Öncelikle beni yargılayıp kötü yorum atanlar olacaktır ama her insan hata yapar. 18 yaşında erkek arkadaşımla birlikte oldum. İçki içmiştik bir anlık hata yaptım. Şu an 20 yaşındayım o kişiden ayrıldım. Çünkü kötü bir insandı. Ama bakire olmadığım için kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki.. Ve toplum baskısını bilirsiniz. Kendime zararda verdim ama bu psikolojiden kurtulamıyorum. Her gün rüyama giriyor iyice bunaldım.. Özgüvenim yok kirli biri gibi hissediyorum.. Ne yapacağım kafayı yicem lütfen yardım edin..
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst olmak gerekiyor, böyle hissetmen aslında gayet doğal.
Zira, toplum yapımız bakireliğini kaybetmiş bir kızı kirli, yollu, kaşar, sadece ama sadece sevişilecek kadın olarak nitelendiriyor. Çünkü sonuçta isteyerek yaptı diye nitelendiriliyor ve bunu bir ömrüne yayıyorlar.
Erkekler bunu yaptığında ise koç yiğit, helal olsun diye nitelendiriliyor. Bunun nedeni de erkek güçlüdür, erkeğin hakkıdır kafasıdır.
Şimdi sözlerimi iyi dinle.
-Kendine değer vermezsen değer veren olmaz.
-Bir şeyi yaptıysan yaptın. Yaptığının arkasında dur, sen bugünü yaşıyorsun.
-Bugün ki sen dün ki sen ile eş değer olamaz.
-Bugününde ki sen' e ne katarsan yarında ki sen de o olacaktır.
-Unutma, insanlar ne olduğundan çok, sonrasında ne olacağına bakacaktır. Sen ne oldum deme, ne olacağım de ;)
-Sağlığına özen göster, kendine iyi bak, sen iyi ve güzel olursan iyi ve güzel olanı da bulman daha mümkün olur. :)
Karakterinle, kadınlığınla, olgunluğunla, benliğinde bir kişi olmayı başarırsan işte o zaman seni bir erkeğin reddetmesi çok zor olacaktır. Seçilen de ol, ama seçen olmaktan da kaçma.
cut.18 Yorumla
Soran+1 yılBu guzel yorumunuz icin tesekkur ederim.. Ama erkeklerin cogu bakire kiz istiyor ve ben ciddi bir iliskiye baslasam dahi bu eski sevgilim gelip bozacak adam bana takinti yapmis durumda sirf onunla birlikte oldum diye beni mali gibi goruyor galiba biktim gercekten yasama hevesimde yok gidip millete anlatiyor beni :( amaci ne cozemedim erkek yapinca tebrik ederler kiz yapinca o... Olur. Boyle zihniyetin icine sicayim. Hep kendimi kotu hissetmemi sagliyorlar sanki kimseyle evlenemicem gibi hayatim bitmis gibi :( psikoljimi bozdular ya
- +1 yıl
Sana karşı şantaj, tehdit vs. durumu var mı?
Soran+1 yılOlmaz mii hicc... Fotolarimi mi ne cekmis o gun bir de video diyor ama bilemedim dogru mu. Fotograf olayi dogru mahkemeye verdim hatta santaj yaptigi icin
- +1 yıl
Sana bir tavsiye.
Fotoğraf ve video gibi konularda mahkemeye vermişsin zaten.
Peşini asla bırakma, şantaj gibi şeylerin delillerini daima saklı tut.
Normal yaşamını sürdürmeye bak, onun dedikleri bugün için baskın bir geçerlilik olur ama yarın sen ne olduğunu belirleyen olursun.
Doğru veya yanlış bunu bilemeyiz, ancak doğru olan bir şey varsa kendini yiyip bitirmemen. Zira onun da istediği bu. Akıllı hareket etmişsin yine bak, gelmemişsin tehdidine. Gelme de.
OLAN EN ÇOK ONA OLUR, SENİN EN FAZLA BAŞIN AĞRIR, AMA YARIN GENE BİR ŞEKİLDE ATLATIRSIN BUNLARI ;)
Soran+1 yılEttigi tehditlerin hep kayidini almistim allahtan. Kanitlarimla beraber sundum mahkemeye oda yetmezmis gibi bana siddet uyguladi bir de darp raporu aldim daha 2 gin once seni seviyorum diye mesaj atti biktim bindan istemiyorum hayatimda anlamiyor. Ck kotu bir insan babami arayip kizinla yattik dedi cok karaktersiz ailemde ogrendi onun yuzunden utaniyorum kendimden igreniyorum :(
- +1 yıl
İşin ağır tarafını çok şükür atlatmışsın.
Olsun, ya duyarsa stresi de geçmiş hiç yoktan.
Dediğim gibi olan yalnızca ona olur.
