Dün gece mükemmel ötesi bir rüya gördüm. Sabah uyandığım için kendime sövecektim neredeyse. Uyuyamadım da geri. O rüyayı bu gece tekrar görmeliyim!!!

:):))

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
fotoğraf ciddiyet çabamı baltalıyor. ama gene de;
rüyayı bir daha görmen neredeyse imkansız. en başından itibaren detaylı hayal edebilirsin. çok kaptırırsan kendini muhtemelen lucid rüyaya dönüşür.
bunu başka bir imajinasyon çalışması olarak da yapabilirsin.
rüyayı anlatabilirsin bu arada.
Benim rüyam bir kuza yer adresi soruyorum sonradan bana g steriyor yanımızdada 2 kız var sonradan kızın ismini sormadan kaçıyodu yakaladım sarılarak yakaladım o da gülüyodu suratını hatırlamıyorum isminide soyllemedi sonradanonyn kanı değerlıymiş bizi ezceklerbir şekilde kaçtık detaylı anlatmadım istersen anlatıyım ama ana gereklılık burada bence
Olmuyor olmuyor. Ben rüyamdan uyandım. Tüm gün rüyayı düşündüm. Rüyayı unutmamak için bir yere yazdım hemen. Her gece rüyamda gördüğümü düşündüm. Umarım bir daha görürüm diye. 2 hafta geçti. Pes ettim. Bundan 6 sene önce.
peki bir sey soracagim o ruyayi hala hatirliyo musun ve senin için ilerleyen zamanlarda bi anlam ifade etti miii yani ruyan sana bi isaret verdi mii
Aynen güzel bir rüya görüp uyandıktan sonra hayal ederek devam ettirme çabası bende de var birkeresinde muhteşem bir rüya görmüştüm hala unutmam sjsbsjs
Bazı rüyalar var devamını görmek istiyorum ama gözlerimi tekrar kapatınca göremiyorum. Acayip gıcık oluyorum o anlar 😄
Cevap
16Cevap
Herkes muhteşem rüyalarını tekrar görmek ister fakat eşsiz konserler gibi, o duyguyu sadece bir kere yaşarsın. :D
Allah'a dua et görmek için tekrar bide hayalini kur bolbol görürsün inşallah skfkd
Ben de berbat bir rüya gördüm. Umarım bir daha görmem.
Resme 10 dakika boyunca baktıktan sonra uyursan, kesin görürsün 👍😛
Aslında rüyada dengeler buradakinin tam tersi ne kadar iyiyse uyandığında o kadar kötü oluyorsun. Bu da mı rüya hakim bey?
Benim de çok küçükken gördüğüm güzel rüyalar olmuştu. Şimdi ya görmüyorum ya da güzel değil. Ama insan güzel rüya görünce güne mutlu başlıyor :)
Sen rüyayı nasıl görürsün bilmem de, fotoğraf kabusum olacak SAĞOL!
Tuz ye görürsün :D
sürekli o rüyayı düşün belki görürsün
Lucid çalışırsan görebilirsin. Biraz zahmetli
Bılınc altına ısle gorursun
Rüyanda bülent abimimi gördüm :o
Olur yukarıya iletiriz.
Bu imkansız geçmiş olsun
Bunun kötü rüya olduğuna beynine inandırırsan belki görme ihitmal olur
bulent ersoyu gordukten sonra
Sayende biz kabus görecez. Sende göreme inş. 😀
rüyayı hayal et
çok hayal edersen görürsün filan