Arkadaşlar prezervatifin o halka kısmı penisimi çok kötü sıkıyor ne yapabilirim? lütfen çok acill yardım Not: uzunluğu normal Türkiye standartında ama kalınlığını bilmiyorum ama oda normal bencePrezervatif Penisimi Sıkıyor?
Prezervatif Penisimi Sıkıyor? Doğru Boyutta Seçim Nasıl Yapılır?
Prezervatif seçimi yaparken karşımıza birçok seçenek çıkıyor. Ancak alırken en önem vermemiz gereken detay prezervatifin boyutu olmalıdır. Yanlış boyutta seçilmiş bir prezervatif ilişkinize konfor katmak yerine, sizi rahatsız edecektir. Aynı şekilde partnerinizin de zevk oranına etki edebilmektedir. Prezervatif boyutları büyük boy, orta boy, küçük boy, ekstra küçük boy şeklinde değişiklik göstermektedir.
Prezervatif Neden Sıkar?
Prezervatif Neden Sıkar?
Prezervatifin dar gelmesi boyutunun yanlış seçildiğini göstermektedir. Prezervatif seçimi kaliteli ve konforlu bir cinsel yaşam için önem arz ediyor. Prezervatif alırken mutlaka kutuyu inceleyin ve boyutunu öğrenin derim. Prezervatif boyutu penisinize uygun seçildiği taktirde sıkma, gevşeme gibi durumlar olmayacak, prezervatif penisinizi rahat bir şekilde kavrayacaktır.
Hangi Prezervatif Penisime Uygun, Doğru Prezervatifi Nasıl Seçebilirim?
Doğru Prezervatifi Nasıl Seçebilirim?
Sıkmayan prezervatifi bulmak çok da zor değil :) Zaten kutu üzerinde prezervatifin boyutu yazıyor, sizin bilmeniz gereken tek şey penis boyutunuzdur. Böylelikle penis boyutunuza en uygun prezervatifi kolayca seçebilirsiniz. Prezervatif boyutları şu şekildedir;
Büyük boy olarak satılan prezervatiflerin 55 mm temsili genişlik ve 35 mm ağız çağı vardır.
Orta boy prezervatif 52 mm temsili genişlik ve 33 mm ağız çapına sahiptir.
Küçük boy prezervatifte bu ölçü 49 mm temsili genişlik ve 31 mm ağız çapındadır.
Ekstra küçük prezervatifin boyutları 48 mm temsili genişlik ve 29 mm ağız çapı şeklindedir.
Ancak bu ölçülerin markadan markaya değişebileceğini unutmayalım, mutlaka kutu üzerinde yazanı referans alalım. Penisinizi ölçmek için ereksiyon halindeyken etrafına ip dolayıp, bulduğunuz çevre uzunluğunu ikiye bölebilirsiniz. Elde ettiğiniz sonuçla sıkmayan prezervatifi bulmanız çok daha kolay olacaktır.
Kullanmayı bilmiyorsunuz ki? Seks başlar, ön sevişme tüm ihtişamlığı ile sürer ve en son birleşme aşaması ki (Keşke evelenmeden çocuk yapma kararı dışında hiç yapılmasa) işte o zaman prezervatifi takmanız gerekiyor. Ve aslında satın alır iken de size uygun boru genişliği sesbilmelisiniz. Nasıl ki bir elbise alır iken satıcı bize kaç beden giyiyorsunuz dediğinde söylüyor isek prezervatifinde kaç numara ya da boy olduğunu söyleyebilmeliyiz, bilmeliyiz...
1. adım = Bir okuma-yazma-sayı sayma kursuna kaydını yaptır. 2. adım = Okuma-yazma-sayı sayma kursuna sana verilen programa uygun olarak gidip gelmeye başla. 3. adım = Kurstaki hocanın dediklerini yapmaya çalış. Fazla zekalı olmasan bile çok sürmeden sökersin okumayı. 4. adım = Yanına 100tl alıp markete git.. 5. adım = Marketteki prezervatif kutularından birini eline al. 6. adım = Üzerinde çevre uzunluğu yazan bölümü bulana kadar yazıları okumaya başla ve yarı çap olarak kaç yazdığını da oku. 7. adım = İçlerinden çevresi en geniş olanı bul. 8. adım = Bulduğun en geniş çevreli prezervatifi eline al. 9. adım = Kasaya doğru yürü. 10. adım = Kasaya vardığından kutuyu kasaya bırak, kasiyer kutuya bir şeyler yapıp diğer tarafa geçirecek. 11. adım = Kasiyer poşet ister misiniz diye sorabilir. Eğer yanında torba/poşet/çanta yoksa evet de, varsa hayır de. 12. adım = Kasiyer sana alışverişin kaç tl tuttuğunu söyleyecek. 100tl'yi kasiyere uzat, o senden alır. 13. adım = Hemen gitme, o da sana biraz para verecek bir de üzerinde bir şeyler yazan başka bir kağıt uzatacak. Para olmayan kağıdı çöpe atabilirsin. (ya da saklaya da bilirsin, sana kalmış ama bence at.) 14. adım = Eve git. 15. adım = Pantolonunu ve donunu indir. 16. adım = Prezervatif kutusunu aç. 17. adım = İçerisindeki tekli prezervatif paketlerinden birini paketi tırtıklı taraftan 2 elinle tutup bir elin sabitken diğer elini önce kendinden azıcık uzağa sonra da aşağı hareket ettirerek yırtıp aç. 18. adım = Prezervatifi münasip bir yerine tak. (sıkmasından yakındığına göre bu konuda daha fazla ayrıntı vermeme ihtiyaç duymadığını farz ediyorum.)
Merhaba... Öncelikle doğru kullandığınizdan emin olun. Uygun prezervatifi seçerken dikkat etmeniz gereken asıl nokta uzunluktan ziyade genişlik olmalıdır. Çünkü çoğu prezervatif olması gerekenden daha uzundur. Yine de penisin dibinde çok fazla katlanma olmamasına özen göstermek gerekir. Küçük miktar katlanma sorun yaratmayacak olsa da asıl ideal olan prezervatifin tam oturmasıdır.. ölçülerine dikkat ederek alırsanız sorun olmaz
Büyük boy olarak satılan prezervatiflerin 55 mm temsili genişlik ve 35 mm ağız çağı vardır. Orta boy prezervatif 52 mm temsili genişlik ve 33 mm ağız çapına sahiptir. Küçük boy prezervatifte bu ölçü 49 mm temsili genişlik ve 31 mm ağız çapındadır. Ekstra küçük prezervatifin boyutları 48 mm temsili genişlik ve 29 mm ağız çapı şeklindedir.
Okey in sitesinde beden ölçü ve çeşit tablosu vermiş. Onu incele. Aldığım ürünün kutusunun içindeki kâğıtda da çok net açıklamış. Anan dikkat et, çok sarsa daha takarken boşalıyorsun. Keyifli geceler. 😎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ıyy bize ne be senin mal mal işlerinden git eczaneye sor yiyiyosa
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hemde ne biçim sıkıyorr.. Hepsi sıkıyor çaresi yok prezervatife hayır..
En İyi Cevaplar