Esimle tartistik sabah sabah ne tahrik ediyorsun bari yemekten sonra yap diyor ya kahvaltida gecelikle dursam ne olur bir o bir ben zaten hemen gecelikle durunca tahrik mi olunur 2 yillik evliyiz sizce yaklasimi mantikli mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbiraz kadin ruhundan anlasa romantik hard seni kahvalti masasina domaltir butun noktalarini ayni anda uyararak becerir ve sen hala masada yatarken kahvaltisini yapip seninle tatli sert bir dille bu konuyu tartisabilirdi ama nerde bizim okuzlerde o incelik
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılya ne enteresan bir eşin varmış... bu adam akşam senle yatmadı mı, sabah ta senle uyanmadı mı... ee daha niye ilk defa görmüş muamelesi yapıyor ki? sabah seni gecelikle görünce yatakta ya da gece görünce tahrik olmadı da... kahvaltı yaparken mi gördü ve aklına geldi... çok saçma... bu soru sanki biraz troll gibi :)
35 Yorumla
Soran+1 yılHayir ya onun kasteddigi yemek yerken boyle yapma saygin olsun sofraya gibi ama bence onunla alakasi yok
- +1 yıl
saçmalamış bence
Soran+1 yılBende onu diyorum iste anlatamiyo muyum
- +1 yıl
aksine bende tam senin gibi bir eşim olsun isterdim..
Soran+1 yılKahvaltida bile gecelik giyen mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılMini transparan mi ne giyiyosin ki
1205 Yorumla
Soran+1 yılYa cok sade biseydi diz ustumde siyah sade bisey
Cevap sahibi+1 yılKocan salak senin ya :) esim ne kadar seksi giyinse o kadar iyi olur sabah kah a da olsa yapar hemen sevisirim keske kucagimda minibetekle otursa sabah kah :))
Soran+1 yılEsin var mi
Cevap sahibi+1 yılEvli degilim ama ayni evde yasadim sevgilimle 1 sene :) sevgilim dusa giredi hemen yanina ben giderdim dusta sevisirdir cikincada vucuduna kremoni ben surerdim elbiselerini ben giyirirdim ben mac izkerken seksi gecelik giyet kucagima otururdu maci birakir onla se isirdim senin kocan gibi erkekler ilginc walla esinle sevismek kadar guzel bisey var mi ya senin gibi bir esim olsa hoc rahat birakmazdim
Soran+1 yılMac izlerken niye gelip kucagina otururdu😅
Cevap sahibi+1 yılIste o an benimi macimi terih etcek diye :) ben her zaman onu tercih ederim mesela sevisiriz birz sonra uzanirdi yanima ciplak maci izlerdik betabet ;) bence seks boyle guzel okur renklenir kadin bacagini ayirip yatip adaminda ustune uzanmasi seks degildir :) senin esinin isteksiz mi penisimi kucuk kilolu biri mi niye boyle ki
Soran+1 yılSizinki iyiymis ayrilmasaydiniz evlilikle daha guzel olurmus😊 yok aslinda 175 boyu 77 kilosu
Cevap sahibi+1 yılEvlilik isi naip isi :) evkilik yerine kariyer secti :)
Minyon bibkizdi hani derler ya evire cevire :) ama dedigin gibiboyo bir seks hayatimiz olurdu fakat sunu diyom seks bibyere kadar onumli olan huy ezinin huyu iyi seni seviyosa boyle seylere takilma
Soran+1 yılKariyer derken meslegi neydiki boyu kacti bir de
Cevap sahibi+1 yılBankaciydi bende bankaciyim:) yurt disina gitti biyi 155 ti ama zifti 36 beden :) kilosu 45 50 filandir sanirim
Soran+1 yılSenin boyun kac
Cevap sahibi+1 yılBenim boy 180 kilo 80 :) neden sordin ki :)
Soran+1 yılBoy farki varmis bayagi ya 😅
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi oluyo minyin kizla sevismek :) minicik kucakta altimda gucum yetiyo herbturlu poziyona onunda hosuna gidiyo tabi ;) minyon kiz her zaman iyidir srksidir ;)
Soran+1 yılHadiya simdi olsa yine mi minyon tercih edersin
Cevap sahibi+1 yılYine minyon tercih ederim :) minyon kizlar daha guzel bence daha tatli sirin oluyolar bide zayif olcak ama sisko olmayacak :) giydikleri fikanda yakisiyo:) uzun boylu kizlar kaba goriniyo bence :) minyon kiz candir:) esimin minyon olmasinini sterdim
Soran+1 yılBir de erkek daha korumaci daha erkeksi hissediyo sanirim minyon kizin yaninda
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle cok haklisin boyle ufacik kaliyo ya yaninda erkekligin kabariyo ayri bibsahipleniyosun. Sadece seks icin degil goze bile hos geliyo :) siz ikinyillik yeni bibevlisiniz sizin seks hayatiniz cok renkli olmali nasil tanisip evlendin esinle
Soran+1 yılCok iyi ya 😅 unide tanistik o son sinifti tip okuyodu bende ogretmenlik sonra o mezun olunca evlendik bende son siniftaydim oyle iste😊
Cevap sahibi+1 yılNe guzel ya :) sizin gibi evlilik yapmak isterdim :) bende 31 oldum evlenmeyi cok istiyorum :) sadece seks icin degil ama :)
Soran+1 yılSeninn duygu kisminda agir basiyo sanirim bu belli😊
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle artik cocugun olsun esim olsun onla geziyim sinamaya gidiyim ailer olsn istiyorum hayat bis gelmeye basladi :) bide kendime soz verdim evlene kadar seks yapmayacam diye iki senedir biseybyapmadim duygusal yonum varvamacasiri derecede azginim :) benle evlenen kiz yandi diyebilirim :)))
Soran+1 yılO kiz yurt disina gitti dedinya evlenmis mi naomis orda haberim var mı bir de ona karsi hala icinde bir seyler var mı
Cevap sahibi+1 yılYok 3 sene oldu hic haberlesmedik evlenip evlenmecig8nide bilmiyorum :) ben cok israr ettim. Gitme diye gityi kotu ayrildik icimde bisey yok kabulbetmem onu yanlis yapti :) yeni bir ask lazim onu. Akli bir karis havada benim simdiki aile beklentimi karsilamaz:) ama yine minyon istiyorum :)))
Soran+1 yılNiye gitmek konusunda oyle israrci oldu acaba demekki gercek asik olmamis evlensen belki dahada huysuzlasip sorumsuzlasacakti
Cevap sahibi+1 yılBence ozgur ruhlu bir kizdi onun huyu hic degismezdi:) kizin kisiligi o :) kiz basina unv dede avrupa turu yapmis biri dusun aileden ayri yasiyo:) imkansiz degismesi :) benim aklimda degil artik o kimseyle seks yapmama onu unutmadigim icin degil yeni evlenvegim lisiye saygimdan ona istekili azgin biri olmak istiyorum :) ve farkli kadinlarka seks yapinca evliligi sadece seks olarak goruyosun yanlis evlilik tercihi yapmak istemiyorum huy duygusalligi on plana almak icin :))
Soran+1 yılEe var mi isyerinde bankada falan gozune kestirdigin hos minyon bir bayan😊
Cevap sahibi+1 yılMalesef yok :) hep evli ve yasli artik eskisi gibi kimse copcatanlikta yapmiyo:)
Soran+1 yılAnnenler falanda mi bakmiyo ugrasmiyo
Cevap sahibi+1 yılBen komple bir kiz isini annem ve kiz kardesime biraktim :) onlar bakiyo zaten :) simdi bir kiz buldular 21 yasinda ev kizi minyon bir kiz :) iki yillik bibokul bitirmis :) kiz guzel ama yas farki cok demis :) daha gorusmedik:)
Soran+1 yılPeki egitim seviyesi kultur seviyesi onemli degil mi senin icn cok
Cevap sahibi+1 yılOrta okul mezunu bir kizka evlenmem. Egitim seviyesi onemli tabiki ama calisan calismayan okadar onemli degil akli basinda mantikli iti biri olsun yeter :) unv mezunu is guc sahibi kizlarlada girstum oturmayi kalkmayi bilmeyen var ama lise mezunu ev kizi ilede gorustm harika kizkardu:) yani kisiye gore degisiyo genells miyorum
Soran+1 yılEvlenince esim ev hanimi olsada sorun degil diyosun yani
Cevap sahibi+1 yılSorun degil yeyerince kazaniyorum ben :) ba i calisan kizlarda evlenip cocugum olunca cakismam diyo mesala bir arkadsimin esi hemsureligi birakti :) benim bu tur takintilarim yok artik eskiden calisan unv me unu olsun derdim :) ama artik boyle bir dusuncem yok
Soran+1 yılVay be degisikmis erkek olsam iyi meslegi olan iyi yeri bitirmis kzii aliridm kesin😂
Cevap sahibi+1 yılIste. Benim eski sevgili oyle olup agzin yaninca meskek para okumuslugu onemsemiyosun:) ben minyon olsun huyu iyi olsun akli badinda oldun lulturlu olsun yeter :) zaten yeterince para kazaniyorum :))) bir kac ozel sorunum var kafama takilan onlari astim cok sukur :) ram evlilige hazirim:)))
Soran+1 yılMasallah o zaman ins gonlune gore bukur cocuk es sahibi olursun duzenli hayatin olur ailenle😊
Cevap sahibi+1 yılIns bu abazaliktanda kurtuyum bir an once :)))
Soran+1 yılYa bunlar halledilir sorun etme 😊
Cevap sahibi+1 yılYa benim penis boyun kisa diye takinti yapyim yillarca o ayrildigim kiz sayesinde bu durumu astim :) ama son zamanlarda yine esimi mutlubedebikir miyim korkusu sardi :((( cevremde duyduklarim int okuduklarim fikan endisekendiriyo benin :(( ama bu abazakikta basa bela kafamda deli sorular bekarinda evlininde sorunlsri farkli bak :)))
Soran+1 yılKac cm ki ayrica o kizla nasil astin bu sorunu
Cevap sahibi+1 yıl13 cm ya o kiza penisim buyuk gekiyodu hatta cok kalin buyuk derdi :) bide bana kadin ruhundan cok iyi anliyosun oralda sevismede cok iyisin derdi gecte bosakiyorumi :(( ya inan o kadar iskanirdikinanlatamam zevkten inlerdi orgam olurdu o korkum gecti ondan baska bir kizlada birlikte olmadim ondan bir korku var icimde
Soran+1 yılMinyon olmasiyla alakasi var mi ona buyuk gelmesinin penisinin? Sevisme onemli ya penis boyundansa kadini zevke getirebilmek dokunuslarla falan daha muhim zaten
Cevap sahibi+1 yılSevismede kadin ruhuna hitap etmemde istekte hic biseyde sorunum yokbona eminim :)) zaten kizda kendinden gecerdi dedigin gibibkadin ruhuna hitao daha onemli
Minyon kizkardan hoslanma sebebim penisim yetcek diye degil beni daha cok azdiriyo hosuma gidiyo fiziken cezbediyo beni
Isyecsadece o kizla birlikte oldugum icin bunu o kizla mi alakako minyonlukla mi kadindan kadina mo bilmiyorum o da endise yaratiyo bende
Soran+1 yılMinyon iyi ya topuklu giyer cogu zaman seksi durur yatakta zaten istedigini yaparsin rahatca bir de tatlilik sevimlilik ha bir de daha kadinsi geliyo banada hatlari falan
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle cok haklisin bende aynen boyle dusunuyorum :) akli basinda bir kiz istememin sebebide bu egitimi okulu maasi filan umrumda degil mutlubolalim birbirimizi sevelim yeter
Ne ciftler var ya mutlu kiz gizek erkek cirkin erkek yakisikli kiz cirkin doktor adam ev kizi ole evlenmos mihendis kiz guvenlik gorevlisin oke evli. Yani o konuyi astim
Şu an aklima takilan penis boyum ezime yeter mi mutlu edermiyom onu :((
Soran+1 yıl13 yeterli inan mutlu edersin bir bayan olarak soyluyorum guven bana sadece sen sevisme kisminda kendini bozma esini mutlu etmeye calis o heyecani kaybettirme yeter😊
Cevap sahibi+1 yılIns ya :) ins ilerdeki esimde senin gibi dusunur :) sende mutlu olursun ins :) cok iyi birisin azda olsa rahatlatin beni burda bazi kizlar 18balti kurtarmaz filan diyo ta korkuyorim arada ama senin gibibakli basinda kiZ olur ins
Soran+1 yılYa burdaki kizlara bakma den he de gec 12 cm ve uzeri kadinlara yeterli mutlu etmek icin tek sart kadinla iyi sevismen lazim o olmazsa yetmez iyice islandir kzii falan icin rahat etsin penis acisindan sen ruhuna hitap eden bir kiz bulmaya calis😊
Cevap sahibi+1 yılIns ya :) dedigin gibi ruhuma hitap etsin huyu suyi iyi olsun minyon olsun :) sence penisimi cenemecadina bir kizla birlikte oluyim mu
Soran+1 yılHayir asla ama asla olma bence bu saatten sonra kendini esine sakla en guzeli budur
Cevap sahibi+1 yılBende oyle dusunuyorum ana seytan arada gidilliyo kizdan ayrilali iki sene uc sene oldu hic birlikte olmadik ilk defa onla olmustm :( bencece esimi bekleyim haklisin
Soran+1 yılInan bana ne kadar azsanda asla bu saatten sonra yapma evlenecegin kizi bekle beni dinle sen😊
Cevap sahibi+1 yılSoz dinliyecem:) inan cok ferahlattin icimi tsk edetim:) abazalik basa bela :))))
Soran+1 yılRica ederim sen kadinlara hakettigi gibi guzel davran ruhuna hitap et inan cogu kadin penisi takmaz bile bu kadar kiz platonik asik oluyo gozu kor oluyo penisine gore asik olmuyo onu o sekilde seviyo cunku bu siteye bakip canini sikma sen😊
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle haklisin :) bende asik olcak yasi gectik ama :)
Soran+1 yılYok be abartma insanlar 45 yasinda asik oluyo sen 31 emi geciktim diyosun yasin daha genc takma kafana
Cevap sahibi+1 yılSu kiz kabul eder se ins :) yandi kiz yillemarin patlamadinsini yaparim :)
Soran+1 yılBakirken de boyle mi hissediyodun
Cevap sahibi+1 yılOzaman da bakirkende boyleydim:) hep azgindim ben :) simdi bide sevismenin vajinanin tadini aldim ya mast yetmiyo :)
Soran+1 yılYeter ya kendini doldurma boyle dusunerek bir de bu sitede cok takilma burda hep cinsellik seyi donuyo daha cok aklina gekir zorlanirsin
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle haklisin burda surekli seks uzerine bide kizkar cok acik giyiniyo iste disarda oda etkiliyo beni
Soran+1 yılTahmim edebiliyorum
Cevap sahibi+1 yılAma dedigin gibibsimdi konustum aklima geldi isteklendim ereksiyon oldum mesela :) evli olsambne guzel :) esin cok sanlibkiymetini bilir ins
Soran+1 yılEvli diye mi sansli😅
Cevap sahibi+1 yılBence senle evli diye sanki :) cok iyi bir essin:) huyunda iyi belli seksi birisinde :) kiymetini bilmeli :)
Soran+1 yılOo iltifatlar icin cok tesekkur edeim😊😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) senin gibi bir esim olur ins :( kardesin filan yok mu onudaben akiyim:))
Soran+1 yılVar kiz ama 16 yasinda daha cok kucuk o 😂
Cevap sahibi+1 yılCok kucuk o ya olnaz:) her gun mast yapmaktan biltim ya :(((
Soran+1 yılHer gun yapma 2 gune bir yap sabret kendini alistir ya
Cevap sahibi+1 yılHer gun yapiyorum aslinda azaltsamniyi olur is yerinde cok sorunluym kizlar minibetekli evli topuklu gogus dekolteli walla yanima geliyolsr bilerek azdiriyolar beni bacaklari filan bacaklarima deyiyo hic bisey yokmus gibi duruyolar bide evliler dusun
Soran+1 yılAhlaksizlil ya esimden baska kimseye yapmam ben oyle
Cevap sahibi+1 yılSen yapmazsin iste sen ahlakli akli badinda birisin asilnsa onlarda yapmiyo imaji veriyo ama dibime kadar giriyolsr bacaklari bacaklstima degiyo benimde penisim diklesiyo bir kere biri pantolonun ustunden gordu gulumsuyo
Soran+1 yılYok arrik ya terbiyesiz kadin
Cevap sahibi+1 yılCok. Sikintidayim anlatamam :(
Soran+1 yılGecer bugunlerde takilmaa
Cevap sahibi+1 yılbir evleniyim yandi esim her gece :))
Soran+1 yılNe guzel iste seks iyidir dinc tutar😂
Cevap sahibi+1 yılSiz ne siklikla yapiyosuniz:)
Soran+1 yılDegsiiyo bazen haftada her gun bazen hafta da 3 ortlaama 4 5 falan ama
Cevap sahibi+1 yılE sizinkide cok esine niye sitem ettin :)
Soran+1 yılYa sitem dgilde gecelikle sofrada durdum diye oyle denir mi insan esine ya😢
Cevap sahibi+1 yılHaklisin oyle demeneki aksine seni kucagina almakiydi ben olsam oyle yapardim :) uzulme o anlik biseydir
Soran+1 yılDemi kucagina alsa o an odamiza goturse daha mantikliydi
Cevap sahibi+1 yılKesinlike:) minyon minnik tatli esin var ;) ne istersn yap ;)
Soran+1 yılOyle minigim. bende😅
Cevap sahibi+1 yılMinyon kiz iyidir ya seni pozisyondan pozisyona gecirif:) misyoner en sevdigim benim boyle altta e eze eze ;). erkekligi kabariyo ;)
Soran+1 yılAltta ezilmek hos😅
Cevap sahibi+1 yılBen misyoneri seviyorum iroyim bide kiz allta minicik ;) bide kalcaya bacaklara kolay uladiyosun opusmek gigimusleribemmek filan guzel okiyo ;) ben bide oral yPmayo cok seviyorum kucak pozosyonu:)
Soran+1 yılMisyonerde goguslere dudaklara hemen ulasmak guzel aynn ya
Cevap sahibi+1 yılOyyy cok azdim ben bir mast yapiyim ben :))
Soran+1 yılPeki yap bakalim😊
Cevap sahibi+1 yılBekar olmak zor iki kere bosaldim mast yetmiyo :)
Soran+1 yılYeter ya ne olacak sanki😊
Cevap sahibi+1 yılDoyamadim bir daha yaptim dusumusa akdim bugun yetti :) yarin yapmYacm:)
Soran+1 yılSihhatler olsunn😊
Cevap sahibi+1 yılTsk ederim :) bekar olmak zor bak kiymetini bil :)
Soran+1 yılEsim varda bugun tatil. olmasima ragmen yapmadik sabahki olaydan dolayi bak😊
Cevap sahibi+1 yılBence guzel bir gecelik giy :) git otur kucagina :) kusluk olmaz boyle seyden :)
Soran+1 yılKalbimi kirdi guzel gunumizi mahvetti bosver takilsin tek basina simdi salonda tv de 😊
Cevap sahibi+1 yıl:) ya evde olcam esimolcak tv izliyecem aksama kadar iki uc kere yapardim :))))
Soran+1 yılEsinde minyon olacak kolay tasinacak ve siyak mini gecelik giymis olacak ve sen tv de olacaksin hak mi bu😂
Cevap sahibi+1 yılBen siyah kirmizi cok seviyorum bide jartiyel siyah :) siyah corap cok azdiriyo beni :) minibetek le super oluyo :) dedigin gibi minyon olcak kucaktan indirmem inan ;) beyaz tenli hoa gidiyo benim ;)
Soran+1 yılBoyun falanda musait indirmezsin tabi😊
Cevap sahibi+1 yılBoyle inledikce filan daha cok azarim ben ;) ama sert seviyorm ben boyle eze eze hizli gir cik seviyorum ;) bide eski sevgilimin vsjinadi dardi penisimi icine girince kendimi sikar badini sisiridim cildirirdi kiz penisim kalin biraz kida ama ;)
Soran+1 yılBenimkide dar ya 2 yil oldu esim hala vajinani cok hissediyorum ilk zamanlar gibi dar diyo
Cevap sahibi+1 yılSuper dar olmasi cok iyi bence cok zevk veriyo erkege ;) esin sansli :) esinin penisi nasil :)
Soran+1 yıl15 falan ama iyi ya yetiyo sorunum yok onlardan😊
Cevap sahibi+1 yılIyi ya 2 cm den dunyami karartmayim:) beni olk bosalmada 30 ikinci ve sinrasinda 40 i buluyo nasil sence :)
Soran+1 yılIyi ya dedimya takma zaten kafana iyisin sen geriis bos
Cevap sahibi+1 yılDogru diyosun :) sen cok iyi birisin walla :) gizli sormusun ama msjlasalim mi :)
Soran+1 yılMesaj kismi olmaz ya uzgunum😕
Cevap sahibi+1 yılHaklisin wala burda degisik insanla hak veriyorum :)
Soran+1 yılMalesef😕
Cevap sahibi+1 yılBenimde nick im acikti sonradan kapasim fark ettiysen:) ozel seyler yazdom diye :) millete diyorum ama mesela bir kiz var onla msjlasoyorm ciplak fotosunu atiyo bana :) sanal seks aslinda yapmamam lazim :( bunlarda azdiriyo beni ama bir liz daha var onla ne guze l muhabbetvediyoruz:) bitaz nasil kullandigina bagli :)
Soran+1 yılBen sanal falan yapmiyorum yapmadimda hic ga
Cevap sahibi+1 yılSen evlidinnya ne sanali:) icerde kocan var gider oturursun kucagina :) bende oyle imkan yok :) mecburen boyle seyler mast filan :)
Soran+1 yılEvlenmedende yapmazdim asla ya
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya sen iyi bir kizsin kovan sanli doye ins benimce esim senin gibi temiz olur :) bn pisim biraz ama :( evlensem hic aldatmam ben. Esimi ya :(
Soran+1 yılAldatma tabikide asla yani
Cevap sahibi+1 yılYa n 3 seneyi buldu kimseyle yatmadim:) esime sakliyorum ;) esinle barismayacamisiniz ne olcak kusmusinuz simdi :)
Soran+1 yılKonusmuyorum ben odamda uzaniyorum oda icerde pc tv falan takiliyodur
Cevap sahibi+1 yılCok ayip oyle kusluk olur mu ya esim bana kus olsa gider arkasindan sarilir yaramazliknyalardim direnirsede zorla altima alirdim :)
Soran+1 yılAma zorla nasil olacakki 😢
Cevap sahibi+1 yılGonul alma seksinde olur oyle sey ;) mesela mutfakta sikistirdim ben esimi evde yuruken filanntacuz ederim kalcasina gogusketine elledim bacaklsrininoksardim:) hic mi oyle yler yspmiyosuniz siz
Soran+1 yılYa bu dediklerin oluyo yapiyoruzda bazen ama Şu an konusmuyoruz ya ondan dedim gelse sirnassa falan sonrasa zorla altina alip seks yapmaya calissa sinirlenebilirdim ben sanki😕
Cevap sahibi+1 yılNiye sinirlencen ki opse sevse :) karsilik verme sekste kusluk olmaz
Soran+1 yılAma zorla altina almak dedin 😢
Cevap sahibi+1 yılZorla derken boyle tatli sert bir zorla :)
Soran+1 yılZaten misyonerde ustume cikip hafif agirligini verse kimildayamiyorum zaten ya 😅
Cevap sahibi+1 yıltamam iste tam o selilde once ufak opucukler sende karsolik verirdin:) ben olsam direk elimi kilodunu icine getirip cicegini oksardim esimin :) sonra barisirdiniz:))
Soran+1 yılOyle oksayinca hemen barisir mi her kadin ya😅
Cevap sahibi+1 yılZevke gelir barisir ya karsi koymaz :) bu tur kuslukletde erkek kadina gitmeli :))
Soran+1 yılBencede oyle olmali erkek gelsin ya😕
Cevap sahibi+1 yılBen oyle yapardim :) senin meskegin ne hangi ilde yaxiyosunuz:)
Soran+1 yılAnkarada ben ogretmenim o doktor iste
Cevap sahibi+1 yılbende ankdayim ailemin yaninda izindeyim ama normamde ist da bankaciym :) okulda belar ogretmennyok mu ya bana ayarlasana:(
Soran+1 yılVardir heralde bilmiyorum bu okulda yeniyim ya 😅
Cevap sahibi+1 yıl:) ne ogretmenisin hangi semtte
Soran+1 yılKeciorende ingilizce ogretmeniyim
Cevap sahibi+1 yılbizde keciorde oturuyorz:) dutluktta evcil hayvanlar parkini asagisinda:) bir hafta butdayim bir kiz bulursun artik :)
Soran+1 yıl15 tatil malum umarum farkindasindir😅
Cevap sahibi+1 yılha dogru ya :) hafta sonu gelirim ya :) bankaciyim hafta sonlari tatil
Soran+1 yılBankada ne is yapiyosun hangi banka bide
Cevap sahibi+1 yılvakifbank devlet bankasi :) biteysel kredilerde calisiyorum
Soran+1 yılZor mu nasil. bankaci olmak ya
Cevap sahibi+1 yılBerbat bir meskek baski mustetiri stresi hedef streseli kotu calisma kosullari dusuk maas :) bankaci bir kizla evlenmem o kadar diyim
Soran+1 yılHadiya ortalama ne kadar kazaniyolar
Cevap sahibi+1 yılBen 3500 tl kazaniyorum
Soran+1 yılHerkes mi oyle kazanir bankada ortalama yoksa yila baglik olarak falan degisirmi
Cevap sahibi+1 yılYila bagli olarak degisir ama 15 senelik calisan en fazla 5 bin kaxanir
Soran+1 yılIyiymis yinede ya
Cevap sahibi+1 yılYok aldigin sorumluluk strese musteri stresi baski ya az bile emon ol :( 2016 yilinda 20 milyon tl kredi verdim sorumluyumnben o ksfarliknadam degilim ama yinede ekestiriliyorum cok farkli bir meskek hic tavsiye etmem parasida az zor bir meslek
Soran+1 yılHadiya uzuldim 😕
Cevap sahibi+1 yılZaten omurluk yapamaz kimse bu meslegi :) ilerde istifa edip is kurarim biseyler :) bir arkadsimin cocugu olmadi kuz stresten istifa etti hamile kalxi inan bankaya girmeden once sprerm miltarim daha coktu cinsel hayatini bike etkiliyo
Soran+1 yılO kadar mi😱
Cevap sahibi+1 yılTabiki ya bu bankacilik sektoru igrenc neler neler var :)
Cevap sahibi+1 yılTsk ederim eih icin :) esinle baristiniz mi
Soran+1 yılRicaa ederim hayir barismadik bir de beyefendi sanki hakli gibi bana trip atmaz mi bitiyorum😂
Cevap sahibi+1 yılNe tripi atiyob:)
Soran+1 yılAyy ne bileyim yatak odasina gelip kiyafetini giyip heemn gitmeler yemekle ilgilenmemeler falan filan
Cevap sahibi+1 yılKonusuyo mu peki senle :) cok ayip exiyo esun bence
Soran+1 yılKonusmuyoda benmi ayip ediyorum herseyi diyen yapan o
Cevap sahibi+1 yılYok esin cok ayip ediyo:) aynibsayfaya cok yorum yazdim ya tekden giriyorum yanlis yaziliyo:) ben rsininbyerinde olsam dun gece yataga yatinca arkandan sarilirdim sana operdim gonlunu akirdim sevisirdim :)
Soran+1 yılDun o gekdiginde ben uyumusim sabah gordum yanimda uyumus falan
Cevap sahibi+1 yılCok sacma ya esinin bu kadar uzatmasi gul gibi karisi var tatil evdesin ohhhh:)) sevisin durun ya genc insansiniz:)
Soran+1 yılAyy o uzatir uzatirr simdiden disarda gelir bir saate falan bende evde tek kaldim
Cevap sahibi+1 yılBoyle seyleri uzatmak koyu bisey bide seni pazar gunu yalniz birakmis evde :((
Soran+1 yılOff aynn😢
Cevap sahibi+1 yılDaha once oldumu boyle seyler aranizda :(
Soran+1 yılbir ya da iiki kez cok degil
Cevap sahibi+1 yılAnladim ins araniz duzelir :( azginlasin biraz yanasir sana
Soran+1 yılO zamanda ben istemem kalbim kirildi ya
Cevap sahibi+1 yılBoyle uzatip durusunuz :)) ben bekarim hic kiymet bilmiyozuniz:)) sen kac yasinsasin ezin kac yasinda
Soran+1 yıl23 benn27 o
Cevap sahibi+1 yıl:)) ben 31 yasindayim
Soran+1 yılNe olacak esimle yakin bayagi yaslariniz😊
Cevap sahibi+1 yılBen olsam bu kadar uzatmazdim esin ayip ediyo bence :) ben coktan bitirmistim bu isi bir cay demler alir getiridim kucagimda tvde bir film izmerdik sonrasini tahmin exebilirsin:) ama siz sevgili filan olmusinuz yillardir taniyosuniz birbirinizi yapmayin boyle seyle :)))
Soran+1 yılKadin kucagindayken film ya tv izlemeyi seviyosun cok sanirim😅
Cevap sahibi+1 yılYa minyon seviyorum ya ben bibevlensem kicagimdan indirmem cok ilgilenirim ilgili biriyim bide cok azginimdir esim bikmsz ins :(
Soran+1 yılNiye biksin ya kucagina oturttur saciyla oyna elinle gogusleriyle oyna bir yandan tv falan takilin
Cevap sahibi+1 yılYa elim goguslerinden bacsklsrindan ciceginden gitmez zaten :) saclari ninoksar oper severim :) ben cok fenayimdir :)) ben bir evlensem ahhh cok istiyotum ya :)
Soran+1 yılVajinasinimi oksarsin durup dururken
Cevap sahibi+1 yılOksarim:) sonra hic odaya getirmeden kanepede altima aliveririm:)
Soran+1 yılMisyoner mi
Cevap sahibi+1 yılMisyoneri cok severim ben gogusler bacak kalcaya tahatca ulasiyosun bidecagirligimi vere vere yapmak kizi altimda ezer gibi hosuma gixiyo:) bide misyonerde oral yapmak harika kadina cildirtirm walla;)
Soran+1 yılOda guzelmis😅
Cevap sahibi+1 yılBen cok istekliyimdir ya :) sevismek harika bisey yillardir yapmadim ama:)
Soran+1 yılO sevgilinle ayni evde kalirken haftada kac kez yapardiniz
Cevap sahibi+1 yılGenelde her gun :) ogrenciyiz is yok okul sadece :) cok istekliyiz tabi :)
Soran+1 yılKac yil sevgili kaldin onunla
Cevap sahibi+1 yılIki bucuk yila yakin
Soran+1 yılBayagi olmus
Cevap sahibi+1 yılNasip:) aklimda degil hic unuttum artik onu aklima bile gelmiyo:))
Soran+1 yılYeni birine hazirsin dmek buda guzel bisey
Cevap sahibi+1 yılYillar oldu ya :) baskasiyla seks yapmama sebebim onu unutmamaktan degil herkesle sevismek iyi bisey degil biseyler hisetmek laim onun icin esimi bekliyorum :) ruh ve bdenen esime hazirim :)
Soran+1 yılGonlune gore biri cikar ins ee o kizdan haber ciktimi 21 yasinda olandan
Cevap sahibi+1 yıl10 yas fark fazla olmaz demis :)
Soran+1 yılSence fazla mi ideali kac yas sence
Cevap sahibi+1 yılBencede fazla bence en fazla 5 veya 6 olmali ama 21 yasinda bir kizda iyi olur ;) hayir demem kabul etse :)
Soran+1 yılBakalim senin kismetin nerde nasil acaba
Cevap sahibi+1 yılNasip hayirli kisi hayirli zamanda olsun :) * olsun artik hem duygusal hemde bedenen ihtiyac var :)
Cevap sahibi+1 yılUyudun mu :)
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim baristiniz mi :))
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
30Cevap
Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı. Affedersin ama tam bir cahilmiş kocan ne güzel eşin bir değişiklik yapmış farklı olmak her zaman iyidir
11 Yorumla
Soran+1 yılDegil mi ya 😢
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. tahrik olayını geç , nımetlere saygın olmalı bıraz en azından
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bir sey yapmadim ne saygisi sadece gecelikle durdum basortulu falan mi durmaliydim saygi derken
Canim demek geceliyin con tarik edici adami azdirma bunu banyosu var ise gidecek
13 Yorumla
Soran+1 yılBugun cumartesi tatil. ne isi ya
Olur tabi kahvaltıdan sonra dur daha güçlü olur hem
14 Yorumla
Soran+1 yılYa ama hemen oyle cikisilir mi bir gecelikle durdum diye
Soran+1 yılOff bu siteye erkeklerim ozele cagirmasindan skildim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdami her haliyle azdiriyon kuzum 2 yil oldu diye tahrik olmucak diye birsey yok isterse 10 yil olmus olsun 😉
151 Yorumla
Soran+1 yılYa ama bir gecelik ne olacak baska sey yokki tahrik olmasi icin o an
Cevap sahibi+1 yılGeceligin tipine bagli ama simdi
Soran+1 yılInan suslu falan sayilmaz sade diz ustu siyah bir sey o kadar
Cevap sahibi+1 yılSade diz ustu suslu sayilmaz bacak bacak ustune at cay doldurmaya kalk birde sabah ki en tepe noktasi erotizmin adam hakli ise gitmeyip yataga atmadiggina dua et bence bunda abest bir durum yok
Soran+1 yılBugun tatil zaten ne ise gitmesi ya
Cevap sahibi+1 yılNe bilem tatilde herkese mi tatil sende oyle diyon ki. eger is durumu yoksa kocanin kafasini kirsan az
Soran+1 yılBugum ikiimizde evdeyiz is yok ondan rahattm oyle zaten
Cevap sahibi+1 yılAyip etmis pazar gununu harcamis sabah sabah enerjini yok etmis resmen
Soran+1 yılAynn ya
Cevap sahibi+1 yılAksam yanasir bak demedi deme dön sirtini yat anlasin birseyleri
Soran+1 yılOyle mi dersin😢
Cevap sahibi+1 yılOyle tabi gununu boyle yemenin ne anlami var kizmanin demeninde bir usulu var sabah sabah beni kudurtmaya yemin mi ettin dur kahvalti bitsin tatli niyetine sen varsin demek cok mu zor azarlar gibi konusmak keyfini kacirmak huzursuz etmek niye
Soran+1 yılOff haklisin niye oyle demediki sanki😕
Cevap sahibi+1 yılBende anlamadim yapisi biyle degilse bir problem olabilir ortada
Soran+1 yılCumartesi gunumuz boyle gecti saka gibi ya
Cevap sahibi+1 yılInce fikirli olmak onemli Allah bilir seni kirdiginin farkinda bile degildir bir laf konusurken 2 kere dusun soyledigin kisinin yerine koy kendini cok mu zor zaten karsinda sevdigin seni seven biri var kirmak uzmek niye entrasan mutlu olmak icin o kadar cok sebeb varki mutsuzluga ayiracak vakit olmamasi lazim bana gore ama anlayis sevgi saygi hosgoru dimi olmayinca olmuyo iste
Soran+1 yılDusunce tarzin cok hos cok olgunca cidden umarim ielrde esini mutlu edersin hep
Cevap sahibi+1 yılCok sagol 😊 Mutlu etmesine ederimde Allah hayirlisini versin es adayi yok makina muhendisligi son sinifim bakalim karsima duzgun sevebilecegim beni de seven biri cikarsa artik zor gibi ya
Soran+1 yılOyle dusunme vardir elbet seni bekleyen biri ayrica yas kac hangi uni
Cevap sahibi+1 yılYas 24 ktü deyim ama ankarada yasiyorum iste
Soran+1 yılYa daha yasinda kucuk hemen niye oyle karamsarliga kapildin bulursun gonlune gore ins birini
Cevap sahibi+1 yılBu yasima kadar hayatimda sadece bir kisi oldu oyle saga sola bakan biri degilim koluma birini takiyim geziyim diyen tiplerden belki karamsarlik ordan kaynaklaniyor. yas kac ki sizin
Soran+1 yıl23 ben ayrica senin yaptigin en guzeli kesinlikle bir bayan olarak soyluyorum bunu 20 kizla sagda solda olacagina bir iki tane olsun ya da olmasin esine olabildigince temiz sun kendini degerin artar gozunde onun
Cevap sahibi+1 yılNe biliyim karakterim hep oyledi benim ama kizlarin gozunde boyle olunca degeri oldugunu bilmiyordum ilk defa senden duydum
Soran+1 yılYa hangi kiza sorduguna gore degisir sen gidip fahise ruhlu bir kiza sorarsan tabi onun gozunde degerin olmaz nereen anlasin o degerli erkegi ama duzgun ahlakli karakterli olan hangi kiza sorsan dedigimi der😊
Cevap sahibi+1 yılHe simdi anladim ama inan zor biliyor musun duzgun birini ve dedigin gibi birini bulmak bilemiyorsun cunku ne oldugunu he birde bu devirde
Soran+1 yılZor olabilir ama imkansiz degil kesinlikle hem ben seye inanirim. herkesin karsisina kendi gibi biri cikar sende boyle temiz kal karsina oyle biri cikar illaki ins
Cevap sahibi+1 yılInsanin dogmadan once evlenecegi kisinin belli oldugu kerim kitabimizda yaziyor dedigin gibi belli oldugu icin senin isledigin bir gunah onunda islemesine vesile olabilir ne zaman cikar belli de degil kismetimizde var mı o bille belli degilken ama varsa kismette dedigin gibi mutlaka karsima bir yerde cikacaktir. Nasip de vaktine esir derler 😊
Soran+1 yılAynn yaa 😊
Cevap sahibi+1 yılDuzeldi mi biraz araniz 😊 yasin kucukmus diyon 2 yillik evlisin benden de kucuksun 😂
Soran+1 yılAma. ben kziim ya esim. ona gore yasi daha ileri erkekle. kiz bir degil 😅
Cevap sahibi+1 yılOndan sonra ülkede kadin erkek esitligi yok erkekler ustun desinler yalan kadinlar ustun 😂😂😂
Soran+1 yılYok be o kadarda degil😂
Cevap sahibi+1 yılBir erkek evi yonetiyorum der ama bir kadinin onu yonettiginden haberi yoktur en ufagindan 😂
Soran+1 yılNe guzel. iste bu o kadinin evine bagliligini gosterir😂
Cevap sahibi+1 yılHarbimi sende oyle yorumladin gorus acisi onemli 😊 zaten iki hayat birlesip tek bir hayat oluyor sonucta sahip cikmak zorunlu degil miyiz hos cikmayanlarida dusunursek insanlik faktoru onemli
Soran+1 yılNice kadinlar taniyorum evden kocasindan haberi yok oyle olacagina varsin erkegini evini yonetsin erkekte bununla anca gurur duymali bence
Cevap sahibi+1 yılOrasi oyle zaten eviyle kocasiyla ilgili olan kadindan korkmucan zaten 😊 neler var hayatta sende fark etmissin
Soran+1 yılAynn ya oyle oyuzden kadin erkegine erkekte kadinina sahip cikmali
Cevap sahibi+1 yılEvet de goruyoruz hem fikiriz bu konuda ama ne olursa olsun iyi niyet besliyorsun karsiligini alamayinca insan uzuluyor
Soran+1 yılOrasi oyle ama evlilikte her gun mutlu huzurlu gecmezki arada kavga gurultude olur
Cevap sahibi+1 yılNe biliyim ya ben olmasin isterim mesela ama mutlaka olacaktir onemli olan kalici hasar vermemek kadinlar oyle ki kucuk kucuk seyleri biriktirir o kocaman bisi olur sonra acisini toptan alir mazallah 😂
Soran+1 yılKadinlar fenaa ne ara nasil. intikam aliyo anlamazsin😂
Cevap sahibi+1 yılAz biraz konustuk az bucuk gorusunu anladim ama sende boyle diyosan abo 😱 harbi oyle mi ya
Soran+1 yılOyle oyuzden kadinlari kizdirmayin😂mesela sen zannediyomusunki esim sabah bana o sozu soyledi ben onu unuturum 😂beklesin o zamni gelince bu sozu de bugunu de burnundan getircem onun
Cevap sahibi+1 yılSenden de korkulur he ama hakkindir sebebsiz yere yapmiyon sonucta yapilana etkiye tepki 😂
Soran+1 yılYa tabi ama durup dururken ne diye yapayim ama bugun benim modumi bayagi dusurdu degermiydi sence
Cevap sahibi+1 yılDegmez cok gereksiz bir durumdu bence hersey uolunda ve mutluken neden huzursuzluk bosu bosuna
Soran+1 yılAynm madem o oyle yapip gerdi beni sonucunada katlaanacak
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle bende oyle dusunuyorum bende olmus olsam sonucta hakliya hakli dimi 😊
Soran+1 yılSagolasin😊
Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aslında sana bakıp tahrik olmaktan bişey yiyemiyorum demiş yarın sabah farklı bir kahvaltı verirsin
10 YorumlaOlabilir tahrik oluyor demek ki sen de dikkat et, kafana takma.
20 Yorumla
+1 yılmantıksızzzz... her daim yapmalısın bence... saba sabah güzel oluyor
10 Yorumla
+1 yılHayır karı koca arasında da ahlak olmalı eşin tamamen haklı
11 Yorumla- +1 yıl
Yemeğe sofraya az saygı bence hatalısın herşeyin yeri zamanı var
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemeğin yeri ayrı cinselliğin yeri ayrı kahvaltıda oranı buranı açman hoş olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltahrık olmaya olur ama terslemesı kötü oysa yapabılceği başka şeyler vardı
10 YorumlaKocan mal ya senin bence 😂
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun odun bir eşin var.
10 Yorumla
+1 yıldeğil salaklık sadece
184 Yorumla- +1 yıl
senin gibi kadını bulmuş belasını arıyor bizde neden böyle yok yaaaa
Soran+1 yılSizdeki nasil
- +1 yıl
senin tam tersin
Soran+1 yılNasil yani esin gecelik mi giymiyor
- +1 yıl
buradamı anlatayım bunu?
Soran+1 yılAnlatmayacaksin sadece tam tersi dedin bende hangi anlamda tersi oldugunu sordum bunu burda basit bir iki cumleyle aciklayabilirdin ama neyse bosver
- +1 yıl
kat kat giyinen
Soran+1 yılAma yasla orantilida olabilir bilmiyorum ben daha 23 yasindayim ona gore giyinirim 40 lara gelince daha farkli olurum belki
- +1 yıl
olma öyle kal bence seni bari kaybetmeyelim
Soran+1 yılBen hep tahrik ederim kociside keske hep de guzel geri donutler alsam ondan
- +1 yıl
sanada yazık oluyor salak işte öyle diyeceğine önce seninle olsa süper olur
Soran+1 yılOnun yerinde baska erkek olsa buyuk ihtimal seks yapardi o an benimle bu da niye boyle giydin diye azarliyo resmen
- +1 yıl
hemde ne güzel fantazi yapılırdı evire çevire
Soran+1 yılBoyumda kisa zaten tam evire cevire olmalik😂
- +1 yıl
yaaa :) boy kilo kaç senin
Soran+1 yıl158 e 49 kiloyum
- +1 yıl
:) tam idealsin evirip çevirmeye seninle ne güzel şeyler yapılır
Soran+1 yılSenin esinin boyu kilosu kacki
- +1 yıl
160- 79
Soran+1 yılBiraz kilosu varmis sanki ama siz mutlytsaniz sorun yok tabi😊
- +1 yıl
mutlu değilim işte :)
senin gibi olsa süperdi evirip çevirip of yaaa :)
Soran+1 yılKac yillik evlisiniz hic mi mutlu olmadin ilk zamanlar bile 😢
- +1 yıl
11 ilk zamanlar biraz işte
Soran+1 yılSoylemek illaki bana dusmez ama esinizin bir saglik soruni vardir belki hormon testi yaptirsaniz ya da belki gunluk hayatta cozemedigi uzun suredir sorunlari vardir 😊
- +1 yıl
bana burada söyleteceksin cinselliği sevmiyor
- +1 yıl
neredesin
Soran+1 yılCinselligi sevmeyebilir isteksiz olabilir ama hormonlarin etkisi buyuk bunda oyuzden demistim ya da seksten soguttun onu eger cinslelikte bencilsen onun orgazmi ya da zevkini duusnmuyosan ya kadinlar narin bilmiyorum siz nasilsiniz ama aklima bunlar gekdi benim
- +1 yıl
her yaptığımızda orgazm olur ama sonra tık yok canı isteyene kadar
Soran+1 yılCok tuhaf aslinda oyle olmasi evlendiginizde bakire falansa belkide cinsellige korkusunu ya da size karsi olan korkusunu utangacligini yenemedi
- +1 yıl
olabilir dediğin ama çok zor yaa
Soran+1 yılCocuk falan var mi dogum yaptimi hic
- +1 yıl
sezaryen 1 tane
Soran+1 yılYa belki o da onda korku yapmistir ben cok okumustum kadinlar dogumdan sonra cinsellikten sogurmus genelde ya da korkarmis tekrr o hamilelik zor olan evreyi yasamaaktan
- +1 yıl
ben ne yapıyım peki
Soran+1 yılYa esin zaten pek istekli degilmis oyuzdne yavas yavas hareket et ona once cocugu halledin uyutun falan bisey yapin sonra esine hep guzel konus ruhunu oksa sonra gel yatagimizda bir film izleyelim de ya da oturma odasi her neyse sonra guzel bir erotik filmi ac ama p*rno tarzi degil duygu kismida olsun biraz filmde sonra onu izlemek onu etkiler biraz zaten sonra sen yavasca boynunu opmeye elini gogsunde gezdirmeye falan baslarsin ama yavas yavas yap hep derken geriside senin becerine kalmis artik yazmayim daha
- +1 yıl
denedim onuda malesef tutmuyor her zaman :(
Soran+1 yılDedigimi yap guzelce misir falan hafif los bir ortam ama esini gunduzden hazirla yani guzel seyler soyle iyiki varsin iyiki seni tanidim diger kadinlar senin eline su dokemez falan seni cok ozluyorum vucudunu ruhunu oksamayi falan de bu tarz konus ya
- +1 yıl
tamam deneyim off ya çok zor durumdayım
Soran+1 yılTahmin edebiliyorum zaten cogu erkek haftada en az 3 4 yapmazsa hemen dengesi degismeye basliyo baska cozumlere dogru kayiyo sen esine bak onunla cosum uretmeye calis burda snaak sekse falan yapiyosanda yaklasma derim😊
Soran+1 yılSanal*
- +1 yıl
neden ki
Soran+1 yılEsin varken evinde dururken onunla ilgili cozumlere yonel bulmaya calis herseyin cozumu vardir inam burda sanal yapsan ya da her neyse bunlar gelip gecici bugun var yarin yok sen asil soruna odaklanip onu cozmeye calissan hep mutlu olursun kalici olarak ama
- +1 yıl
haklısın doğru elinin altındaki her zaman iyidir
Soran+1 yılYahu tabiki oyle ayrica cogu seyi gec o cocugunun annesi ondan bile onunde diz cokmen lazim o kadinin onunla coz sorununu kalici olarak hayatin duzene girer burdaki sacma bir iki ergen tipli kizla nereye kadar ne yapacaksin eninde sonunda bir gun sayfasina girdiginde uye hesabi aktif degil yazisi goreceksin yine oyle ortada kalacaksin boyle gecici seylere degil evdeki esine odaklan onun gonlunu hos tutup ikna etmeye calis😊
- +1 yıl
tamam sağol :) senin dostluğun iyi oldu
Soran+1 yılOnemli degil😊
- +1 yıl
çok sağol :) sanada bol zevkli kahvaltılar :)
Soran+1 yılSagolasin😊
- +1 yıl
:) :) :)
- +1 yıl
birşey sorabilirmiyim sana :)
Soran+1 yılTabiki
- +1 yıl
kahvaltıda içinde yani altta çamaşır varmıydı :)
Soran+1 yılYoktu gecelikle giymeyi sevmem sadece dizimin ustunde gecelik vardi iste
- +1 yıl
oturuşun nasıl dı :) 158 boy 49 kilo sun
Soran+1 yılYa normal her zman bacak bacak ustune otururum masada hep ama bugunde oyleydi sandalyede bacak bacak ustune atarak oturdum iste
- +1 yıl
temiz kadınsın sen birde
adam dayanamaz senin öyle duruşuna ama ya :)
Soran+1 yılOyle dmeesi mi lazim ama😢
- +1 yıl
yanlış anladın onu demedim :) valla ben olsam sofrayı yıkardım üstüne atlardım :)
Soran+1 yılYa da beni kucagina oturttursaydi falan😢
- +1 yıl
değilmi öpüp okşasaydı dudaklarını öpseydi
alttan hafifce oynasaydı şeyi sonra sertce
Soran+1 yılOlabilirdi tabi
- +1 yıl
sonrada dogyy mi :)
Soran+1 yılHayir kucagina alsin
- +1 yıl
sen tam kucaklısın aslında al gezdir her yeri :)
Soran+1 yılBencede kilom yok oyle hemde kisayim falan iyi ya 😅
- +1 yıl
en çok istediğin pozüsyon fantezi ne :)
Soran+1 yılBacak omza guzel
- +1 yıl
ya sen süpersin ya
kırılmasın sonra belin falan :)
Soran+1 yılNe diye kirilacak ya kirilmaz dayanikliyimdir duvara carpsada beni bisey olmaz😂
- +1 yıl
sen adamı delirtirsin ya :)
sertmi seversin
Soran+1 yılYumusaktan serte daha guzel
- +1 yıl
senle muhabbet güzel miş :)
en son nezaman yaptın
Soran+1 yılDun gece esimle
- +1 yıl
ne çılgınlıklar yapmışsındır sen :)
Soran+1 yılBilmem😂
- +1 yıl
neler yaptın söyle hadi :)
Soran+1 yılOlmaz ya o kadari fazla olur seni tahrik etmeye baslar artik😅
- +1 yıl
okuduklarım beni tahrik etmez :)
hem olsam bile ne olacak sana asılmam merak etme :)
Soran+1 yılYok asilacagindan dgil de once esinle su sorunlarini hallet bu bende sevineyim senin adina😊
- +1 yıl
tamam halletmeye çalışacağım
ama sen bunu öğrenemeyeceksin yani sonucu :)
Soran+1 yılBuraya yazarsin yine ne olacak😊
- +1 yıl
yoruma kapanır ozamana kadar bu :)
Soran+1 yılKapanamz merak etme
- +1 yıl
anlat sen lütfen beni daha fazla motive ediyorsun :)
Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. oda tam malmış sewiş gitsin ne bağırıyo ki hatuna
10 Yorumla
+1 yılben yemek yerken kucağıma oturturum
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsacmalamiş galiba cani istemiyor sanirim aldatiyor
10 Yorumla
+1 yılYanlis anlama ama esin TM odunmus
10 Yorumla
+1 yılAbartmış. hafta sonunu maffetmş intikam al
10 Yorumla
+1 yılzevksiz adam ya
madem canın çekti yiyiver dimi :)12 Yorumla- +1 yıl
Cok ayip walla esinin yaprigi konusuyomusunuz peki
- +1 yıl
Oksarim:) sonra hic odaya getirmeden kanepede altima aliveririm:)
+1 yılTahrik etmenin nesi kötü?
10 YorumlaMantıklı tabi o tahrik olmuş ben işini bitiririm
10 Yorumla
+1 yılSenin eşinde kedi görse tahrik oluyor
10 YorumlaÇok saçma
10 Yorumlameşe odunu :)
10 Yorumla
+1 yılSaçma..
10 Yorumla
+1 yıldoğru demiş
10 YorumlaCinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı. bence abartmış
10 YorumlaAbartmış