Merhaba.. özelimi açmayı sevmem ama danışacak kimsem yok. Çünkü daha 1 aylık evliyim, çok yeni bu yüzden danışamam kimseye. Aşk evliliği yaptığımıza inanıyordum, üniversite mezunuyum, okuldan da iş hayatımda da taliplerim vardı. fiziğim güzel, 1.71 bakimli bir kadınım da. Bunları söyleme sebebim affınıza sığınarak söylüyorum arzulanmayacak bir kadın olduğumu düşünmüyorum.. Eşim ile evlenene kadar her şey güzeldi, sürprizler jestler.. sevdiğine inanıyordum. Ama imzayı attığım günden beri her şey değişti.. Yeni gelinim, hâli ile ilgi istiyorum evliliğin canım cicim ayları.. Ama eve geliyor yüzüme bile bakmıyor, kapıyı çalmıyor anahtar ile açıyor.. onu karşılamam onun için önemli değil yani. Birşey söylüyorum dinliyor gibi yapıyor ama kafası başka yerde. Kendimi hizmetçi gibi hissediyorum, yemek yap evi süpür.. benle aynı ay evlenen arkadaşım öyle değil, eşi işteyken arıyor soruyor, adam eve geliyor akşam dışarı çıkıyorlar pastaneye veya yürüyüşe.. Bizde öyle bir durum yok, abartıyorsun diyeceksiniz ama inanın abartmıyorum. Beni gerçekten sevmiyor. 6 haftalık evliyiz çok çok afedersiniz sadece 8-9 kere ilişkiye girdik. İstemiyor, son 2 haftadır yapmıyoruz zaten. İnternette okudum gecelik gidip yanına oturun demişler, bunu yaptım ama yanındaki battaniyeyi üstüme örttü. Kavga ettim gururum çok kırıldı.. vazoları kırdım. Evliliğin daha ilk ayında bunları yaşamak beni çok üzüyor, ne yapmam lazım. Niye böyle davranıyor.. Beni sevmesini sağlayabilir miyim..
Cevabın nedir?
Yazık yazık , üzüldüm..
Aşık olmayan evlenmesin diye binkez söylüyoruz. Ama kimse takmıyor.
Sonra da neden herkes mutsuz?
Evlenene kadar seks yapmayıp hele beklediysen , kaybolan yılına da üzülmelisin. Çünkü hiçbi erkek beklenmeyi haketmez. Acı bir şekilde öğrenmiş oldun..
Son kez , açıkca konuş..
Ben senden gitmek üzereyim de..
Tınlamıyor bu sefer de battaniye altına o saklanıyorsa gerçeklerden , boşanırsın. Biter gider.
Sevişmediğiniz adamlarla evlenmeyin , nacizhane tavsiyem..50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSessiz kal senin sessizliğin onu düşündürür bence baktın olmuyor bir iki gün sonra akşam güzelce al karşına tatlı dille konuş biliyorum zor bir durum okurken üzüldüm inşallah düzelirsiniz çok içten söylüyorum bunu al karşına düzgünce konuş neden böyle yapıyorsun de böyle bir evlilik bir ömür devam etmez bir derdin mi var neden böyle de
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim inşallah.. konuştum olmadı kavga ettim. Abartigimi söylüyor bana öyle geliyormuş, benim karakterim böyle duygusal değilim diyor, kavga ettim sonra dayanamadım ağladım geldi sarıldı. Düzeldi sandım ama gene aynı. n
Cevap sahibi+1 yılcanıım bak benim ilişkimde aynı daha ilk haftamız çok ilgisiz konuşmayı sevmiyormuş yapısı huyu öyleymiş şu bu ben konuyu açınca çok sevecenleşiyor bana onun dışında aynı anlıyorum ben seni inşallah düzelirsiniz sessiz kal o zaman bir süre noldu noluyo desin bir
durumuna çok üzüldüm arkadaşım 6 haftalık evlisiniz ve 8 -9 defa seks yapmışsınız burda bir eksiklik ya da kocan bir problem olsa gerek benim bildiğim evliliğin ilk aylarında hemen hemen hergün seks yapılır hatta günde 2-3 defa yapanda var senin yazdıklarına çok şaşırdım 1.71'lıksın güzel ve bakımlı bir bayanın bu durumları yaşaması beni çok üzdü vede çok kızdırdı evli olmama rağmen hafta 2-3 defa seks yaşarken sizinkisi bir hiç bence yaşadıklarınız...
12 Yorumla
Soran+1 yılYa seks yapmaması sorun değil, sevdiğini hissettiren yeter.
Kusura bakma ama hayvanın TEK'i imiş pardon hayvan bile olamaz insan bu kadar aşağılık davranır mı?
Bu ne saygısızlık kadın dediğin elmas 💎 tır mücevher dir ona özel olduğunu hissettirecek sin ilgileneceksin saygı duyacak sın o zaten senin her istediğini yapar etrafında pervane olur size çok üzüldüm gerçekten 😐 dertleşmek istersen takip et kendine iyi bak00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerden hoşlanıyor olma ihtimali var mı duygusal olarak? Yani toplumumuzun yapısından dolayı evlilik yapmış olabilir. Gerçi o şekilde duyguları olsa da asla belli etmez anlamak zor.
O da değilse unutamadığı biri vardır. "ben böyleyim duygusal değilim" demesi yalan. Sevmediğine duygusuz olur bir insan gerçekten severse bak nasıl olurlar, kadın yanında odun kalır.
Açık açık sor eğer sevmiyorsa seni mutsuzluğa mahkum etmesin genç güzel kadınsın harcatma kendini böyle bir adam için22 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim güzel yorumlarin için..
Cevap sahibi+1 yılRica ederim inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seni sevmesini sağlayamazsın. Yerinde olsam aldatırım bu adamı kesinlikle. Yapacağın en doğru hareket ondan boşanman. Yarından tezi yok boşanma davası aç. Üzüldüm adınıza.
32 Yorumla
Soran+1 yılAldatamam bana çok ters, ben aşığım ona nasıl birakicam bilmiyorum.. hem şimdi boşansam ikinci evliliğim dul çocuklu bir adam olur sanırım, boşanmış kadın kimse istemiyor
- +1 yıl
Sen ona aşıksın ama o seni SEVMİYOR KESİNLİKLE. Ne kadar sürdürebilirsin bu durumu. 1aylık evliler her gece en az 2-3 kere seks yapar. Siz 6 haftada 8-9 kere. Son 2 haftada hiç seks yapmamışsınız. İnanılacak gibi değil. Boşanmış bayanların daha çok talibi olur. Boşandığınızda dikkatli olacaksınız. Kendinizi kullandırmayacaksınız. Son derece güzel ve çekici 1 bayansınız. Talipliniz çok olur merak etmeyin.
- Cinsel Yaşam konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam ceker konusurum Ama kibar bir dille anlayıslı davranarak bir tık alttan alarak sorunun ne oldugunu anlamaya calısırım dibine inerim eger cozum bulamıyorsam psikolog yine yoksa bir yıl beklerim olmuyosa finish
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum benim karakterim böyle diyor, sanki evliliğe kadar rol yapmış gibi geliyor artık bana
- +1 yıl
Olmaz öyle karakterim bu deyip cıkmak işin içinden Ben bir yuvanın yıkılmasını istemem Bence Sen Kac Esinden O Kovalasın Ama Görevlerini yap yine sadece soguk davran birlikte olma bahaneler üret tv seyretme kitap oku neyin var diye gelsin sana
+1 yılGerçekten çok şaşırdım, bence uzamandan bir yardım alın yanj evlilik terapisleri oluyor ya bunun altında yatan farkli sebebler olabilir, evlilik onu korkutmuş olabilir bekar hayatını özlüyor olabilir, onun huyundan gitmeyi dene bikerede, onun isteklerini yaparak onu kazanmaya calis o zaman tepkisi davranisi nasıl olucak. Sonuçta seni sevmiyor degildir bir flört donemi geçirerek birbirinizi tanıyarak evlenmişsiniz seni sevmedigini düşünmüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. belki de eşin kadınlardan değil erkeklerden hoşlanıyor ve çevre baskısı sonucu evlenmiş olabilir
52 Yorumla
Soran+1 yılO da geldi aklıma ama öyle durmuyor ki, soğuk sert bir karakterdir hatta..
Bide suslen puslen dışarı çık bakalım ben dışarı çıkıyorum de 😂 ne diyecek
31 Yorumla
Soran+1 yılDenedim, çok kötü bağırdı bana, birdaha öyle görmek istemedigim için bir daha yapmadım bunu..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıltuhaf bir şeydir bu ama cinsellik çok başka bir iş, ne kadar aşık olursa olsun bir şeyin onu itiyordur ve seni istemiyordur, bunu sevgiliyken anlamak çok zor, sizin iş yürümez
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk gece yaşayıp daha sonra istemese senin gibi düşününcegim bende ama ilk gecede yapmak istememişti ertelemişti, dediğim gibi imza attıktan sonra değişti. O jest ve sürprizler yapan ilgili adam imzayı attığı an ilgisiz ve umursamaz birine dönüştü, bana karısıymışım gibi muamele etmiyor. Sanki evde yaşayan başka bir insanım da umrunda değil gibi
- +1 yıl
o zaman çok başka şeyler olabilir, varsayım olur sadece ama geçmişinden biri vardır unutamadığı veya yeni biriyle tanışmıştır aklı kalmıştır, bir sürü neden olabilir, sen çözeceksin bunu
Eşin biraz aseksüel. ya da farklı bir fizyolojik sıkıntısı var. Böyle biriyle bir ömür geçirmen kolay değil.
20 Yorumlabazı şeyler zorla olmuyor insanın içinden gelmiiyorsa peki evlenmeden önce böyle olabileceğini tahmin edemedin mi biraz tanımış olman gerekir.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır gerçekten çok iyiydi, işten alıyordu cafeye götürüyordu orda sürpriz yaptırıyordu, işime çiçekler yolluyordu. Evlenince çok mutlu edecek bu adam seni dediler ama öyle olmadı. İmzayı attigi gün bitti herşey. Nazar mi değdirdiler anlamadım ki, ailemin yanında hâlâ iyi ilgili ama onlar yokken yüzüme bakmıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılunutamadigi biri var mı biliyomusun cunku hic normal degil bir erkek icin ya bu.. :(
15 Yorumla
Soran+1 yılBenden önceki nişanlısının onu terk ettiğini biliyorum, ama benle tanışmadan 3 yıl önce ayrılmışlardı. Hiç detaylı konuşmadık bu konuyu ama unuttuğunu söylemişti bana
Cevap sahibi+1 yılBayagi olmuş ayrilali.. yani yapısı böyle diyecegim ama daha ilk aydan bu şekilde olmasi inan benimde canımı sıktı şu an.. kadinlik ruhun oksanması arzulanmak ister her kadın. Birde eş bunu yapmıyorsa.. üzüldüm senin için dua edicem :( Zamanla belki daha iyiye gidecek. ben mutsuzsam hergun ağlıyorsam dayanamazdım sahsen buna
Soran+1 yılCok tesekkur ederim canım, gerçekten iyi geldi yorumunu okumak :)
Cevap sahibi+1 yılNe demek canim benim herşey gonlune gore olsun..
+1 yılPsikolojik sorunları vardır belki de sana söyleyemiyordur. Onunla bunları otur bir anne şevkatiyle konuş eş gibi değil. Sana açılsın içini döksün. Benzer bir olayı bir tanıdığım yaşamıştı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa gülüm ona yapacak birşey yok bazı insanlar çok isteklidir ilişkiye bazıları böyle odun yani olan olmuş kızm ya artık hani böyle o adam inan hiiiç değişmez ne yaparsan yap kızm boşuna yorma kendini bu sadece kocamla aranı bozar kavga v. B şeyler yaşar sın inşallah benim evleneceğim kadın istekli olur ve hep beni sever inşallah 😊
00 YorumlaKeşke evlenmekte acele etmeseydin. Bence onu yeterince tanıyamamışsın. Sana değer vermeyen ve seni umursamayan biri gibi.
10 YorumlaSende ona soguk davran, tek basina mutlu ve guclu oldugunu goster, her gun makyaj yap guzel giyin gulumse kendi kendine eve misafir sok borekler kekler yap onunla ilgilenme fazla sevdigin her seyi yap oda merak edip sasirsin pesinden gelir merak eder
10 Yorumla
+1 yılBana guvenmeni isterdim dertlesmeye senin de benimde ihtiyacimiz oldugu kesin sorunlarimiz baya benziyor bekliyorum seni
Buraya ozelimizi anlatmamiz uygun degil biliyosun00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazık ya bir konuş de neden böyle olduk de. belki bir derdi vardır.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvlendogimiz gün değişti, ilk başta sorumluluk aldı evlilik sorumluluğu geldi kafası karıştı sandım ama düzelmedi o günden sora
Soran+1 yılSonra
Cevap sahibi+1 yılgö... tüne güvenmiyorsa evlenmiyeydi. sen bir sor derdi neymiş de ben senin karınım bana anlat ben türlü senin yanındayım. bu sadece gecelik ile olmaz
Seni seviyordur ama evliliğe alışamamıştır bence fazla üstüne gitme...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcaba cinsel yönden seni tatmin etmede sorun mu yaşadı. Kendini eksik hissettiği yani seni cinsel yönden tatmin edemediği için kendine olan güveni kırıldı sanırım 😊😊😊
Böyle bir durum oldumu 😊😊00 YorumlaVazoları neden kırdın :)
Gecelik giymek yetmemiş demek ki
Daha etkileyici olmayı dene bir de00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla ne desem bilemedim ya üzüldüm senin adına yani evlilikten bu yüzden korkuyorum bende yani ben istekli olup eşim istemzse kahrol gitsin
10 YorumlaBence karşına al konuş. ya da mesaj at ya da mektup yaz bir şeyler yap yani. Böyle giderse erkenden evliliğimiz biter falan de. O nasıl erkek lan oyle
10 Yorumla
+1 yıl4 aydır evliyim sanırım ilgiye sevgiye isteklerin karşılanmasına ihtiyacınız var bizdede problemler oluyor isterseniz mesaj atın size elimden geldiğince bu konuda arkadaşlık ederim
00 Yorumlahic konusmayi denemedin mi ki? :/
12 Yorumla
Soran+1 yılDenedim, konuşmuyor kesiyor ben konuşunca da dinlemiyor, sabah 7 de çıkıyorum 21 de geliyor kafam patlıyor zaten sende konuşmadiyor. İlk başta haklı sandım ama bahane bu, haftasonu soruyorum kaçıyor, zaten işi de aile şirketi, kimse ona çok çalış demiyor o kendisi akşamakadar kalıyor. İstese 17 de döner
Hemen bir aile terapisti ile görüşün bnce yoksada boşa... okumuş kızsın adam olsun üzme bu kadar kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevmek başka şey seks başka şey kocanın seni sevmesiyle arzulaması ayrı şeyler. seni sevmediğini sanmıyorum hatta belki çok sevdiği için arzulamıyor olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
.
Gerçek olan insanın sadece sevdiği insan ile birlikte olabilmesidir.
.
fantazi yapmayı dene bence. etkili olabilir. kıyafet giymekle değilde başka türlü fantazi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAradan baya geçmiş hala kullanıcı isen şu an durumlar nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende aynı dertten muzdaribim :( :(
işe bak yaa :( :(00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç seni cinsel anlamda istemese zaten evlenmezdi akşama erotik aşk filmi al beraber izleyin yılanı uyandır sonrasını o halleder 😉
00 Yorumla
+1 yılBu isteklerinden haklısın. en iyisi uygun zamanda onunla tartışmadan konuşman lazım
00 Yorumla
+1 yılCahilsin. Bitirdiğin uni falan filan hikaye. Kafa yapın çok iğrenç. Adam bunu görmüş olabilir.
22 Yorumla
Soran+1 yılHadi benim kocam cahilliğimi gördü soğudu senin kocan o tipi görünce gerdek gecenizde kendini miker her halde. En azından benimki onu yapmıyor
- +1 yıl
Senin yanına birde eksileyen gereksizleri ekleyelim. Sen kendi derdine yan canım :)
+1 yılBoşan aldatiyor buyuk ihtimalle sana erkek mi yok
30 Yorumla
+1 yılEsiyin sorunlari var mı isle ilgili
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok, ama işine çok düşkün
- +1 yıl
Hm konusmuyrmusnz hic neden böyle yapiyrsnn diye
Esin gercekten ya duygusuz ya da umrumda degil hic birsey dio
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce ne kadar flört ettiniz?
12 Yorumla
Soran+1 yılTanıştıktan 3 ay sonra nişanlandık görücü usulü gibiydi zaten. Annesi ben seni çok beğendim oğlum ile tanıştırmak istiyorum dedi bir yerde buluştuk ben ilk görüşte hoşlandım zaten. 3 ay sonra nişanlanip 1 ay sonra da evlendik
- +1 yıl
O seni sevmiyormuş ki şimdi de sevdiğini sanmıyorum. Aklında unutamadığı biri olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi hatunum olsa üstünden inmezdim şanssınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah yardımcın olsun
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç konuşmadın mı peki neden böyle yapıyorsun sevmiyor musun beni falan diye Yoksa morali mi bozuk yoksa kafasına bişey mi takıyor tane tane şakın bir konuşmayı dene bence sonuçta ömrün onunla geçecek keşke senin gibi düşünen hatunum olsa
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aile terapisti çözüm olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeden önce cinsellik yaşamadınız sanırım
15 Yorumla
Soran+1 yılYok yaşamadık
Cevap sahibi+1 yılbazı şeyleri doğrudan burdan yazamıyorum ama ten uyumunuz yok ilk evlendiğiniz dönemde cinsellik sık mıydı
Soran+1 yılTen uyumu değil ya, ilk gecemizde de yapmak istememişti hep böyleydi , eşcinsel değil bu arada
Cevap sahibi+1 yılyaparken ön sevişme falan var mı? detaya girmek istemiyorum sakıncası yoksa özel yazar mısınız
Cevap sahibi+1 yılyardımım dokunsun istiyorum ama nasıl
Biraz rahat birak surekli ilgi bekleme, ve calis
10 Yorumla
+1 yılyuvani bozma ve kocanı kazan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Ablam ben bunu okusam İlber Ortaylı olurum heralde
00 Yorumlaahh ahh yazik ben iyi gormuyorum bu isin sonunu
00 Yorumla
+1 yılsana sevgili şart bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce sorununun ne olduğunu öğrenmeye çalış
00 Yorumla Cok zor bir durumm :(
00 Yorumla
+1 yılvay anasını
20 YorumlaBence sen işini bilmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılAbartili davranmissn sen de
00 Yorumla
+1 yılİlginç hem de çok
10 Yorumla
+1 yılBiri şu kadını sevsin bu ızdırap bitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Ne sıklıkla ilşkiye giriyosunuz?
00 Yorumla
+1 yılMesaj atar misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahah yazık ya acıdım gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna cinsel süprizker yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılHanzo
11 Yorumla- +1 yıl
Daha başka neleri çıkacak bakalım
Hayret değişik
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim için güzel gecelik giydim üstümü örttü, beni hiç sevmiyor, hep ağlıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne