Geçen hafta da demiştim erkek arkadasim beni evine çağırıyor diye gittim. İlk üç saat birsey olmadi. Sonra yatma vaktine dogru kendisi odasina gitti benide çağırdı. Önce cekindim. Sonra lambayo kapatıp yanına uzandım. Opustuk sonra ustume çıktı. Ustumu çıkardı. Ikimizde yatakta yarı çıplak kaldık. Ustumuzde hiçbirşey yok. Elledi öptü falan. Bana iliski ıstiyor musun dedi yok dedim. Ama benim bosalmam lazim dedi. O zaman yardım et dedi. Yapmadım. Sadec dudagini emdim. Öyle bosaldi. Yataga carsafi degistirdi lavaboya gitti. Uyudu. Bir saat gecti boyle öptüm dudagindan uyandi. Tekrar opustuk üstüme çıktı. Bacagimi beline doladim. Ama esofmanim var altımda. Bana yine iliski isteyip istemedigimi sordu yok dedim. Kendisi elledi yine. Sonuç olarak iliskiye girmedim ama yatmış sayılır mıyız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeninle evlenmez. Genelde yattıklarıyla evlenmezler, sen de yollu gibisin zaten belli yaptıkların.
Yani içine girmemesi, bir şey ifade etmez. Sevişme olmuş, normalde aynı evde bile kalamazsın...
Terbiyesizlik, başka bir şey değil.44 Yorumla
Soran+1 yılİsteyerek oldu. bir daha da olur! Kusura da bak
- +1 yıl
Aferin.
Soran+1 yılArtık bakire degilim
- +1 yıl
Hayırlısı, senin tercihin sonuçta.
En İyi Cevaplar
+1 yılne demek istedin. eğer zinadan bahsediyorsan nikahsız biriyle sevişmek zinaya girer illa o işin olması gerekmez. yalnız sen akıllı bir kız imişin hezineni teslim etmemişin çünkü onu teslim alıp eyvallah diyende çok onun kızlar kendinizi sevdiğinizde olsa kendiniziteslim etmeyin ilerisini kimse bilemez
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bu yorumun için. Aynen iliskiye girmedim. O kadarını kocam olacak kisiyle yasamak isterim. Bunlar gelip geçici şey.
- +1 yıl
bunları nereden biliyorum ben 30 yıl gazi ünv nin yanında oturdum kızlardan komşularım vardı sevişiyorlar ama hazinelerini teslim ediyorlardı sonra oğlan ayrılıyor kız pişkan oluyor. ta hamilelik derecesine varıyorladı , benim burada olmam özellikle kızlara olumlu tafsiyede bulunmam tüm arkadaşlarına söyle kendilerini teslim etmesinlerbazılarıda anal yapıyorlar o daha tehlikeli ömür boyu hastalık ve pişmanlık yaratır ben bu konuların uzmanıyım her konuda yardımcı olurum arayabilrsiniz
Soran+1 yılMalesef artık bakire değilim. En/sonunda istediğine ulaştı. www.kizlarsoruyor.com/.../q6623148-ciktiginiz-kisi-size-iliski-yasamak-istedigini-soyleyip-sonra-bundan
Hayret. Nasıl dayanmışsın sen öyle yaaa yanımda ki kızlara en ufak bişey yapsam bile direk soyunduklarını görürüm sen iyi cinstenmişsin. neyse Bunla normaldir hiç bir şey yapmamış kadar az şeyler yaşamışsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü o kadar sevdiğim biri değil. Sevdigim olmadığı için yapmadim belki de.
Soran+1 yılHiç demeyelim de o kadar fazla da değildi ama o uyurken öpüp tekrar opusmeye baslamamiz güzeldi
Gizli Üye(36-45)+1 yılDudagini emerken bosalmis. Bide girecek olsaydi bayilirdi galiba.
31 Yorumla
Soran+1 yılHahah tam öyle değil benim bosalmam lazim dedi iliski istiyor musun dedi yok dedim o zaman elle dedi onu da yapmadım sonra kendisi eliyle cekmeye basladi bana da dedi dudagimi em bari öyle çok aziyom dedi emdim Öyle boşaldı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
46Cevap
Ee yani sevismissiniz sonucta seks yapmak sart degil ilerde evlenecegin adama ne deyipta kandiracan cok merak ediyorum sizin yuzunuzden evlenmiyecem orusbu diyon kiziyorlar yollu diyin kiziyorlar bu laf agir geliyorsa niye bu haltlari yiyorsun o zaman yapiyorsaniz eger bu laflari da duyacaksiniz
111 Yorumla
Soran+1 yılBosver evlenme sen erkek kurusu olarak kal
Soran+1 yılErkeklerin altindan gecmedim merak etme hala bakirim
Soran+1 yılYa ilişki miliski yasamadim Allahım ya
Soran+1 yılNeden sinirlisin belki sende böyle birine aşık olcan😄
Soran+1 yılBence büyük konuşma belki kader beni senin karşına cikartcak
Soran+1 yıl😉😉😉😉😝
Yatmiş sayiliriz demek de ne basbaya yatmişsiniz o içine girmediyse bile sen onun boşalmasina yardimci olmuşsun onu boşaltmişsin daha ne olsun hemde ayni yatakda yapmişsiniz bunlari. peki o seni okşayip elledimi ikizlerini veya vaginani😊
060 Yorumla
Soran+1 yılYa bana dedi beni bosalt diye ama ellemedimm kesinlikle. Iliski de olmadi dediğim gibi. İstemiyorum dedim. Dedi seni zorlayacak halim yok istemiyorsan olmaz ama bari bosalmama yardım et dedi. Elle gibisinden onu da yapmadım. Sonra kendisi cekti organını bari gel dudagimi em dedi. Öyle boşaldı. Kendisi bosalirken bakmadim bile
Soran+1 yılEvet hissettim arada ama cektirdim hemen. Bacagima geldi
Soran+1 yılSevdiğim biri değil hani tensel çekim var sadece. O da öyle sevdigim biri olsaydi belki coktan teslim olmustum Allah korusun
Soran+1 yılTensel çekim var ışte arzu var sadece sevgi yok
Soran+1 yılEvet yarın buluscaz bakalım.
Soran+1 yılYa onun birseylere niyeti var bende istemiyorum ilerisini istesem bile vicdan azabı cekecegime eminim. Yarın sevgililer günü ya dedim bana romantik şeyler yap dedi yaparım ama gece faturayı ödemek zorunda kalirsin dedi bana
- +1 yıl
Oooo o zaman niyeti kötü desene gece faturayi ödemek zorunda kalisin demek yani seks yapariz demek istemiş şayet sende istiyorsan bişey diyemem ama dediğin gibi sonrasinda vicdanin rahat etmeyebilir çünku bir anlik zevk için ömür boyu vicdan azabi çekmekte var tabiki hemde sevmediğin birisiyle birlikte olmakla bena kalirsa yapma oyle birşey ama tabiki karar yine senin canım
Soran+1 yılHayır iki dklik zevk için tüm hayatımı mahvetmeye hele de öyle biri için değmez. Ben benden soğumasın diye ses cikarmiyorum ama bir yerde istemedigimi söylemem gerek
- +1 yıl
Şayet sana o şekilde söylediyse demekki senden faydalanmak istiyir seni kullanip kullanip bir kenara atacak oyle gozukuyor senden soğumamasini istiyorsan dediklerini yapcaksin o tip insanlar genelde öyledir şayet onu cinsel anlamda biraz arzuladiğini farketmişse bunu kullanacaktir bana kalirsa onu hayatindan çikart derim bu işin sonu iyi ilmayabilir
Soran+1 yılNe anlamda iyi olmaz biraz açık konusur musun
Soran+1 yılHaklısınız bende biliyorum böyle olacagini üstelik bile bile usteliyorum. Harbiden salak mıyım neyim ama kendi kendime söz vericem onunla yanlis birsey yapmiycam diye.
- +1 yıl
Estafirullah neden salak olduğunu düşünüyorsun bencede kendi kendine söz ver ve uzaklaş ondan çünkü gerçekten seven bir erkek asla karşisindakini seks e zirlamamali diye düşünüyorum söz ver kendine hayatinida karartma bence en güzeli bu anladiğim kadariyla bekaretini korumakdan yanasin bu yuzdende tebrik ediyorum seni senin gibiler artik zor bulunur oldu 😊inşallah kendine söz verirsin ve sözünüde tutarsin canım
Soran+1 yılTeşekkürler ☺insallah dediğimi yaparım kurana el bascam o derece. Kendime guvenmiyorum.
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılDün erkek arkadasimla buluştum evine gittim ama nasıl tedirginim sonra içeri bir girdim mumlar falan mumu bile kendisi almamış arkadasina aldirmis ! Neyse girer girmez öpmeye basladi sonra yatak odasına götürdü. Soyundu içime girmek istedi tabi izin vermedim. Surtmek istedi ona da izin vermedim. Ama arada değdi degincede çektim. Ya çok utanıyorum ama dün kendisine dedim ilişki istemiyorum ben diye bana diyo ki bekaretin gitmesin istiyorsan arkadan yapim diyo? Cus yani birde arkadan. Ne yapicam ben
- +1 yıl
Ben sana demiştim dikkatli ol o seni kullanmaya çalişacak ve seni... yapmak isteyecek ama sen kendine hakim olmuşsun tebrik ediyorum seni ve bundan sonrada dikkatli olmaya devam et bebce birdaha evine falan gitme gitmeye devam edersen seni kandirabilir seninde zayif anina gelir o anda çiknistekli olursun azarsin ve oda onu firsat bilip sana sahip olmaya çalişabilir birak arkadan yapmayi bekaretini bile bozabilir
Soran+1 yılMalesef ikimizde ciplaktik bana çok azdim ilişki istiyorum dedi. Ama istemiyorum yani o kadar da değil ben seyimi karnına degdirdin.
Soran+1 yılYa ben lambayi açınca yatakta böyle biraz kan izi gördüm. benden gelmemistir dimi sonra seyimi kontrol ettigimde leke falan yoktu. Hem içime girse hissederdim illaki
Soran+1 yılYatakta resmen savaş ettik:) evet cirilciplaktik ama ilişkiye girmedim.
Soran+1 yılSevisirken midem bulanıyor. Hani böyle hafif hafif opuyon ya o bence daha zevkli. Yiyisince midem bulanıyor birde kendisi sigara içiyor onun kokusunu da alınca birde dilini degdirince çekiyorum o zaman. Savasmamizin nedeni kendisi sokmak istedi beni sürekli poziyondan pozisyona soktu
Soran+1 yılSanki yeni gibiydi
- +1 yıl
Yeni gibiyse bu işte şuphe olabilir veya onunla sevuşrken onu tirnaklamiş olabilirsin. penisini mi vajinana sokmak istedi. eee ister daa ayni yataktasiniz ve sarmaşdolaş sarilmişsiniz sevişiyirsunuz haliyle penisi senin vajinana bacak aralarina kalçalarina geliyirdur ve oylede olunca onun penis i iyice sertleşiyor tamamen haz niktasina geliyirdur ve pebisini vajinana sikmak istiyirdur bunu her erkek ister ven de ilsam bende usterdim onun açisindan baktiğimda hak veriyorum ona bir erkek olarak
Soran+1 yılBu arada nerelisin sen? Sanki karadeniz sivesi gördüm. :) erkek arkadasimda karadenizli. Yok onu tirmalamadim.
Soran+1 yılYok zorlamadi hiç beni girmek için çok çabaladı ama yaptirmadim insallah yaptirmamda zevke gelip. ya dedim ya biz yatakta çok deprestik. genelde o ustteydi ama bazende ben üste cikmistim. hani o sırada mı oldu ama yine degdirmedim yani karnına getirdim. Bilmiyom ki ama benden de kan gelseydi illaki leke kalırdı orda.
- +1 yıl
Sen uste çiktiğinda depreşirken içeriye girmiş olmasin anlamayabilirsin onu o anki hareketle ve birzda azginlik istek olmuşsa sende anlamamiş olamazmisin dediğin gibi şayet senden kan gelseydi yani vajinana girseydi illaki kan lekesi kalirdi vajinanin iç dudaklarinda. bak sana birşey anlatcam başimdan geçen bir olay askerdeyken bitane kiz arkadaşim vardi onunla sevişirdik sadece anal yapardik ve oral ve sevuşme vajinasal birleşme yapmazdik bakireydi çünkü birgün evlerine gittik evde kimse yoktu ve başladik sevişmeye bununla tabi ikimizde ciplağiz on sevişme iral falan derken dedim ona domal bakim arkandan girecem bu domaldi tabi ben girdim içeri analdan gitgel yapiyom tabi baktim bu bişeyler diyor ana geliyor ana geliyr diye tabiki ben gelmek uzereyim anasinimi düşüncem o gelene kadar ben işimi bitiririm diye düşünüyorum tabiki meyer o ana geliyor demiyormuş öne giriyor öne giriyor diyormuş 😂😂ben o anlik zevkten anlamadim vajinaya girdiğini ben girip çikiyorum
- +1 yıl
Kiz kendini çekince başladi ağlamaya ne yaptin salak bozdun beni diyerek bir baktim kuzin vajinasindan kan akiyor i sira anladim kizi bozduğumu 😊meyersem o öne giriyor öne giriyor diyomuş bana bende anladim ana geliyor ana geliyor diyor 😊😊ama ondan sonra askerlik bitene kadar her hafta sonu onunla birlikteydik ve her seferinde onu hem önden hemde arkadan... yatim. bunu neden anlattim o anlik zevkle haz ile anlamayabilirsin çok dikkat etmen lazim
Soran+1 yılBenimki degdirdi arada ama değdiğini hissedince geri cektiriyordum. Hani az birseyde olsa girse içime acı olmazmiydi? Birde şeyi kalkikti. Ilk defa baktım tabi şortu vardı. Ben onu opuyordum bana dedi alıştı artık kalkmaz diye.
Soran+1 yılBirde içime girmesine izin vermiyorum ya cok azdim benim bosalmam lazım demesine ragmen yaptirmadim bunu opusmekten yoruldum dedi böyle yapmam onu iliskiden sogutur mu?
Soran+1 yılBen pek haz almadım ki sucluluk duygusundan hatta bir ara bana sarilinca çırılçıplak aglayasim bile geldi o derece. Nerede askerlik yaptın ve kız arkadasinla nasıl tanistin
- +1 yıl
Sen ona nekadar yok desen içine sokturtnasanda onunla ayni yatakta tamamen çiplak sevişme ve debelenmeye devam ettikçe o iyice kuduracaktir bir yolunu bulup seni kandirip seni çok afedersinde sıkeblir şayet senden soğursa bunu sana belli etmeyip seninle son birkez buluşup sana icabinda ilaç içirerek seni bozmayada kalkabilur ve birdahada seni aramaz
Soran+1 yılHayır ilk basta üstünde şort vardı. Baktım kalkmis öylece:) ilk kez gördüm yani. Sonra benim pantolonumu daha sonra da camarisimi çıkardı. Sonra bana öyle sarıldı bende bacagimi beline doladim. Dolayınca zevke gelip üstümde gel git yaptı sonra o sırada bana çok azdim ben hadi iliskiye girelim dedi. bir süre sonra da sortunu çıkardı. Yapma dememe rağmen.
Soran+1 yılKaradeniz erkeğinin yapisinda var galiba bu. benimkide öyle daha önceden girmiş ilişkiye. Ya birşey soyluycem ben ışte tamamen cirilciplak olup ta bacagimi onun beline dolayinca bana dedi bakire misin diye? Ne anlamda sordu sence sonradan aklima takıldı hani bu benle böyle yaptıysa daha önceden olmuş mudur anlaminda mı dedi sence yoksa ilki ben olucam o anlamda mı? Yani suphelendi falan mı sence?
- +1 yıl
Haklusin biz karadeniz erkeği biraz azginiz seks e düşkünüz galiba😊😊sen oyle çiplak vaziyette ayakarini beline dolayinca belki seninde ilişki istiyorsun diye düşünmüş olabilir ve bairemisin diye sormasi şayet bakire olmasaydin belkide direk girecekti vajinana o maksatla sormuştur illaki😊😊
Soran+1 yılHm yani bu kız daha önceden biri ile yapmış diye aklından gecmemistir dimi ki öyle birşey olmadi bile. Çok sinir oldum çünkü sonradan aklıma dank etti. Sanki hep yapiyormus gibi. Birde beni arkadaslarina anlatıyor mudur? Ben anlattigindsn supheleniyorum hele de ev arkadasina. Yani erkekler arasında bu muhabbetler nasıl döner?
- +1 yıl
Biz karadeniz erkekeri olarak seks i çok sever ve ilişkiye girdiğimiz kadinlarida mutlu etmesini severiz ben şahsen öyleyim mesela cinsel ilişkiye girmeden önce saatlerce oral yaparim partnerime helede vajinasi temiz ve kilsizsa hiç bikmadan yaarim icabinda vajinasina giriş bile yapmam kendimden once onun zevk alabilmesine uğraşirim bikaç kere boşaltirim onu 😊😊😊gerçi boýle şeyler burada yazilmaz ama özelden yazmadin bana bende yazi verdim burda
Soran+1 yılSonuçta istediğim mumları bile gitmiş ev arkadasina aldirmis. Birde benim o gün evde kalacağımı düşünüp ev arkadasina bugün evde kalma demiş. O da mecbur yakın arkadasinin yanına gitmiş
- +1 yıl
Bazi erkekler anlatabilir erkekler arasindaki muhabbette bazan olur o erkeğin karakterine bağlidir ben şahsen kattiyen anlatmamişimdir ve anlatmamda askerde olan o olayi inanki ilk defa sana anlattim erkek arkadaşlarima anlatmiş deyilim onu. senin o sekilde ayaklarini beline dolaman onun aklinda öyle bir soru işareti getirebilir yani bu kiz daha once başkasiyla birlikte olmuş olabilir ve o yuzden ayaarini belime doadi. düşünmüş olabilir yani 😊
Soran+1 yılYa bende zaten birden sorunca şok oldum. Nasıl der öyle birşey. Bakire misin diyor birde. Allahim ya
Soran+1 yılNe bileyim birden öyle sormasina biraz tuhaf oldum.
Soran+1 yılBenim o
"KOCAN OLMAYAN BIR ERKEK ILE AYNI YATAĞA YATIYORSA BIR KIZ, MASANIN UZERINDE GÖRDÜĞÜ PARA ONUNDUR"
✔Annenin ve babanın yüzüne nasıl bakacaksın?
✔O dokundurdugun bir vücutta bir gün mahsum bir bebek yatacak
✔Ileride bu adam totoya tekme atınca evleneceğin zavallı adama bunları anlatacakmisin? Ellettim dicekmisin
Bide senin çocuğun ne çocuğu olacak. Biri bana aciklasin.
Dilim varmıyor demeye
#Sea61 Yorumla
Soran+1 yılÇoluk cocugu ne katiyon iliskiye girmedim birsey etmedim hala bakireyim.
+1 yılböyle bir kızla şahsen çıkmazdım. veriyorsan tam ver vermeyeceksen hiç başlama.
11 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye girdik iki gün önce
Ee herhalde yani. Seks sart mi illa? Sevismissiniz iste.
11 Yorumla
Soran+1 yılBakire degilim artık
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet yatakta yatmış sayılıyorsunuz beraber :) :) :) :)
16 Yorumla- +1 yıl
yaş 16 mı? çünkü 18 ve üstü olsa araştırırdınız internette daha çok bilgi sahibi olurdunuz.. :)
Soran+1 yılTebrikler oyun hamuru kazandiniz
- +1 yıl
:) :) :) Bayılırım oyun hamuruna.. Sim limi? Oklavasıda varmı? :) :) :)
Soran+1 yılHayır yanında sadece cikolata veriyoruz
- +1 yıl
bitter mi? :) :) :)
Soran+1 yılYok golden
Anlattıkların şuna benziyor :
Duşa girdim, saçımı şampuanladım, ben yıkanmış sayılır mıyım?14 Yorumla
Soran+1 yılIliskiye girmedim diyorum tamam yatakta yarı çıplaktik evet elledi öptü ama ilerisi olmadı
Soran+1 yılBakireligim gitti
Vallahi ben evleneceğim kızı zor bulurum... yatmışsın evlatım ağzına vermiş adam daha ne olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yok öyle birsey olmadı. Iliski olmadı. Cinsel organına dokunmadim bile. Kendisi arada benim popomu avucladi falan ama ben ona öyle birsey yapmadim. Opustum onuna.
+1 yılzinanın küçüğü büyüğü olmaz ha içine girmiş ha ellemiş
30 YorumlaHakiki o, sun daha ne olsun kaltak bir de utanmadan soruyor sen de bal gibi biliyorsun yollu olduğunu burda onaylatmaya gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş kaltak sensin lan
+1 yılyok yok sayılmaz. bir çocuk olmamış şimdi buna yatma denirmi 😊
00 Yorumlabu buluşmada yatmış sayılmazsınız da bir dahaki buluşmada oğlan sana sorduğunda cevap verme, o anlar zaten napacağını
01 Yorumla
Soran+1 yılEn/sonunda amacina ulaştı zaten gitti kizligim
+1 yılbir içine girmediği kalmış maşallah. yok ilişki yaşamamışsınız bakire ve kızsın hala
03 Yorumla
Soran+1 yılIliskiye girmedik
- +1 yıl
bende onu diyorum masumsun hala
Soran+1 yılBakire degilim
çocuğun altına yatmışsın daha nolsun.. o boşalmış.. senin canın çekmedi mi..
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır.
Soran+1 yılHayır. Zaten ilk bunlari yaptigimizda zevk bile almadim inan. sonraki yaptigimiz birazcik iyiydi
Soran+1 yılEvet biraz öyle oldu gibi gibi
Yok canım siz kardes kardeş uyumussunuz hiç bisey olmamis. A mk millet kafa yapmaya basladi bizle
016 Yorumla
Soran+1 yılTamam kardes kardes uyuduk demiyorum ki! Yani iliskiye girmedik.
Soran+1 yılKendimi su an bile kötü hissediyorum çünkü ilk kez yasiyorum böyle birsey. Ama sevmiyorum da sevisirken duygusal olarak haz almiyorum sadec sehvet hissi o kadar
Soran+1 yılAldıktan sonra bırakır gider. Taniyorum onu. Allah gostermesin ama iliskiye girmek çok daha ileri boyut
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılGörünen köy kılavuz istemez
Soran+1 yılBen onunla yatmak için cikmadim sadece opusmekti. evet ileri gittik. Allah korusun ama iliskiye girmedik en azindan
Soran+1 yılEvet deneyim olurdu ama bu onun için düzgün biri degil iste
Soran+1 yılYok
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızım anlayın artık. evlenmeden önce size böyle şeyler sunan bir erkek sizinle evlilik hayalleri kurmaz.. sizi kullanıp atma çabası vardır sadece. sevgi adı altında bacım oluyorsunuz. erkeklerin gozunde sadece busunuz yazik size ne diyim
17 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum oyle bir niyeti olmadığını
Cevap sahibi+1 yılo zman niye yapiyorsun ki sadece ondan bahsetmiyorum ben sevsen bile aşkından olsen bile yapamaman gereken birsey
Soran+1 yılİnan sevdigimden de yapmıyorum. Icimdeki boşluğu doldurmak
Cevap sahibi+1 yılböyle şeyler yapma kuzum. içindeki boşluğu namazla kuranla doldur
Soran+1 yılNamaz da kıldım konsantre olamiyorum namazdan hiç zevk almıyorum. Aklima namazdayken namaz disinda hersey geliyor. Birde iki sene once bir rüya görmüştüm onun da etkisi oldu.
Cevap sahibi+1 yılcanm sen bu akılla gidersen yazik sana. namazdan zevk alamıyorum nedir ya
Soran+1 yılBakire degilim artik
+1 yılkim bilir evleneceğin kişiye kendini nasıl tanıtçan
02 Yorumla
Soran+1 yılSoylerim yasadiklarimi üstü kapali
Soran+1 yılKendine sakla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir icine girmemis onun haricinde herseyi yapmis zaten yatmis sayilirsin canım
08 Yorumla
Soran+1 yılİlişki yasamadik cok şükür altimda esofmanim vardi
Cevap sahibi+1 yılBirdahaki sefere o halde :)
Soran+1 yılYa dua et oyle birşey olmasin çocuğun niyet o bana birkacgun gelince bizde kalirsin dedi
Cevap sahibi+1 yılBu sana bagli
Soran+1 yılArtık bakire degilim malesef iki gün önce gitti
Cevap sahibi+1 yılHadi ya halbuki istikrarlı bir kiza benziyordun.
Soran+1 yılAslında bir anda oldu sırf o istedi diye. Pişmanım ama napim.
www.kizlarsoruyor.com/.../q6623148-ciktiginiz-kisi-size-iliski-yasamak-istedigini-soyleyip-sonra-bundan
Cevap sahibi+1 yılOlan olmus artık bisey yapamazsın zevk aldin mı bari
Yok canım ne yatması yatmak içine girmek mi yatmak yapmışsınız bir içine. Girmemiş
071 Yorumla
Soran+1 yılseks olmadi olmasinda Allah korusun o cinsellik yasayacagim düzgün biri degil ama o gün az kalsin olabilirdi. Allah korudu yani.
Soran+1 yılNeyse olan oldu adimi cikartmasin yeter. Bir keresinde yine evindeyim ailesi aradi görüntülü ben hemen baska odaya geçtim. Ailesi böyle evde kız mi var dedi ben duyuyom konusulanlari ışte seviniyorlar böyle sanki evde kız var diye. Sonra bizim ki babasina sana da kız ayarliyim mi dedi? Sakasina diyor ama... yanlış yani
Soran+1 yılEvet hala cikiyoz.
Soran+1 yılGenisler benden önce iliskisi olmus zaten.
Soran+1 yılNasıl dikkat edicem Allahtan fakultelerimiz birbirine uzak da rastlamiyoz birbirimize.
Soran+1 yılO fotograf olayına bende dikkat ediyom benimkinden herşeyi beklerim. Facete bile zamaninda ergence sapikca seyler yazan biri. Ve ben/cevresinde sessiz sakin olarak bilinen biriyim nasil kaldiririm adim cikarsa. Ki uni okudugum yer küçük bir yer hemen duyulur bence
Soran+1 yılHazirliksiz olunca ne olucak peki? Birde telefonuna hiç baktirtmiyor eline alinca kızıyor hemen gizli gizli nasıl bakabilirim telefonuna.
Soran+1 yılGizli gizli telefonuna nasil bakicam onun. hiç ayırmıyor telefonunu. Uyku hapi falan mi alsam napsam fikir ver.
Soran+1 yılUzun is gibi ben direk uyku hapi falan alsam böyle akşama kadar uyusa. O sırada gizli gizli baksa
Soran+1 yılOlmaz mi oyle
Soran+1 yılBu dedigin şeyi tam olaran anlamadim bluetoothla nasil bakicam
Soran+1 yılBenimki lg onunkini bilmiyorum samsung diyelim
Soran+1 yılSadece benim yüklemem yeterli degil mi? onda olmasina gerek Yok
Soran+1 yılAnlarsa
Soran+1 yılBunlari yapmam kac dkmi alır? Bence ben en/iyisi uyku hapi alip veriyim? Öyle olur mu? Sonra derim uyuya kalmisiz
Soran+1 yılBende onu dicektim ikisinden birden salak gibi pardon 😂
Soran+1 yılAllahtan telefonunda sifre yok. Bakmam lazim uyku ilaci sart yalnız yan etki yapar mi
Soran+1 yılIster ister bilmez miyim o isteği. Ilaci kola falan alırım ya da cay demlettiririm bir şekilde koyarim opusmemiz bittikten sonra çünkü ilk yapacağı o birde bana ev arkadasim gelmeden bende kalirsin birkac gün diyor kaliyimda hallet beni dimi
Soran+1 yılNiye neresi komik halleder isimi bitirir yani. Sonra sokağa kadin olarak cikarim Allah korusun! O çaylar hangisi ve yuzde yüz işe yarar mi
Soran+1 yılTecrübe sahibi olmak istemiyorum merakliyim ama olmaz yani bu düzgün biri değil çünkü. Iyice adim cikar rezil olurum.
Soran+1 yılÇok değil çünkü korkuyorum
Soran+1 yılAynen öyle yüzeysel
Soran+1 yılHayır benden sogumasin diye konusmadim daha o kendi zevkinde. sevgililer gününde süpriz yap dedim dedi yaparım ama gece hesabi ödemek zorunda kalirsin dedi. Ama ilişki istemiyorum ben. Aslında onu arzuluyorum yalan yok ama bu onun için düzgün biri değil iste
- +1 yıl
Neee supriz yapacak hesabi sen odeyecen oylemi sacmalik ya bu resmen seni yiyeyim her turlu zevki yasayayim ama sen ne olursan ol diyo ama benim gozummde sen bunlarin tam tersini herseyin sana yapilmasini. Hak ediyon bence dogru biri degil ise niye dogru birini bulmuyorsun ki yani ondan baska kimse yok. Mu senin yerinde olsam muhattap olmam bile
Soran+1 yılHer ikiside yani cinsellik istemiyorum. o gün yaptığımız şeyden bile pisman oldum hemde bence insan sevdiği biri ile cinsellik yaşamalı. onu arzuluyorum ama adım çıkar mı diye de korkuyorum. küçük bir yerde okuyorum. onun derdi yiyismek.
- +1 yıl
Onu tanidim artik canim nasil biri oldunu da dedigin gibi kucuk bir yerse sikinti olabilr bilmiyorum nerde okuyon ama dikjatli olmakta fayda var cok cabuk goze batar oyke yerlerde ama senib de istemedini biliyorsa seninde zevk alman icin herseyi yapmasi lazim benim icin zevk oncelikle karsimdaki insan icin onemlidir
Soran+1 yılBunu konusurum illaki ve okdugum şehir yobaz bir yer.
Soran+1 yılYa küçük bir yer burası kasabanin biraz büyük bir yeri ama insanı yobaz yani. Misapirver degiller.
Soran+1 yılYani neresi olcak baska: )
Soran+1 yılNe diyeceksiniz
Soran+1 yılHayır daha görüşmedik yarın görüşecek
Soran+1 yılHmm yok ev arkadasi gelmis hemde o riski göze alamam
Soran+1 yılSapık bir yorum değilse sorabilirsin
Soran+1 yılYok öyle birden deyince o yüzden. Sor sorunu merak ettim
Soran+1 yılYa kalbini kırmak gibi bir niyetim yoktu sakin ol:) cidden böyle deyipte soru soranlar genelde sapikca seyler yazıyor o yüzden dedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöğüslerini emmiş dokunmuş kalçana ellemiş seks olmasa bile sevişmişsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılYani yatmış mı oluyorum ilişki olmasa bile
+1 yılGoguslerini avuclayp emd. i mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevismis sayilirsiniz
31 Yorumla
Soran+1 yılYatmak denir mi buna
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet sen de yoldan ciktin
26 Yorumla
Soran+1 yılDiğer yazdiklarimi okudun mu? Soru sormustum
Cevap sahibi+1 yılevet. yatmis oluyorsun tabiki sevismek onemli degil
Soran+1 yılBakire degilim artık iki gün önce bozuldu. Ve su sorumu bakhttps://www. kizlarsoruyor. com/cinsel-yasam/q6623148-ciktiginiz-kisi-size-iliski-yasamak-istedigini-soyleyip-sonra-bundan
Cevap sahibi+1 yıllinkin yanina bosluk birakmadan yazmissin acilmiyor. ayni kisiyle mi yattin?
Soran+1 yılEvet aynı kişiyle
- Cinsellik konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılYatmış sayılır değil yatmışsın zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılİçime girmedi çok şükür
Sanırım buna elleşme oynaşma diyorlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılGaliba.
+1 yıltbrikler or us bu grubuna girdiniz
18 Yorumla
Soran+1 yılTarak kazandın
- +1 yıl
Sen kazandin sen hemde koca bir penis denemek ister msiniz
Soran+1 yılKendine sakla
- +1 yıl
Kullanmiyorum😊😊
Soran+1 yılSevgiline ver
- +1 yıl
Sevgilom olsana
Soran+1 yılHm yok saol
- +1 yıl
Eh peki
bebe buyuk abazaymıs operken bosaIdı ha yazık
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle değil kendisi ellememi istedi organını yapmadım. Sonra kendisi çekti bana dedi bari dudagimi em öyle yapayim dedi öyle oldu
Soran+1 yılBakire değilim artık malesef iki gün önce bozuldu
ileride kocana anlatırsın, O cevap verir
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılYanyana uzandıysanız yatmış sayılırsınız
00 YorumlaCinsellik konusunda 904 cevap paylaştı. senin gibisi düşman başına :)) bu nedir ya
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılOynaşmışınız durup yatmamışınız ki
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef girdik ilişkiye
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nerde yaptınız bunu yatakta mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılGöğsüme. bir de arada popomu elledi.
Soran+1 yılElini yaklastirdi ama çektim hemen
Bence bir sorun yok sayılmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsayılmazsınız yazık çocuğa
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılerkek adama böyle eziyet yapılmaz da ondan
Soran+1 yılBana dedi kac defa boşalt beni diye yapmadım iğrenç
Cevap sahibi+1 yılelinle ileri geri yapıverseydin... senin de hoşuna giderdi... yarın kocan olursa birisi bir şeyler ister yani öyle mumya gibi oturamazsın evde
Soran+1 yılEvlenince degisirim tabi. ..
+1 yılHologram'ın açıldı doğrudur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılokuyunca bile içim tugaf oldu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılCanm çekti 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatmışsın ya bildiğin daha ne
08 Yorumla
Soran+1 yılIliskiye girmedik
Cevap sahibi+1 yılolsun soyunmuşsun öpmüş ellemiş filan daha ne illaki seks mi lazım ilişki için
Soran+1 yılBenim altimdaki esofman duruyordu. Onunda şortu vardı. Sadece ustumuz çıplakti. Evet gogsumu falan öptü elledi ama iliski olmadi/Allah korusun.
Cevap sahibi+1 yılya yinede üstün açık memeler fora yani
Soran+1 yılEvet oyle oldu malesef gördü öptü
Cevap sahibi+1 yılyani buna yarı ilişki diyebiliriz
Soran+1 yılArtık bakire degilim iki gün önce bozuldu
Cevap sahibi+1 yılo zaman hayırlı olsun açılış ne diyeyim seksten zevk almaya bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks değil sevişme bu.
05 Yorumla
Soran+1 yılYatmak denir mi peki
Cevap sahibi+1 yıldenilmez yiyişme denir. skişme ayrı
Soran+1 yılBiraz daha kibar olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılpardonn sinirliyim de biraz
Cevap sahibi+1 yılbyby
evet yatmış sayılırsın
00 Yorumlakısmen
00 Yorumla
+1 yılÇakma bakiresin
00 Yorumlaevet sayılırsınız
00 Yorumla
+1 yılVer bence
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. yatmışsımn
00 Yorumlaheralde yani
00 YorumlaBilemem hiç yapmadım
20 Yorumla
+1 yılSen beceriksiz sin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Öyle
+1 yılok yaydan cıkmıs
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye girdik iki gün önce
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiri s. ksin şunu..
10 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. bu sevişmeye girer
00 Yorumlavay orospi..
33 Yorumla
Soran+1 yılİsteyerek oldu. bir daha da olur. Kusura da bak
Soran+1 yılKafana göre takil sen buralarda
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!