Yari alman yari turk bir adamla ask?

arkadaslar almanlarin daha dogrusu yabancilarin cogunun kulturunu bilirsiniz ben ciddi bir arkadaslik dusunuyorum ki bunu acikca belirttim dudagimdan opmek istediginde reddettim. bizim icin bunlarin ozel oldugunu soyledim cok sasirdi ve hosuna gittigini farkettim. bizde alindan opmek namustur dedim ve ikinci kez biz bulustuk benden hoslandigini soyledi turkcesi az ama anladigim. kadariyla benim. beklentilerimi sordu bende acikca daha ince cinsel iliskim olmadigini soyledim o cok mutlu oldugunu soyledi alman kizlari oyle degil. daha ilk randevuda hemen yapiyorlar sen cok ozelsin ve farklisin dedi ben kendimi mutlu hissediyorum cunku senin icin ozel oldugum icin dedi. Ben ondan gercekten etkilendim ve hoslandim cok zor bir kizsin ama ben yinede mutlu sana bakmaktan dedi burnumdan optu ve arasirada bana bakip kendi kendine gulumsuyodu senle vakit gecirmek cok mutlu dedi ben evlenmeden once bunlari yapamam dedim hani cinsellik anlaminda no problem dedi bowlinge gidelim sinemaya gidelim dedi bana bakislari anlamli ve uzun zamandir hissetmedigim seyler hissediyorum ama sorun su ki cok calisiyor ve mesaj atmiyor fazla hatta bugun beraber cektigimiz selfieleri attim instada hikayeme almanca bir siir attim filan gormus mesaj atmadi ve bana daha once belirttigimde senden hoslaniyorum ama ben cok calisiyor ve yoruluyor ve turkce az biliyor o yuzden dedi sizce anlayis gostermelimiyim?
Yari alman yari turk bir adamla ask?