Defalarca soruluyor erkeği kızı seks ile kendime bağlayabilir miyim sorusu. Bunun mümkün olmadığını öğrenin artık.

Mümkün olabilir ancak bu durumda iki taraf da bu ciddi bir süre yapıldığından ya da denendiğinde "seks bağımlılığı" hastalığına tutunarak hayatlarını zehir edebilirler.. Ayrıca bunu sevdiğin birine yapmak sana daha çok bağlansın sevsin sen olsun diye oldukça aşşağılıktır zira kendini de hakaret etmiş olursun, seni gözünde seks oyuncağı konumuna bir güzel yerleştirmesine davetiye verirsin; yani onu kendime bağlayacağım derken karşında ki zekiyse bir ömür seks kölesi de olabilirsin onun..
olmsz bence
Kendine bağlamak nedir asıl saçma olan bu zaten. 'Şunu yaparsam bağlanır mı, bunu yaparsam bağlanır mı'
Sende birşeyler görür ve kendisine birşeyler kattığını düşünürse seninle olur. Düşünmezse sen ne yaparsan yap siktirolurgider.
seks ile bağlamak mı? ben çamaşır ipini tercih ediyorum 24 yıldır!
çık tişikkiler :)
Cevap
83Cevap
Zevk veren ve Sürekli yapılan herşey bağımlılık yapar, Onun İçin İnanmak Değil Bilimsel Bir gerçektir bu, Bağlamak Kesinlikle Mümkün ve Klişeden çok Gerçek olan bir durum. O yüzden Sorun Kendi Kendini yalanlıyor aslında, Kusura bakma Sevgili Guru , Sana Katılmak isterdim ama gerçek bu, eksilesede doğru doğrudur. İnsan ve Canlılar acıdan kaçar, zevke bağlanır. Senin dediğin ancak şöyle olabilir, hep çok kötü seks yapıyorsa elbette senin söylediğinde mümkün (:
Aşksız bir seks ihtiyaçtan ileri gidemez. Bu yüzden belki bir süre kendine bağlı tutarsın ama ihtiyaç gidermek için başka biri bulunur mutlaka
Haa şöyle sesimiz ol yaa. Ben olmazz diyorum dinlemiyorlar belki şimdi anlarlar
Ben yazsam bu soruyu icerikle baslik uyimsuz diye kaldirirlar. Baslikta soru var. Icerikte kendi yorumu
seks ile hiçbi kadına bağlanmam aksine daha fazla uzaklaşır insan
Bağlanmaz şayet kimse olmazsa kişinin hayatında sadece o anlık bir iletişim kurma çabası olur hepsi bu
Çok az kişiler için geçerlidir bu durum. Sadece cinsellikle kimse kimseyi kendine bağlayamaz
Mümkün değil tabi. Cinsellik ilişkiye renk katan bir eylem sadece.
Böyle birşey mümkün değil. Sadece elin adamı ya da kızı zevkten 4 köşe olur sizde kaşarlanırsınız biraz ağır oldu kusura bakmayın
bence ufak jestler daha etkili baglayici sevişmek gibi ama karakterli insansa ikitarf da ilk se bence baglayici olması lazim
eğer gerçekten eli öpülesi bir performansa sahipse kadın, beni kendine bağlayabilir :D
Kesinlikle... Seks ile baglanan seks kadar baglanir...
Alakası yok dediğinin. Aşkla sevişirsin ve bağlanır bağladımda
bu gerçekten mümkün.
ıyı seks yapan bı kadın erkeği kendıne bağlar. çünkü erkek cınsel konuda tavanı yaşarsa başka kadında bışey bulamaz bulduklarıda doyurmaz
Böyle birşey mümkün değil. Duygu olmadan Kimse kimseyi bağlayamaz.
Bağlanır belki ilersi için sağlıklı temeller üzerine atılmış ilişki olmayabilir.
Ya seks farklı bişey bağlanmak farklı bişey seks günlükte olur. O an biter bağlanmak bir kıza aşık olmak sevgili olmaktır öğrenin bunu
Yani sürekli olarak seks yapılırsa bağlanmaz ama tattırıp sonradan uzak durmak belki bağlayabilir
Kim diyor mümkün oladığını amatörce yaptığın seksler ile kendini kandırma.
Çok kadınla birlikte oldum hepside unutamadığını söyler.
Ten uyumu çok önemli ruhunla seviş bedeninle değil...
Ten uyumu gibi, kilişe yalanlardan biri
seks mi saçmalama bu yollarla kimse kimseye bağlanmaz
Örnek benim. Bağlanmıyor.
Ya bağlamak olurmu bilmem ama alışkanlık heleki bazıları kötü o yüzden bağlanmak adı altında alışkanlık mümkün olabilir
Seks bir araçtır yeri geldiğinde. bağlama olayı ise hem erkek için hemde kadın için geçerlidir ama seksi çok iyi yapmalısınki karşındaki unutamasın ;)
kadınlar bağlar çünkü erkek nefsine sahip çıkamaz çok nadir ama kadınlar öyle değildir kadın bağlanmaz çok nadir bağlanır yani zıt kutuplar gibi
Kişilik zeka hal ve tavırlar bunlar bağlama konusunda altin zincirdir
Bence kızlar duygusal Düşündüğü için bağlanması mümkündür
duygular yoksa sadce seksin bir bağlayıcılığı olamaz
Bence bu mümkün. Bir kız muhteşem seksi ile beni kendisine köle yapabilir.
tüh olmuyomu kahretsın hayallerım yıkıldı senı kendıme nasıl baglıycam sımdı :)
Sek olarak partnerini doyuma ulaştırırsan bağlanır tabi.
çok haklısın bunun geçici bir heves olduğunu anlayamadılar
bu arada sen kimsin ki bunu yorumluyabiliyorsun
Evet haklisin adam isini gorup yine birakir
Aşk , sevgi ve tutku en iyisi boşver seksi falan
geçici bir süre için belki...
Aptalların salakları kandırdığı bir cümle işte.
Ben dokunmadığım kıza bağlanmam
profil fotonu değiştirsene
Saçmalık
Bnce kizina gore degisir ve baglanilir
senin niye her sorunda seks var
mümkün.
Bu amaçsız ve sonu hüsran olan seyler
Sikten kalbe bir yol varsa bu aşktır elbettt :)))
:)))
Kesin bağlanır amma karşılıklı haz olursa
O oyunlara gelmem ben işimi görür basarım tekmeyi
Saçma aşk denen sey et parçasından ibaret değil
iğreniyorum bu tip insanlardan 😐
ben sana heryerden bağlıyım aşkım 😍😘😘
Bekliyorum aşkım
Oyle bir dunya yok.
Yalan 🌺
hayır. en fazla daha fazla kullanır seni
Duygusal bir çekim sağlayamaz bu şekilde
Sen bende bunu dene bir