Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılSevdiğim için evlenirdim ama o ilişki yürümezdi. Cinsel yetersizliği olan erkek ile evlenmek çok tehlikeli, çünkü erkeklik gururlarına yediremiyorlar kompleks yapıyorlar, kadını tatmin edemediklerini biliyorlar bu sefer suçu kadına atıyorlar kendi başarısızlıklarını kadına yüklüyorlar. Ve birsüre sonra kıskançlık krizine giriyorlar kadını mutlu görünce "hayırdır kim mutlu etti seni" diye döven koca gördüm, yediremiyorlar. Çok sakıncalı
13 Yorumla
Soran+1 yılPsikopat değilim canım ben bunu kabullenmiş biriyim
- +1 yıl
Merak etme psikopatlasiyorlar sonradan kafayı yiyorlar
Soran+1 yılBen o kadar düşürmem kendimi için rahat olsun neler yaşadım ben ona rağmen bunu yapmadıysam bundan sonra da yapmam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik benim için önemli olsada evlenirdim muhtemelen yarı yolda bırakmazdım
163 Yorumla
Soran+1 yılKesin bırakırdın çünkü ben bu sebepten terk edildim ve geçenlerde bir kadının sorusuna denk geldim sitede kocasında 10 Cm penis varmış ve girdiğini hissetmiyorum seks hayatım yok ve boşanmayı düşünüyorum yazmış
Cevap sahibi+1 yılTecrüben var mı?
Soran+1 yılHayır yok olcaktı sevgilim görünce söyle dedi.. Bu penisle seni kimse kabul etmez ben dahil dedi ve terk etti 😂😂
Cevap sahibi+1 yılOnun adına üzüldüm bir insan bu kadar mı karaktersiz olabilir.. Ne desem anlamsız umarım mutlu olursun arkadaşım..
Soran+1 yılUmarım sen benden daha mutlu olursun arkadaşım çünkü ben hayata devam etmek istemiyorum 😊😊 bir kaç haftadır sürekli aynı soruyu soruyorum bir cevap var aradığım duymayı beklediğim o cevabı alınca hayatıma Son vericem bekliyorum bakalım 😊😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılSon vericem derken? Lütfen düşündüğüm şeyi yapacağını söyleme bana?
Soran+1 yılEvet yapıcam bunu çok istiyorum 😊😊
Cevap sahibi+1 yılYapma bunu lütfen çok kötü oldum şu an değmez kardeşim dünyanın sonu değil imkanın varsa ameliyat olursun
Soran+1 yılO kadar çok şey yaşadım ki bu konuyla alakalı o kadar çok alay edildim rezil edim ki anlatamam 3 yıldır evden dışarı çıkamıyorum utancımdan çok daraldım.. Sonra düşündüm ilerde evlensem eşimi tatmin edemicem çocuğum olmicak belki de karım beni aldaticak ve ben buna kızamicam sesimi çıkaramicam neden kendime bu işkenceyi yaşatayım ki ben boşverdim hayatı bak gülerek cevaplar veriyorum sana da kabullendim çünkü ben buyum böylede olmak istemiyorum
Soran+1 yılBöyle olacağıma yok olurum daha iyi
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşsak?
Soran+1 yılKonuşcak birsey yok ben kararımı verdim vereli çok oldu.. Ama söylemeliyim ki sakın penisi küçük olan bir erkekle alay etmeyin bu hem sana hem bu konuşmaları okuyan insanlara söylüyorum kimse böyle olmayı kendi istemedi bu kimsenin tercihi değil insanların psikolojisini bozmayın.. sana gelince harikulade bir insansın değerli biri olduğunu gösterdin soruma geldiğin için teşekkür ederim iyi ki varsın 😊😊 😊
Cevap sahibi+1 yılYa çok üzüldüm gerçekten yapma bunu olmadı köylü, bakire bir kızla evlenirsin kötüleyemez seni veya ilkini eskortla yaşa belki düşündüğün kadar kötü geçmez 😕
Soran+1 yılSenin adın ne
Soran+1 yılnick değil yani gerçek ismin
Cevap sahibi+1 yılEbru neden sordun?
Soran+1 yılBak ebru köylü de olsa kimseyi küçümseme lütfen ve eskort falan istemem ben İlkim özel olsun İlkim ve sonum olsun isterdim ama bu bana nasip değilmiş bazı gerçekleri de görünce tamamamen vazgeçtim cidden artık ne seks e nede yaşamaya hevesim var böylesi benim için en güzeli sende yorma kendini benimle inan soruma geldiğin için seni tanıdığım için çok mutlu oldum ama boşver uğraşma benle 😊😊
Cevap sahibi+1 yılPeki keyfin bilir.
Soran+1 yılKeşke şimdi yanımda olsaydın sana sarılmak isterdim 😊😊 kötü anlamda değil tabi 😊
Cevap sahibi+1 yılDuygusuz biri olmama rağmen ağlattın beni senin içinde bulunduğun durumun nerdeyse aynını bende yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum. Keşke vazgeçirme gibi bir şansım olsaydı seni.
Soran+1 yılİmkanı yok gülüm bu can bu beden den çıkıcak başka yolu yok bilsem ki hayatın benim için güzel olacağını ben yaşamak istemezmiyim sanıyorsun benim en büyük hayalim bir çocuk sahibi olmaktı bir kızım olsun isterdim hep ama kısmet değil ben buna inanıyorum artık benim için hayat bitmiştir.
Cevap sahibi+1 yılHaksızsın bence sırf penisin küçük diye intihar etmeyi düşünmen çok mantıksız Allah'a bunun hesabını nasıl vereceksin eğer inançlıysan. Benim yaşım küçük kötü yaşanmışlıklarım var aynı şekilde intihar etmeyi düşündüm bana engel olan annemin üzüleceğiydi. Annen hayattaysa ona bunu yapma. Herşeyin bir çaresi bulunur. Yaşamaktan sıkıldıysan umutların yoksa organını bahane etme.
Soran+1 yılBeni hayattan soğutan organım değil insanlar oldu dediğim gibi çok şey yaşadım bu yüzden daha fazlasını kaldıramam
Cevap sahibi+1 yılNeler yaşadığını bilemem tabii yinede pes etme bence destek almaya çalış belki faydasını görürsün.
Soran+1 yılİstemem ebrum böyle bitmesini cidden çok istiyorum ama yinede benim için uğraştığın için çok teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılFikrini değiştirmende etkim olmadığı için üzüldüm açıkçası, hakkında hayırlısı olsun. İnşAllah bundan böyle herşey daha güzel olur senin için hoşçakal.
Soran+1 yılSağol canım inşallah senin içinde iyi olur 😊😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler kendine iyi bak.
Soran+1 yılSende prenses
Cevap sahibi+1 yılKonuşmayalı beri nasılsın 😋
Soran+1 yılİyiyim prenses peki sen nasılsın 😊😊
Cevap sahibi+1 yılSevindim bende iyiyim.
Soran+1 yılçok ciddi bir cevap oldu noktalı falan 😂😂
Soran+1 yılBende senin iyi olmana sevindim 😊
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmuş valla 😂😂eig için tşkler :))
Soran+1 yılRica ederim 😊
Soran+1 yılEbru musait misin
Cevap sahibi+1 yılEvet :))
Soran+1 yılBana arkadaşlık eder misin?
Cevap sahibi+1 yılOlur
Soran+1 yılCanım yaa 😊😊😊😊😊
Soran+1 yılAslında konuşacak birşeyim de yok sen aç konu yalnız kalmak istemiyorum şu an da 😊😊
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşacaksak olur soruda istemiyorum
Soran+1 yılÖzele de taktın 😂
Soran+1 yılBöyle daha rahat olmazmıyız ikimiz de gizliyiz kim nerden bilecek kim olduğumuzu 😊
Cevap sahibi+1 yılZor oluyor soruya girmek felan
Soran+1 yılPeki nick in nedir
Cevap sahibi+1 yılTanıdık çıkmayız umarım ://gizliden mi çıkıyım
Soran+1 yılSanmıyorum 😊 çıkabilirsin gizliden
Cevap sahibi+1 yılPeki
Soran+1 yılAç mesajını
Cevap sahibi+1 yılTakip at açmıyorum
Cevap sahibi+1 yılMesaj atmayacağım az cesaretin olsaydıda kendi hesabından atsaydın takibi. İyi akşamlar.
Soran+1 yılPeki rahatsız ettim kusura bakma
Soran+1 yılNeden bu kadar kızdın sen rahat ol diye gittim hesap açtım şimdi tersliyosun cesaretim yok evet yüzüme gülüp arkamdan vuran çok oldu kimseye güvenmiyorum sende beni anla lütfen
Soran+1 yılHerneyse yazmam daha rahatsız etmem yinede çok teşekkür ederim allah razı olsun hayırlı geceler
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımıyorum ne zararım dokunabilir ki? Bende mükemmel biri değilim en azından kendimi göstermeye cesaretim var sende onu göremedim neyse hoşcakal.
Soran+1 yılÇık gizliden
Cevap sahibi+1 yılGeçmişten bulabilirdin neyse...
Soran+1 yılMobil deyim ondan bulamıyorum
Soran+1 yılAl ekledim
Soran+1 yılşimdi geri gizle kendini
Cevap sahibi+1 yılMesaj atar mısın bir zahmet
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılerekteyken ne kadar 11 12 oluyor mu... yoksa bu erekteki hali mi?
16 Yorumla
Soran+1 yılerekte hali 9 cm
Cevap sahibi+1 yılevlenecek insani orasına bakıp secmiyoruz sonuçta ama normal daha küçük olmadığına dua et
Soran+1 yılDaha ne kadar küçük olabilir ki :(
Soran+1 yılSevgilinle ya da eşinle istediğin pozisyona giremedikten sonra ne önemi var ki
Cevap sahibi+1 yılhım mantıklı bunu sorun etmeyecek birinin denk gelir inş. diyelim
Soran+1 yılGelmesin boşver bu konu zaten içim de büyü bir yara yaramı kimse görmesin deşmesin sonra alay eden çok oluyor
+1 yılonemli olan işlew. içerde uzun kalıyorsa iyidir. ama 20 cm olup 5 dakikada boşalıyorsa bişeye yaramaz 20cm ok
20 YorumlaBıktık su sorulardan ya
13 Yorumla
Soran+1 yılokuma o zaman
Soran+1 yılOkuma baktın aynı soru geç ya allah allah
Gizli Üye(36-45)+1 yılne sikindirik bir soru ya
217 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yıltıp gelişti sormaya bile değmez. beğenmiyorsan go to the dr. :)
Soran+1 yılEn fazla 3 cm oda kesin değil
Soran+1 yılnapim 3 cm yi
Cevap sahibi+1 yılkullanmasını bilmiyorsun o zaman onu da ben mi söyleyeyim 😂
Soran+1 yılHiç kullanmadım valla elim hariç 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılişlevsel olup olmadığını anlaman için kullanman lazım. soru yine taca çıktı😂
Soran+1 yılonun cevaplarını aldım yavrum işlevsel değilmiş 😂😂
Cevap sahibi+1 yılnaıl aldın
Soran+1 yılBazı kızlar sağolsunlar yazdılar
Soran+1 yılise yaramadığını 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıldenemeden bilemezsin onlar sıkmışlar
Soran+1 yılyok yok bu soruyu ilk soruşum değil bir çok kez sordum deneyenler ve hiç zevk almayanlar hatta girdiğini hissetmedim diyenlerde var
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur olabilir ama sen çok da şeayapma😂
kullanış önemli olan
Soran+1 yılÇok şey yapamıyorum zaten sınırlı kullanımı var 😂😂
Cevap sahibi+1 yılhahahhahahaha
Soran+1 yılNeyse soruma geldiğin için teşekkürler 😊😊 öpüyorum dudakların dan 😘😘😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe değerli penisiniz var mış ya 9 cm de sonuçta sokuyorsun takılmayın şu boy konusuna artık 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılo iş öyle değil be gülüm sonra terk ediliyorsun ya da aldatılıyorsun
+1 yılhayır
18 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
minnacık cunku
Soran+1 yıl😂😂 Evet ya çok küçük masturbasyon bile zor yapıyorum 😂😂
- +1 yıl
pöhh :)
Soran+1 yılşaka değil ciddiyim elimle zor tutuyorum çok küçük
- +1 yıl
sünnet olmasaydın keske dermişim :D
Soran+1 yılhahahah Böyle olacağını bilseydim sünnet olur muydum 😂😂😂😂
- +1 yıl
hahaha :D
+1 yılnoooooo
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
sence neden
Soran+1 yılSoruyorum işte kadın aklı farklı olur sen cevap ver neden
Soran+1 yılne düşünüyorsun aklından ne geçiyorsa onu yaz açık sözlü dürüst ol
Gizli Üye(25-29)+1 yılO beni bir ömür sevsin cinsel hayat umrumda değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılkeşke öyle olsa
Cevap sahibi+1 yılLafımı bitirtip öyle engelleseydin keşke... Neyse Allah'a emanet ol ✋
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşiksam nolacak
125 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme çok şey oluyor
Cevap sahibi+1 yılkilolumusun
Soran+1 yılHayır zayıfım
Soran+1 yıl70 Kilo yum 180 boy
Cevap sahibi+1 yıliyisin aslında. sporla uğraşiyomusun
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılkas yap o zaman. geliştir
Soran+1 yılBunun kasla ne alakası var zikim le dumbell mı kaldırayım 😂😂😂
Soran+1 yılya da dumbell ı zikime bağlayıp sarkıtayım belki uzar 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYani sporla uğras en azindan guclu bir gorunumun olur. etkilenir karsindaki ona bakmaz
Soran+1 yılBakarlar bakarlar ben bu sebepten terk edildim
Cevap sahibi+1 yılilginç
Soran+1 yılNesi ilginç bence ilginç değil herkesin istediği arzuladığı şeyler var kimse küçük penis ister ki 😊😊 japonya mı la burası 😂😂
Soran+1 yılGerçi olanların ki bile benim kinden büyük ya neyse 😂😂
Cevap sahibi+1 yılsenin kendine güvenin yok. tipsiz misin. ya da bir sempatikligin varsa kimse gitmez bence
Soran+1 yılAksine kendime çok güvenirim sempatik ve espirili biriyim dir yakışıklıyım ama cinsellik için bunlar yeterli değil.. Olmadığına şahit oldum..
Cevap sahibi+1 yılBoyunda gayet iyi uzunsun. Bilmiyorum ya iliskiye girmedigim icin birsey diyemiyorum yetip yetmedigini.
Soran+1 yılİlişkiye girenler cevap veriyor zaten istersen oku yorumları kimse kabul ederim demiyor diyenlerde var ama onlarda sen ben gibi Tecrübesiz insanlar 😊😊
Cevap sahibi+1 yılkorkuyosun o zaman ilerde aldatilmaktan falan yetemeyecegini dusunup. bence seni seven bunlara bakmamali diye dusunuyorum yinede
Soran+1 yılAldatıldım zaten bir çok kez bu konudan dolayı terk edilmisligim de var
Cevap sahibi+1 yıldemekki aska onem vermeyen kisilermis. kurtulmussun
Soran+1 yılÖyle de denebilir 😊
Cevap sahibi+1 yılkafana takma
Soran+1 yılpeki 😊😊
Cevap sahibi+1 yıloki...
Gizli Üye(30-35)+1 yılameliyat olucaksa olur
10 Yorumlasaksıya dikerim
04 Yorumla
Soran+1 yılHahaahah çiçek açmaz ama haberin Olsun 😂😂😂😂
Soran+1 yılgerçekten istemezsin dimi böyle bir erkeği
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!