Geçen akşam misafirler geldi annesi babası 2 kız 2 de erkek vardı çocuklardan biri 30 lu yaşlarda görmeden falan tanıyorum ama konuşmuşluğum yok neyse çay getirip götürüyorum o sırada bide baktım çocuğun şeyi kalkmış durumda benim baktığımı farkedince güldü pis pis baya kenarda oturuyordu. bir 5 dk sonra lavabo ne tarafta diye sordu babamda kızım gösterde gel deyince çocuk yine sırıttı bizimde alt kattaki lavabo bozuk olduğu için üst kattakine çıkardım mecburdan lavaboda koridorun sonunda bir 5 metre neyse gösterdim ışığı falan yaktım o sırada ben çıkacakken ellerini duvara koydu sen boşaltmak istermisin dedi.
Ben ordan çıkmaya çalışırken göğüslerin çok güzel ne zaman buluşuyoruz diye sordu hemen aşağı indim.
pislik işini bitirince indi sırıtmaya başladı. Sonra ben mutfağa gittim orda otururken su istemeye geldi güyya numaramı istedi defol git başımdan dedim. Sen bilirsin ben sana sosyal medyadan nasılsa ulaşırım dedi gitti bir kaç gün sonra bana instagramdan mesaj attı cevap yazmadım bidaha attı bu sefer engelledim sonrada başka hesap açıp ordan yazdı yine engelledim. Dünde arkadaşımlaydım eve döndükten sonra bir baktım bizde oturuyor babamla sohbet ediyorlar çok rahatsız etti bu durum beni ailemede anlatmak istemiyorum ailemiz tanışıyor çok iyi insanlar ama bu yaptığı beni rahatsız ediyor ne yapıcam nasıl kurtulucam bilmiyorum:((?
argo kelimelerden dolayı cinsellik kategorisine koydum.
Ben ordan çıkmaya çalışırken göğüslerin çok güzel ne zaman buluşuyoruz diye sordu hemen aşağı indim.
pislik işini bitirince indi sırıtmaya başladı. Sonra ben mutfağa gittim orda otururken su istemeye geldi güyya numaramı istedi defol git başımdan dedim. Sen bilirsin ben sana sosyal medyadan nasılsa ulaşırım dedi gitti bir kaç gün sonra bana instagramdan mesaj attı cevap yazmadım bidaha attı bu sefer engelledim sonrada başka hesap açıp ordan yazdı yine engelledim. Dünde arkadaşımlaydım eve döndükten sonra bir baktım bizde oturuyor babamla sohbet ediyorlar çok rahatsız etti bu durum beni ailemede anlatmak istemiyorum ailemiz tanışıyor çok iyi insanlar ama bu yaptığı beni rahatsız ediyor ne yapıcam nasıl kurtulucam bilmiyorum:((?
argo kelimelerden dolayı cinsellik kategorisine koydum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer