Eşim için güzel gecelik giydim üstümü örttü, beni hiç sevmiyor, hep ağlıyorum?

Merhaba.. özelimi açmayı sevmem ama danışacak kimsem yok. Çünkü daha 1 aylık evliyim, çok yeni bu yüzden danışamam kimseye. Aşk evliliği yaptığımıza inanıyordum, üniversite mezunuyum, okuldan da iş hayatımda da taliplerim vardı. fiziğim güzel, 1.71 bakimli bir kadınım da. Bunları söyleme sebebim affınıza sığınarak söylüyorum arzulanmayacak bir kadın olduğumu düşünmüyorum.. Eşim ile evlenene kadar her şey güzeldi, sürprizler jestler.. sevdiğine inanıyordum. Ama imzayı attığım günden beri her şey değişti.. Yeni gelinim, hâli ile ilgi istiyorum evliliğin canım cicim ayları.. Ama eve geliyor yüzüme bile bakmıyor, kapıyı çalmıyor anahtar ile açıyor.. onu karşılamam onun için önemli değil yani. Birşey söylüyorum dinliyor gibi yapıyor ama kafası başka yerde. Kendimi hizmetçi gibi hissediyorum, yemek yap evi süpür.. benle aynı ay evlenen arkadaşım öyle değil, eşi işteyken arıyor soruyor, adam eve geliyor akşam dışarı çıkıyorlar pastaneye veya yürüyüşe.. Bizde öyle bir durum yok, abartıyorsun diyeceksiniz ama inanın abartmıyorum. Beni gerçekten sevmiyor. 6 haftalık evliyiz çok çok afedersiniz sadece 8-9 kere ilişkiye girdik. İstemiyor, son 2 haftadır yapmıyoruz zaten. İnternette okudum gecelik gidip yanına oturun demişler, bunu yaptım ama yanındaki battaniyeyi üstüme örttü. Kavga ettim gururum çok kırıldı.. vazoları kırdım. Evliliğin daha ilk ayında bunları yaşamak beni çok üzüyor, ne yapmam lazım. Niye böyle davranıyor.. Beni sevmesini sağlayabilir miyim..
Eşim için güzel gecelik giydim üstümü örttü, beni hiç sevmiyor, hep ağlıyorum?