Kiracımız beni aşırı derecede tahrik etti, suç bende mi?

Kiracımız yaklaşık 1 yıldır bizim evde oturuyor ve 3 çocuğu birde eşi var. Sürekli baba başka bakıyordu ve en sonunda bir gün; bir bahane uydurdu musluklar çalışmıyor diye!!! Bende kalbimde bir kötülük omadan yardım için aşağı indim ama inmez olsaydım. Bir baktım musluklarda arıza filan yok. Bunun üzerine ona sordum, hani arızalı idi musluklar dedim! Bana direk sarılıp öpmeye başladı, ben hemen onu ittim geriye ama benim haydar da o kadar çok tahrik oldu ki bilemezsiniz. Bana beni çok arzuladığını aşık olduğunu söyledi ve bunu söyleyen de 35 yaşında bir kadındı.. Ben hala şaşkınlık içindeyim, çünkü bu ilk olacaktı benim için. O zamanlar 18 yaşındaydım, tamda deli çağlarım artık siz düşünün. Annem ve babamgil de işin aksine ablamdalar dı o gün. Kadın direk soyunmaya başladı ve bana söz aramızda kalacak dedi. Nefsime yenildim ve ve o gün ilişkiye girdik deliler gibi sevmiştik ve ilk defa erkek oldum. O günden sonra beni sürekli evine çağırdı reddettigim zaman beni aileme söylemekle tehdit etti. El mahkum 4 yıl boyunca o kadınla ilişkiye girdim. Bazen kocası köye gittiğinde gece sabaha kadar benle seks yapardı. 1 tane daha çocuğu oldu o yıllar içinde ve şüphelendiğim için sordum kendisine yoksa benden mi diye!! O inkar etti ama inanın 4 yılda benle sevistigi kadar eşiyle sevismemistir Daha sonra taşındılar gittiler ama yine aradı beni bir kaç kez daha ayrı bir yerde seks yaptık şimdi ise 43 44 yaşında eskisi kadar buluşuyoruz desem yalan olur. En son 5 ay önce seks yaptık bir daha da ne o beni ne ben onu aradım. Ama ne yalan söyleyim çok farklı duygulardı...
Kiracımız beni aşırı derecede tahrik etti, suç bende mi?