Sen dik duruşunu bozma, korkma, korksan bile belli etme, hakkını aramayı sürdür. İstediği kadar saldırgan olsun, seni seviyorumlar filan hikaye, onun k. çı tutuşmuş tutuşacağı kadar, insan olacağına hepten yanayım derdinde anlaşılan.
Ailene sarıl, ailenle bir arada ol, sana en büyük desteği ve gücü verecek onlar dostum.
Onlar yanında iken, kimse sana bir şey yapamaz. Birbirine sıkıca bağlı bir aile taştan, tuğladan bir duvardan daha sağlamdır.
Soran+1 yılMahkeme ertelendi en son bakalim subatta tekrar var.. Simdide davami geri cekmem icin baski yapmaya kalkiyor ama cekmicem bana yasattiklarinin cezasini alsin onun yuzunden kac kere agladim 2 senemi cop yapti ugrasiyorum hep biktim gercekten.. Ben onun mali degilim sirf onla yattim diye bana sahip oldugunu saniyor geerzek allahin belasi
- +1 yıl
Davayı asla geri çekme kim ne derse desin, çektiğin an kaybedersin.
Sonuna kadar devam et, o akıllanmaz, akıllansa şimdiye akıllanırdı.)
En İyi Cevaplar
aslında onun için değil değmeyecek biriyle yaptığın için pişmansın böyle hissediyosun. bu düşünceden ve bu histen nasıl kurtulursun bilmiyorum ama insanı kirli yapan o değil bence ya insanı kirli yapan kalbi beyni yüreği ne bilim aslında kirli sana böyle hissettiren o kötü çocuk tamam sen 1 hata yapmışsın ama her şeyin farkındasın ve pişmansın bu saatten sonra kendini ne kadar kötü hissedersen hisset nasıl düşünürsen düşün hiçbi şey değişmicek sen artık o geçmişteki insan değilsin kendini gecmisinle yargılama sen bambaşka birisin ve her şey geçti kendine daha fazla acı çektirme önüne bak güzel günleri düşün geleceğini düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılSurekli agliyorum inan ki cok uzgunum pisman oldum canim cok yaniyor.. Ve tamda serefsizin birine denk gelmisim beni tehdit bile etti ailene soylerim diye sinifindakilere soylerim felan diye cok zor seyler yasadim en son mahkemelik olduk santajda yapti fotolarimi cekmis hepsini verdim mahkmeye gorucez neler olacak her yerden cikiyor onumede bakamiyorum ki
- +1 yıl
biliyorum çok üzgün olduğunu pişman olduğunu ağladığını psikolojinin bozuk olduğunu ama mahkemeye vermen çok iyi olmuş turkiyedeki adalet sistemine hiç güvenmiyorum ama inşallah sağlam 1 ceza verirler birazcık dayan olur mu her şey gecicek her şey biticek tekrar mutlu olacağın günler gelcek ve o aptal için kendini üzme o insan bile değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama her insan hata yapar bende o hatayı yıllar önce yaptım 16 dım sendende küçüktüm.
Sonra hayatıma biri girdi ona herşeyi anlattım dürüstçe şu an evliyiz çokta seviyorum eşimi.
İnan eşim bana destek olmasa bende o psikolojiden kurtulamazdım.
Tövbe ettim evlendim ve inan bana kendimi çok iyi hissediyorum tabii allah bilir orasını ama bütün günahlarımdan arınmış gibi hissediyorum kendimi.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Barkın69 Eşim senin gibi geri kafalı yaratıkk olmadığı için gitmiyor
Kendini böyle kabul etmelisin artık , doğru kişilerle arkadaşlık yapıp hedefini kurduğun şeyleri hallet ve mutlu yaşa.
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( Herkes kullanma pesinde biktim
- +1 yıl
😘😘😘
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
35Cevap
+1 yılHer insan hata yapar. Yargılamak yadırgamak bizim işimiz değil. Zor bir psikolojik süreçten geçiyorsun. Ama bunu kafana takman senin zararına olacak. Kafana takmanın en ufak bir yararı olmaz emin ol. Zamana bırak ve özellikle hayatına girecek insanları iyi seç bundan sonra. Senin bakire olmamandan faydalanmaya çalışacak insanları da ayırt etmen gerekecek. Umarım seni öyle de sevecek bir insan girer hayatına. Ama öncelikle bu durumun senin hayatının sonu olmadığının farkına varman gerek.
04 Yorumla
Soran+1 yılCok uzuluyorum keske yapmasaydim diyorum 18 yasinda bir kizin iliski yasamasi cok erken gercekten :( moralim bozuluyor kafayi yicem degmeyecek biri icin mafettim kendimi
- +1 yıl
Evet çok doğru bir hareket olmamış gerçekten erken yani. Ama hayat senin seçim senin. Bence onu yaptığından ziyade çevrenin düşüncelerinden dolayı bu pişmanlığa bürünüyorsun. Bilinçaltına öyle kızlar değersiz gibi şeyler yüklemiş toplum. Şunu unutma yarın toprak altında olmayacağının garantisi yok üzülmenin de anlamı yok artık. O kadar kısa ki hayat her anı mutlu yaşayabilmek için çabalamak lazım. Bozma moralini hayatını zehir etmek yerine ders almaya bak.
Soran+1 yılHayatima devam etmek istiyorum unutmak istiyorum ama o serefsiz her yerden cikiyor biktim artik millete beni anlatip duruyor adimi cikariyor bana bu sehirde rahat yok :( gidebilsem durmam ki hic.
- +1 yıl
Onun şerefsizliğinin mutsuzluğunu kendine yükleme. Adi p. ç yani siz de nereden bulup yatıyorsunuz böyleleriyle hey allahım ya sinirleniyorum. Karaktersizlik.
Sen o iki damla kandan ibaret değilsin. Hala değerli bir insansın. Hatalar ders alabilmek için ve herkes hata yapar. Bundan sonrası önemli olan kendinin ve vücudunun değerini bil ona göre yaşa mutlu olursun.
20 Yorumla
+1 yılHayr kafay yeme biz erkekler sanki cok temiziz anasn satim uckurlarmza hakim olamyoruz bir cogumuzda yapyo lan ne bu bakireligim gitti mitti hyr sen tertemizsin tamam mi canm ckar bu hurafe seyleri aklndan bekarete cooook deger veren beyefendi delikanlı contaci tiplerden uzak dur yeter.. insani degerleri goz onunde bulunduran insanlari tanı ve sev hadi bby
00 Yorumla
+1 yıl... Sen ne pislik kızsın nede insanların dediği gibi orspu oluyorsun..
Tövbe et kardeşim tamammı
Sonra evleneceğin kişiyi bekle...
Keşke tertemiz olsaydın ama olmuş bir hata..
Ancak bir hata oldu diye sakın ikinci hata olmasın...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata yapmışsın evet ama önemli olan hatanı bilip tekrarlamamak. Kendini değersiz hissetme sakın kendine zarar verme bırak o utansın, nasıl kızlar var kaşar olmuş sen öyle değilsen ki değilsin diye umut ediyorum onları göz önünde tut hep haline yine de şükür et ve hayata küsme seni öyle sevecek biri çıkar ki sen bile hayret edersin, kendini sevmeye çalış böyle hatalar da yapma sakın kanı beş para etmeyen erkekleri mutlu etme önüne bak güçlü olmaya çalış canım..
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( Onume bakmak istiyorum ama bu eski erkek arkadasim benim adimi cikariyor resmen herkese anlatiyor biktim herkes bana o... Gibi bakiyor :((( o erkek ya ona bisey olmaz :(
Cevap sahibi+1 yılİşte böyle yapıp günahına girip de daha bunları yapan or*spu ç*cukları var ve bu yüzden bazen erkekliğimden bile utanıyorum. Kimseye asla güvenmeyin, güvenme kullandırtma bırak o havlasın bu kadar karaktersizlik olmaz.
+1 yılHerkes hata yapar kendini kötü hissetme insanlara da kulak asma. İnsanlar genelde kendi üzerindeki çamurları başkalarına atar sıkma canını. İnsanın değeri oradaki incecik bir zarda saklı değil sen bundan sonrasına bak.
00 Yorumla
+1 yılhata tekrarlanmadigi surece hata olarak kalir durustce tovbe edersen RABBIM affeder ve böyle dusunen biri sana saygi gosterir başını yerden kaldir bircok bakireden daha temizsin sen 😇
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Sen bir zardan ibaret değilsin. Seni bir zardan ibaret olmaya zorlayan topluma da, karşına çıkacak insanlara da hayatında yer verme.
10 Yorumla
+1 yılhiç kafayı yeme sen sevdiğin için içinden geldiği gibi davrandın. bakiredir olmamak değersizdir değildir. değersizlik sevdiğin varken başkasına bakmaktır. seninki sadece masumiyetin kaynakli
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor takiyorum kafama hangi erkekle tanissam amaclari farkli beni kimse sevmicek galiba bunu anlatinca direk baska gozle bakacaklar
- +1 yıl
böyle düşünme eğer erkekler böyle düşünüyorsa zaten seni sevmemiş demektir seven adam dert etmez
Eski çamlar bardak oldu. Dert etme bukadar. Hayatını bir zara bağlama. Önünde yıllar var. Zehir etme hayatını. Daha akıllı olup geleceğini inşa etmeye çalış.
00 YorumlaTakma boş ver insan insan olsun namus bacak arasında değil beyin de evlenene kadar bakire kalıp da evlendikten sonra her önüne gelenler bence pis ve ahlaksız takma boş ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçti artık soylenmenin gereği yok. artık sen önüne bak neler olacak, nasıl bir yaşam izliyceksin falan. Pişman olduğuna göre konuşuyorum yaptığının yanlış olduğunu anlamissin bir daha yapmazsan böyle şeyler kafana takma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılERKEKLER HER ŞEYİ YAPIYOR TEMİZ OLUYOR SEN BİR İLİŞKİYE GİRDİN DİYE KİRLİ Mİ OLACAKSIN? TAKMA KAFANA HERKES İSTEDİĞİNİ YAPAR
20 Yorumla
+1 yılKimseye söyleme. Okulunu bitir. Eline mesleğini alınca kendine güvenin gelecektir.
00 YorumlaOlan olmuş artık. Gerçekle yüzleşip geleceğini öyle şekillendir.
00 YorumlaBir kadını bakirelik değerli yapmaz, kalbi ve fikirleri değerli yapar, ama isteyerek birliktelik yaşasaydın, alkolün etkisiyle değil
11 Yorumla
Soran+1 yılBende en cok buna uzuluyorum :( hicbir sey ozel olmadi.. Cok uzucu bir sey
Gizli Üye(30-35)+1 yılBununla yaşamayı öğrenmen lazım. Sonuçta bize değil yukarıdakine hesap vereceksin. içten gelerek pişman olduğunu söylüyorsan tövbe et. Allah doğru yolu gösterecektir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. ilk önce değersiz biri olmadığı kafana sok be kardeşim illa herşey değil ama hatanı kabul etmene güzel bir başlangıç
00 Yorumla
+1 yılya bari degerini bilecek birine bozduraydin o kotuyse sen daha kotusunki ona vermisssin az bile cekiyon daha deirirsin umarim
03 Yorumla
Soran+1 yılDegmedi iste uzucu olanda bu oldu
- +1 yıl
Degmeecek adama vermisin kizim daha kotusu asik olursun birine oda kizliga deger verirse yandin sen
- +1 yıl
Demek bunu yapmaya değecek biri olsaydı hiç pişman olmayacaktın öyle mi? Hımm ben de tam acımaya başlmıştım sana. Acıma yetime gelir koyar g. tüne diye boşuna dememişler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzüldüm adına.
Ama ne yazıkki evlenilecek kız degilsin10 YorumlaBakirelik bedende degil. ruhtadir o yuzden onune bak arkana bakma artk o hatata dusmeyecegine inaniyorm allah yardmcin olsun
00 Yorumla
+1 yılUmursama ya ben şuana kadar sevgili olduğum erkeklerin çoğuyla cinsellik yaşadım üzme kendini bence
00 Yorumla
+1 yıldeğişmişsin hatanı anlamışsın ben bakirim kabul edebilirim seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHissettiklerinde haklısın evlenmek helalken siz haram olan zinayı seçtiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir garibanı kandırıp evlenirsin , dürüst olup bakire değilim demek çok mu zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni iyi anlıyorum. diktir hiçbir şey olmamış gibi devam et yolun yok
012 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
Cevap sahibi+1 yıl@BurBo böyle kalamaz herkes yok diktirme kandırma millet i dicek ama öyle bir dünya yok.
Cevap sahibi+1 yılKim ne derse desin kimseye demeden gt diktir aklini başına al. hicbsy yokmus gbi devam et istediğine Danış sor millet aklı verr geri çekilir
Cevap sahibi+1 yıl@BurBo herkes snn zihniyetin de değil. hele bzm ülkemizde erkekler yediremz
Cevap sahibi+1 yıl@SRMCN34 yok kalıcı diktrck
Cevap sahibi+1 yıl@BurBo bn diktirmdm yptgm kişiyle nisanliym Şu an
+1 yılBu kadar takma kafana hemen hemen çoğu kişi bakire değil zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTevbe et. Allah tevbeleri kabul eder ve hayirlisini yazar
30 Yorumlabence üzme tatlı canını okadarda sorun teşkile etmiyor artık bakirelik ben sorun etmiyorum ya da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki neymiş sonunu düşünmeden hareket etmeyecekmişsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle düşünme lütfen seni seven birisi de çıkar muhakkak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöylesinde zaten ben niye gidip kızın birinin yanında içmiyorum
00 YorumlaAllah a tövbe et bir daha yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGavattt çok var evlenirsin merak etme
20 Yorumlabir daha yapma aynı hatayı düzelt kendini
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik destek almalısın
00 Yorumla
+1 yılolan olmuş durumu kabullen hayatına devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlığını diktir bu psikolojiden kurtul
00 Yorumla
+1 yılDestek alman gerek
00 Yorumlaunut gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılYarım gerek sana
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları