Çok fazla yaşayan insan var da bende merak ediyorum. Boşalma gerçekleşiyor mu? Normal seks kadar zevk alınıyor mu? Kıyafetliyken nasıl yapılıyor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılOo bak iyi soru elbiseli çok haz vermez çıplak olmalı kız vajinasıyla masaj yapmalı penise ama bir sorun var okadar dudakların arasına penisi sürttükten sonra içine almak istersin ve ilişki yaşarsan yaşadığın erkeğin sperminden küçük cam şişeye al dolapta sakla yamuk yaparsa delil olur
43 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahahha hiç böyle bekaretçi bir kız değilim. İnsanlar sevdikleriyle her şeyi özgürce yaşamalılar.
Cevap sahibi+1 yılVer gitsin ozaman verenin bir yüzü kara vermeyen zenci 😂😂 sperm saklamayı kendini garantiye alman için söylemiştim sevgiline karşı endişe varsa neden olmasın 😊
Soran+1 yılAhahahah teşekkürler
En İyi Cevaplar
Evet yaşadım. elbiseliyken sadece öpüşüp elini oraya koymuş gibi olur. soyunukken zevk alırsın sadece
012 Yorumla
Soran+1 yılHı anladım, teşekkürler
Soran+1 yılNe riski
Soran+1 yılSadece merak ettiğim için sordum hamile kalmak riskmişte bekaret meselesi umrumda değil pek. Birine aşık olduysam ilkim tabiki o olmalı sonumda o olsun isterim ama dünyanın binbir türlü hali var, kısacası bekaret dediğim şey çok umrumda değil😇 Bide bekaret o penis vajinaya girmeyince korunabilen bir şey değil. Neyse teşekkürler 😇😇
- +1 yıl
Sana her şekli ile katılıyorum. Ssdece birleşmenin bir bedeli, bir ciddiyeti, samimiyeti, sorumluluğu, bağlayıcılığı var demek istedim...
Soran+1 yıl@kahriman17 birleşmenin elbette bir bağlayıcılığı olur, sonuçta en yakınım olacak beyefendi. Ama bir zorunlu bağlayıcılıkta yok. Ve tekrar teşekkürler 😇
- +1 yıl
Zorunlu bağlayıcılık senin için olmayabilir ama hala bir ok kadın ve erkek için bekaret önemli ve her kes her kesin ilki olmasını arzuluyor. en azından ali kalbi ve ırz, iffet olarak ilk kalabilsin, sorumluluğunu alan ile paylaşsın, evlilik olsun, sonsuzluk olsun da öyle birleşsinler. Birleşmediniz diye dünyanın sonu mu gelicek. ama birleştiğinizda malesef kadın için dünyanın sonu geliyor. Çoğunuzdan duyduğum ortak laf şu ki ona her şeyimi verdim, şimdi ne olacak, kim alır beni?
Soran+1 yıl@kahriman17 o kafada değilim, hayatımı yaşamak istiyorum ve pişman olacağım bir şeyi yapmam
+1 yılerkekler daha çok zevk alıyor. ben yaptım çok defa. çırılçıplak oluyordum. karşımdaki erkekte de sadece boxer kalıyor. sırt üstü yatıyorum o da sürtünüyor. ben de zevk alıyorum ama karşıdaki erkek daha çok zevk alıyor.
31 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim 😇
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
32Cevap
+1 yılSeks her türlü yapılabilir. Birleşme ise sadece çocuk istiyor iseniz yapılır. Bunun dışında zaten seks akla, kalbe, ruha ve bedenin her yerine dokunmak, temaz etmek, öpüp koklamak, sevip okşamaktır.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet😍😍
- +1 yıl
Yani!!!
+1 yılHatun kişisi kucağına oturuyor git gel yaparak tadını çıkarıyor ama benim gelmem için yeterli değil 😁
24 Yorumla
Soran+1 yılKıyafetsizken de mi yeterli değil?
- +1 yıl
Kıyafetsizken eninde sonunda girdiğin için yeterli oluyor yani :D
Soran+1 yıl😂 anladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim...
+1 yılNormali kadar zevk alamazsın sonuçta dıştan alınan bir zevk. Sana tavsiyem kıyafetle değil iç çamaşırı ya da çıplak yapın yoksa sızlama bırakabiliyor. Hem ten tene değecek dudaklarının arasında hissetmen lazım onu 😉
119 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler 😋
- +1 yıl
Detayları Burda pek veremiyorum malüm 🙊
Soran+1 yılBende özelden çıkma işine pek şey yapamıyorum malum🙈🙈 yaşayarak görücez artık😂😂
- +1 yıl
Malüm tabi ben pek takılmam buralarda bir kaçamak muhabbet etmek istiyorsan malümm 😂😂 ben özel değilim malüm 🙊
Soran+1 yılAhahahahha malum diye yazılıyor o
- +1 yıl
Ben söylediğim gibi yardırmışım nolacak ki 😂😂
Soran+1 yılSevmediğim, zaman geçirmediğim kişilerle cinselleşemem✋🏻✋🏻 Hoşçakal, olacaklar sensiz olsun tatlı çocuk
- +1 yıl
Hahaah drama bağladı iki dakikada 😅😅 cinselleşemem diyor ya ne yap dediysem sanki 🙊 bu nasıl bir
Cesarettir seni tanımak istiyorum yiğidim 😂😂
Soran+1 yılcinsel bir meseleden bahsetmeyecek miydik🙄
- +1 yıl
Sen ne bilmek istiyorsan sadece 😬
- +1 yıl
Ki bence bilmek önemli 😏
Soran+1 yılErkekler boşalırken ses çıkarmıyormuş doğru mu
- +1 yıl
O erkekten erkeğe değişir tatlı kız. Mesela ben karşındakine zevk aldırmak için az da olsa çıkartırım. Sadece boşalırken de değil zevk alma esnasında vs
- +1 yıl
Masum bir mesajlaşma geçebilir diye tekrar diyorum. Yürümeyeceğim sana tatlı kız merak etme 🙊
Soran+1 yılÖyle bir yazı okumuştum da, aydınlattınız yeniden teşekkürler tatlı çocuk
- +1 yıl
Rica ederim tatlı kız
- +1 yıl
İstediğin zaman takip edebilirsin arkadaş olabiliriz burdan 👋🏻
Soran+1 yılİyi geceler 😇 Uyuyom ben
- +1 yıl
İyi geceler 😊
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Eski sevgilimle yaşamıştım. Ama nasıl yaptığımızı burada anlatamam sana uygun değil. 3 yıl boyunca kız arkadaşıma en ufak bir zarar vermedim.
17 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum teşekkürler
Soran+1 yılDevamı özelde diycen dimi😂😂 ah erkekler ah, şey sevgilim var bu arada.
Soran+1 yılÖnyargı için sorry o zaman🙄 Kusura bakmayın ayıp ettim
normalden daha az zevk alırsın ama ön sevişme için güzeldir tabii
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler 😇
Ya şimdi nasıl olacak anlatayım da bu kadar millete de özelimi açmam ki özelde olsa neyse
14 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Soran+1 yılKalsın🙄
+1 yılSevgililerin büyük bir çoğunluğu bu şekilde sevisiyorlar canım 😊
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkes buraya yazıyor başka yerde anlatıyor arkadaşlarım falan da böyle. Erkek kıyafet varken nasıl zevk alıyor acaba diye düşündüm 🙄
- +1 yıl
Merak ettiklerin varsa profilim açık 😊
Soran+1 yılBurdan yazılmayan cevaplara itimad edemiyorum 🙄
- +1 yıl
Ahah peki nasıl istersen 😊
+1 yılKıyafetliyken yaşamadım ama ara sıra sürtünerek mast yapıyorum..
04 Yorumla
Soran+1 yılNeye sürtünerek?
- +1 yıl
Genellikle avuçlarım... Elimin içine alır, okşayarak ileri geri yaparım. Banyoda iken sabunu kayganlığı artırmak için kullanırım. Böylece ıslanmış vagina hissi verir.
Soran+1 yılSabun kullanmak zararlıymış haberin olsun😇
- +1 yıl
Orgazm olduktan sonra sabun kalıntısı kalmayacak şekilde iyice yıkamak gerekir. Aksi halde sabundaki kostik deri hastalıklarına neden olur.
+1 yılÇıplak yaptım ben. Sevgilimle çok kez bu şekilde birlikte olduk. Gayet güzel. Boşalma oluyo ama biraz geç tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılGeç, anladım teşekkürler 😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet cok kez yasadim ama oral kadar zevk vermio.. aslinda sürtunme ile tabiki temas olacak oda cok zevkli
26 Yorumla
Soran+1 yılKıyafetli kıyafetsiz?
Cevap sahibi+1 yılkiyafetsiz dedim ya temas gerceklesiyorken normalden sonra en fazla zevk aldigim iliski bu
Cevap sahibi+1 yılricaederim.. hayirli sabahlar simdiden
Soran+1 yıl😊😊
Cevap sahibi+1 yıl😛😊😊uykuuuuu😭
+1 yılNormal seks yapmadigimiz için yapıyoruz o yüzden farkı bilemeyiz. Boşalma oluyo evet
14 Yorumla
- +1 yıl
İkiside 😇
Soran+1 yılAnladım teşekkürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim kolay gelsin 😊
+1 yılAteş bulundu boşuna uğraşma
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahha anladım teşekkürler
Ohoooo hiç yapmadm :)
12 Yorumla
Orta. Notmal kadr olmuyor
011 Yorumla
Soran+1 yılErkek nasıl boşalıyor peki? Sonuçta kıyafetler var o kadar zevk alıyor mu
Soran+1 yılAnladım teşekkürler ☺️
Soran+1 yılhangi pozisyonlar sürtünmeye elverişli😇
Soran+1 yılPeki yazmayın öyleyse 😇😇
+1 yılSaçmalıktan başka bişey değil
03 Yorumla
Soran+1 yılNiçin
- +1 yıl
boş iş ne zevki olacak ki
Soran+1 yılDislike👎🏻
Gizli Üye(36-45)+1 yılIy iğrenç
Çıkar vur mallları mallara212 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım🙄
Cevap sahibi+1 yılSürtmeyin
Direkt sevişin ya
Soran+1 yılBen merak ettiğim için soruyorum şuanda sevişilecek bir bey kişisi yok😇 Ama teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılİstanbuşdaysan yardımcı olurum
Seversen istersen.
HEr yanımı sırtlanlar ısırıyor acil cevap yazdım kusura bakma
Soran+1 yılErkeklerden hoşlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılKocam var =)
Soran+1 yılKocanız ve ben mi?
Cevap sahibi+1 yılSen ne istersen..
Nasıl istersen...
Kanıt isteyin önünüze sererim.
Soran+1 yılTövbestağfurullah, ne kadar anlayışlı hoşgörülü bir hanımsınız😇😇 ben kendi aşık olduğum beyin üstünde sürtünücem ilginiz için teşekkürler 😂
Cevap sahibi+1 yılPEki istediğiniz gibi sürtünün tabii ki
Umarım gerçekleştirirsiniz.
Tebrik ederim sizi isteklerinizi belirttiğiniz için.
İyi ömürler, iyi hayatlar
+1 yılBılmıyorum hiç yasamadım ama zevklıdır heralde
00 Yorumlayaşamadım.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlar seviyor bunu
22 Yorumla
Soran+1 yılYaptınız mı siz?
Cevap sahibi+1 yılevet, kotla güzel oluyor ;1 kez de havuz şortuyla..., şortta giyilmez hale geldi sürtünmeden (:
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılevet yaşadım. evet oluyor.
02 Yorumla
- +1 yıl
Kıyafetsiz
Kıyafet mi 😀 yastıga pantolon giydir daha iyi
013 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz mı öyle🙄 Anladım teşekkürler
Soran+1 yılYaa hayır böyle somut bir mesele yok. Merak ettiğim için soruyorum. Yoksa benim için bekaret falan önemli değil.
Soran+1 yılTamam bekaret önemli değil dedim de önüme gelene de vermem herhalde, aşık olmam istiyorum. Ay iyi geceler
- +1 yıl
Mesele bekaret değil zaten. Benim derdim bir geleceği yok ise, evlilik, sonsuzluk düşünülmüyor ise, henüz her şey yeni, aşk tecelli etmedi ise, çocuk istenmiyor ise birleşme neden ki? Sonra yok hamile kalırmıyım, yok bekaretim gider milerle daha da sitresli oluyor kadınlarımız. Seks yaın, bir birinizi cinsel ve tensel anlamda da tanıyın ama hiç bir şekilde birleşmeyin ne kaybedersiniz ki?
- +1 yıl
Aynen yaaa işte bu. Aşık olmak lazım. Aşk ile olmadıkça hiç bir anlamı olmaz...
Soran+1 yıl@kahriman17 aşık olduğum beyle istersem birleşirim niye birleşmeyeyim? Yahu ben birine aşık olduysam ve o hayatımdan çıkıp gittsiyse yapacağım evlilik sadece mantık evliliği olur. Bu kadada biriyle de mantık evliliği yapacağımı sanmıyorum 😇 Teşekkürler
- +1 yıl
Tabiki sevdiğin ve aşık olduğun ile seks te dahil her şeyi yap ama güven, inan ve bir geleceği olduğunu bil, ciddi ol, çok iyi tanı ve asla madur olmayacağına inan ve birleşmenin sorumluluğunu her ikinizde alın. Yarın öbrgün olası bir ayrılıkta bir sonraki hayatına girene en azından biliyordum, ben istedim, hiç pişman değilim, iyiki de yapmışım, kız oğlan kız değilim, ilişkim oldu diyebil. Pişman olma, mahvoldum, bittim ben, kim alır beni felaketini yaşama. Erkek için yitip giden duygular belkide sadece ama kadın için eşe air olan ve olması gereken dokunulmazlık gidiyor, hamile kalıp çocuk ile ortada kalma oluyor, kadına canına girip karışıyorsunuz kolay değil yani.
Soran+1 yıl@kahriman17 evet 😇 Haklısınız😇
- +1 yıl
Benim ne demek istediğimi anlamanıza sevindim...
Soran+1 yıl@kahriman17 evet anladım, her yerde yapmayın kendinizi kocanıza saklayın zihniyetiyle karşılaştığımdan ön yargılı oldum🙁 Kusura bakmayın sizde
+1 yılYaşadım kıvılcım çıktı ev alev aldı
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun🙄🙄
- +1 yıl
teşekkür ederim
Normal sexs kadar zevk alanazssin
04 Yorumla
Soran+1 yılTabi canım orası öyledir. Siz kıyafetli mi kıyafetsiz mi?
Soran+1 yılAnladım teşekkürler 😇😇
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanı seks kadar olmuyor ama bosalıyorusun yıne
11 Yorumla
Soran+1 yılErkekte boşalabilir yani😋
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıplak sürtünme tavsiye ederim
07 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler 😇
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç denedin mi hiç
Soran+1 yıl18 hayıır
Cevap sahibi+1 yılGöğüs yalama oldu mu
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılÖnce onları dene boy kilon nasıl
Soran+1 yılBu soru dışındaki cinsel hayatımla ilgili bir sorum yok, iyi günler✋🏻✋🏻
Evet yasadim
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yaşamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılBen almamıştım 😒
04 Yorumla
Soran+1 yıl😇 kıyafetli mi?
- +1 yıl
Cıbıldak
Soran+1 yılAhhahaha tamam teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim belinize kuvvet.
- Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılAzdın mı kızım
00 Yorumla
+1 yılErkeğin boşalmasımı?
06 Yorumla
Soran+1 yılYani hani erkek masturbasyonu direk çıplakken yapıyor ya kendine. Tabi kızlarda öyle ama biz bir şeye sürtünerekte çok fazla olmasa da zevk alabiliyoruz. Erkekler ne kadar zevk alabilir kıyafetler varken sürtünerek ilişkiden ona değinmek istedim.
- +1 yıl
Bizlerde çok zevk alıyoruz inan buna. Çıplak ya da değil çok farketmiyor. Senin kokun, nefesin, gözlerin, dudakların, ellerin, göğüslerin, kalçan, saçının mis gibi kokusu, yumuşaklığı, kalbinin yerinden çıkacakmışçasına atması yetiyor zaten her şeye...
Soran+1 yıl@kahriman17 ne tatlı bir tasvir☺️ Teşekkürler 😇
- +1 yıl
Tatlı olan sensin. Sabrına ve hoşgörüne hayran kaldım. Büyük bir olgunlukla göğüslüyorsun cevapları ve duruşunu bozmadan saygıyla da cevaplıyor, karşılık veriyorsun. İşte bu çok güzel...
Soran+1 yıl@kahriman17 ay teşekkür ederim, bu iltifat gerçekten gururumu okşadı🎀
- +1 yıl
Çok iyisiniz... Teşekkür ederim, sizi tanımakta çok güzeldi...
+1 yılyaşamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😇
+1 yılzevk alırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
fennnaaa
06 Yorumla
Soran+1 yılNereye?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapalim istersen