Evet merak ediyorum nedir ?
Ha bir de, sadece dudak temasıyla bile erkeklik uyanabilir mi ve bu her erkek için geçerli midir ?
Ha bir de, sadece dudak temasıyla bile erkeklik uyanabilir mi ve bu her erkek için geçerli midir ?
öpüşme sevişme v.s durumlarında kan basıncı yükselir kalp ritimleri hızlanır öpüşme ile uyanırmı dediğin babadan yadigar olup erkeklerin tek varlığı olan şey bir anda baş kaldırırda o yüzden derin nefes alıp vermek gayet doğaldır erkeklerde. zoraki birşey değilde arzulanan biri ise uyanmayı boşver çadırlarda kullanılan orta direk halini bile alır :))
Nefes heyecandandır :) Uyarılma ise öpüşmeye bağlı olabilir.Mesela çok ateşli ve şehvetli öpüşen bir bayana hangi erkek dayanabilir ki :)
seni ne kadar arzuluyorsa o derecede olur erkeğin üzerinde etkin de
benim sevgilim telefonda konuşurken bile nefes nefese :D
bence o senn sesinle masturbasyon hyapıyordur : )
olabilir mi öyle şey
neden olmasın aklına seni getirip asılıyordur
Aahah asiliyodur biraz agir kacmadimi :D kendini tatmin ediyodur diyelimde sogasin sevgilisinden :D gerci nasi baktigina da bagli duruma
Cevap
17Cevap
Burunlarinda sümük vardir nefes alamiolardir.. Tikanmis olabilir.. :D Hahahah of ya tamam sustum
nefesini kontrol edemeyen, çabuk boşalır. heyecanına yenik düşer.
ooo erkeklerinkini kaldırabilmek için bakışlar bile yeter eski kız arkadaşım beni bakışlarıyla bile boşaltırdı :)
Bence sen öpüşürken erkeğin ağzını komple yiyosundur erkek nefes alamıyordur. Bende öyle bi problem yok çünkü.
İlk öpüşüm olduğundan gayet çekingendim, öyle dediğin gibi bi durum yok yani :)
Valla Kızına göre ama sağlam bi kızsa ve ben azdıysam hayvanlaşıyorum yalan yok hızlı nbefesi bırak resmen hırıldıyorum :D
Ama bu her erkekte böyle değildir di mi ? :D
Humm evet haklısın erkek biraz atılgan olmalı :D
Sayılır, ve sürekli hareket halinde :D
hahahah:D
sen yavaş aldıgnı falanmı znnediyosun farkında değilsn ;)
bayana göre degisir bence öyle her bayanada uyarilmam ben malum seyinde serefi var
Heyecandır bunun sebebi. Ve çoğu erkek; bırak dudaktan öpmeyi, açıkta et görsün uyarılıyor.
hızlı nefes alıp vermiyorum ama kıza göre erkeliğim uyanabiliyo yalan yok.
Ben gayette yavas nefes alip veryorum :)) evet opusmeyle kalkabilir tabi
rezil olmayayım da şöyle bi öpeyım kı unutmasın bı daha. ya allah.
Sende dişilik uyanmıyorsa ciddi bir sorunumuz var demektir.
bende hızlı nefes alıyorum heyecanlanıyorum çünkü
Heyecanlanıyorlar ondan bende öyle birşey yok olmuyor.
temasın niteliğine bağlı
olur tabikide :) uyarıcıdır bu :)
heyecandan olsa gerek :D
cünup musun sen gardaş?
Ne alaka?
hormon seviyesi yükseliyor doğal olarak
kızlar nasıl nefes alıyor yavaş ve sığ mı ?
Tabiki uyanır
Kan basıncı :)
tabikide yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar