yüzünden mi terk ettiğini düşünüyorsun
hayır yanlış kategori olmuş yanlışlıkla
bilsem sebepsiz yere terk etti sıkılmış
sıkılmak nedir ya bir sebep midir
böyle saçma bir şey için 5 yılı nasıl çöpe atabilir insan
ikimizde okuyorduk
ben bu sene mezun oldum
o daha olmadı
o yüzden olmadı nişan söz
normalde böyle bir insan değildi ya insanlar değiltirdi onu
arkadaşları
olmuyo iste olmuyo kimi arar bulamaz kimi bulur sapitir. 😡😡😡
Boşver sen ona on Numara fazla gelmişsin belli
zaten aile problemleri yaşıyordum ve bunu biliyordu. duygusal bir insan olduğumu da biliyor. kendimi çokkk üzeceğimi bile bile yaptı bunu. boşveremiyorum hazmedemiyorum
ALLAH yar ve yardımcın olsun 😔
Allah inş canımı alsın
Bunu neden cinsellik kategorisinde sordun
yanlış olmuş
Terk edilme sebebi ne?
Sıkılmış benden
Kötü olmuş, demek ki ya sevmedi seni ya beklentileri vardı karşılayamadı daha iyi bir alternatif için bıraktı
Yok öyle değil. Ben bu yıl mezun oldum o devam ediyor. Normalde biz hep birlikte vakit geçiyorduk onun da benim de arkadaşımız yoktu. Bu yıl ben olmayınca arkadaş edindi. Bunların aklına uydu diye düşünüyorum. Yoksa beni sevdiğini biliyorum. Beklentisi de yoktu.
Kendinle çelişme, öyle olsa sıkıldım bahanesine sığınmaz.
Arkadaşlarıyla gezmek eğlenmek hoşuna gitti ve beni sıkıcı buluyor. Çünkü ben çok gezmeyi sevmeyen evcimik biriyim. Böyle düşünüyorum saçma mu
Ama bu değişebilir yani bir şekilde seni ikna edebilirdi, yazık olmuş üzüldüm
Yazık üzüldüm ya insanlar aynı kalmıyor işte
herşeyi çaldı benden kendiyle birlikte tüm sevdiğim şeyleri çaldı
cinsellikle ne alaka bu soru. seviştiniz mi?
güncellemeyi okumuyon mu
2. sorum?
hayır
5 sene vermemişsin, bir de soruyorsun niye ayrıldık diye? taş olsa çatlar
saçma saçma konuşma yürü git
ben doğruyu söyledim kızma hiç
Hep yanlışları seviyorsunuz
doğru yazmıyor alnında
keşke yazsa
Hayırlısı be gülüm ne diyim
seven bipilirmiş bipen sevilirmiş dunya bu
cinsellik yasadınız mıydı
hayır okuduğunu anlamıyor musun
namusuma iffetime sahip çıktım yazmışım orada
kategoriyi ağlamaktan yanlış seçmişim
Çok zor durumun
malesef çok kötüyüm
ve iyi olabileceğimi sanmıyorum
Sanmıyorum bitirebileceğimi. Tüm akrabalarım tanıyor onu bir de. Herkes onu çok seviyor ve herkes onu soruyor bana. Herkes evleneceğimizi düşünüyordu. Hep bana soracaklar nasıl unutayım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar