Eskiler sevişmeye bile aşk yapmak derlermiş. Aşk olunca sevişilirmiş yani. O elini tuttuğu zaman dünyanın en mutlu insanı olunan dönemlerden bahsediyorum. Ne ara dejenere oldu duygular?
Eskilerde varya işi biliyor çok çakallar aşkım seks yapalım mı desen çok argo ve abazanca kaçar ama aşk yapalım mı aşkım desen ya kibarca geri çevirir ya da kabul eder 😂
Eskiden sevişerek evlendik derlerdi. Sevişmek yani karşılıklı birbirini sevmek. Biz o caanım kelimeyi aldık ve düzüşmek anlamını yükledik... çok dejenere oldu güzel Türkçemiz.
Aşk işte dokununca bile içinin yanması ne olursa ondan sonra aşk ile olur zaten ama aşk basit bir kavram değildir bir kere kolay bulunmaz ve elde edilmez kıymeti bilinmeli
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ingilizcedeki make love oluyor o da sevişmek demek seks değil ama sevişmek
hayatımda hiç para ile seks yapmadım ve aşk olmadan seks çok saçma geliyor... Sevişmek, sevmekten gelir buna inanırım diyorum ama kimi kadınlar bile bunu kabul etmiyor
Küçük şeylerden mutlu olabilmek. Elini tutmak, göz göze gelmek o anda kalbinin küt küt atması bunlar hep aşktan. Şimdiler de bunların kıymetini bilmezler çünkü her şey bu ortamlarda yaşanıp bitiyor
Hani bazen diyoruz ya nerde o eski adam gibi sanatçı zerafeti diye, buda bir nevi eskilerin seks yapmak deyimini dahi ne kadar naifçe dile getirdiğini düşündürüyor 🤔🙄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
" Tek heceydi aşk ele geçirdi bu sensiz bedeni, Gece gündüze dönmüyor silmiyor tek heceyi,... " Aşk böyle birşeydi.. değil dokunmaya , bakmaya kıyamadığın..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eskilerden bahsediliyor hep aşklar böyle değildi diye o zaman internet mi vardı telefon mu vardı veya koyde küçük yerde yaşıyor erken yaşta evleniyorlardi böyle her imkan ve özgürlük yoktu e bu durumda eline tutmak da yetiyodu
Bence aşk bir annenin babanın evladına verdiği karşılıksız sevgi sonuçta anne karnında bebeği görmeden seviyorlar ya da en çok evladının üzülmesi canına zarar gelmesi üzüyor😊
En İyi Cevaplar