24 yaşındayım 11 cm penisim var o kadarda kalın değil 4 parmak kadar birşey. Eski sevgilime bunu söyledim önemli değil dedi ondan sonra bir hallenmeler falan bir tavırlar e haliyle eski sevgilimiz oldu. Yani durduk yere kavga çıkardı yalandan bahaneyle ayrıldı mühim değil. Geçenlerde kendimden 10 yaş büyük bir bayanla tanıştık arkadaş olduk beraber olduk ilişkiyi yaşayıp bittikten sonra yatakta uzanıp tv izliyorum tutturdu baksırını çıkar baksırını çıkar. E sönük halide benimkinin 3 5 santimi geçmiyor utandığıma çıkarmadım yani. Arkadaşlar siz partnerinizle çırılçıplak yatakta sere serpe yatamamak nedir bilirmisiniz?
İleridr umarım problem teşkil etmez ve beni penisimin boyutu için değilde yüreğim için seven birisi çıkar..
Hanımlar sizde şuraya iki eşimin penisi şu kadar sevgiliminki bu kadar memnunum yazında biz küçük penisli erkeklerin morali yerine gelsin be 😭😭
İleridr umarım problem teşkil etmez ve beni penisimin boyutu için değilde yüreğim için seven birisi çıkar..
Hanımlar sizde şuraya iki eşimin penisi şu kadar sevgiliminki bu kadar memnunum yazında biz küçük penisli erkeklerin morali yerine gelsin be 😭😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer