Küfürlü de olsun istiyorum
Ama sadece sekste
Kötü mü beyler?
Ama sadece sekste
Kötü mü beyler?
Evet kötü. Ben bu tarz seksin aşksal olabileceğine inanmıyorum. Ne o p*rno sahnesi çekiyor gibi. İnsan aşığı ile, ciddiye aldığı, canım her şeyim dediği ile nasıl küfürlü, cart curt diye sevişsin? Zaten aşk ve şehvet olan için sevgi sözleri ve güzel övgü dolu sözler daha doyurucu değilmi sence de ve tabiki ritme, ahenge uyan karşılıklı uyum ve tempo. Sen gerçekten aşk ile sevişmemişsin anlaşılan ki böyle uçuk kaçıksın. Aşk ile sevişte kainatları aşsın zevk çığlıkların. O kadar mı o kadar diyorum...
Ben hiç sevismedim zaten
Sadece kendimi öyle hayal ediyorum o tür prno izliyorum
Sen beni dinle gerçek hayata dön. O sahnelerdeki herşey yapmacık ve hayal ürünü, abartı, manyaklık. Alınan ilaçlarla yaratılmış sahte şehvetler, his ve duygudan yoksun bedenler, gir çıktan başka hiç bir şey vermeyen birbirinin aynı sahneler, seksin doğasına aykırı sapıkça gruplar, kimin kime girip çıktığı belli olmayan ve hayatın boyunca da asla yapmayacağın, yapmak dahi istemeyeceğin şeyler ile akıl ve ruh sağlığını bozduğuna değmez. Aşık ol, birini sev ve ciddiye al, ciddiye alın, aşk ile sarıl, öp, sev ve seviş. evlenmeden ve hatta evlensende çocuk kararı alıp, biz artık bu işi sonsuza kadar da götürürüz kararı almadan birleşmeyin de. Seks sadece vajen ve penis arasında geen bir şey değildir. Seks başlar ve tüm bedeni içine alır, dokunuşlar, öpüşler, oral ve el ile temaslar ile ten tene değen vücutların ihtişamı ile devam eder ve son nokra bir ka dakika da birleşme faslına kalı ki buna değer mi yani?
25 yaşın altında yapılacak cinsel birleşmeyi tecavüz ile eş tutuyorum. Çünkü seks sevişmektir, temastır, bir birini tanımaktır aynı zamanda. Birleşmek ise eş olmaktır, sonsuzluktur, seninim ölene kadar demektir ve geri dönüşü yoktur. İşte bu nedenle birleşme seksin sınırı olmalıdır. Bu sınırı geçen sonuna kadar gitmeli, evlenmeli, sorumluluğunu da almalıdır. aksi taktirde bu sınırı asla geçmemeli erkekte kadın da ki yarın anlaşamadınız, bitti, ayrıldık dediğiniz de de bir sonraki hayatınızda da en azından hala temizim, evleneceğim insana sakladım, iffet ve namusumu layıkıyla korudum der onurunuzla yolunuza devam edersiniz. Bu daha insani ve olgunlukla alınmış bir karadır ve bu kararı ancak 25 yaşında bireyler alabilir, arkasında durabilir diyorum. Sende buna uy olur mu ve asla haddini aşma, izinde verme...
Haklı olabilirsiniz...
Haklıyım. Hele hele kadın için her ayrılış yok oluşta getiriyor. Sorumsuzca yapılan birleşmeler ile her şeyini kaybediyor ve bu beni kahrediyor. Böyle olmamalı yani...
Sen oyle istiyorsan neden kötü olsun tam olarak nasil söylenmesini davranilmasini istiyorsun
bende seviyorum ama 20 cm olucak çatır çatır sevecek böyle
hmmm mesaj at baba ;)
bana
Cevap
51Cevap
bende böyleyim sert bir şekilde küfürlü dalıyorum karşıda ki ler çok korkutuyor =D =D D=
yo bunu isteyen cok bayan var. sevişmenin ileri evresinde ama. daha yalamaya başlar başlamaz kzıa tekme tokat girmicen yani:))
bende hard ve argolu yaparım. seks dediğin böyle olmalı. yatak kadına çığlık atarım ve argolu konuşurum.
ben kibarlıktan yanayım
ne demişler karıncayı s*keceksin belini incitmeyeceksin
Karınca ne alaka
@pink_panda ben söylemiyorum öyle bir deyim var
www.google.com.tr/search
Sana hırçın davranmak gerek o zaman, neler söylensşn sana
Ne kadar sert. saç diplerin acıyacak kadar çekilse?
Bende öyle seviyorum iyi bişey bence
Mesela neler hoşuna gider
Kötü degil tabi daha güzel oluyor daha sert daha istekli...
Baglayacaksin mesela saplak ata ata...
Sekste bile insan saygısını korumalı. Daha sonra tiksinti oluşturabilir bu durum
@Sütoğlann sen hayvan gibi sadece kendini tatmin etmek için seks yapıyorsan cümlemi anlamak için beynini zorlama :D
@Sütoğlann hayal dünyanda tatmin ettin galiba :D siz erkekler ego kascam diye abartmayı ve yapmadığınız seyleri yaptım diye yutturmayı çok seviyosunuz ama kanmıyoruz :D
@Sütoğlann he he 20 yaşında kendini johnny sins sanan ergen :D
@Sütoğlann haha adın bile süt oğlan neyi kanoylamaya çalışıyorsun git sütünü iç :)
Hard ın emmeli gömmeli seksin üstadıyım neler istersin
Trol degilsen harikasn ama kufur cokta gerekli degil canım ya
Biraz sad1stlik var galiba 😊 Bende seviyorum ama o kadını bulmak zor
evet sadece orda olma koşuluyla olabilir
neler hoşuna gidiyo başka anlatsana
Şaplak atılması falan...
oyşş işte tam benim kafada biri :)
tırnaklarını sırtıma batırması
Penis çok büyükse? 18 cm , 4 parmak kalınlık? :)
Daha iyi :)
Burcun ne yaş kaç canımm :)
Ahahhaha sen sövdükçe o daha hardladşır 😂😂😂😂😂
Bunu böyle isteyen tek kişi sen değilsin.
sana son sürat anal gerek o zaman
Olabilir :)
birakcan oral sonra tekrar son sürat anal :) üff :P
çok iyi birşey bence :)
kötü olur mu bendensin :D
hı hı
emir kiplerinin
iddiaya girerim hayatında henüz sevişmedin bile :)
Evet
Bence kötü değil tercih meselesi
Candır can, fantazi sonuçta neden kötü olsun.
Mesela ne tür şeyler merak ettim şimdi benimde ilgi alanım. Ben diğer taraftayım yalnız.
tüm erkekler senn gibi ister merak etme
Abartma hard mard derken boğulur gidersin valla
yok değil buda bir zevktir
birtek karım var sanıyordum ;)
nasıl hoşlanıyorsan öyle yap.
Yo bende sert seviyorum
Vurcan kırbacı
Mesela neler hoşuna gidiyor
muhtesem yahu ne diyorsun
Partnerinde seviyor mu bunu
nasıl seviyorsan öyle
aynen bende biraz acı olmalı
En sevdigim şey kesin bana özelden dön
Neler bu acaba kim bilir
İhtiyaç var sende belli bu saatte fıstık
Acı mı seviyorsun. Kırbaçta istermisin.
Kotu vazgec hadi ben oyle istiyorum
Hem istiyor hem vazgeç diyon
kötü değil. herkesin bir tarzı var.
Değil
yo ne alaka fantaziye meselesi bu
Mesela neler denilmesi hoşuna gider
Burda söyleyemem
Yok hayır gayet normal
kısıye gore degısır harun abi
Hesabımdan takip edersem Harun abi falan olmadığımı anlarsın
Çok iyi bence
@Kalamozli evet
@Kalamozli kızlar erkeklere göre daha Abaza abi bu nedir ya 😂😂😂
@Sütoğlann ne alaka herkesin bir zevki var
@Sütoğlann olabilir kardeşim
Sana yapılmasınımı karşıya yapılmasınımı
Yok güzel çok güzel hem de
Herkes oyle sever
senin tercihin bu
double penetrasyonda istiyor musun?
O zaman öyle yaparız 😂
Terazi burcumusun
Boga
Astroloji yorumcuları tarafından en anlaştığımı duyduğum burç zıt diye galiba burcum akrep benimde
bilmem
Çokta şeyapma
Bakire miydin :D
yokk
kötü kız seni
Kötü
Tam tersi. Çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar