bir kac şey sormam gerekiyor
Penisim ince çapı 3.5 cm kalinlastirma ameliyatı olmaya kadar verdim sizce oliyimmi çapı 4.5 cm olucak?
bir kac şey sormam gerekiyor
Hocam isterse devasa olsun nasıl seviştiğin ve kullanabilen önemli. 7 cm den uzunsa bir kadını tatmin edebilirsin. Tıbben 4 5 cm den sonra kadın vajinasında zevk almayı sağlayan bir sinir yapısı yok diye biliyorum. Burdaki doktor arkadaşlsr daha net aydınlstsın bizi
haci vajina duvarına tam bazı uygulamak içini tam doldurmak da bahsediyor. kadınlar. inceden zevk alamadigini dile getiriyorlar hatta internetteki yorumları okudugumda
o nasıl olacak
isterse uzun sürsün
kalin bir penisin verdiği hazzi veremez.
boşaltması bile çok zor olur zevk vermez diyorlar. bu bende kompleks haline geldi
yaptırınca kurtulurmuyum diye dusunuyorum
1 cm çap ciddi bir farktır. Bence sana iyi hissettirecekse yaptırmanda yarar var. Cinsel fonksiyonunu yani sertlesmeyi vs. olumsuz etkilemeyecekse yaptır bence. Sonucta omur boyu aklında kalmamıs olacak.
aynen arasturicam
benim bilgin yoktu incelik kalinlik vs. nezaman bu siteye üye odlum öyle öğrendim. ince kalin olayını. oncden rahattim bilgin yoktu çünkü. bazı kadınlar ben orgazm olmam
bana yetmez.
ince ise yaramiyo dedikten sonra arastirmasina girdim açıkçası
Konusuyorum ama, tıbben boyle bir sey yapılabildiginden emin degilim. Bunu kesfeden insan trilyoner olmus olmalı eger varsa.
Aynen çok büyük olsun hayvan gibi olsun 48 cm olsun 2 dakika sürse de olur
çok uzun surse ameliyat olmadan da aynı zevki yasatamazmiyim sence peki?
3.5 cm çap nasıl olur bilmiyorum orta parmaktan biraz bile kalın bir penis normal ilişkiye girebilir.
hiç iliskiye girdinmi sen
Cevap
3Cevap
ya Allah askina salak salak isler yapmayin yav
neden salak geliyo sana bu is
Saçma. Benimde 3.5 ama gereksiz yani buyultmek.
internete hep ince penis tatmin etmiyor. sevgilime söyleyemiyorum. bilmemne gibi yorumlar okuyorum. hep kadınlar belli bir derece kalinlik istiyor. geneli 4. 4.5 arasi diyo bu bakimdan kompleks yaptım. acaba tatmin deemezmjyim tam olarak diye haci.
Yaptırma bence.
ince penisten zevk alınmadığını soyluyor kizlar
böyle hayat gecmiyo birader
yaptiracam herhalde
bir sikintimi olur sence yaptirsam
yağ enjekte ediyorlar bence yaptırma.
kalici oluyor diyorlar başka careside yok napiyim
sen bilirsin önemli olan erken boşalmaman.
uzun sursede eziyet gibi geliyor ince penis diyen kizlar var tat vermiyor diyenlerle konuştum nette. yaptırmak şart gibi duruyor. erken bosalmama ile cozulmuyor demekki...
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar