Napıyım gençler ben bakireyim dedim. çocuğun kaderi sizin ellerinizde
ne diyeyim buna ben 😂?
ne diyeyim buna ben 😂?
Misafir çocuk bizim ülkede misafir perverligini göster ve ver çocuga zaten turist gelmiyor ülkeye senin sayende belki zenciler gelir. Ver ekonomiye can ver
Haklısın gizli üyecim 👏👏😇😄
Ankaralı gençler hayrınıza gidip şu zenciyi dövün bir zahmet, buradan git gel uçak masrafına değmez.
Haha nerdesin ki 😄
Hangi teklif? 😄
Bir de Türk erkekleri hangi durumda tepki veriyor?
Bu ikisini anlamadım aciklarsan sevinirim
😊
Ahah çok iyi açıkladın ya 😊
zenciler hakkında söylenenler doğrumu acaba dene bence, yani ben denerdim galiba :D
Bakire olmasam kabul ederdim de işteee 😄😂
Sevişmekle yetinse isterim ama seks diyor ısrarla 😄 yaaa
bunlar bizimkiler gibi değil
Haha eğer laftan anlarsa olur 😄
Aynen kesinlikle 😊
@Titor ben mi 😂😂
Büyük müymüş
Gelmez bidaha o şans yap gitsin
Büyük evet 😂 baktım video atti
Ver o zaman ne diyim
😹😹
Cevap
55Cevap
madem bu tip isteklere normal bakıyorsun neden bekledin ki şimdiye kadar?
Bilmiyorum
seviş ya ne olacak hayatında kaç kere zenci bulacaksın
Sevişmek değil de sekste ısrar ediyor
Bana kalsa saatlerce sevişmek isterim
bunu teklif ettin mi peki
Etmedim
e et bakalım belki kabul eder yahu kesin hüküm verme
tamam 👍
orijinal bir kişiliğin var ama sıradan değilsin sevdim seni cevaplarına baktım da şöyle
Sağol guru bey
tanışmak isterdim lakin teşebbüs eden çoktur diye ben de o gruba katılmayım gideyim
Peki sen bilirsiniz guru bey :)
şansımı deneyim mi yine de
Yarın olsun şimdi uyucam
peki iyi geceler :)
İyi geceler tombikton 😊
tombikton da neymiş
Benim için bir sevgi ifadesi
bu sevgi ifadesini bir tanışmayla süsleyebilirdin bence güzel olurdu
kankı bakıreysen fena zıker once beyazla basla azcık ısı ogrende sonra sıyaha ver :) bırden o kadar buyugunu yersen olumsuzluk olabılır :) beyazın olabılırım :)
bu kadar seks teklifi edebiliyorsa zaten vermis kadar olmussun gerisi sana kalms alem motor dolu...
Siz bu zihniyetle devam edin daha. bir arpa boyu yol alamayacaksınız. vermiş kadar olmuşum
haklısın
zehra mı senin adın? karakterini s. iktiğim 4 aydır ağzıma sıçtın, senin nemfoman ruhunu s. ikiyim mk rezik rüsvası
insanda hiç mi karakter gurur olmaz, bir de gelip burda marifet gibi anlatıyosun, senden daha da nefret ettim, tanıştığım biri var o yüzden kendimi gizledim, onun kırılmasına bile değmezsin sen, yoluma bakcam, ne halin varsa gör, git onun bunun altına yat umrumda değilsin artık
Tatlım ben zehra değilim 😂
İş buradakilerin yorumuna kaldıysa sen pozisyon seç kendine şimdiden, gerisi gelir...
Sen nasıl tavırlarda bulundun da seninle seks yapmak istediğini bu kadar rahat ifade edecek cesareti buldu? Asıl sorulması gereken bence bu
Benim bir şey yapmama gerek kalmadı. Böyle isteklere kötü veya iğrenç gözüyle bakmıyorum
Şu kısmı anlamadın sanırım , senin ne gözle baktıgının sormadım farkındaysan... Adam senden belli ki bu rahatlığı almış yoksa kalkıp seks yapalım direk sorulacak bir durum değil, bir sürü kız arkadaşım oldu şimdiye dek sevgili olmadan da öptüğüm ve öpüştüklerim ayrıca seks yaptığım da oldu ama bu senin karşındaki insanın sana verdiği rahatlık ile ilerler yani konuşarak olacak bir sistemi yok. Adam kız istemeye gider gibi gelmiş a.. m isttemiş resmen senden;saçma olan kısım bu yani sevgiliysen ya da değilsen önemli değil bu işi eyleme dökmek bu şekilde olmuyor ikiniz de fazla amatörsünüz bence
Direkt seks yapalım diye sormadı
Sürekli iltifat ediyordu zaten. senle evlenmek istiyorum seks yapmak istiyorum seninle olmak istiyorum diye yazdı
Bunların hepsini tavlamak için söylemiş olabilir her şeyin farkındayım
türk erkeğine verme elin gavuruna ver nomissiz 😀
helal sana bende yabancı kadın istenen
😄😄
ciddiyim o ne hemen domalirlar duygu yok seksten ve paradan ibadetler genelde
Gece gece 😂😂😂
hiç tavsiye etmem.) eğer filmlerde gördüklerim gibiyse , büyük bir patlıcanın sana girdiğini düşün :)
Vermek zorunda misin ki?
evlilik vaat ediyor çocuk 😂sfdsff
Bence kendini saglama almadan verme derim. Cunku pisman olursun sonra. Yani bu isler kolay mi ki bu kadar? Bu zmaana kadar hic boyle bir kiz cikmadi karsima boyle gordukce sasiriyorum
Nasıl kız çıkınca şaşırıyosun
Iste böyle kolayca veren kizlar gorunce sasiriyorum. llginc bisey. Belki de bu zmaana kadar benim karsima cikmadigi icin oyledir. Ama benim bu zamana kadar hic sevgilim de olmadi yani
e benim de olmadı sevgilim öpüşmedim ve sevişmedim bile
Bence benden sana tavsiye tertemiz bir insansin. Bozma kendini. Senin gibi masum bir insani bekle derim. Senin gibi tertemiz ve seni gercekten seven bir insan istemez misin hayatinda? Bu cocuga ne kadar guveniyorsun
Hım yabancı olduğu için pek bir zarar gelceni düşünmüyorum
Ama öyle dusunme iste. Insanoglu cig sut emmistir. Gercek dusuncesini bilemezsin ki. Amaci seni kullanip atmak belki. Hem yabanci da. Seni yapip patlaticak sonra da bir daha gelmeyecek. Bu beni rahatsoz edemez dicek. Guvenemezsin ki
Haklısın
Sende kutsal ve degerli bir emanet var. Bunu unutma sakın. Bu emaneti de seni cok seven ve senin askindan baska birsey istemeyen birisine emanet etmelisin. Ve bir sevgilin oldugunda da direkt cinsellik degil de tutkulu bir aşkı dşün ve boyle de gercekten seven bir cocuk bulursan eger. Hayat senin icin cok guzel olur. Ve hic bir zaman da pisman icinde olmazsin. Dedigim gibi insanlardan varda. Sadece insanlari taniman gerekecek...
Gece gölgenin rahatına bak dön nide kobranın haline bak 😅😂
Dikkat et de sonun hastanede bitmesin.
tamam sinan 😊
Evet tatlım 😊
Peki
sanki bir deneyip görelim havası sezdim bu soruda:) acaba gerçekten zencilerin ki büyük mü oluyor diye düşünüyosun:)
Bakire ve siyahi hmm... Sonraki gun yerine oturamayabilirsin ama yinede Sen bilirsin
Ver gitsin sakladığında ödül almıyorsun ki,
Malzeme sende tecrübe etmiş olursun bakalım boy mu işlev mi ;)
ulan kızlar bizim gibi masum erkekler etse o teklifi demediğiniz kalmaz abazanın tutun da neler neler ama zenci olunca şeyinizin suyu akıyor
Sizin gibi masum erkekler teklif etse bişey demem 😄 ben çok normal karşılıyorum böyle şeyleri
benimle yatar mısın :)
Sadece sevişelim
tamam kabul nerede ve ne zaman
ver ver adını çıkarsın sonra artık ne olursa gel dersin
Ad çıkarma mi 😂çocuk Türk değil, yanlış anlamışsın :)
Aynı üniversitenin farklı kampüslerinde
Peki 😂
Yabancıya gitme bana ver 😂😂😂
Türklere kapalıyız 😂
Niye 😂😂 ayıp değil mi yaa insan az milliyetçi olur 😂😂
Haklısın 😁
Eee o zaman be zaman yapıyoruz 😂😂😂 yaw benimkidr laf sadece bakalım beğeniyomuym 😂😂😂
Haklısın kardes
Yaa kadın var kadın var yani 😂😂 erkek var erkek var sen de beni beğenmezsin belki olmayacak şeymi ayrıca kardeş falan olmadı şurda şeyapacaktık hani 😂😂
ne sonuca vardın :) :)
Bu fırsat bir daha gelmez ver ver ver 😄
İcini karartir sen turke ver yine bosver arabi icelim sarabı
İstiyorsan yap bizene.
şakası yok bunun dağıttırır 😂😂😂
alabileceğini düşünüorsan dene yani benm için sorun yok ama gerçekten bakireysen bozdurma hiç
Kıbrısta mı okuyorsun :D?
Hayır
Değilim. ankaradayim 😂
Ahah 😄
Beraber yanalim
Teşekkür ederim
Ya arkadaş bak ben hiç sevişip öpüşmedim bile. kalkmışın burda bana fhise diyosun
hiç yapmamış insanın isteği olamaz mı da
Çok mu hoşuna gitti
Ahah evet 😄
Deli ya 😀
Ben onun dudaklarını ısırırım ki 😂 çok kalın
Isırmadık yerini bırakma
Peki 🙈
%100 yerli malı kullanalım lütfen
Ilk yerliyle açılış yap 😂
her kadın zenci bir erkek ister şanslısın bence
Bizene la benim kukum mu 😂
kendin bilirsin. sanki bizim dememizle olacak iş
Sadece seviş olmaz mı 😊
Yabancıya gitmesin bana ver
Bakireysen olmaz yok olmaz dersin
i. d. bilkent or tobb? :D
Ank üni
😂😂
hadi ya görmedim hiç oralarda :D tobb a beklerim gizlicim :D
Hım tobb
iyiymiş 😂 bence tobb da daha iyisi vardır.
bir kaç tane var ya da görmedim bilmiyorum ahahah benim de iyidir aslında bilmem bir zenci kadar var mıdır da
Hayır o anlamda demedim 😂 tobb'a beklerim dedin ya
ordaki kızlar daha iyidir anlamında dedim 😄
haaa sjdjsjsj pardon ya şey bilmem ki vardı 1 sevgilim de ayrıldık prk bir marifeti yoktu :D o siyahiyi merak ettim bu arada mesajlasalim mi
Ahah napcan sen siyahiyi 😄 kız değil ooo
o siyahi sevişmekle yetinse isterim ama olmuyor işte 😂
istemezsen engellersin konuşasim geldi seninle sorunu beğendim :)
Ben engel atmayı hiç sevmem 😂 konuşmakta sakinca yok
mesaj at o zaman 😂
ı harfini url ye i diye yaz 😂
hangi bölüm okuyorsun
müh
Nanoteknoloji Müh mü yoksa lol 😄
makine
niye sordun :D
O bölüm bir tek orda var sevdiğim için sordum 😀
hadi mesaj at :D
Tatlım saf mısın 😄 gizlisin nasıl mesaj atıyım
sorunu beğendim canım benim bildirimine gelir :D
sonra kendine tıkla ks. com uye kendi adın yazar. kendi adini sil benimkini yapıştır
tamam ben aplikasyon kullandığım için adres kısmı yok bende. bakayım dur bekle 5 dk
beklerimmm :D
Bildirim gelmemiş 😄 tekrar beğenebilir msin 😇
olmadı ise söyle gene 😅 gizliden çıkarım 2 saniyeliğine
Çıkıver işte uğraştırma beni 😅
tamam ama sayfayı yenileye dur hemen çıkıp girerim
Haydin :D
Hiç görmedim neyse olmuyorsa zorlamayalim 😄
sen şunu beğen 😊
ettim takip
zenci y. rragi yicen yani 😂😂
Evet ben zenci tarağı diyorum ama :)
tavsiye etmem acilisi daha normalleriyle yap 😉
dayanabilecenmi?
Hiç zannetmiyorum dayanabilecegimi 😄
Evet büyük ve kalın
Ahaha yapamam 😃
Evde yokum de ne diyeceksin
Gunahi pipisine hem banane 😀
bakire olmaya devam et
ver gitsin bir daha düzgün oturamazsın :D :D
Cok kan akacak hissediyorum
Sn istyon mu 😸
Sevişmekle yetinse isterim ama olmuyor 😂
Yetinmiceği için devamını da düşünürsün :))
s. ksin dersek. sktrcek misin gerekten :)
Yo maksat eğlence 😂
o zaman s. ksn a. k. :)
Selayı sağdan mı versinler soldan mı 😃
onda 20 cm sey vardir afsdaffsg :)
Trollük akıyor.
Malesef değil
Siz daha evinin yanındaki markete gitmeye üşenen özgüveni 0 kezbanlarsınız. Normal insanla yan yana gelemeyen siz trip makinaları, bir de siyahiyle yatacak, seks yapacak? Hadi diyelim gerçekten teklif etti. Onunla yatacak cesaretin var mı? Bu işler kolay değil, çocuk bağımlı olursa başına bela alırsın, ailenin kulağına gitme ihtimalini saymıyorum bile.
kezban ve hakaret kısmını saymıyorum çok çirkin şeyler bunlar. Diğer söylediklerinde haklısın. Siz erkekler hep 0 beden makyajlı dudağını büzüştürerek konuşan güzel kızlara baktığınız için bizim payımıza da zenci düşüyor napalım
Ben hava -15 ken yüzmeye gitmiş insanim
bakkala ekmek almaya gitmeye üşenmem merak etme :)
siyahi ılkeye gıtsek şansımız yuksek demekki
Ne anlamda 😄
farklılık anlamında
Unut
tamam
yerlii mali kulln bnce
beyaz ten tüysüz ve zayıf candır bn gbi
:D sesli güldüm...
kabul et
neden zenci büyük diyemi
Benimle yap 😀
Ciddiyim bu arada. da bide su seye takildim turk erkekleri gibi degil dedin ne varmis turk erkeklerinde?
Ad çıkarıyorlar
Bizim gibi makyajsız temiz kızlara bakmıyorlar
Egolari çok yüksek
Hep bir güzel ve zayif kız arama ćabasındalar
Alla alla simdi ben mi erkek degilim yoksa senin saydiklarin mi abarti ben zira hic oyle biseye bakmiyorum egolu degilim cunku kimse kusursuz degil bir bayanin zayif olmasi onun kadinlinlik seylerini tatmayi hak etmedigi anlamina gelmez bence uydurma durumlar bunlar bak bana seno ne taniyorum nede seklen biliyorum buna ragmen olur dedim ciddi ciddi demekki oyle degil ve ayrica ben o arkadas gibi israr etmen olcuyu sen belirlersin turk erkekleri bence dunyada en cok kadinlarin bilikte olmak isteyecegi erkek turu hem duygusal hem fizyolojik olarak
ver gitsin zenciyi gör 3 bacak 😊
yok artik
Bos otobusde ayakta gitmekte var ama
Boşver
Zenci mi la
Evet
Beşiktaş gibi olursunuz :D
Ahah ya aynen 😄😂
Bence uzak dur sonun hic iyi olmaz :D
bende istiyorum zenciyle yarisirim boyutta
yapıştı bırakmıyor 😂
Fazla patlıcan yeme
Sen istiyonmu :)
Ben aslında seks yapmak istiyorum. sevdiğim içime sinen biriyle. bakireyim ama istiyorum
Ahah sanmıyorum 😄
okul bitince beraber amerikaya döncez diyor
evlenecem dedi ya len 😳
shhshs
alışır insan her şeye
etliyim butluyum kime ne mutluyum 60 kiloyum 😆🙆💁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar