#Biseksüel: çift cinsiyetli, hem erkek hem dişi olabilen (eşcinsel erkek). eş. iki cinslikli.
Örneğin: Angelina Jolie Ünlü aktris Angelina Jolie de cinsel hayatı konusunda genelde açık olan, birçok kadınla ilişkisi gündeme taşınmış yıldızlardan birisidir. Bir magazin dergisine, ' Geçmişten beri kadınları seviyorum ve ilişki yaşıyorum demişti..
Sizden bunu saklamış evlendiğiniz gece size bunu itiraf eden eşinizi boşar mısınız?
Evlendiğiniz gün, eşiniz size biseksüel olduğunu itiraf etse, ne yaparsınız? Çok aşık olduğunuz halde boşar mısınız?
Dediğim gibi geçmişte ne yaşadı ise onu ilgilendirir, saygı duyar ve kabul ederim. Ama benim ile tanıştığı, aşık olduğu ve beni seçip bende kaldıktan sonra ve evlendikten sonrası için ise artık ne söylerse önemi yok yani. Umarım hiç birimiz ne olursa olsun bunu evlenmeden önce söyler ve paylaşır ki kin ve nefret yaratmamış olur.
Öyle birşey olabilemez :-) o saate kadar aklı nerdeydi, öğrenirim ben illa ki belli olur sözlerinden tavrından, ya kuzu çok zor soru ya. eğer tevbe edip senden başkası olmayacak der ve sözünü tutarsa düşünürüm heralde offf Allah korusun ya karar vermek çok zor
4
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla zor soru haklısın. Ben boşardım yalan yok. Beni aldatma ihtimali yüksek..
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
56
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Boşanırım.. halamın başına gelmiş zengin bir ailenin oğlu öyle parmakla gösterilen düzgün bir ailenin oğlu 1 haftalık gelinmiş onu erkekle görmuş tabi rezil ettikten sonra adamı boşamış şimdide üzülerek snlatırlar çok güzelmiş gençliği çok kişi istemiş
Kadınların bisex olmasını anlarım neden çünkü güzeller ama erkeğin bisexi kabul edemem ya güzelim hatunlar varken git sen erkelerle şeet olacak şeymi 😒
Biseksuelin tanimini yanlis vermissin. Biseksuel insan hem kadina hem erkege ilgi duyar. Zaten evlilikte problem yaratsn bir durum degil. Beni cekici bulmasa evlenmezdi zaten
Eger ki esim böyle bir huyu varsa elbette bosanirim ya ondan elbet bir çocuğum olacak ya onun psikolojisi nasil olur ya görürse veya anlarsa arti bu iliskinin temelini sarsar
İtiraf değilde eve geldiğimde bir başka kadınla birlikte bulsam ikisini de sert bir dille uyarırım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yoo rahatsız olmazdım benden başka erkekle birlikte olmasın da istediği kadar kadınla birlikte olabilir bundan rahatsızlık duymam hatta getir de birlikte zikek derdim :D
@MerveeDiyeBiri :) kadın kadına ne anlıyorsunuz anlamıyorum ki zaten :D ne sokacaksınız yani birbirinize :D o yüzden kıskanmam bir kadınla başka bir kadının birlikte olmasını :D
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlendiğiniz gün, eşiniz size biseksüel olduğunu itiraf etse, ne yaparsınız? Çok aşık olduğunuz halde boşar mısınız?
En İyi Cevaplar