Ayrılma aşamasına kadar geldik.çok yıprandık. işleri çok yoğun ve ben artık yoruldum. ne yalan söyliyeyim hep kavga çıkarıyorum, trip atıyorum her şeye, her kese zamanın var bir bana yok diye. hakikaten böyle düşünüyorum. ben buluşmak isteyince (geçen çok hastaydı yemek yapıp götürecektim) vakti olmuyor ama akşam abisi yengesinin yanına gitti hasta yattığı gün. bir kere de ben buluşmak istemedim. sabah belki arar gel bekliyorum yazar diye. yazmadı. akşam da soluğu abisi yengesinin yanında aldı yine. kıskanıyorum evet. kendimi değersiz, dışlanmış hissediyorum artık. benden anlayışlı olmamı programımı kendisinin işine uygun şekilde yapmamı bekliyor. Mart ayında isteme olayı vardı. şimdi ondan bile emin değiliz. erkeklerden bir cevap bekliyorum (bi erkek olarak daha iyi anlayacaklarını düşünüyorum sevgilimi) ne yapmam gerekir ilişkiyi kurtarmak için?
Cevabın nedir?
Bu sorundan dolayı yakın bir zamanda terkedilmiş birisi olarak cevaplıyorum. Kendi işiyse ve işkolik olması gayet normal sonuçta her türlü kendi geleceğinden çalışıyor. Bir şirkette geleceği olduğunu görüyorsa da bu durum çok anormal değil. Hastayken abisine, yengesine gitmesi normal dışarıda buluşuyorsanız eğer buluşmak istememesi de normal. Bunlar dışında davranışlarında bir farklılık varsa onları konuşmak lazım.
14 Yorumla
Soran+1 yılYani normalmi diyorsunuz? ya ben o hastayken yemek yapıp yanına gidicektim. bana yok gelme dedi. evine kadar götürecektim yaa. akşam abisinin yanındaydı. bana vakit ayıramayıp abisi yengesinin yanında soluğu alması normalmi peki?
Soran+1 yılHayır haberi vardı. seni öyle uğurlamak içime sinmiycekti, sana bulaştırmayayım dedi. ya kıskanıyorum abisinden de yengesinden de işinden de. dışlanıyorum sanki
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle kendini küçük düşürmeyi bırak. Hayat bu, biri seni unutmak ister, adını bile duymak istemez ondan sonra hayatına biri girer seni değerli hissettirir, sana önem verir, seni sever.. Işler yoğun olunca gerçekten insan ne yapacağını şaşıyor, vakit bulamıyor bir şeyler yapmaya, birilerini görmeye. Kendini az onun yerine koy derim ben o zaman anlarsın belki (seni kötülemek için söylemiyorum bunu)
26 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum onu da. hak veriyorum. çok haklı. peki ya ben? bana zaman ayırmamasına rağmen abisi yengesiyle sık sık görüşüyor. ayda bir kere anca görüşüyoruz biz. geçen hastaydı yemek yapıp getireceğim sana dedim. yok gelme dedi. akşam abisinin yanındaydı. onlara gitmiş. haksızmıyım?
- +1 yıl
Sende haklısın tabii bir yönden. Bende böyledim, yani banada zaman ayırmıyordu ama diğer her şey'e ayıracak zaman buluyordu en sonunda bitti oda kurtuldu bende.
Soran+1 yılGaliba ayrılık çok uzak değil artık.5sene ve martta istemeye gelelim diyordu.😕
- +1 yıl
Zor... Hayırlısı ne ise o olsun. Çünkü evli olupta mutsuz olmaktansa ayrı kalmak daha iyidir... :/
Soran+1 yılHayırlısı. teşekkür ederim
- +1 yıl
Eyvallah rica ederim
Seni sevdiğine emin misin? Insan sevdiğine zaman ayırır.
31 Yorumla
Soran+1 yılEminim.5senelik ilişki. ama işte..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
para kazanıyor işte sana sormuştur aşk mı para. mı diye verdiğin cevap nedir kendine sor bakalım onu zora sokacak isteklerin mı oldu bu kadar çalışıyor
16 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır. hiç bir zaman baskı yapmadım çok çalış diye. kendisi hep böyle işe başladığından beri. benim kavga nedenim de bana neden vakti yok abisine yengesine var? kıskanıyorum.
Soran+1 yılAma bu yaptığının doğru olduğu demek değil ki. biz bu süreci buluşmadan konuşmadan geçireceksek sonrasını tahmin edemiyorum.
Soran+1 yılDeneyeceğim. teşekkür ederim
ablacim bence ona destek olmalisin gerekirse yardim edebilecek bisey varsa yardim et bence cunku oda sizin icin cocuklar için calisiyo manevi destegin olursa senide gorur cicek alir ne bilem hosuna gidecek bisey yapar bence kendi kararim bu ins faydasi olur
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim de çok üzerine gittiğim zamanlar oluyor ama bana zamanı yokken (işinden dolayı) abisine nasıl zaman ayırıp gidiyor. kavga çıkarmam normal değilmi? istemeye geliceklerdi şimdi ama aramızda ayrılık konuşması geçiyor
Soran+1 yılAmin. hepimiz için. teşekkür ederim
Cok fazla ilgi gosterip kendini yipratmissin, akisina birak hayati kafana takma fazla o kaybeder sen kaybetmezsin..!
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorun da tam şu. başaramıyorum, ilgisiz, umursamaz görünüyorum bir kaç gün ama içten öyle olamıyorum
çalışırken bende kız arkadaşımla ilgilenemiyodum. hergün trip hergün trip. bir de işim tamamen hizmet işi olduğu için bütün gün müşterilerin azarını işitiyordum. hem müşteriler hem kız arkadaşım ağır geldi. işi bıraktım
111 Yorumla
Soran+1 yılPeki düzeldimi durumlar kız arkadaşınla?
Soran+1 yılBen onu böyle bir duruma sokmak istemiyorum. biraz da kendime kızıyorum neden bu kadar yoruyorum onu böyle şeylerle. ama her şeye her kese zamanı var bir bana yok
Soran+1 yılEvet bir vana yok o zamanın dedim. sen böyle anlayışsız olduğun sürece bu devam edecek dedi
Soran+1 yılToparlayamıyorum durumu. kırgınlığım da geçmiyor bir türlü. ne yapayım?
Soran+1 yılMesaj açık
+1 yıliş olayı farklı, anlayışlı olman lazım.
ama detayda işten değil de ailesinden bahsetmişsin :)
başkasına vakit ayırabiliyorsa sana da ayırabilmeli, çok fazla da ihmale gelmez insan13 Yorumla
Soran+1 yılBana çalışmam yüzünden anlayışsız olmaya devam ettiğin müddetce böyle olacak diyor. yani ben bana zamanın yok ama abinlere gittin dediğimde böyle dedi. önce yok seni hastayken iki dakika görüp uğurlamak istemiyordum diye gelme demiş öyle söyledi. sonra bana zamanın yok ama hasta hasta abinlere gittin deyince. sen böyle anlayışsız olmaya devam ettikce böyle olacak dedi.😠
- +1 yıl
Kılıçları çekmişsiniz, bol şans ne diyeyim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılilgi yoksa sıkıntı kadın ilgiyi sever işi yogun olsa bıle musait olunca gönlünü alması gerekir ben olsam öyle yapardım cunku hıcbırsey eşim olacak kadından önemli olamaz
222 Yorumla
Soran+1 yılO da öyle söylüyor da. benim triplerim yüzünden bu hale geldik. biliyorum ki ben anlayışlı olsam o da bana karşı az da olsa ilgi gösterecek, gönlümü almak için çabalayacak ama triplerim, kavgalarım daha da uzaklaştırıyor bizi.
Cevap sahibi+1 yılsorun sende ozaman
Soran+1 yılBana vakit ayırmayıp soluğu abisinin yanında alması peki? normalmi bu?
Cevap sahibi+1 yılsenın davranıslarından dolayı sana kırgın bu anlasılıyo okadar kımın ustune gıdılse aynı tepkıyı verırdı
Soran+1 yılPeki ya ben? ben de çok kırgınım. onun işi gücü bir bana gelince...
Cevap sahibi+1 yılbırtarafın alttan alması gerek bır sorunmu var diye sorabılırsın
Soran+1 yılOnun da hep söylediği. bir taraf biraz alttan almalı ((((ona sorarsanız sorun benim fazla üzerine gitmem, anlayış göstermemem. benden beklediği de zamanımı ona göre ayarlamam, anlayışlı yaklaşmam. tabi ben de trip attığımda o da ters tepiyor. söylediğim gibi her kese zaman ayırıyor bir bana yok
Cevap sahibi+1 yılseviyormusun hala pekı
Soran+1 yılSık sık görüşemediğimizi, onu çok fazla özlediğimi hissettiğimde buluşamadığımızı düşününce çok kızıyorum ona ama seviyorum..
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı yok ozaman düzelir anlayışlı olup konusabılırsiniz sorun ne diye
Soran+1 yılİnşAllah düzelir. teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılduzelır duzelır nazara gelmıstır belkı fazla saga sola resim atmayın🙂
Soran+1 yılBiz hiç atmıyoruz ((((
Cevap sahibi+1 yılvay arkadas ne cılgın bırçiftsınız 🙂
Soran+1 yılNeden ki?) neden öyle dedin?☺
Cevap sahibi+1 yılentresan geldiniz inatlasmanız kavganız kıskançlık trıpler falan ilişkiniz baya canlı işte susarsan sıkıntı 😀
Soran+1 yıl😊😀
Cevap sahibi+1 yıltokat at okkalı bıtane bulusunca noldunu şaşırsın 😀
Soran+1 yılYapıcam))) iki tane patlatıcam😀
Cevap sahibi+1 yılovvv cok heyecan verici cılgınca benim sevgılımde olunca bende arada tokat attırcam 😀
Soran+1 yılİnşAllah olur da patlatır😀
Cevap sahibi+1 yılinsallah bence cok heyecanlı zevklı olur atsın😀
+1 yılSizin geleceğiniz için saçını süpürge ediyor olabilir mi
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet bundan eminim. ama elimde değil inan. ben çalışmıyorum ve dolayısıyla onun içinde olduğu durumu bilmiyorum. ne yapa bilirim?
- +1 yıl
Kafanı meşgul edecek şeyler bul, iş gibi mesela
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz. peki bana vakti yoksa neden abisi yengesiyle zaman geçiriyor? dışlanmış hissediyorum kendimi.
Üstüne fazla gitme kendi hayatınada odaklan
38 Yorumla
Soran+1 yılMart ayında istemeye geleceklerdi. ama şimdi ayrılma konuşması geçiyor aramızda
- +1 yıl
Sen aşırı yoğunlaşmışsın bütün hayatın o olmuş olmamalı kendi hayatını kur ya da devam ettir o sadece hayat arkadaşın olabilir;) ayrılık konuşmalarına gelince o da biraz senin yüzünden anlayış gösterip oluruna bıraksan olmazdı belki şimdi kafanı topla ve rahatla gerisini halledersin
Soran+1 yılŞimdi konuşmuyoruz. kızgınlığım değil de kırgınlığım geçmiyor normal, bir şey olmamış gibi yapamıyorum. abisi yengesinden de kıskanıyorum onlara zaman ayırdığı ama bana ayırmadığı için
Soran+1 yılBen balık. o koç😠su ve ateş
Soran+1 yılAnladım. teşekkür ederim
iliskini kurtarmaya bak
117 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ama?
Soran+1 yılŞimdi konuşduk. işlerinin yoğunluğundan yakındı (anlayış beklediğini söyledi😕kendi zamanımı ona göre planlamalıymışım.
Soran+1 yılBilgisayar mühendisliği (
Soran+1 yılArayıp soruyor aslında. ama buluşmamız ayda bir kez. bana zamanım yok deyip abisinin yanına gidiyor
Soran+1 yılGeçenlerde hastaydı. ben de yarın çorba yapıp getiricem evin yakınlarına dedim. inip alırsın benden. sonra dönerim dedim. yok gelme seni öyle 2dakika görüp uğurlamak istemigorum, sana da bulaşır falan dedi. ve o gün akşam abisinin evine gitti, gece de geç geldi (((çok kırıldım. sonra buluşmak istediğinde ben istemedim. bekledim ısrar eder falan. yok akşam öğrendim ki yine abisinin yanında ((
Soran+1 yılSormaz olurmuyum. sana bulaşmasın zahmet etme.2dak görmek istemiyorum falan dedi ilkine. öbür buluşmanı da ben inat ettim. ısrar eder sabah arar gel der diye. sen inat ettin diye çağırmadım dedi. şimdi de hafta sonu bana zaman ayır buluşalım diyor ve pazartesi sınavım var ((sen kendi zamanını bana göre ayarlamalısın ben çok çalışıyorum diyo
Soran+1 yılKapalı ama (
Soran+1 yılTamam bekliyorum)
Bende aynı durumdayım. Hepsi aynıysa demek
15 Yorumla
Soran+1 yılO zaman beni anlayabilirsin ((sen nasıl davranıyorsun peki?
Soran+1 yılBenimkisi de 5senelik (bi bu sorun yüzünden bitecek biterse. çok kırgınım ve geçmiyor. unutamıyorum
Soran+1 yılbir defa olsun evet sen de haklısın, doğru söylüyorsun demedi. sanki ben anlatmaya çalışdıkca kendini daha da haklı görüyor😠
+1 yılevlenince ayni evde olacaksiniz ki zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle. ama evlenmemize daha çok var ve ben bu dönemi doya doya yaşamak istiyorum. bana ayırmadığı zamanını abisine ayırdığı için de kıskanıyorum.
- +1 yıl
hmmm haklısın şimdi. Sıra sıra vakit ayırsa güzel olabilirdi. Demekki ailesi daha ağır basıyor. Bu konuyu konuş bence
Soran+1 yılEvet konuşdum. bana trip attığın sürece böyle olucak dedi😑sinir bozucu bir durum
+1 yılSalak salak hareketler etme
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım? ne önerirsiniz?
Sen varya kesin Oğlak burcusun
216 Yorumla
Soran+1 yılHayır. balık
- +1 yıl
o hangi burç peki koç mu
Soran+1 yıl@Ahmedinyusrasi evet
- +1 yıl
astrolojiyle aram iyidir 😂 balık ve koç idare eder koç baya çalışkandır işine düşkündür doğru ama bu durum aşk iliskisini etkilemez ki ne kadar vakti varsa sana harcar mesela. benim sevgilim de koç burcu gece 2 de bile beni gormeye gelir yani bu sende kaynaklaniyo fazla üstüne düşme ama ilgisiz bırakma
- +1 yıl
koç burçlarını çözdüm ben 😂
Soran+1 yıl@Ahmedinyusrasi hastayken yanına geleyim dedim. yok gelme dedi. akşam da abisinin yanındaydı. onun işi bir bana ((
- +1 yıl
belkide o durumda görmeni istemedi ya da soğumuş da olabilir sana karşı
Soran+1 yıl@Ahmedinyusrasi öyle kestirip atamıyorum 5senedir birlikteyiz. çok seviyorum. bir tek sorunumuz bu..
- +1 yıl
o zaman bir süre buluşmak isteme onun demesini bekle bence o diyince artık sonunda ister merak etme
Soran+1 yıl@Ahmedinyusrasi o buluşmak istediğinde de ben işim var gelemem diyorum (sırf inat olsun diye) belki gönlümü alır gel çok özledim der diye. ama yok nerde...
- +1 yıl
işte yapma öyle sırf bundan istemiyodur koç burcu çok inatçı olur işim var deme bari başka bisey de ama bidaha sen ona buluşalım deme mesela
Soran+1 yıl@Ahmedinyusrasi demiyorum zaten😑
- +1 yıl
iyi o zaman birazda o istesin
Soran+1 yılKoç çok gıcık😑
- +1 yıl
Hayır gıcık değil aslinda benim sevgilim de koç
Onu özgür bırak
13 Yorumla
Soran+1 yılBıraktığım zaman da trip attığımı düşünüyor. ne yapacağımı şaşırdım artık
Soran+1 yılO zaman da o atarlanıyor ((her şeyi denedim
+1 yılikinizde haklsizn
11 Yorumla
Soran+1 yılDüzeltilebilir bir durum aslında ama kırgınlığım bir türlü geçmiyor.
+1 yılnamazlı niyazlımı peki
10 Yorumlabiraz sabırlı ol
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?