benim şuana kadar duyduğuma göre kızlarda bu bölgede kıl çıkmıyordu. ama biraz önce bir soru gördüm ve bütün bildiklerim yanlışlandı. kızlarda popo arasında kıl olur mu olmaz mı?
not: bana hep kılsız denk geldi.
not: bana hep kılsız denk geldi.
ya anlamadığım bir nokta var erkekler popo arasındaki kılları alıyormu ki? onlarda sanki çokmu hoş duruyor allahını seversiniz popo bulmuşunuzda kılını arıyorsunuz... alınır o allah insanı nasıl yaratıysa o bakımla engellenir.
Bu insanlarıda anlamıyorum bazen...
her kızda yok bende çıkmıyor mesela erkekler gibi düşün bazı erkeklerin göğsünde kıl var bazılarında hiç yok tıpkı onun gibi
yalnız biz o kılsız erkeklere köse diyoruz ve toplum arasında pek gözde insanlar olmuyo genelde. sen sakın göğüs kıllarını alanları kılsın sanıyo olmayasın :) ayrıca her kızda olmaz bende yok mesela diyen kızlar bu sitenin trolleri bunu farkettim. :) senin cevabınla da emin oldum. her kızda vardır.
hahaha her kızda vardır diyor ya :) tamam haklısın sende insansın
sen de trollsün. ve haklı değilsin.
Cevap
3Cevap
SOrunsalı mı:DDD vaalla ne bilim popomda hiç kıl çıkmadı ama çıkanını gördüm üniversitede yurtta bir arkadaşımın poposununda ki kılları temzlemiştik basurdan kızcegiz utanmasın Doktordan die ama ilğincti poposu kıllı kız:))
kız dayanışması =)
tek erkeklerdemi olacak tabi kızlardada var beyaz tenli az kıllı demiyor bu iş kardeşim en güzeli lazer :)
kandırılmışım.
Olur tabi olmaz mı. Sadece düzenli olarak alındığından farkında bile değilsindir.
o kıza bakış açım çok değişti şimdi :)
o değil de yaklasık 40 yaslarında bı kadının evıne avıze asmaya gıtmıstım esınden bosanmıs mımarmıs 3 kere kıl donmesı olmus goster desem gosterecek yanlızlık basına mı vurdu nedır anlamadım ısımı bıtırıp kactm :)
Olmayanı değil alanı denk gelmiştir.
bencede
sen bakımlısına denk gelmişsin :D
Tek kelimeyle iğrenççç. Kız dediğin bakımlı olacak
olur tabiki :D
varrrr tabikide
utanıyomusun ordaki kıllarından :)
hayır utanmyrm ters ilişkiye girmediğim için bi önemi yok..
o zaman niye gizlisin
cevap veren garip şey sen okuduklarını nerenle yorumluyosun? ne ilişkisi ne bağı yav :))
sevgiline karşına utanyrmusun dediğini düşündüm.sen sor diye gizlendim ;)
yav siz okuduklarınızı gerçekten nerenizle yorumluyorsunu. türkçe anlamıyormusunuz. ya ne diyim ki daha.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar