neden ayaklara ve ayakkabıya bakıosun? ayakları buyuk olanın... :DD bu mantık mı? ben bı kızın dırek ılk basta gogus ve kalcalarına bakarım kadını dişi yapan en onemlı noktalar... dolgun ve kıvrımları hatları yerındeyse tamam onun gıderı vardırr:)
01 Yorumla
Soran+1 yılben ayaklara demedim :D ayakkabisina bakiyoruz dedim :D senin gorunusun kardes saygi duyarim :D
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnce kıza bakarım kızmı diye, Sonra aynaya bakarim bu bana bakarmi diye :D
104 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahahah supersin :D
- +1 yıl
Eyvallah :D
Soran+1 yıl;D
- +1 yıl
:D :D :D :D :D
Yani benim gördüğüm kadarıyla erkekler ilk önce popoma bakıyorlar (söylemeden geçmiyim çok güzel bir popom ve kocaman memelerim var saçımın rengide kumral) birisini bakarken yakaladığımda popolu adamın yüzüne doğru sallayım hafif twerk atıyorum
00 Yorumla
lanet olsun ki önce gögsü :D orası kapalı mı bacak :d orasımı mı kapalı kalca :D abi illa acık yer arar o gözler :D son care yüze muhtac kalır . :D dudaklar da avutur kendını :D
113 Yorumla- +1 yıl
sen ne ukala şeysin öyle vik vik vik
Soran+1 yıl:D hhahaha
- +1 yıl
Kendi çok düzgün ya.:d profiline baktımda :))
Ks de nekar sapık varsa yarısı arkadaş olarak ekli:DD
Soran+1 yılkimde :D
- +1 yıl
nerdeyiz :D partner bulma servisi mi :D
adamlar isimleriyle p*rnocu sanalcı oldukalrını belli etmişler sen profilde ahkam kesmişsin. Birde çılgınlık için buradayız diyorsun. site adı değiştide benim mi haberim yok :DD
Soran+1 yılne diyorsun :) ?
- +1 yıl
allahım bir de çerez gibiyim yenmeye doyamam demiş ya. :D millete sapık diyene bak :::D sen milleti işaret etmeden önce kendı parmagının temız oldugundan emın ol önce. gercek hayatta göremedigin ilgili burda nasl bir egoyla tatmın edıyorsun. yüzünü görsek bir halta benzemezsın . allah bilir sübyancı herifin tekisin gelmiş burda salakca konusuorsun bana . amacın sohpet etmek olmasaydı ilk yorumdan sonra cevap vermedigim zaman tekrar yazmazdın . cerez gibiyimmiş. şu adını da degiştir. beyınsız..
- +1 yıl
Ne oldu kişiliğini ortaya dökünce zoruna mı gitti? Onunda profiline baktım seninde. Cevaplarınıza da baktım senin karakterin ortada. Neden çocuğa bok atıyorsun ki? Utansan zaten susar bu kadar uzatmazdın. Bak açığa çıkardı seni kudurmuş hayvan gibi saldırıyorsun. Terbiyesizsin. Arkadaşlarına baktımda "sexirocco" yani rocco ünlü p*rno yıldızı analcıdır. şahink ve kelli yi biliyorsan rocco yu haydi biliyorsundur. "plaayboy" birde bu var. Eee hala utanmadan çocuğa laf mı diyorsun.Utanmaz
- +1 yıl
Son yazdıklarına bak. Üniversite mezunusun güya ama hazmedemedin yaptığın hakaretlere bak. yazık sana çok yazık. Eminim bu lafları yazarken engelledin ki sana cevap yazamasın. Çok gördüm senin gibileri. Hatta şimdi bunları yazdım ya beni de engeller bana da yakıştırmalarda bulunursun. Çünkü basit kızsın. Çılgınlığa gelmişsin ya sen. Devam et sen burada o eklediklerinle sanal yapıp çılgınlıklara. Tatmin etmeye devam yakışır senin gibilere zavallı seni. Senin gibi kızlar bu sitede çok zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bir yerine bakacak kadar önemsiyor isem buna değecek birisi olması lazım. Kısacası sevmem lazım yoksa umurumda olmaz! Burada cevap verenlerin çoğu delik arıyor!
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılyüzüne bakarım ifade şekli nasıl diye havalı mı kendini beğenmiş mi efendi mi vs ... kumaşa değer verecek olsam terzi olurdum ne giydiği umurumda olmaz
32 Yorumla
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
=)
ben beynıne bakarım eger konusma fırsatım olursa =) olmazsa olmasın zaten der ukte uyandırmaya gerek yok der bakmam =)
01 Yorumla
Ya o degilde siz ayakkabiya neden bakiyorsunuz size ne ifade ediyor hangi ayakkabinin anlami ne, ben bunu cozemedim bir izah etseniz..!
05 Yorumla
Soran+1 yılvalla bilmiyorum ki gozlerim ayakkabisina kayiyo :D temiz ve guzel olmali yoksa soguyorm :D
Soran+1 yılsyd19 dogru diyosu aynen oyle :)
+1 yılAyakkabılarına ve bacaklarına. Sonra zaten kafam hafıf hafıf yukarı dogru gider
01 Yorumla
O an gözüm nereye denk geldiyse oraya bakarım. Özellikle bir yerine bakmayı düşünmem.
01 Yorumla
+1 yılyumurta topuk kundura giyiyom karakter analizi yapsana . ben komple bakarım şartlamam kendimi biyerini diğerinden ayırmam nimettir günahtır
21 Yorumla
Soran+1 yılanlamadim /d
+1 yılben herzaman yüzüne bakıyorum.. beğenirsem gerisi geliyor..
12 Yorumla
- +1 yıl
:)
normalde yanımadn paris hilton geçsin kafamı bile cevirmem ama dikat cekici olarak ilk taktı gözlük ve saati olabilir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhm iyimis :)
+1 yılayakkabıyı nerde görüyon yaw.ayrıca nerden çıktı ayakkabı...arkadan kasaya
önden farlara bakılır bu kadar açık :d04 Yorumla
Soran+1 yılay sizne ya biz ayakkabilara bakiyoruz :D
- +1 yıl
anlat bilelim parlasın ayakkabılar
Soran+1 yıl:D bilmiyorum ama bir erkegi gordugumde hep kafam asagi inio ayakkabisna bakiym
- +1 yıl
orta kısma bakma ayağına demii :fklk
+1 yılBırakın namuslu ayaklarını abi. Hepiniz gözü göğüslere dikiyosunuz :P
00 Yorumlayüzüne tabikine de ,yüz güzelliğin habercisidir :) tabi daha sonra karakterine ve kişiliğine vb.
00 Yorumla
+1 yılSuratına bakıyom.Herkesin suratından belli olur ne olduğu
05 Yorumla
Soran+1 yılne gibi yani belli olur
- +1 yıl
Egoist midir,kaşar mıdır,popi midir(mal yani) belli olur.
Soran+1 yılpopi nedir ki :)
- +1 yıl
sadece güzel olduğu veya güzel bir kızla arkadaş olduğu için herkesten üstün olduğunu sanan kızlar grupları her yerde vardır bunlar. Bu kızlarda güzellikten eser yoktur
Soran+1 yıl:D aptal grup ya
götüne bakarım afedersin. yeni tanışınca arkanı dön derim
01 Yorumla
Soran+1 yılmal :D
önce yüzüne ( gözler ve gülüşler ) sonra ellerine bakarım ( makyaj varsa varlığını unuturum ) boy ve giyime bakarım 20 yaşında ama 30'luk kadın gibi olan kızlar var :) öylemi değil mi diye
00 YorumlaYüzüne bakarım. birde saçlarına. Sarışınsa benim için 129381823189 adım önde zaten :)
00 Yorumla
+1 yılsaç sakal bıyık genelde.. Arada göğüslere de kaçıyor .dd
01 Yorumla
kesinlikle göğüslere ama biz göz saç tarz bizdeki masumluğa bak
01 Yorumla
Soran+1 yıl:?
+1 yılsöylediğimizde sapık oluyozlan ama neye bakıcaz memeler tabi :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılniye meme lan :D sen aski zor bulursun :D
- +1 yıl
ne demek niye meme yüzden daha cok bakdığımız yer orasıda onun için oyüzden meme güzel olmalı
yüzüne bakıom kızlarda göğüs bölgeme bakıolar kıl var mı yok mu diye çok ilginç bu kızlar :DD
04 Yorumla
Soran+1 yılay evet kil olmasin igrenc olur :D helede sicak olunca gomlegi cikariyorlar ya atlet le geziyorlar cok killilar ya omuzlarindan kil var :D cok kotu durum hiç sevmiyrz biz :)
Soran+1 yılne gibi :D
+1 yılAbi yalana gerek yok ilk popusuna sonra goguslere. Sonra fizige sonra yuze herkez boyle kimse vay boyle soyle demesin😃😎💉🗿
01 Yorumla- +1 yıl
Ya kapalıysa 🤣🤣😅😅
baktıgım kıza ne için baktıma baglı mesala çok hoşlandım kalbine içimi gıcıklarsa kalçasına
01 Yorumla
Soran+1 yılpeh :D
+1 yılKafasına bakarım. Beyin var mı diye!
28 Yorumla
Soran+1 yıl:D aptl
- +1 yıl
Sen neden herkese hakaret ediyorsun ya? derdin ne senin. Yaşın üstü görünüyor ama zeka yaşın galiba.
Soran+1 yılsanane be salak :D :D
- +1 yıl
seni tanıyorum sanırım kim olduğunu biliyorum. şikayet edilmeyi hakettin.
Soran+1 yılkimim ben :D
- +1 yıl
yazayım mı buraya ? gerçi ne yazıcam ne muhatap olucam seninle şikayetimi ettim sana uyarı gelir rahat ol
Soran+1 yılne uyarisi ya :D OF
- +1 yıl
küfür hakaret ettiğin için sana gelecek olan uyarı. Yaşı 30 üstü yazan ama 19 olan a gelen uyarılardan. sende yazma birleyde banada gelmesin bildirim.
Kalbine Bakarım tabii ki :)
21 Yorumla
Değişiyor, her zaman aynı yere bakmıyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılhm nerelere bakarsin
Soran+1 yılha anladm :)
- +1 yıl
Aklıma gelmişken şu örneği de vermezsem olmayacak :) Bir gün hastanede bekliyorum, 2 kız önüme geçti, aralarında bir tane sarışın vardı poposunu kaşımaya başladı pantolonun dışından, şaka gibi ama gerçek. Mesela orada kızın arkasına bakmak için değilde, dikkatimi çektiği için ara sıra baktım :) Bir yandan da kız bana bakıyor :) Ben utandım ama kız utanmadı.
Soran+1 yıl:D oha oha :D
Soran+1 yılsende bakmasaydn :D
dişlerine ve ellerine...
05 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılyes :) benimkiler bakimli :D
Soran+1 yıl:D hihihihi
cüzdanına bakıyorum
hoh hoh hoo :P01 Yorumla
+1 yılilk göz sonra dudak sonra aşağı doğru işte :)
03 Yorumla
Soran+1 yılpeh peh :D
- +1 yıl
inanmadın galiba ? :D
Soran+1 yılyok inandm :D
Nasıl olacakmış ayakkabıları ?
06 Yorumla
Soran+1 yıltemiz ve guzel :)
Soran+1 yılterlikmi lan o :D yinede guzel gozukuyorlar :D
Soran+1 yılcok guzeller :)
Gülüşüne ve fiziğine bakarım
01 Yorumla
+1 yılönce yüzüne sonra mal mülke :P
05 Yorumla
Soran+1 yılne once yuzune ?
- +1 yıl
neyi anlamadın yine
Soran+1 yılneden once yuz :D
- +1 yıl
önce mala mülke baktıklarım da oldu
Soran+1 yılzor
bunun için mi günceleldin amk. maloş
00 Yorumla
+1 yılönce yüzüne ve dişlerine sonra fiziğine
09 Yorumla
Soran+1 yıl;)
- +1 yıl
mantıklı değilmi ama :)
Soran+1 yılmantikli :)
- +1 yıl
gerçi saçlarıda çok önemlidir :)
Soran+1 yıltabi :)
- +1 yıl
kızlar neye bakar peki ?
Soran+1 yılDost başa, düşman ayağa derler :P
Ayakkabısı temiz adam temizdir. Kaliteli bir ayakkabı maddiyatını ve tarzını belli eder- +1 yıl
benim ayakkabılarım çok güzel :D
Soran+1 yılhm iyi :D
+1 yılgöz rengi ve saç rengi :D
06 Yorumla
Soran+1 yılhm iyimis :)
- +1 yıl
gözleri mavi-yeşil olcak saçları da kumral gibi hafif sarılı
Soran+1 yılruyanda gorursun :D
- +1 yıl
sen mavi gözlüsünü rüyanda bile göremezsin B)
Soran+1 yılB ? :D
+1 yılBu gunlerde kör topal demiyorum
26 Yorumla
- +1 yıl
Ciddiyim
- +1 yıl
Ramazan dedik stop dedik ama rahat birakmiyolarki kardesim bak gulme
Soran+1 yıl:D :D :D :D
- +1 yıl
aklimiz fikrimiz orada hep bir özlem çıktığımız kapiya
Ellerinee kesinlikle ha bidee gülüşüne :)
01 Yorumla
Boyu Kac Cm Bakarım :) ..
01 Yorumla
İlk gözüne bakar Sonra aşagılara
05 Yorumla
Soran+1 yılneden gozune ilk
Soran+1 yıl:) evet
Soran+1 yılDost başa, düşman ayağa derler :P
Ayakkabısı temiz adam temizdir. Kaliteli bir ayakkabı maddiyatını ve tarzını belli eder
+1 yılkalçalarına. yoksa kalça uzak dursun :PP
010 Yorumla
Soran+1 yılmal :D
- +1 yıl
hem mal diyo hem gülüyo deli ya :D
açıksözlüyüz nan ne var :DD
Soran+1 yılbende acik sozluyum :D :D ama sen abarttin virae :D
- +1 yıl
ne abartçam kadında kalça 1. seçeneğim yalan mı söylüyeyim :))
senin 1 numaran ne :D
Soran+1 yılayakkabi :D Dost başa, düşman ayağa derler :P
Ayakkabısı temiz adam temizdir. Kaliteli bir ayakkabı maddiyatını ve tarzını belli eder- +1 yıl
vallahi de beni tarif ettin :DD Ayakkabılarıma özen gösteririm her zaman siler tozunu alırım.
2. şıkkını alayım :)
Soran+1 yıl:D :D hadi be
- +1 yıl
Cidden ayakkabı kıyafet konusunda titizim. Asla kimseye giymesi için gömlekti kazaktı vermem. Biri kazayla giysin giymem daha. Kendi yıkadığım bardağa bakarım temiz mi diye :))
ahh dişim sarı leblebi yiyomda dişim kırılıyordu az daha :DD
Soran+1 yıl:D disleri sari erkeklerden nefret ederm :D
- +1 yıl
her gün fırçalarım :D tertemiz ağzım kokmaz çünkü ben sevmem rahatsız olurum :))
+1 yıl1.Gözler Daha Sonra Fizik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Gözlere, dudaklara ve fiziğine bakarım.
00 Yorumlabacaklarına :D tabiki
018 Yorumla
Soran+1 yılsana girsin :D bacakmis yuzu varken ne bacagi :D
Soran+1 yılpislik :D
Soran+1 yılsiktir lan :D
Soran+1 yılsus lan boklu :D
Soran+1 yılay igrencsin :D kro :D pislik :D
Soran+1 yıldefol surdan y a:D
Soran+1 yıllan defol :D
Soran+1 yılmanyakmisin :D
Soran+1 yıllan defol surdan :D
Gülüşüne gözlerine sonra malum fiziğe :-D