Yetersiz erkek sorunsalı?

merhabalar herkese, 10 yılık evli bir erkeğim eşimle 4 yıllık sevgililiğin üzerine evlendik. şükür keyfimiz yerinde. iki tane oğlumuz var. amma velakin öyle sorunlarım var ki içimi kemiriyor; birincisi yılarıdır dr a ve psikiyatriste gitmeme rağmen çözülemeyen erken boşalmam var, bir kez bile 2 dk yı geçemedim, ikincisi boşaldıktan sonra tekrar sertleşme olmuyor, uzun zaman geçtikten sonra olsa dahi bu kez gridkten sonra hemen yumuşuyor, hepsinin üstüne penimisimin boyu 12 cm. eşimi 10 yıldır bir kez bile orgazm edemedim. abartmıyorum bir kez bile olmadı. sağolsun sorun etmedi pek. kendi gram zevk almamasına ve çok istekli bir kadın olmamasına rağmen her istediğimde yaptı beni tatmin etti. ama şu an 31 yaşında ve son bir yıldır sanırım yaşının etkisiyle aşırı isteklendi. resmen yanıyor kadın ama lanet olsun benim durum aynı, sevişirken, öpüşürken istekten altımda kıvranıyor, ama ben girmemle boşalmam bir oluyor kadın öylece kalıyor. aç kalıyor resmen. kafama çok takıyorum. birinci sorum ne tavsiye edersiniz. ikinci sorum kadınlara eşiniz benim gibi olsa ne yapardınız. alay etmeden cevap verin lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu başka fikri olan
Güncellemeler
+1 yıl
Al işte yine yaptık. Yine 1 dk
Yetersiz erkek sorunsalı?