Sadece bilgisi olanlar yazsin lütfen. Eşim bazen erken boşaliyor bu durumdan memnun değiliz oda bende. Geciktirici sprey aldık kullanıyo fakat biraz uyuşturduğunu daha az zevk aldığını söylüyor geciktirici sprey kadına zarar verir mi, geciktirici kullanmak zararlı mı, geciktirici jel zararları nelerdir, bu sorulara cevap verebilir misiniz acaba
Erken boşalma erkekler arasında sıklıkla karşılaşılan ve oldukça tat kaçırıcı bir durumdur. Bu durumu önlemek için geciktirici etkili ürünler sıklıkla kullanılır. Bu ürünlerin arasında geciktirici jeler, geciktirici prezervatifler, geciktirici spreyler ve geciktirici kremler bulunur. Ancak bu ürünler kullanılırken aklımızın bir yanında da geciktirici sprey zararları var mı,geciktirici sprey kadına zarar verir mi, geciktirici jel zararları nelerdir diye bir takım sorular oluşur. Bu soruların cevaplarını sana bu içeriğimde vereceğim.
Geciktirici kullanmak zararlı mı?
Daha önce geciktiricinin tek bir ürünle ölçülmediğini, geciktirici birçok ürün olabileceğini söylemiştik. Bu yüzden geciktirici kullanmak zararlı mı gibi bir soru çok genel bir soru oluyor. Bunun yerine geciktirici jel zararları var mı, geciktirici sprey kullanımı zararları gibi sorulara ayırıp bu soruyu bu şekilde inceleyebiliriz.
Geciktirici sprey zararları
Geciktirici spreylerin birçoğu sağlık bakanlığı tarafından onay almamış ürünlerdir. Bu yüzden geciktirici spreyler çok güvenilir ürünler değillerdir. Geciktirici sprey kadına zarar verir mi diye sorarsan bu yüzden kesinlikle hayır diyemeyiz. Geciktirici spreyler genellikle içerikleri çok güvenilir ürünler değillerdir
Geciktirici jel zararları
geciktirici sprey kadına zarar verir mi
Geciktirici jeller ise genellikle görece daha güvenilir ürünlerdir. Bu ürünleri kullanırken de OKEY Durex gibi güvenilir markaları tercih etmeyi unutmamalıyız. Bu şekilde güvenilir markalar tercih ettikten sonra geciktirici jel zararları var mı sorusuna gönül rahatlığı ile hayır diyebiliriz.
geciktirici kullanmak zararlı mı
Bunun yanında sana bir de geciktirici etkili ürün önermek istiyorum. OKEY Rötar prezervatif hem gayet etkili bir geciktirici üründür hem de oldukça güvenlidir. Aynı zamanda istenmeyen gebeliklerden koruma konusunda da OKEY’e ben oldukça güveniyorum. Sen de gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Evet, sana geciktirici sprey kadına zarar verir mi, geciktirici kullanmak zararlı mı gibi konularda ayrıntılı bilgiler verdim. Umarım faydalı olmuştur verdiğim bilgiler.
zaten amacı da bu.. zevk almayı biraz azaltarak geç boşalma sağlanıyor.. ama zararı yok.. bazen erken boşalıyorsa bunu sebebi ikiniz.. biraz daha sistemli bir seks hayatınız olsun.. yani düzene sokun.. o zaman erken boşalma sorunu olmaz.. başka bir taktik ise.. erkek boşalmaya geldiğini hissedince içinden çıksın farklı bir pozisyona geçsin.. böylece süreyi daha da uzatırsınız..
Geciktirici sadece uyuşturur benim de duydugum. kullanma ihtiyacı duymadım hiç çogu erkekte var erken boşalma ama boşaldımı arka arkaya 5-6 yapabiliyorum o yüzden partnerimde tatmin oluyor
İleride' başına geleceklerden en barizi' prostad kanalının kapanmasıdır' sonrası belindeki torbayı ömür boyu çükün gibi yanında taşırsın'' doğaya evrene kafa turmanın bedeli daima fenadır''
En İyi Cevap