Çok şey mi istiyorum?

yaklaşık bir senedir evliyim cinsel ilişkimiz ilk günden beri iyi ama ben mutlu ollmuyorum çünkü ben sadece birlikte olmak istemiyorum eşimin sexten önce birlikte olurken ve birlikte olduktan sonra eşimin beni oksamasını ne bileyim vicudumu öpmesini vs. şeler istiyorum eşime hoş görülmek için güzel kıyafetler giyiniyorum güzel iç çamaşırları alıyorum giyiyorum eve geldiğnde haliyle beni öyle gördü mühoşuna gidiyor ve hemen birlikte olmak istiyor ama benim istediğim hemen birlikte olmak değil bi süre oyalıyorum sonra önce beni öpmeye başlıyor ve hemen hadi gel yatak odasına gidelim diyor hemen üstümü çıkarıyor ve birlikte oluyoruz ne öpüşürken beni okşuyor ne de birlikte olurken ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor kendisi de bende orgazm olunca uykusu geliyor ve hemen uyuyor bende sap gibi ortada kalıyorum bu yüzden sexten soğuyorum kendisiyle birkaç kere kere konuştum böle hoşuma gitmiyo diye tamam senin istediğin gibi yapalım diyor bi kere yapıyo sonra bi daha yok neden böle yapıyo anlamıyorum sizce ne yapmalıyım ondan çokmu fazla şey istiyorum ?
Güncellemeler
+1 yıl
ertesi gün bu olayı tekrar yaşadım birlikte olduk esim boşaldı ama ben orgazm olmamıştım bu yüzden tekrar birlikte olmak istedi ben orgazm olayım diye hemen dalacaktı yıne bende izin vermedim hemen üstümü giyip odadan çıktım ve benim kırıldığımı anladı peşimde dolaşmaya başladı ama oralı olmadım birsüre sonra yattık sabah kalktık tekrar birlikte olmak istedi istemiyorum dedim hala kızgındım çünkü... ve aksam oldu esim geldi elinde bir demet çiçek bundan çok hoşlanmıştım onu affetmiştim
Güncellemeler
+1 yıl
gece oldu yatmak için yatağa gittik ve ben hemen yatacaktım ama eşim birden beni öpmeye başladı ve bu hoşuma gitmiştim daha sonra vicudumu okşamaya başladı ve ben sölemeden benim arzuladığım hrşeyi yaptı ve sanki birisi ona benim isteklerimi sölemiş gibiydi :) ve çok güzel bi gece geçirdim ve kendisine eğer yorgun olmasaydık ve sabah işe gitmiyor olsaydın seni sabaha kadar rahat bırakmazdım dedim oda güldü bende :) umarım bundan sonra hep böle olur :)))
Güncellemeler
+1 yıl
hepinşze çok teşekkur edrım :)
Çok şey mi istiyorum?