Zina evlilik dışı ilişki midir yoksa rızasız ilişki mi?

Arkadaşlar ben 18-19 yaşlarında cahilliğimden o havai tavırlarımızdan gençliğimizden hatalar yaptım. Sırf arkadaş çevresinde havalı olucaz diye cinsel birliktelikler yaşadım. Şu an 21 yaşındayım ve 2 senedir tövbe ettim bu şeylere. Ben empati kurdum ve doğru olanı buldum. Din yönüde var bunun günah ama empati kurma durumum daha ağır bastı. Sordum kendi kendime evleniceğin kadında bu haltları yemiş olsa onun tenine senden önce başka birini eli deyse kokusu sinse sırf '' NEFSİNE HAKİM DEĞİL DİYE 1 SAATLİK ZEVK İÇİN '' karşına çıkıp bunları söylese veya sen bilsen yedirebilir misin kendine diye sordum. Çocuğunun anası bnları yapsa diye sordum. Kabullenemedim ve kendime söz verdim evlenceğim kadından başkasına dokunmayacam. 2 yıldır bu yemini tutuyorum. Arkadaşlar alay eder laf söyler ama aldırmıyorum ben böyle yetişmişim zorluk çekmiyorum. Size şimdi sorum bunun dinsel yanı. Zina dediğimiz olay benim bildiğim evlilik dışı ilişkidir, ama bir arkadaşım dedi ki senin rızan varsa 18 yaşını geçmiş bir kızın isteği rızası varsa o cinsel birliktelik zina sayılmaz dedi. Yanlış düşünmüyor mu ? Bu böyle değildi bildiğim. O zaman parayla cinsel birliktelik yaşayan kişilerlede girilen ilişki zina sayılmıyor ? Biz bunun üzerine 1-2 kuran meallerinden bşeyler okuduk. Orda şu yazıyordu. '' Allah katında affedilmeyen iki günah vardır ; kul hakkı yemek ve zina. '' gayet net.
Zina evlilik dışı ilişki midir yoksa rızasız ilişki mi?