Eşimin performansı hiç iyi değil beni tatmin edemiyor bunu onada söyledim evlendin artık benimle hiçbirşeyi değiştiremezsin diyo ben boşanmak istiyorum çok mutsuzum :(( içimde en fazla 5 dk kalıo sizce boşanmayı istemekte haksız mıyım?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yıleşini bu durumun iyileşmesi için destek almaya ikna etmelisin
nasıl "evlendin artık benimle hiç bir şeyi değiştiremezsin" der ya? bu resmen "durumu kabul et" demek oysa ki böyle bir problem varsa çaresi için elinden ne geliyorsa yapmalı
dediğim gibi tedavi olmaya ikna et onu kardeşim
ayrıca
kendine bir dildo veya vibratör al onunla kendini tatmin ediyorken yanlışlıkla! :) kocana yakalan ve savunma olarak da "ne yapayım beni tatmin edemiyorsun, tedavi de olmuyorsun" de evli insanların cinsellikte mutsuz olduğunu gördüğümde çok üzülüyorum, sana elimden geldiğince yardımcı olmak isterim kardeşim.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılkonus onunla tedavi olsun yoksa onu bosarsin ya da aldatirsin.
bu yaslarda sxsin tadina varacksin, fantazileri deniceksin , saatlerce sabaha kadar sert sx yapcaksin yoksa tehlikeli
iliski sirasinda icinde hissediyormusun veya seni zorluyormu , inletebiliyormu12 Yorumla
Soran+1 yılNefes alış verişim bile değişmiyor desem?
- +1 yıl
trol la bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanda kurtulsun senden sonra zenciyle evlen yrağa doyarsın
712 Yorumla
Soran+1 yılYa yemin ederim sesli kahkaha attım sağol ya güldürdün şu moralim bozuk haldeyken
Cevap sahibi+1 yılEvlenirken söyleseydin bn yrak delisiyim doyuramazsan boşanırım diye
Soran+1 yılEşime biz nişanlıyken aşırı istekli olduğumu ve seksi uzun tutmayı sevdiğimi söylemiştim oda bu konuda rahat olmamı tam istediğim gibi biri olduğunu söylemişti ama.. Gerdek gecesinde bamya çıktı karşıma
Cevap sahibi+1 yılSen bu azgınlıkla nasıl evlendin şaşırdım bakire evlendim dersen inanmam
Soran+1 yılBekaret raporu bile aldım ben 22 yaşına kadar çok zor tuttum kendimi zar zor buldum bu herifi zaten oda bamya çıktı şu an psikolojikman bitik durumdayım
Cevap sahibi+1 yılSenin iyi mikilmeye ihtiyacın var kendine gelene kadar saatlerce bulsana bir erkek
Soran+1 yılZinadan korkmasaydım evlenmezdim zaten
Cevap sahibi+1 yılYapıcaksın ama
Soran+1 yılHayır yapmayacam
Cevap sahibi+1 yılYapınca yazarsın
- +1 yıl
fantezi
- +1 yıl
kız doktora git düzelir merak etme çok var senin koca gibileri
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanmak en son çaren olsun. Ben seni çok iyi anlıyorum. Evlendikten sonra her bayanın cinsel isteği müthiş artar ve mutlaka bu isteği bastırmak lazım. Erkek boşalma bir sorun ama etkili bir çözümüde var.
Eşinin bilinçaltına erken boşalmaya karşı olumsuz önyargılar oluşmuş. Şöyleki her ilişki sırasında bilinçaltın şimdi erken boşalacaksın diye telkinlerde bulunuyor 😊😊 bu telkinler sonucuda erken boşalıyor ve her Seferden sonra kendine olan güveni daha da azalıyor. Unutma bir erkeğin kendine olan güveni olmazsa erken boşalması kaçınılmazdır. bundan kurtulmanın tek yolu erken boşalmamasını Yani uzun süre erekte olarak kalabildiğini bilinçaltına ispat etmesi ile olur. Bunu sağlamanın lazım.
Unutma bir erkeğin en uzun süre erekte kaldığı an gece direksiyon anıdır. bunun için gece ereksiyonunu kullanmam lazım özel bir teknikle tabiii😆😆😆10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak yerine tedavi ettirilse, çözüm odaklı davranılsa daha mantıklı olmaz mı? Sular akmıyor diye neden hemen evi yıkmaya çalışıyorsunuz ki.
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir tedavi uygulanabilir? Bu konu hakkında bir bilgim yok
- +1 yıl
Tedavi:
Erken boşalmanın ilaçla tedavisi
Erken boşalma tedavisi için en çok kullanılan yöntem ağızdan kullanılan ilaçlardır. Bu amaçla SSRI (Selektif Seratonin Reuptake İnhibitörü) olarak bilinen ilaçlar kullanılmaktadır ve bu ilaçların genel kullanımı her gün ağızdan bir tablet alınması şeklindedir. Bu tedavi yöntemi ile boşalmadaki gecikme tedavi başlanmasından 5-10 gün sonra gerçekleşmeye başlar ve ilaç kullanıldığı sürece devam eder. Yorgunluk, bulantı, terleme, esneme gibi yan etkiler görülebilir ve tedavi başlanmasından sonraki ilk bir haftada ortaya çıkar, 3-4 hafta içerisinde azalarak kaybolur. Bu tedavinin dezavantajları hasta tarafından her gün ilaç kullanma gereği ve ortaya çıkan yan etkilerdir. - +1 yıl
SSRI türü ilaçların tedavideki etkisine rağmen günlük kullanım gereği ve yan etkiler sebebiyle hastaların tedaviye devam etme oranının düşük olmasının sonucu olarak aynı tür ilaçların yeni formu olan “dapoksetin” geliştirilmiştir. Bu ilaç ilişkiden 1-3 saat önce kullanılmakta, her gün kullanım zorunluluğunun olmaması ve bu sayede yan etkilerin daha az görülmesi hasta memnuniyetini ve tedavi başarısını artırmaktadır.
Erken boşalma için “dapoksetin” tedavisi yanında ayrıca sertleşme problemi olan erkeklerde bir PDE-5 inhibitörü tedaviye eklenebilir. Genellikle SSRI inhibitörleri ile birlikte kullanılabilen PDE-5 inhibitörlerinin sertleşme düzeyini arttırarak, boşalma sonrası tekrar sertleşme için gereken zamanı kısaltma ve bu sayede performans endişesini azaltarak etki gösterdiği düşünülmektedir. - +1 yıl
Tedavide lokal anestezik kremlerin kullanımı
Erken boşalma tedavisinde kullanılan diğer bir yöntem lokal anestezik içeren kremlerin kullanımıdır. İlişki öncesi penise uygulanan krem/jel/spreyler peniste duyu kaybı oluşturarak boşalmayı geciktirmektedir.
Erken boşalmada psikolojik tedavi
Erken boşalmanın nedenleri arasında sayılan psikolojik problemlerin tedavisi hastalığın gerilemesini sağlayabilmektedir. Genellikle görülen psikolojik problemler hastanın eşi ile olan seksüel sorunları veya ilişkideki geçimsizliklerdir.
Davranışsal tedaviler
Bu tedavi metodunda uygulanan yöntemler hastaların cinsel ilişki sırasında erken boşalmayı önleyecek bazı manevralar yapmasında dayanmaktadır. Bu manevralar “dur-başla” (stop-start) ve “sıkma” teknikleridir. - +1 yıl
Dur-başla tekniği aşamalı bir tekniktir ve her aşama ortalama 2 hafta sürmekte ve her hafta en az üç kez önerilen manevraların yapılması gerekmektedir. Bu manevralar penis uyarılmasının azaltılmasını ve bu sayede boşalmanın geciktirilmesini amaçlamaktadır.
Sıkma tekniği ise ilişki sırasında boşalma hissedildiğinde ilişkinin durdurularak penis uç kısmının boşalma hissi geçene kadar sıkılması ve bu sayede boşalmanın geciktirilmesidir.
Cerrahi tedaviler
Erken boşalmada cerrahi tedavi mantığı penisin bu hastalarda aşırı duyarlı olması varsayımına dayanmakta penise giden sinirlerin çeşitli yollarla kesilmesiyle bu aşırı duyarlılığın azaltılması hedeflenmektedir. Ancak bu yöntem geriye dönüşsüz bir yöntem olup nadiren uygulanmaktadır.
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim, geçmiş olsun
Bence jinekoloğa gitmeye ikna edersen hiçbir probleminiz kalmaz, bu yüzden pat diye boşanmamalı insanlar, çözülebilir bir durum..
00 Yorumla
+1 yılhaklısın evliliklerin büyük problemlerinden biride cinsel hayatın kötüye doğru gitmesi ve insanların mutsuz olasıdır. hiç bir şeyi değitiremzsin demesi yanlıştır boşanma yoluyla gayet güzel değiştirilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm eşi tatmin edemeyenler de bu sitede toplanmış sanki mk. her gün böyle bir soru var. miktirmeyin trollünüzü artık. sazan avlamak için sorulmuş soru. kaç abazan yapışacak kim bilir 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılhaklısın. zaten ilişkilerin-evliliklerin % 60-70i bu yüzden bitiyor
00 YorumlaErken boşalma sorunu var bide penis boyu ve kalınlık yoksa senin vajinayi dolduramiyirsa zaten daha içeri girmeden boşalır oral seks hiç dayanamaz ozaman
00 Yorumlaniye icinde.5 dk. kaliyoki. bosalip hemen yatiyomu. seninle sevismeye devam. etmiyomu
00 Yorumla
+1 yılDirek kestirip atmak yerine bir doktora gitsin erken boşalma olayı için tedavi olmayı denesin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Kaç dakika kalmalı. Erken boşalma süresi bunun çok altında. Cinsel ilişki penaturasyon safhası en fazla 10 dakika. Kanı pompalayan motor degil kalp.
00 Yorumla
+1 yılAldatmaktan iyidir tabi
Ama ön sevişme falan işe yaramıyor mu05 Yorumla
Soran+1 yılYaramıyor :(( ilk başlarda önsevişmemiz bile yoktu direkmen deliğe odaklanıyodu ben onu yonta yonta bu hale getirdim ama kütük işte :((
- +1 yıl
Ön sevişmeyle seni kendinden geçirebilse işi kolaylaşacak ama o zevkini alıp keyfine bakıyor anlaşılan
Kadın rahatladı mı tatmin oldu mu umrunda değil tabi
Aldatacağına boşan derim bende
Yoksa böyle devam ederse illa ki aldatırsın dayanamazsın
Soran+1 yılEşimi seviyorum ama cinsel performansı çok kötü onu sevdiğimden kırmadan üzmeden ayrılmak istiyorum ama geri*zekalı herif benden boşanmana izin vermem diyo :(( benim sebebim boşanmak için geçerli bir sebep mi sence?
- +1 yıl
Bana sorarsan geçerli bir sebep çünkü bu işin sonu ihanete gider
Kadınsın sende istersin tatmin olmak tatmin olamazsan tatmin edebileni ararsın buna eminim
Ama mahkeme ne der bilmiyorum da
Böyle giderse aldatıcam aldatmak istemiyorum dersen boşa muhtemelen - +1 yıl
Boşar muhtemelen
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta erken boşalması için çözüm bulmayı deneyin bence. Bazı yöntemler var.
00 Yorumla Bosanmaktan ziyade onun bosalmasini geciktirecek tedavileri neden denemiyorsunuz. Veya on ssvisme orali neden denemiyorsunuz. Oralila yapilan boslama bayan icin daha zevkli
00 Yorumla
+1 yılAh kıyamam sana ya. orgazm olmak en doğal hakkın canım
00 YorumlaArkâna bakmadan kac. Tanidigim bosanma avukati da var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellik evliliğin temel taşlarından biridir. Tabiki olmazsa ya da tatmin etmezse sevgi de biter saygı da sadakatte. Boşanma konusunda mahkeme bile sana hak verir. Umarım çocuk yoktur. Varsa o zaman sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılMastla devam et? Yani bu yüzden ayrilirsan sevmiyosundur da...
00 YorumlaDinen de yasal olarak da bu yüzden boşanmaya hakkın var
00 YorumlaOtur doğru düzgün konuş doktora gidin hemen kestirip atma ön sevişmeyi uzun tutsun
00 Yorumla
+1 yılSorun büyük ve ciddi gerçekten bu mutsuzluğun tüm hayatını etkiler iyi düşünüp bir karar verin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde kotu bak moralim bozuldu sevmezmi beni kimse :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorunun çözümü olmadığını düşünüyorsan boşan hayat geçmez böyle, yaşlar kaç kaç
00 Yorumla
+1 yılSizin gibi pisliklerden nefret ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılzor durum , kaç yıllık evlisin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaf mısın, ver çintopunu adama sık geciktiriciyi penisine üst üste 5 kez boşal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı. 55 dakika kalsa ne değişiyor?
00 Yorumla
+1 yılSen uzun uzun yapsıniatiyoraun dimi
02 Yorumla
Soran+1 yılAf buyur uzun uzun ne?
- +1 yıl
Uzun zamandan sonra boşalsın istiyorsun içinde daha azla git gel
Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. tırtıklı letsgo al ablam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok ciddi bir problem bencede
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. bu ne böyle daha soyunurken pert oluyor eleman =))
02 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim geçen gün daha soyunurken boşaldı sonra da zaten uyuyakaldı :(( cinnet getirmemek için zor tutuyorum kendimi :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye sevmediğin biriyle evlendin?
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimi seviyorum sadece beni tatmin edemiyor
Cevap sahibi+1 yılEvli olmadığım için senden iyi tabi bilemem ama eğer seviyorsan sadece bu sebepten ayrılığı nasıl göze alabiliyorsun. Yani mesela boşandın diyelim o hayatında olmayınca daha mı olacaksın ya da bir başkasıyla beraber olmaya başladığında ve o başkası seni bu anlamda mutlu ettiğinde seviyorum dediğin adam artık aklına gelmeyecek mi? yanlış anlama merak ettiğim için soruyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılpenisi kaç cm ve ne kadar kalınlıkta
06 Yorumla
Soran+1 yılEşim 18 cm olduğunu idda ediyo ama bence 12 cm ya var ya yok
Cevap sahibi+1 yılhmm kötüymüş benimki 17 cm acaba benimkinden büyük mü dedigi gibi yoksa hayal ürünümü onun ki merak ettim :D
Cevap sahibi+1 yılve evet boşan öyle saçma sapan cevaplar veriyoraa artık evlendik vs diye
Soran+1 yıl12 cm bile olmayabilir çünkü ağzıma aldığımda boğazıma kadar bile gelmiyo
Cevap sahibi+1 yılhmm bilemedim canım ya benimki ile karşılaştırmak ister misin :D acaba cidden 18 mi yoksa 12 mi diye
- +1 yıl
Evli kadına söylediği şeye bak 0rspucocunun
Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. Onunla kinusmalisin bence. Kestirip atmasin.
00 Yorumla
+1 yılCinsellikte tatmin yoksa sebep bile sayılıyor
00 Yorumla
+1 yılYo gayette haklısın
30 YorumlaSırf Zevk Almadığın İçin Boşanacaksın? 👄
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılboşan da o da olmasın
06 Yorumla
Soran+1 yılböyle tatminsizlik yaşayacağıma hiç seks yapmayayım daha iyi
- +1 yıl
adamı geliştir konuş anlat bana yet de 1 saate çıkabilirsiniz hemde kısa bir zamanda
1-6 ay gibi pelvik kasları nı kullanmasını öğret belki sendekilerde zayıftır ondan olabilir
Soran+1 yılBen pelvik kaslarımı 3 yıldır eğitiyorum
- +1 yıl
peki eşin
Soran+1 yılEşim evlendiğimizde önsevişmenin ne olduğunu bile bilmiyordu
- +1 yıl
o zaman her şeyi ona sen öğret seksi bir öğretmen gibi ya da benim yanıma gel:) takılalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklısın habı oluyo al cayına suyuna kat =) =)
00 Yorumlahaksızsın bence cinsellik için yuva yıkmaya değmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Çok zor durum şöyle yarım saat inletcen seni
00 Yorumla
+1 yıldanışmana gidin doktora yardımcı olacak dır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbizimki 55-65 dk sürüyoda noluyo
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi ya
- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
@Delibal22 hemde çok iyi attı
- +1 yıl
@Ayın_karanlık_yüzü @Delibal22
kaşınıyorsunuz :D
- +1 yıl
@Delibal22 :)
Yatakta kadini mutlu edemeyen erkek basarisizdir
10 Yorumla
+1 yılErkek al eve 3lü takılın 😃
10 YorumlaNe yapmayı düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim ilk bosalmam 120 dk ilaçsız. 5 dk ne ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklısın bencil biri
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Haklısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmikecek erkek çıksa karşına.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok tuhafsın
41 Yorumla
+1 yılikinizde haksizsiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılKime göre neye göre?
- +1 yıl
o seni düşünmediği için haksız
sende direk boanmak istedigin için haksızsin
bu durumunu ona anlattığına eminmisin belkide az da olsa tatmin ettiğini dusunuordur. bosalamadigini vurgulanan lazim
Soran+1 yılKaç defa bu yüzden kavga ettik kaç defa evi terk ettim kaç defa sinir krizine girdim beni ciddiye almadığı için ama hala sonuç aynı ciddiye alınmıyorum ve ne kadar gerçekçi ve ciddi olduğumu görmesi için boşanmak istiyorum
- +1 yıl
boşan
- +1 yıl
eşinin asıl problemi ne erken bosalmami penisimin inceligimi boyumu sertlesemiyo olmasimi ney
Troller sağ tarafa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın canım boşan ARKANDAYIMM (:
00 Yorumla
+1 yılblsnma ama kcmk yap
00 Yorumla
+1 yılOyle deme
04 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim sen söyle?
- +1 yıl
Burda soylenmez
- +1 yıl
Kocan burda olsa bir kac bisey derdim seninde hosuna giderdi
- +1 yıl
Bizde denedik esimle cok zevkli heciyo
Haklısın ;)
01 Yorumla
+1 yılBoşan boşan iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yıldeğilsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosan gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanır san beklerim
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi