Yaklaşık iki senedir birlikteyiz ve haftada en az dört defa anal ilişkiye giriyoruz önceden poposu diri ve dik duruyordu şimdi görüldüğü gibi sarktı aranızda uzun süreli anal ilişkiye giren var mı bu durum la alakası var mı sarkık olmasının acaba?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ya sen ne biçim insansın, kızdan habersiz fotoğrafını mı paylaştın? Sen sevgilinin özelini nasıl başkalarına gösterirsin
Özeli ne dengesizmisin kendisi yanmda şu an
Tabii
Dışarda böyle dolaşan görmedinmi sen nerde yaşıyorsun görende diycek çıplak resim atmış Arabistan'da mı yaşıyon
Yok ben aksine kısa giyinmeyi severim ama senin ondan habersiz burada fotoğrafını paylaşman çok adice. Zaten paylaşımını "3. kişilere ait görsel paylaşımı" olarak şikayet ettim, umarım hak yokunu bulur
Çok düşüncelisin gerçekten önce kendi arkanı düşün bence kimin hayallerini rüyalarını süslüyorum acaba diye düşün kendi malına sahip çık canm sen hadi
Benim vücudum, ne giydiğim kimseyi ilgilendirmez. Önemli olan erkek arkadaşımın bir yerlerini insanlarla özel olarak paylaşmamam
Seni ilgilendiren bir durum yok burda git kendi malına sahip çık senin sorumluluğun o , başkalarının işine burnunu sokma
Allah allah sevgilin görür bunları umarım
Yanımda diyorum sen iyimisin istiyosan telden görüştym sizi için rahat edecekse 😊 çattık ya gece gece
Allah bilir siz bizden betersinizdir herşeyi yaparsınız pericop da canlı yayın Show felan ondan sonra gelip burda ahkam kersersiniz bilirim bu işleri kardeşş😉
Şey ayrı yazılır, soru eklerini de ayırmayı öğren artık babam kadar yaşın var hala türkçe yazı yazamıyorsun
yaptigin cok yanlis seven insan fotosunu paylasirmi nasil erkeksin
sevgilisinin poposunu siteye atan koca yürekli adam
Dışarda sen gezerken milyonlarca insan poponu görüyor değilmi pantolon felan giydiginzaman , peki babana hiç diyen oluyormu senin kızın poposuna banyolar dışarı çıkmasın diye bayan abaza.
ahahahhagahgahgaga en azından özellikle çekip bir yerlere atmıyorum
La bişey sormak için attım ne gülüyon bir yolunu bulmak için hemen aklınız fikriniz fesatlıkta 😊
bence gayet güzel kız arkadaşının kalçası. ben de çıktığım erkeklerle anal ilişki yaşadım ama kesinlikle kalçayı bozmuyor.
su acık kalmis
Faturayı ödeyen var nede olsa 😊aynen dikkatini çekmiş seninde
😄😄
Belkidesende açık bırakıyorsun bulaşık yıkarken suyu nerden dikkatini çekti bukadar 😊
acik bırakmıyorum detaylar her zaman dikkatimi ceker.
Yanımda kendisi diyoki o anlık tabağı koyarken döndüğümde çekmişsin su en fazla iki saniye boşa aktı diyo 😊
😂 benlik sıkıntı yok 😄
Faturayı sen ödüyosun nede olsa diyosun yani 😊
Aynen😄
Okadar da olsun canm önemli değil tasarruf etmeyi öğrenir zamanla diye düşünüyorum 😊
squat yapsın
O ne bitür spormu?
evet kalçayı dik ve sıkı yapıyor
Aslnda sporcu kendisi vücudu felan çok diri ama kalçasının böyle olmasının sebebi anal yapmaya bağlyo ve üzülüyorum eğer gerçekten oyüzdense yapmamaya karar verdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar