Beni izlediğini bilmek istemem gizli saklı izliyorsa ve içinde ki fırtınalarla yanıma gelerek Aynı kabin içinde olmak mutlu eder
Ben merak ederim sevgilimi
Aklımdan da geçer Ve kapı açıksa banyonun üzerimi çıkartıp girerim
İsterse tabi 😊01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel düşünce
En İyi Cevaplar
Hiç zevkli gelmez defol git derim kapıyı kapatırım net.
016 Yorumla
Soran+1 yılEşine de mi Böyle dersin biraz agir Kaçma mi
Soran+1 yılEsin ama cinsel organi illaki gorucek
Soran+1 yılYa hakli olduğun taraflar var tabikide cinselliğindeki bir siniri var kuranda ama evliyken mahremini kocana paylastigin için helalin sonuçta
- +1 yıl
Şimdi normal tabiki herkeze göre çok geniş yaşıyoruz gerçekten birazda dine göre yaşamamız gerekiyor illaki görür illaki yani ama böyle fanteziler bana ters yok analiz yok oral bunlar caiz değildir bana yaparken izlenme tiyatro mu çeviriyoruz ben böyle fantezileri sevmem şahsen ama insandan insana değişir tabiki bazıları oyuncak mıdır nedir onlardan alıyor farklı farklı fantaziler ben benim karşımda eşim bile olsa olgun birisini olgun düşünceye sahip birisini isterim böyle şeyleri baştan konuşurum helalim diyede herşeye izin veremem bu yanlıştır.
Soran+1 yılHerkesten farklisin bu iyi birşey bende gazi şeylere karsiyim ama bu zamanda hersey farklılaşmaya basladi o dediğin oral, anal olmadan zevk almiyor insanlar birleşme olsa bile ve soguyabiliyorlar istemedikleri zaman gerçekten dünyanın çivisi cikti 😞
- +1 yıl
Yani tabiki ya bak bakra suresini kaç tane buraya giren insan okumuştur hiçbiri belkide orda allah şöyle demiş ben kullarıma onları ibret için yarattım zevk için değil illaki eşler birbirlerini tatmin etmeli tatmin olmazsa mahrum bırakırsan eşini buda bir günah ama analar oral pislik şeyler adam oralarda yapıyor gidip ekmeği tutup yiyor bu ne biçim bir şeydir. Nimet sonuçta ama işte yok adam karı kız peşinde bunlar hep cahillikten aşırı din taraftarı bir insan değilim ama bilgilenmek gerekiyor. Benimde çevremde çok kız var inan hani ben bıktım onlar bıkmadı herhangi bir cinsel birleşmem olmadı çok yakışıklıyım insanları cezbederim muhabbetim iyidir bilgili kültürlü biriyim body ve muay thai dövüş sanatı ile ilgileniyorum arabam evim var ama kimsenin kanına girmiyorum umut vermiyorum hakkına geçmiyorum ama buradaki çoğu insan birbirlerini kandırıyorlar ulan sen o kızı kandırdın Allahı nasıl kandırcaksın ya bunlar burda konuşulacak şeyler değil allah bizi uçuk fantezili insanlardan korusun
Soran+1 yılAglicam simdi 😭 gerçekten blöf olsun diye söylemiyorum ama herkese bu düşünceyle yaklaşan biri lazim yoksa insanlar kendini asti bu zamana kadar böyle düşünen biriyle hic karsilasmadim o zaman ne mutlu bana
- +1 yıl
Teşekkür ederim istediğin zaman özelden mesaj atabilirsin arkadaşım bilmediğin bilmek istediğiniz şeyleri sorabilirsin. Burdaki abaza lar gibi değilim emin olabilirsin bende blöf olsun diye yazmıyorum buradakilerde biraz acayip insanlar herkezin aklında bir cinsellik sanki kedi köpek çiftleşmesi kadar basit şeyler ama emin olabilirsin kendilerine kendi annelerine kız kardeşlerine yapılsa yazılsa dünyayı yerinden oynatırlar şeref yoksunu hepsi allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni o zaman herkez için geçerli bu tekrar teşekkür ederim.
Soran+1 yılOho bacisina bir yapilsin adamlik taslar namus bekçiliği yaparlar yobazlar ama kendileri için bir zevktir tabiki de. Rica ederim bu düşünce ne sasirdim sadece karsilasmadigim için Allah iyi hayirli insanlarla karsilastirsin hepimizi 😊
- +1 yıl
Aynen öyle benim dışarda arkadaşlarıma bile söylüyorum inan hani adam gelmiş çocukluktan beri tanıyorum şu kıza sunu yaptım yol verdim filan kaç tane arkadaşıma yol brn verdim çünkü bügün o kızın günahını alan yarın benim kardeşimede yapar bu insanlar insanlıktan çıkmışlar bunlar hep cahillikten özentilikten geliyor oluyor emin ol o adam onu yapmak yerine bir gaste okusa akşam kitab okusa internette karı kız peşine değilde bilgili şeylere baksa başkasına sormak yerine elinin altında internet varken baksa araştırsa bu şeyler inan yaşanılmaz diğer ülkeler bundan gelişmiştir. Bizim insanımız hep kolaya kaçar bı kızda gördüğü tek şey şudur veriyormu vermiyormu vermiyorsa direk yol verir karşısında hayvan sanki cinsel obje olarak görür çok yanlış gerçekten insanın ne demek oldugunu araştırıp bilse zaten böyle düşünmez yapmaz emin ol.
Soran+1 yılEgo tatmin etmenin pesindeler iste onu yaptim sunu yaptim vala sen başbakan olsan dünyaya kurstarirsin düzene girer😂😂 çok güzel anlattin yalniz
Soran+1 yılDüşünüyorum tabi dusunmesem tepki gosterirdim 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşimi izliyorum zaten. Yaz aylarında beraber duş alıyoruz zaten. Ama o çok soğuk ben sıcak suyla yıkanıyorum. Duşta seks güzel olur :D
22 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel o zaman 😊
- +1 yıl
Bencede çok iyi oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim beni duşdayayken izlemeyi seviyor kabinin kapısını açıyor ayakta dinelip izliyor gel buraya diyip çekiyorum içeriye bende :D
118 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş bak gel buraya 😂
Cevap sahibi+1 yılNapim masum masum bakıyorr böyle sahibinden yemek bekliyen kedi gibi mırr mıırrr yapıyor :D
Soran+1 yılYa ahaha ne güzel olurdu kolundan çekip bir anda dusa sokmak saskin saskin 😄
Cevap sahibi+1 yılAynen şapşalım benim yaa duşa girince de napıcağını şaşırıyor donuyor falan ellerini tutup yönlendiriyorum yerim onu böyle ya :D
Soran+1 yılNe güzel işte mutluluğunun devamı😄
Soran+1 yılAnladim sevgili olduktan ne kadar bir sure sonra sormaliyim iliski yasayip yasamadigini
Soran+1 yılYanlis geldi pardon😂😂
Cevap sahibi+1 yılKız sen azdın resmen yaa bak beni de azdırdın :D
Soran+1 yılYok kiz görüşe yorum yapiyodum yanlisla buna gelmiş bilerek olmadi yani😂😂
Cevap sahibi+1 yılOlsun senin yüzünden ıslandım :D
Soran+1 yılHay Allahim nerden söyledim 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılMast yapmama sebeb oldun kız cenabetim şu an :D
Soran+1 yılSende bir lafla azdin hemen ne istekliymissin 😂 ikimizde günaha girdik 😂😂 bu arada cenabetken gusül abdesti alunca gidiyor dimi cenabetlik
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorumm sabaha alırım ben artık duşumu yaa bu saatte banyoya gidemem :D
ee napim sen sevgilimi aklıma getirdin :D ebet sevgilime karşı aşırı istekliiyim
Soran+1 yılHahah yalniz dustayken kolunu çektim gel buraya diye kedi yavrusu saskin dedin ya ona çok guldum😁😁
Cevap sahibi+1 yılKedim benim yaa mıncıklıyasım var onu kız :D
Soran+1 yılGece gece bir dur yerinde 😁😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılIzlemek isterim bende katilirdim kese atardik birbirimize 😂😂😅
08 Yorumla
Soran+1 yılHa ha ha😂
- +1 yıl
😂😂 ama ole dha guzel olur 😂😂😂
Soran+1 yılKese acitir 😂
- +1 yıl
Seven inSan acitmaz yavas yavas hamamdaki tellak gbi olcak hali yok 😂😂😂
Soran+1 yılİnşallah olmaz 😂
- +1 yıl
Olmaz seven insan yapmaz 😂
Soran+1 yılEvet yapmamali 😁
- +1 yıl
Aynen 😂
+1 yılEşimi hem duşta hemde mast yaparken izliyorum oda beni ;) güzel ve hecanlı oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvliykendemi Mast yapiyorlar
- +1 yıl
Evlenince hem kadın hem erkek kendini bırakırsa cinsel hayatı körelir. mast sadece bekarken yapılmaz. her sağlıklı insan ömrü boyunca mast yapabilir
Soran+1 yılAnladim ilişkiye zevk katar güçlü Bağ oluşuyor
- +1 yıl
Kesinlikle
İzlemesi iyi oluyor diye biliyrm :):) iceri aniden giren olursa bide k halde sevişmek daha da iyi 😀
00 YorumlaAa tabi ki izlemek isterdim hatta bir süre sonra yanına gider beraber duş alırdım
01 Yorumla
Soran+1 yılHim ne güzel
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet isterdim. Hem de sabunlu kaygan teninde elimi gezdirmek isterdim :)
011 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel olurdu
Cevap sahibi+1 yılEvet tek kotu yani dudaklarimi kullanmama biraz sorun olur sabunlu sabunlu yalayamam :)
Soran+1 yılDurulandiktan sonra olabilir
Cevap sahibi+1 yılSadece o bölgeyi durulayip yalayabilirim çünkü sabunluyken içine girmek istiyrm :)
Soran+1 yılÇok kaygan olur be
Cevap sahibi+1 yılAma çikan sesler çok tahrik edici olur :)
Soran+1 yılNe biçim fanteziniz var
Cevap sahibi+1 yılNe sapikca mi geldi yoksa :)
Soran+1 yılSapikca değil fantezin değişik
Cevap sahibi+1 yılKayganliktan kastettigim içi değildi yoksa öyle mi anladin :)
Soran+1 yılİçine girmek istediğini anladim senin demek istediğin neydi
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendigimde yapacagim ve yapmasini soyleyevgim seylerden brisi
01 Yorumla
Soran+1 yılEn azindan bir kere denemekten zarar gelmez
Cinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. izlemekkeyif verirdi ama beraber duş alsaydık kesin rahat durmazdım:D
00 Yorumla
+1 yılHem izliyoruz birbirimizi hem de birlikte duş alıyoruz hatta azip devamini da yapıyoruz.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir denemek lazim
- +1 yıl
Dene memnun kalırsın.
+1 yılkesinlikle izlerim. önce izler sonra yanına sokulurum
00 YorumlaAyip , iyi aile cocuguyum ben☹️
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli olduktan sonra sorun olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşim veya sevgilimle herşeyi yaparım sorun yok :)
00 Yorumla
+1 yılDuş almak güzel olabilirdi ☺
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bencede
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte duş almak güzel olur.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir heycan verici
00 YorumlaHelalim olduktan sonra
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bencede
Soran+1 yılDenemekten zarar gelmez
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşimi hayır ama partnerimi tabiki bayıla bayıla
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden eşine hayir
Cevap sahibi+1 yılaln aynı garıyı zaten yıllarca görmüşüm izlesem nolur izlemesem nolur.
Soran+1 yılİnsan sevdigi kadini izlemeye doyamaz
Cevap sahibi+1 yılsevdiği kadına hiç bir erkek gerçekten seviyorsa cinsel duygular beslemez masumdur çünkü sevgi duşta izlemek gibi sapıkça şeyler düşünmez.
Soran+1 yılEvliyken olabilir esin oluyor mahremini paylasiyorsun onunla kanin canin oluyor diğer turlu ise dediğin gibi
Cevap sahibi+1 yılfark etmez çok sevdiğim bir kadınla evliyim ona karşı cinsel arzu hissetmiyorum.
Soran+1 yılAnladim genelde sevdikleriyle yasamak isterler bazilari
Cevap sahibi+1 yılkadınlar ister onu erkekler değil.
Soran+1 yılBilemem zevk meselesi
1 kere izledim. beraber yapmak daha iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber dus almayi tercih ediyorum
00 Yorumla
+1 yılBeraber duş almak gerçekten güzel oluyor
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet olur kesinlikle
- +1 yıl
Ayrıca beraber yetişkin filmleri izlemekte Çok zevkli oluyor
Soran+1 yılBenim sevdiğim adam olduktan sonra onunlayken herşey zevk verir
- +1 yıl
Hmmm, tutkulu birisin yani umarım düşündüğün her şey gerçek olur, zevkten bayılırsın bir gün :-)
Soran+1 yılİnşallah 😂
Evet harika olurdu gizlice ama demi?
09 Yorumla
Soran+1 yılHayir yanındayken ya da gizli senin tercihin
Soran+1 yılGizli izlemesi hoşuma gitmez sinirlenirdim birlikte duş almak daha iyi
Soran+1 yılO suyun altında öpüşmek tenini öpmek güzel olurdu
Soran+1 yılHim öyle
+1 yılIzleyemem ben direk yanına dalarim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İzlerim sonra yanına girerim 😃
00 Yorumlaizlemek ve yanına girmek isterdim :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Bende girerdim yoksa olmaz 😂
00 Yorumla
+1 yılSevgilim olsa hoşuma gider di hatta dalarım içeri
00 Yorumlaçok severim isterimde ama nasip olmadı daha
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvetttt çok güzel oluyor
00 Yorumla He kankam he ayni dediyin gibi😂
01 Yorumladuş ayrı bir güzel :D
00 Yorumla
+1 yılEvet çok isterim. birlikte de yapılabilir 😇
00 Yorumla
+1 yılİzlemeyi severim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet hatika olur
10 YorumlaO günlere cok var
011 Yorumla
Soran+1 yılBenimde öyle
Soran+1 yılBurdaki yasin doğru mu neden olmadi
Soran+1 yılKafana gore çikan olmadi galiba
Soran+1 yılBaya hayal kirikligina ugramissin ozaman tekrar zedelenmekten korkuyorsun ya da
Soran+1 yılAnladim. İnşallah bulursun kendine gore hayirli birini.
Evet 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 638 cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an istemem
023 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılçünkü Şu an deli misali aşığım
Soran+1 yılAsikkende istenmiyormu ki
Cevap sahibi+1 yılkızlar istiyor ama erkekler yapamıyor aşık olunca bu bilimsel olarakta aciklanmis birseydir yani tüm erkekler böyle dir aşık olunca o kız hakkında öyle şeyler düşünemiyor ya da bir başkasını
Soran+1 yılAnladim genelde baglaninca asik olunca sevdiği kadini isterler daha çok ama ona zarar vermezler istemedigi bir şeyi yapmazlar
Cevap sahibi+1 yılevet öyle yani Şu an kendim. icin söylüyorum onu al evimin bir köşesine koy saatlerce onu seyredelim bu bana yeter cinsellik adına hiç birşey istemem ama bu durum sonrada degisiyor muş sevgi azalınca cinsellik başlıyor
Soran+1 yılHim iste o kötü sevgi azalinca cinsellik istemesi düşünsene bana deli gibi asik olduğunu biliyorum cinselliği açmayan çocuk birden cinsellikten bahsediyor ve sen sevdiği için istediğini saniyorsun belki de baglaniyorsun o ise sevgisi azaldigi için cinsellik istedi sen ise bilmiyorsun daha kötüsü olamaz sanirim
Cevap sahibi+1 yılmalesef öyle ya işte o zamanda o kız sadece cinsel bir obje oluyor erkeğin gözünde ben erkekleri ve kızları çok araştırırim farkliliklarini ve gerçekten çok ama çok farklıyiz ya en basitinden siz mutluyken mast yaparken ilişki isterken bizde ise mutsuz ken o istek oluyor pskilojik olarak kafa dağıtıp bazı şeyleri unutmak için o an
Soran+1 yılAnladim daha ogrencegim çok şey var kiminle ciddi düşünsem bu konuları acti çünkü baya bir hayal kirliliği yasadim
Cevap sahibi+1 yılseni gerçekten seven bir erkek sana böyle şeyleri söylemez emin ol
Soran+1 yılBahtim kara benim nerde pislik var karsima cikiyor çok da güzel rol yapıyorlar😞😞😞😞😞😞 nisanlilikta bu konular az çok konuşulur diyorlar dogrumu
Cevap sahibi+1 yılbu tamamen kişilerin bir birine gösterdikleri saygıya bağlıdır kendim için söylersem ben nişanlandıgim kızla konuşmam bu konuları çünkü eğer ki konuşursam evlenmeden soguyabilirim ondan bunun olmasını istemem
Soran+1 yılAnladim senin dediğin gibi kişilere bagli
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle ve sana bisey diyim mi eğer ki bakire isen sakin ama sakın başkalarıyla ilişki yaşamış erkeklerle evlenmeyi dusunme
Soran+1 yılBakireyim. Neden oyle dedinki ilişki yasamis erkekle evlenme diye öyle ise de bunu ona soramam ki ilişki yasadin mi yasamadin mi diye
Cevap sahibi+1 yılöyle insanları seni üzerler hemde cok hem öyle bir şeyi yaşamış erkekler sana bunu hissetirir ler zaten duyguları o kadar saf olmaz
Soran+1 yılAnladim sevgili olduktan ne kadar bir sure sonra sormaliyim iliski yasayip yasamadigini
Cevap sahibi+1 yılbence direk sorma bunu sen dolaylı bir şekilde öğrenmeye çalış eğer ki sorarsan bu kes o seni yollu diye düşüne bilir
Soran+1 yılHim anladım hoslandigim biriyle sevgili olmuştum bir ara daha ilk gunumuzde cinsellikten bahsetti biriyle ilişkiye girdiğini söyledi 1 hafta sonra da benimle birlikte olmak istediğini söyledi ben bunu duydum direk söğüdün ve bitirdim
Cevap sahibi+1 yılevet bak. iste kendin görmussun zaten örneğini onlar senin ruhunu değil senin bedenini seviyorlar nefret ediyorum öyle insan görünümlü pisliklerden
Soran+1 yılBende nefret ediyorum o kadar cikarci olmuslarki akillari ibnelikten başka hic bir şeye calismiyor insanlara guvenimde azaldi bu yüzden yalancılar hepsi
Cevap sahibi+1 yılmalesef öyle ler allah sonumuzu hayır etsin artık kimin hangi yüzü gerçek kestiremiyorum ben
Soran+1 yılAynen öyle Allah sonumuzu hayir eylesin darmadaginim resmen
+1 yılEvet hoşuma gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok güzel olur
00 Yorumla
+1 yılhemide cok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılisterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü oluyorum 😛
00 Yorumla
Detaylı bilgi