var mı pismanim deymezdi diyen? Pisman oluyormusunuz?
! Oylesine sorulmus sorudur altinda hicbir mecaz anlam yoktur 😂
! Oylesine sorulmus sorudur altinda hicbir mecaz anlam yoktur 😂
Bir erkegin baskisi altinda iliskiye giriceksen daha sonradan pismanlik hissedersin bence. Sahsen ben sevgilimle ileriyi dusunuyoruz ailelerimizi falan taniyoruz ama kesinlikle erkek arkadasim bana gelipte birlikte olalim demedi evlenmeden olmaz dedi. Daha sonradan istedigimi belli ettim oda eger ilerde pisman olmayacaksan oluruz dedi kabul ettim. Eger bir gun Allah korusub ayrilirsak kesinlikle pisman olmam cunku ilkim ve asik oldugum erkek ile birlikte yasadim bu duyguyu. Zorla ya da onume gelen herkes ile degil.
Kaç yasindaydiniz cinsellik yasadiginizda
pişman olacaksam neden yatayım lan :D
bence hazır olmakla alakalı. Erkekler ısrarcı olmasa iyi, hatun isterse kendi gelir zaten. Ama erkeğin ısrarı pişmanlığa neden oluo çoğu hatunda
Valla bugüne kadar o amaçla geleni hiç görmedim😂
@tayguncandan ya sadece hadi seks yapalım demezler ama eger sevgilinse ufaktan belli etmeye başlar. Aslında erkekler k. şar damgalaması yapmasa oyle gelecek de cok hatun var da malsınız biraz k bakma :D
Nerden Biliyosun Mal Oldugumu Çokmu Belli Oluyo
Pişman oluyorum evet. Keşke biraz daha takılsaydım 5 saat az sürdü deyip pişman olduğum çok oldu.
Ne komiksin sen ya
Sağol sende güzelsin
evet ben. pişman oldum ya. yaklaşık 1 ay hayır dememe rağmen sonunda kabul ettim
Cevap
16Cevap
Evet sonrasında pişman olursun günü birlik kadınlarla birliklikteliklerde ama birkaç gün sonra yine istiyor 😉
4 kişiyle ilişkiye girdim sadece birinden pişman oldum çünkü performansı çok kötüydü zevk almadım
Bu ayıp olmuş iyicene
ayıp diyecektim canm
O*spluk diyecektim
Siz önünüze gelenle yatın çapkın olun biz cinsellik yaşayınca bacım olalım 😡
Valla ben 3 kızla yattım ilkinde de ikincisinde de üçüncüsünde sevdim istedim , eee ne zaman düğün dernek dedim , başladılar fikir ayrılığına düşmeye bende k. bkma yapamam dediğim de ayrıldılar bende hay hay dedim aglıyım mı suç benim mi değiş 3 kız girdi hayatıma 8 yıldır seks hayatım düzenli 7 aydır da töbe ettim
Ne güzel bravo sana o zaman erkek egon sarsılmıştır bir kadın senden fazla kişiyle yattı diye
Hayır aksime sevindim , öyle insanla ömür geçirecek imzayı atmadığıma
Becerdikçe beceresim geliyor çok pişmanım çok bühühühü
Giremiyoz ki pişman olalım
Eskortlar yasa disi degil diye biliyorum 😄
Valla O Konudada Abilerimiz Bizi Korkuttu Bobrekleri Aliyolar Diye
😂😂😂😂
Cokmu komik😂
eskortlar cidden yasa dışı değil mi :o?
Bilemm ben degil diye biliyom
Kızlar açısından sonuç genellikle pişmanlıktır.
Evet oyle sanirim
Yapmadım çünkü yaparsam durduramam kendimi
Aynen yapmadim 😂
Aynen en güzeli 😉
Elimle bile pişman oluyorum
Hayir pismanlik karakterimde yok.
Yooo cok güzeldi ya da güzellerdiii :D
Hiç bir ilişkimden pişmanlık duymadım
pişman olacağım ilişkiye girmem.
Valla ben çok sevdiğim için sorun Yok 😀😀
Olmuştum.
Gecmis olsun neden