Zevk aliyo gibi yptim ama hic zevk almadim guzeldi ama basimi bastr iyice sokuyo. Gibi ypti agzima dur dedim goren olmasin ckalim odadan dedim onlarin evin ust kattaki pcyi topluyodum neyse opusmk guzel bna direk sokuck icime bosalcak agiz olmz oda istemdgimi az anlar gibi oldu uzuldu gibi ypnca ver hadi ckmadan bida alim dedim agzina bosalicm dedi oha dedim annmler cagirdi assagiya indik cok tuhafti ya onu cok seviorum yakinda evlncz ya agzima bosalck npcm bn
Cevabın nedir?
+1 yılSen gerçekten kaç yaşındasın? Çok bozuk bir türkçen var! Ve tüm anlattıklarına bakılırsa her insanın rasladığı ve yaşadığı normal bir oral ilişki yaşamışsınız ve haliyle bundan zevk almamış olmanız da normal. Çünkü her şey yeni ve ilkler yaşanıyor ve sadece sen ona yapmışsın. O da sana yapsaydı hissetseydin ağız ile uyarılmanın ne olduğunu o zaman anlardın onunda ne hissettiğini ve bu his ile de uyarılırdın, zevk alırdın. Sekste bazı eylemlerde sevgilinin aldığı zevkten yüzünün aldığı şekil, çığlıkları ve nefes alış verişleri, baştan çıkmasını görürüzde içimiz bir hoş olur zevk alırız. Sizdesadece sen oral temas sağlyan olunca böyle hissetmen gayet normal...
12 Yorumla
Soran+1 yılSaol okudugum en mantikli yorum anladigim bn uyarilmadgim icin yani sadece benim yalamam oldugundan zevk almamam normal mi yasim 21 tirnklarm uzun baya o yuzden zor yazdim ve biraz stres var ustumde
- +1 yıl
Acele etmeden tane tane yazın ki ne anlattığınızı anlayıp doğru cevaplar verebilelim. Ve evet oral ilişkiyi sadece siz tatbik ettiğiniz için onun neler hissedebileceğini anlayamadınız. buda size çok sıradan geldi ve unutmayın ki siz zaten kaçamak yapıyor, o anı değerlendiriyordunuz. bu iş için ne bir plan yaptınız, ne de gizli bir köşe seçme şansınız oldu. her an yakalanma korkusu da girince işin içine adeta oldu bitti ama ne yani?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakın bu sitedeki feminist bayanlar bu soruyu iyi okuyun. Biz erkekler türk kızı sekste berbat deyince hemen kendi cinsiniz diye savunuyosunuz. Alin size canli örnek. Orala soguk bakan bir kiz. Agiza bosalmaktan korkuyor. Buna ne diceksiniz? Her zaman söyledim hep te söylicem türk kizlarinin yarisi aseksüeldir. Seksle alakalari yoktur. Erkekleri seksten soguturlar. Cidden türk erkekleri olarak cok şanssızız biz
1211 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar abaza boşuna yok..
Cevap sahibi+1 yıl@trance12fusion malesef
Soran+1 yılIlla agza mi alcaz sexste iyi deilm evet ilk defa dokundum evlncz 3 ay sonra bn bacım deilim bilfigin hic yapmadm
- +1 yıl
15 yaşında falan almalıydın..
Cevap sahibi+1 yılBak kardesim Sana or. spu diyen olmadi zaten. Sana hakaret etmedim. İyi seks yapabilmek icin or.. pu olmaya gerek yok. Alakasi bile yok. Ne yapacagini bilmemek farkli şey penisten cekinmek igrenmek apayri şey. Mesela bir kiz düşün nasil baslayacagini hic bilmiyor ama cani da istiyor cok istekli. Bu gayet normal. Bu kiza aseksüel denmez. Ama sen nasil yapilacagini bilmiyosun ve bununla beraber tiksinti de var. Agiza bosalmaktan korkuyosun işte bu aseksüelliktir. Bilmemen normal ama igrenmen normak degil. Sekste asla igrenmek yoktur. Kesinlikle igrenmiceksin. Kocan seni ters cevirip arka deligini bile yalarsa utanmicaksin. Birak yalama istemiyorum demiceksin adami hayattan da seksten de sogutursun. Temiz bir kadinin arka deligi bile olsa igrenilmez. Kocan sana yumurtalarimi da yala diyebilir. Bundan da igrenmiceksin. Seks bu. Ve o senin kocan. İgrenirsen sogur senden. Baska kadinlarda arar mutlulugu kocani sekse aç birakma gözünü de doyur gönlünü de.
Soran+1 yılAglicam
Cevap sahibi+1 yılİşte ben bunu kastediyordum. Çogunuz korkuyosunuz utaniyosunuz. Al işte aglicam diyosun. Bu aseksüelliktir işte. Seksten korkmak nedir ya. Beyin ameliyatina giriyosun sanki. Korkma organlarini kesmicekler. Ya da sanki sokak ortasinda herkesin icinde sevisiyosun. Utanman cok sacma. Odada kocan ve sen olcaksin. Bence aglayacagina ac ta internetten seks videosu izle. Bu sana cesaret verir. Göre göre alisirsin. Yumurta yalamanin o kadar da imkansiz olmadigini anlarsin. Erkekler kadinlarin vajinasini hatta arka deligini yalamaktan utanmiyo hic igrenmiyo ama kadinlad erkegin penisinden yumurtalarindan sperminden igreniyo. Yazik cok yazik. Türk kizlari türk erkeklerini kanser eder sinirden. Herseye utaniyosunuz herseyden igreniyosunuz. Avrupali kadinlar o spermi yutuyo zevkle afiyetle. Ve eşleri bu sebepten karilarina hayran kaliyolar bir daha aşık oluyolar resmen. Türk kadini sekste sıfır !!! Hatta -100
Soran+1 yılKendi evimzde olsam korkmazdim ve ayrica ben yavas yavas yalamaya basladim. Ilk ya ilk hayatmda ilk defa tam sokuyodum yavas yavas bir basfrdi kafami ondan tiksinmedigime deyil. Hanj kusamk icin parmagni sokarsn ya oyle oldu yoksa tiksinmedim onu bile belli etmedim yanls anlar die
Cevap sahibi+1 yılO zaman tebrikler bu davranisin cesurca. Keşke bastan böyle söyleseydin. Ama bu dediklerimi hic unutma. Sekste igrenme olmaz. Ne var ne yok yalanir yutulur. Asla igrenmem. Cünkü tertemiz insanlariz. Pis insandan igrenilr tabiki. Ama kari koca birbirlerinin temiz ve kirli zamanlarini bile bilirler inan buna. Evlenince anlarsin
Soran+1 yılAma iste o bni yanlis anlamasnda tek istegim bu simdi desem ona beceriksiz demis olcam birak o bni beceriksiz sansn ona dayamam parmklarini bile yalarim onun bn
Cevap sahibi+1 yıl😂Canimsin 😁 tebrik ediyorum seni heh şöyleee
Gizli Üye(30-35)+1 yılsu gbi bisey tiksinme yut gtsn
331 Yorumla- +1 yıl
Evet tek yudumda
Soran+1 yılBnmki gibi sandm bizimlki jel gibi anladiysa ismeysrek yaptigimi ne yaprdin sen olsan ne dusunrdn
Cevap sahibi+1 yılJEL gbi de olabilr kapa gözünü yut kokmuo tadı da kotu değil . sanki sulandrılmıs vanilyalı puding gbi
- +1 yıl
Sadece sicak firindan yeni ciktigi icin
Soran+1 yılYerim lan sizi supersiniz iste bana bole dostlar lazim
Soran+1 yıl3 ay sonra evlncz su halime bak
Cevap sahibi+1 yılhadi grup yapalım
- +1 yıl
Hahaha kac kisiyle😂
- +1 yıl
Belkide adam al demeden sen isteyip alcaksin agzina atlaticaksin bunlari. zamanla
Soran+1 yılBncede hadi grup yapalim hahaha supersiniz valla az moral oldu bana. Alcam ins onuda yutcam
- +1 yıl
Nerde ne zmn yapıyoz😉
Soran+1 yıl@Kadirs31. Bak hemen biri cikmis once konjyla ilgili konussaydin iyiydi
- +1 yıl
Fikri atan gizliden mesaj bekliyorum😄
Soran+1 yılNerden kurucz grubu peki fikirler hadi
- +1 yıl
Skype olur
- +1 yıl
Eee kayboldunuz kizlar
- +1 yıl
@Kadirs31 aynn
Cevap sahibi+1 yılgrup olalım grup
- +1 yıl
Eee hadi o zaman
Cevap sahibi+1 yılcagr arkadaşları toplu sanal yapalım lakajjajsjshsja
- +1 yıl
Herkesin sesi birbirine karisir. tek olsun ilgili ve guzel olsun😄
Cevap sahibi+1 yılyok farklı olcam illa:))
- +1 yıl
Hiii. sanki laf olsun diye yazar gbisin😄 farkindalikta var bende yasatirim😉
- +1 yıl
Işıkları kapatmayın tuttuğumuz bir çift meme, arkamıza girenin haddi hesabı olmaz ona göre söyleyim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
+1 yıltiksiniyosan tukur veya yut pek hissetmezsin ama ileri dereceyse soyle yapmasin
04 Yorumla
Soran+1 yılSogurmu bnden bir arkds neler nelee dedi de bana
- +1 yıl
başkasına yaptirir bir süre sonra sıkılır senden
Soran+1 yılBu kade basifmi biqz nisanliyiz eyer sirf bir yuzden boyle olicksa ayrilirim sacmalamayin
- +1 yıl
simdiden ayril o zaman
+1 yılBiraz vurgu tonlama olsa iyi olurdu yarısını anlamadım. Belki zamanla hoşuna gider? Sonuçta biricik erkeğin o senin. O da senin için bir şeyler yapıcaktır. Denedikçe zamanla hoşuna gider bence
00 Yorumlaboyle yazan birine cevap yazamam ergen oldugunu dusunurum direk
02 Yorumla
Soran+1 yılAma yazmissin
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bahçıvan şöföre, şöför uşağa. bu nedir abi. fantazi denizi olmuş burası.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılağzına fışkırtmaya izin ver gör bak nasıl zevkten uçuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin izin verdiğin kadar yapabilir izin vermezsen hiçbirşey yapamaz
018 Yorumla
Soran+1 yılO ne isterse yaparim
Cevap sahibi+1 yılozaman zevk almaya çalışmalısın ama çok şey ister
Soran+1 yılAlmis gibi yptim
Cevap sahibi+1 yılniye zorla istedğini yapıyorsun ki anal dese onu da mı kabul edeceksin
Soran+1 yılSeviyorum onu anal arkdanmiydi onu seviorum yapsin agzima sokcana
Cevap sahibi+1 yılevet arkadandı da onu da kabul etme bari yaşın kaçki senin
Soran+1 yılYasim 21
Cevap sahibi+1 yılanalda çok canın yanar bak sakın kabul etme orala benzemez
Soran+1 yılNisanliyiz agiz da cok kalmicak bazi arkdslar baskasina bakar yaptrir dio bu kadr basitmi bir ask yaaa
Cevap sahibi+1 yılistediğini vermezsen basit tabi ne ara nişanlandın sen ya
Soran+1 yıl2 senedir sevgiliyiz 6 aydr nisanli nie sordun agiza alma suresimi hesaplion
Cevap sahibi+1 yılagzına alma süreni niye hesaplıyım direk sorarım :)
Cevap sahibi+1 yıldaha böyle şeyler için erken diye düşündüm de
Soran+1 yılBncede o acele ediyo
Cevap sahibi+1 yılsende yok de erken de
Soran+1 yılBaska larina gozu kaymsn sonra
Cevap sahibi+1 yılkaymaz ya senin değerin artar daha çok
Soran+1 yılSaol
- Cinsel Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBosalsin birsey olmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. ya arkadaş bir yazı yazmışsın akıllara zarar
04 Yorumla
Soran+1 yılTirnaklarim uzun yaaa onaaa😂hicmi anlasilmamis
Soran+1 yılIyi etmisin
Kocan o senin ne olacak bebegım
05 Yorumla
Soran+1 yılYalarim ama agzima bosaltmam
Soran+1 yılAnladim bu hosuna gidick yani
Soran+1 yılGitnedi
+1 yılFantezi susuyle agzini bantla sende😃
012 Yorumla
Soran+1 yılOf ya
- +1 yıl
Of ki ne of
Soran+1 yılDiyelim ki nisanlisinz evlncnz kiz zor aliyo ama yinede yalio issiriyo zevkli gibi kokune kadr sokamiyo napardin
- +1 yıl
Yalatirdim napicam bozduysam zikerdim zaten. oyle bir anlattinki o ani yasadim
Soran+1 yılOffff soyle dusun kizin yalmk istemedigini anladin ama yalio o an ne yaprdin
- +1 yıl
Zevke getirirdim onu
Soran+1 yılKizdan sogumzdn yani
- +1 yıl
Sogumam niye soguyim
Soran+1 yılOhhhhhhh
- +1 yıl
Ohhh ya😊 agzina almazsa eliyle oynar sart degil
Soran+1 yılOda sen gibi dusunuyosa super dostum
- +1 yıl
Tabiki zorlayinca iki tarafta zevk almaz. sexin amaci zevk zaten
Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Yut gitsin sperm faydalıdır😂
04 Yorumla
Soran+1 yılNeye faydali
- +1 yıl
Sperm hücreleri içlerinde 200’den fazla yararlı protein bulunur. Bu protein çeşitlerinin yanında C vitamini, kalsiyum, klor, sitrik asit, fruktoz, laktik asit, magnezyum, nitrojen, fosfor, potasyum, sodyum, B12 vitamini, çinko gibi çok sayıda vitamin ve mineral de yer alır. İnsan vücudu için çok önemli olan mineral ve vitaminler, spermlerden farklı alanlarda yararlanma fikrini ortaya çıkarmıştır. Çok yaygın bilinmese ya da uygulanmasa da spermler cilt ve saçlar için oldukça faydalıdır.
Soran+1 yılOooooooooooo muthis farkli yaklasim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğzın dolu gibi konuşma sesli harfleri yutmuşsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılAgzim doluydu baya
+1 yılSever gıdersın agzından cıkarmassın sonra
14 Yorumla
Soran+1 yılNie agiz
- +1 yıl
Almıssın ya
Soran+1 yılDiorumki illa agizmi olcak
- +1 yıl
Yooo ama zevklıı bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılProteindir o yut gitsin
00 Yorumla
+1 yılaahhahaha olmaz bişey
02 Yorumla
Soran+1 yılOffff yaaaa
- +1 yıl
offflama ohh de :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılPis kokar be
16 Yorumla
Soran+1 yılKokmuo du
Cevap sahibi+1 yılNasi yani tadı filan yokmuydu
Soran+1 yılTatliydi kokune kadr sokcam die bni biraz rahat. Biraksaydi bn yavas yavas alirdim elime yuzme bulasti
Cevap sahibi+1 yılHepsini mi aldın miden bulunmadı mi
Soran+1 yılHayir bulanmadi
Cevap sahibi+1 yılYaşlarının kaç ki
+1 yılYasin 15 mi?
112 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka illa agzimami alcaz
- +1 yıl
Evlenmeyi dusunuyosun ama alcan tabi
Soran+1 yılAliyorum zaten ama buyuk kokune kadar sokamiyorum oda kafami bastirinca heycan yaptim
- +1 yıl
Ya zevk almana bak guzel sey bunlar
Soran+1 yılBnde bir sorun var yani
- +1 yıl
Zamanla gecer hatta kendin istersin agzina almak
Soran+1 yılInsss
- +1 yıl
Bisey sormak istersen burdayim ben kardes
Soran+1 yılSen ne hissedrdin bole bir an yasadin bak anlattim sana
- +1 yıl
Ozele gel anlatayim bence baya uzun
Soran+1 yılTamam bekle konuscaz
- +1 yıl
Tamamdir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTek derdin bu olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılVallahami
- +1 yıl
Tabi çözülür
+1 yılanlamadım
10 Yorumla
+1 yılhiç mi zevk almadin
016 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
neden zevk alamadin ki cok buyuk ya da küçük müydü
Soran+1 yılIlk defa gordum buyukmu kucukmu bilmiorum cok buyuk deilmis oyle dedi
- +1 yıl
o seninkini yaladi mı
Soran+1 yılHayir firsat olmadi
- +1 yıl
anal yapmak istese yapar mısın
Soran+1 yılEvet hemen nolur agizmda cok kalmasn yetrki
- +1 yıl
ben olsam kremsiz kuru kuru anal yapardım
Soran+1 yılNeden agiza almadk diemi cnmi yakcan
- +1 yıl
bagirta bagirta yapmak ve acıyla karışık zevk çığlıkları attirmak için
Soran+1 yılAgza alamdi dis oturcen kizi
- +1 yıl
çok kalını kuru kuru almaya var mısın analdan
Soran+1 yılOnun kiysw ever canım askm benim
- +1 yıl
kaç yasindasin sen fıstık
Soran+1 yıl21 yasnda
- +1 yıl
tam ilişki yasindasin soluk soluğa burakirdim seni offfffff
Oh oh pislik seni😡
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hayatimda ilk defa dokundum cplak ve agzima aldim bn hic istemiodum almk agzima bakin ne hissettim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım