Heteroseksuel bir kadın nasıl azdirilabilir. Yani tabiki lezbiyen olarak yaklasmaz zaten birlikte olursa da meraktan olur ama nasıl. Lütfen ahlak dersi verecekler yazmasin. Nasihate ihtiyacım yok.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslına bakarsan önce normal arkadaşlığınızı ilerletmelisin. daha sonra birlikte alkol almalısınız. insan alkol alınca daha rahat davranabiliyor çünkü cesaret geliyor insana. bakarsın ten çekiminiz oluyor mu yakın sohbet edersin yüzüne. bakışlarından anlaşılır insanın. bu bir örnek umarım işine yarar :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor biraz ama önce imalı konuşmalarla başlayabilirsin. Gelen tepkiye göre de devam edersin
32 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir ima mesela
Cevap sahibi+1 yılCinsellik konusu açıp lezbiyen ilişkilerin çok ilginç olduğunu söylersen verdiği tepkiden anlarsın düşüncesini
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılazdırmak gibi bir niyetiniz mi var? Eğer böyle bir şey var sa meyiliniz var demektir.. Karşı tarafında buna meyili varsa olabilir.. Yoksa sapık mı bu kadın damgasını yersiniz..
04 Yorumla
Soran+1 yılIşte bundan korkuyorum zaten
- +1 yıl
:) :) :) karşı tarafın buna ilgisi var mı? takip ettiniz mi bunu hiç? buna eminseniz eğer böyle bir şey olabilir..
Soran+1 yılYa dikkat ediyorum ama hiç öyle bişey görmedim
- +1 yıl
böyle bir fantezi si yoksa veya meyili o zaman çok zor görünüyor demek ki..
+1 yılNe dememizi istiyorsun ki? Her şeyi yasaklamışsın zaten...
028 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu başka yere sürükleyip yanlış anlayan var. Bu yüzden ahlak dersi vermeyin dedim.
- +1 yıl
Konun sizi daha da çıkmaza götürebilir. Yani bulunacağım tavsiyeler ile kafanızda daha güçlü duygular yaratır asıl kimliğinize hiç dönemeyecek kadar uzaklaştırır isem sizi bunun vebalini ödeyememekten korkuyorum. Gerekten nedir istediğiniz?
- +1 yıl
www.filmionlineizle.net/...turkce-dublaj-izle.html
Bu flimi izlermisiniz bana güvenip. Sanırım tüm cevaplarınız orada...
Soran+1 yılYani soru gayet açık aslında. Onun vebali tamamen bende. Tecrubeliyseniz paylaşın isterim. Tabi size kalmış..
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim..
Soran+1 yılAa ben bunu geçen sene izledim. Çok güzel bir film. Ama ordaki kız zaten meyilli ya. Benimki bu kadar kolay olmaz sanirim
- +1 yıl
Bunu zaman belirleyecek. En başta ön yargılarınızdan tamamen sıyrılın ve kendinizi anın akışına bırakın. Kimse seni yadırgayamaz ve suçlayamaz. Tamam toplum elbette tazvip etmeyecek zaman zaman sizi suçlayıp dışlayacak ama bunu kimseye hissettirmeden de kendi özel alanınızda yapabilir, yaşıyabilirsiniz. Sizinde değiniz gibi karşı tarafın da sizin bu isteğinize cevap verebilecek kadar meyilli olup olmadığını tespit etmelisiniz ve baktınız ki her şey yolunda daha sonra ya direk konuya girerek ya da dolaylı yollardan bahsederek ilgisini üzerinize çekebilirsiniz. Keşke özele gelebilseydiniz. Kimse bizi anlamayacaktır. Göreceksiniz ki neyi tartışır iken nerede bulacağız kendimizi. Çünkü buradan yazılanları herkes okuyacak, sövende olacak, döven de alkışlayanda. Karar senin...
Soran+1 yılÇok güzel konuşuyorsunuz. Zaten gizli bir şekilde yaşamayı planlıyorum. Böyle bir toplumda escinselim demek büyük aptallik maalesef. Dediginiz gibi sovup döven insanlar yüzünden bir kendimizi ifade edemiyoruz yeteri kadar.. çok sağolun yine de..
- +1 yıl
Bence cesaretinizi toplayın gelin konuşalım derim. Umarım bir faydam olur ve olacaktır da. nemli olan doygunluktur. Kalbi, akli ve ruhi doymak çok önemlidir. Kırmadan, yargılamadan ama aşırıya da gitmeden tabiki. Aslolan sizin bir kadın olduğunuzu hatırlatmak, bu yönde gelişiminizi ve ruh sağlığınıza kavuşmanızı sağlamak daha aklılıca olacaktır.
Soran+1 yılSizin mesleğiniz nedir çok merak ettim. Bilgisiz bir insan bu denli güzel konusamaz çünkü. Her anlamda kırmadan, incitmeden insanları doğru yola getirmeye çalışmak ne büyük başarı valla. Hayran kaldım doğrusu...
- +1 yıl
Önce insanım. Ahlaki ve dini değerlerim ile kırmadan, yormadan, taraf tutmadan, adaletle hükmeder, yardımcı olmaya çalışırım. Hiç bir çıkar gözetmem, anlayışlı ve hoşgörülü olmak hayat felsefemdir. İyi bir dinleyici, iyi de bir arkadaş canlısıyımdır. Asla kavga etmem, öfkelenmem, saygısızlık etmem. Her insana eşit mesaede olur iyi kötü kim olursa olsun bğlarımı koparmam, daha da güçlendirmeye gayret ederim. Zaman ayırır, ilgilenir, samimi ve içten olurum. Daha neler neler.
- +1 yıl
Cep Telefonu Teknik Servis Uzman Ustasıyım.17 senedir bu konuda profesyonel bir hizmet veriyor insanlara faydalı oluyorum. İşimi ve mesleğimi çok seviyorum ve çok iyiyim...
Soran+1 yılNasıl sinirlenmeden durabiliosunuz. Hadi diğerleri az çok var da ben çok sabırlı olsam bile duramam. Bu devirde bu kadar pozitif bakış açısı.. Bravo yani 👏👏
Soran+1 yılNe kadar güzel. Hayatinizdaki insanlar çok şanslı...
- +1 yıl
Biliyorum. Sende şanslısın bak rabbim nasılda karşılaştırdı. Umarım her ikimiz içinde iyi olur...
Soran+1 yılUmarim..
Soran+1 yılEvet. Böyle bir insanla sanal da olsa konuşma fırsatı buldugum için ben de çok sansliyim..
- +1 yıl
Aynen öyle aslında ve top sende!:))) Ya bu maç oynanacak ya da topu alıp gideceksiniz. Seyirci var, saha var, takımlar hazır ve top sende!!!
- +1 yıl
Sakın söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Ben bir futbol sevdasından yola çıkarak her insanın anlayabileceği bir benzetme yaptım. Yani iyi bir insan olarak herkesin bir birini tanıma ve tanışma hakkı olmalı, insanca, arkadaşça bir merhabanın kimseye zarar vermeyeceğini anlatmaya çalışıyorum. Top sende derken kadının ilgi ve alakasının, evet demesinin, cesaretinin ne kadar önemli olduğuna vurgu yapmak istedim. Ben zaten konuşmaya da tanışmaya da hazırım yani.:)))
Soran+1 yılAhaha yok merak etmeyin yanlış anlamadım zaten. :) farkındayım ne demek istediginizin de bir çözüm yolu bulamadım ne yazık ki 😊
- +1 yıl
Nedir imkansız olan, sizi korkutan ve aman haaa sakın haaa sla sokulma diyen? sende bende Allah'ım bizleri hayırlı ve güzel insanlar ile karşılaştır demiyor muyuz? Peki de neden karşılaştırılınca da kör ve sağırmışcasına görmezden duymazdan gelip geçip gidiyoruz? Neden iyi ve güzel insanları tanımak bize zor geliyor. Yoksa sadece gerçekleri konuşmak ve dürüst yaşamak mı zor geliyor bize?
Soran+1 yılBundan ne cikarayim? Ona yaklas korkma mi, yoksa tanismaktan cekiniosun mu..
- +1 yıl
Aslında dediğim gibi bunu konuşabilseydik daha tutarlı ve elle tutulur bir analiz yapabilirdim. bu sorudaki bayanın yani senin bir talebin, bir hayalin, bir fantezin var. Onun böyle bir eğilimi ve beklentisi yok. Şimdilik bunu senin gözlemlerin yansıtıyor. Ondan yansıyanlar henüz hiç belli değil. O zaman ne yapıyoruz onu tanımak, zaman geçirmek, konuşarak, iç dünyasına bakmak, yakınlık kurarak, fırsat buldukça temas etmek, sizi bu konuda bir araya getirecek flim, kitap gibi paylaşımlarda bulunmak, yoldan gelip geçenler hakkında zaman zaman yorumlar yapar, izlediğiniz bir sahnenin ne kadar etkisinde kaldığınızı sen bu kanuda ne dersini, bak bunu giydim, kumaşı nasıl, rengi nasıl? Bak iç çamaşır almak istiyorum kararsızım, bu geclik seni açar, tenine uygun, bak saçın dağılmış, bir tokan var mı, şampuanın mis gibi der salarına ellerinle dalar yumuşacık olmuş dersin, kokusunu içine çekecek kadar sokulur, sıcak nefesini tenine bırakır tepkisini ölçersin, daha sayayım mı?
Soran+1 yılYa çok doğru güzel bunların hepsi yapılır ama arkadaştan öteye yine geçmez ki. Yani ilersi olur mu ki bunun. Olumlu düşünmek istiyorum dediğiniz gibi
- +1 yıl
Elinizde ki sihirli değnek sensin. Zamanla ve sabır ile gelişecek. İllede o olmak zorunda değil, denersin baktın gelişiyor akar gidersin. denersin baktın olmuyor cayar gidersin. Ama sana tavsiyem kadın olduğunu asla unutma ve doğru olan ve kalıcı olan sonsuz olan senin kadın kimliğin ile ilelrlemen, gelişmendir. Özüne sahip çıkmanı daha çok istiyorum.
Soran+1 yılHaklısınız. Çok teşekkür ederin
- +1 yıl
Peki!:)))) Uyumak isterseniz sizi anlarım. İyi geceler diyorum o zaman!!!
Soran+1 yılSize de :)))
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
+1 yılKulak memesinden dürtmek ve üflemek işe yarayabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok sagol
- +1 yıl
Emin değilim tabi ki. Sadece ihtimal. Kadınların ense arkasından aşırı tahrik olduğunu biliyorum :)
Nasl oluyor ogreniyimde bende karsi cinse karsi bir adim daha yaklasyim 😀😀😀😀😀🤣🤣🤣😆😆😆😆
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha
Gizli Üye(36-45)+1 yıloral sekse bakış açısını sorabilirsin, eğer eşi yapmıyorsa ona oral, bir kadına en iyi oralı başka br kadın falan yapıyor gibisinden devam edersin söze, ya da ağda konularına gir
044 Yorumla
Soran+1 yılYaa evet ama mutlaka yapmıştır bence
Soran+1 yılBak ama masaj bahanesiyle goturebilirim. Çünkü isim o.
Cevap sahibi+1 yılişin oysa bilmen lazım, masör müsün?
Soran+1 yılEvet o bahaneyle yapıp azdirabilirim. Çünkü kadınlar sirtlarindan da çok haz aliolar
Cevap sahibi+1 yılo kıvama getirirsen orala hayır diyemez, yaşlarınız kaç kaç?
Soran+1 yılInşallah ya. Yaş neden önemli?
Cevap sahibi+1 yılyaş farkınız çoksa utanabilir, güven vermelisin yakınsa dökülür gevşer
Soran+1 yılMantıklı.
Cevap sahibi+1 yıltanışma şekliniz nasıl? komşu falan mı
Soran+1 yılOkuldan. Orda tanistik yani
Cevap sahibi+1 yılyaşlarınız 22 24 falan o zaman
Cevap sahibi+1 yılNeye karar verdin
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılkadına sokulma yakınlaşma taktiği olarak
Soran+1 yılAçıkçası hiçbişey bulamadım. Dar gomlekle miniyle halledicem bir sekilde
Cevap sahibi+1 yılbulunduğunuz ortam nasıl ki? ev mi iş mi? tanışma şekliniiiz
Soran+1 yılSormustun. Eve de gelir orası önemli degil
Cevap sahibi+1 yılkız kıza sevişmen kaç kişiyle oldu
Soran+1 yılIlki olucak desem 😞
Cevap sahibi+1 yılerkekle oldu mu hiç? neden kadın kadına
Soran+1 yılBilmiyorum. Erkeği doğru düzgün hayal bile edemiyorum ki. Oldum olası kadın. Ama adını koyamadim hala bunu..
Cevap sahibi+1 yılsanırım bakiresin, erkekle sevişmedin hiç
Soran+1 yılEvet. Hayal bile kuramiyorum diyorum. Haliyle sevismedim
Cevap sahibi+1 yılen merak ettiğin kadın tarafından yalanmak mı* kadını yalamak mı
Soran+1 yılYalamak
Cevap sahibi+1 yılneden o kadın? illa bir kadınla denemek için yoksa mutlaka o mu olmalı*
Soran+1 yılMutlaka o. Bu yüzden adını koyamiyorum zaten.
Cevap sahibi+1 yılbir kere denediniz olmadı uyuşmadınız ne yapacaksın*
Soran+1 yılUyusmama gibi bir imkanı yok onunla 😜 he hadi bir ihtimal olmadı desek yapcak bisey yok. O da istemiosa inat edemem tabi
Cevap sahibi+1 yılo fırsatı verirse ben ne eder eder uçururum mu diyorsun
Soran+1 yılAynen öyle. Zaten o da boş durmaz o fırsatı verse.. cok fena bişey çıkar yani.
Cevap sahibi+1 yılboy kilon nasıl?
Soran+1 yılHafif balık etliyim ama gayet düzgün. Orantili
Cevap sahibi+1 yılkadın nasıl biri, bu kadar arzuladığına göre
Soran+1 yılO da balık etli fiziği benim gibi orantılı. Gayet düzgün.
Cevap sahibi+1 yılne zman harekete geçeceksin
Soran+1 yılHiçbir fikrim yok valla
Cevap sahibi+1 yılkomşun mu kadın
Soran+1 yılYa niye bu kadar çok soru soruyosun. Dönüp dolaşıp aynı sorular...
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim bu kadar arzuladığına göre
Soran+1 yılÇok mu belli arzuladigim 😯😐
Cevap sahibi+1 yılevett
Cevap sahibi+1 yılgelişme var mı? ne yaptın
Cevap sahibi+1 yılhala sevişmediniz mi
+1 yılOna Seksi olduğunu söyleyip azdırıcı sözler söyleyebilirsin
16 Yorumla
Soran+1 yılDirek öyle giremem ki şaşırır.
- +1 yıl
Ufak dan seks muhabbeti yap videolardan falan bahset
- +1 yıl
bir kız arkadaşımın hoşuna giden bir kıza böyle yaptı
Soran+1 yılKız Hetero muydu peki
- +1 yıl
Yani lez di
- +1 yıl
Ama iyi yalıyordu
Bilen varsa bana da söylesin 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaha 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek gibi davran memelerini sık kalçasına şaplak at. Şaka ayağina ;)
017 Yorumla
Soran+1 yılBunları zaten yaparım o kıvama gelse. O kadar ileri gitcek kadar da samimi değilim maalesef
Cevap sahibi+1 yılÇayina, kahvesine azdirici hap at işi kökten hallet
Soran+1 yılZararlı diolar be.
Soran+1 yılDenemedim ki hiç daha önce. Tedirgin olurum
Cevap sahibi+1 yılO zaman önce kendin kullan. Böylelikle emin olursun. Hem bir defadan zeval gelmez. bir de şu fotolardan ben de alabilir miyim :))
Soran+1 yılAhahah evin içinde düz duvara tirmanirinim artık. Olursa neden olmasın :) 😉
Cevap sahibi+1 yılhadi sana iyi şanslar o zaman 😘
Soran+1 yılÇok sağol canım 😘
Cevap sahibi+1 yılVar mı bir gelişme? :D
Soran+1 yılDaha dur bismillah bir gün oldu 😂😊
Cevap sahibi+1 yılAhahaha beni resimler heyecanlandiriyor bir de bişey dicem bayiltmayi neden denemiyosun? Yatarken al sana süt getirdim de sütü içince bayilacak ve bunun farkina bile varmayacak ve güzel kizimiz tecavüze uğramaya haziiirr :))
Cevap sahibi+1 yılSütün içine at hapi
Soran+1 yılYa onu da düşündüm aslında ama cook acımasızca. Zevk aldığını görmek istiyorum 😕
Cevap sahibi+1 yılValla bundan temizi yok söyliyim. Ayrica ne kadar azarsa azsin lezbiyen ilişkiye yanaşması zor bence
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılÇünkü o bir hetero :))
Soran+1 yılMaalesef ki öyle 😕
Ahlaksızsın yani? Yazık...
017 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var şimdi ya. O kadar ukala yorum yapan ve senin gibi olayı çeken farklı bakış acilarina sahip olan var ki. Bu yüzden yazdım işte.
Soran+1 yılZor olan hersey daha güzeldir. Zor seviyorum diyelim. Kalbinin atmadigina da olmuyo işte. bir tek cinsellik düşünerek birlikte olunmaz. Sevmek de lazım 😉
Soran+1 yılNe güzel... Allah kalbine göre versin..
Soran+1 yılSen iyi olduktan sonra kötüye fırsat kalmaz merak etme. Eninde sonunda bulursun kendin gibi birisini :)
- +1 yıl
İyilerin karşısına iyiler çıkmıyor maalesef. Şunu söyliyim: Flörtleşmek gibi bir hataya düştüm. Pişmanım. Ama öpüşmedim bile. Birbirimize sarılıp yanağımızdan öpüyoduk. İşte ben ona sarılırdım o bana. Arada ona sarılıp kaldırıyordum işte. Öyle de pişmanım. Temiz biri miyim değil miyim diye düşünüyorum. Ve de temiz birini hak ediyor muyum diye. Allah affetsin beni. Bir daha böyle bir hataya düşmem. Temiz miyim şimdi ben?
Soran+1 yılTabiki. O iyi niyetten yararlanip art niyet olarak kullanmak isteyen o kadar çok erkek var ki. Iyi birini bulursundan kastım her insan ektigini biceçek sonunda. Ne kadar kirilip üzülsen de unutturacak biri çıkar karşına.
Soran+1 yılKızı yangından öpüp sariliken kucağına almakta hiçbişey yok. anlat tabi. Asıl şanslı hisseder senin gibi birini bulduğu için. Pişmanlık duyulcak bişey yok. Ama illa ki diosan çok pişmanım bidahakine daha dikkatli olursun
- +1 yıl
O kızın geçen ayakkabısı ayağından çıktı ileriye fırladı. Yanıma gelsene dedi bana ben de bizim evin önündeyim. Neden ki dedim. Ya gel işte dedi. Napcağımı söyle dedim. Ya bir gel dedi. Söyle öyle geleyim dedim. O da yürümeme yardım etmek için elimden tutucaksın dedi. Ama kendisi duvarın dibindeydi ben de. duvara tutunarak yürürsün dedim ve elini falan tutmadım.
Kendisi yürüyebilirdi tek başına yürüdü de bana hiç gerek yoktu yine de beni çağırdı ben hiç yanaşmadım. Beni sevecek bir kız çıkarsa yaşadığımı anlatırım pişman olduğumla beraber.
Soran+1 yılIyi de bu kız da hoslanio belli. Bununla nden değil?
- +1 yıl
Ona yanaşmam. Önceden ne yaşadıysam onunla yaşadım ileriye gitmeden. Anlattım zaten kucakladığımı falan da neyse. bir de önceden bana dokunma dedi. Elimi tut demeden önce. sana dokunan yok dedim ben de. Sonra işte o anlattığım oldu da banane ya. En iyisi böyle. Ben ona yanaşmayayım o da bana yanaşmasın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin olmak istiyorum sen çok güzelsin de 😂
32 Yorumla
Soran+1 yılYaa 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir şey gelmiyor aklıma
+1 yılAzdırmaya çalışacak olan kişi sen misin?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Uygun bir ortam yaratıp yanında masturbasyon yapmayı denedin mi
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılGözünün önünde soyunup mu yapıcam yoksa haberim yokmuş gibi yakalamasini mi saglicam
- +1 yıl
Samimiyet dereceniz nedir? Yani yanında erotik film açabilir misin? Veya seks hakkında konuşabilir misin
Soran+1 yılPek fazla imkanı olan bişey değil. Erotik film beim de aklıma geldi. Onu da yeni film aldım izleyelim diyip acabilirim eğer izlemediyse. Yani çok sıkı fıkı degiliz
- +1 yıl
Öz. elden mes. aja gelsene
Sözlemi yoksa elleşme gibimi
05 Yorumla
Soran+1 yılIlk sözle başlamam gerekiyor sanırım. Ellesme bende zaten. Ilk başlangıç nasıl olmali
Soran+1 yılYani karşımda erkek var gibi mi
Soran+1 yılIyi de hetero olan o.
+1 yılcinsel organına dokun
07 Yorumla
Soran+1 yılOraya kadar gelsem tamam zaten
- +1 yıl
uuww lezbiyensin yani en sevdigim <3 olursa fotoda isterim
Soran+1 yılAy inşallah canım atarım artık 😂😘
- +1 yıl
beklerim gizli olmasaydın takipleşir atardın
Soran+1 yılHele bir olsun da orası kolay
- +1 yıl
teşekkürler :)
Soran+1 yılNe demek canım 😊
+1 yılOna her anlamda yakın olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu nasıl becericem iste
- +1 yıl
ona yakın ol sırlarını paylaş dertleş yakınlaş ileride bu konuları aç yanında
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlitoris...
06 Yorumla
Soran+1 yılOraya kadar gelse tamam zaten
Cevap sahibi+1 yılOnun öncesini soruyorsun , kadınlarda birden fazla zevk alma noktası var... Bunlardan biriyle etkileşime geçersen işi çözebilirsin...
Soran+1 yılO nasıl olucak açar misin biraz?
Cevap sahibi+1 yılO kadarını da sen araştır...
Soran+1 yılYa zaten G noktası falan hepsini biliyorum. Bişey soliceksen adam gibi sole ya da hiç yorum yapma. Allahım ya. Araştıririm ben.
Cevap sahibi+1 yılUlan yorum yapmak bile hata oldu. Saçmalığa bak sanki kötü bir şey söledim...
evli mi bekarmi
014 Yorumla
Soran+1 yılEvli 😢
Soran+1 yılIşte be de o düşünceyle yanasiorum bir umut zaten
Soran+1 yılIşte çok kötü bişey ya. Nasıl olucak bilmiyorum. Ilk adımı ondan beklemekten başka çarem yok..
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılFileli çorap der susarim. Gerisini sen düşün.. Bana fazlasıyla yetio bile o.
Soran+1 yılYani modaya uyuyo yırtık kot. Sıfır kol gömlek mini, elbise falan
Soran+1 yılEvet zaten karşı değil böyle şeylere çok normal bakio
Gizli Üye(30-35)+1 yılkulagına fısılda
015 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
Cevap sahibi+1 yılOnu düşmedim 😂
Soran+1 yılAhahaha 😂
Cevap sahibi+1 yılevde patates var mı de :D ama fısıldayarak :D
Soran+1 yılYaa bu iyiydi 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 başka bişey bulamadım 🙈
Soran+1 yılOlsun bu da olur 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılO zaman sevgiler ✋😂😂😍
Soran+1 yılSana da canım 😊
Cevap sahibi+1 yılSonuçları paylaş ama patatesin etkisi ne olcak diye 🙈😂
Soran+1 yılInşallah canim olduğu an burdayım 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 anlaştık bol şans 😍
Soran+1 yılCok sagol 😍😘
Cevap sahibi+1 yıl😘😘
Cevap sahibi+1 yılSst naptin sen,, :)
bir git dostum
00 Yorumla
+1 yılAnlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılYani biri lezbiyen diğeri heteroseksuel iki kadın. Heterosexual olan nasıl azabilir bu. ?
- +1 yıl
Bilmiyorum ya bunu kadınlar iyi bilir umarım yardımcı olurlar
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026