Yahu yok adamda ruh yok degisik mekanlarda asla seks yapmiyor illa odamizda ve yatakta olacak koltukta yapalim dedim gecen yok ne gerek var dedi dun gunduz mutfaktaydik o sira yakinlasma oldu burda yapalim dedim olmaz diyor illa odamizda olacak cidden bu durum beni germeye basladi ben ayni seylerden sikilan biriyim degisiklik istiyorum mekanda falan olmayinca zevk almiyorum esimi nasil ikna edeyim sizce?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Ağarlığını koy yavaş yavaş alıştırarak başla önce oturma odasında başlayın. Birden yapış dudaklarına sonrasında sal kendini kanepeye soyun hemen yığılsın üstüne yatak odasına geçmeye fırsat kalmasın oracıkta ıslak kutuna dalıversin başartılı olacaksın emin ol bu arada ne zevksiz hemcinslerim var inanamıyorum
129 Yorumla
Soran+1 yılSenin hemcinslerine bende inanamiyorum😒😒
Soran+1 yılIyide sadece cinsellige bakarak evlenemdem baska seylerde cok uyusuyoduk evlendim
- +1 yıl
Diğer yönlerinizde fazla uyumsuzluklar yaşamıyorsanız en azından sevindirici kısmı var ilişkinizin bundan sonrası sende mutlaka çabalıyorsun ama yavaş dozajda giderek yatak odası dışına çıkmayan bir adama mutfak dersen olmaz tabi :) oturma odasından salondan koridordan başlayarak ayar ver
Soran+1 yılBakalim artik
Soran+1 yılBen yapardim o yapmazdi ama😒
Soran+1 yılBen biraz fazla oyleyim insanlardan cekinmem etmem kocam degil mi her yerde yapabilirim ama o yatak odasindna cikmiyor iste😒
Soran+1 yılBenim daha da yukselir kesin ya bir iki sene daha yapmayiz heralde
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı diğer huylarınız örtüştüğüne göre bazı insanları bazı huylarıyla kabul edeceğiz hele ki artık eşlerimiz söz konusuysa en azından yatak odanda nseni tatmin ediyorsa tatmin oluyorsan mekan tercihini fazla büyütmeyecen takıntı haline getirmeyip kendi canınıda sıkmayacaksın yoksa kafana taktıkça büyür bu senin içinde
Soran+1 yılSagolasinn😊
Soran+1 yılYari yariya diyelim ya bazen oluyorum bazen olmuyorum
Soran+1 yılO tatmin oluyor tabi hafta 3 ya da 4 iste onda da bazen bir bazen iki kez
Soran+1 yılYok sadece ayni seyler sikar beni ondan😀
Soran+1 yılSorun bende mi simdi😅
- +1 yıl
Hayır güzel kadın sende demedimki sorun eşinde
o zaman bu şarkı benden sana gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=msGXgYpM-wk
Soran+1 yılGenelde kadinlar degil erkekler boyle seylere merakli olur ben niye boyleysem😀
- +1 yıl
Aslında Bunun kadını erkeği yoktur erkekler daha rahat oldukları için erkeklere böyle bir yafta yapıştırılmıştır gözünü karartıp ne ilişkiler yaşayan kadınlar var bu tamamen cinselliğe bakış açısıyla istekle arzuyla dünya görüşüyle alakalı bir şey sen normalsin cinsellikte aynı görüşe sahip olmayan aynı uyumu yakalayamayan çiftler acaba sorun bendemi diye kendilerini sorgulamaktan alamazlar, şarkıya tıkladınmı :)
Soran+1 yılEvet dinledim. tesekkur ederiim
Soran+1 yılUmarim ikna olurda degisik yerlerde yapariz
En İyi Cevaplar
+1 yılBen evlendigimde karimi banyonda baslarim gardolapin ustunde mutfak tezgahinin ustunde catakta cukurda dagda ovada agacta yalida insanin aklina gelemyecek yerlerde yatarim zaten hemen hemen tum dediklerimi evlenmeden yaptim 😊
19 Yorumla
Soran+1 yılSimdi nasilsiniz peki
- +1 yıl
Muthis ama bekarim yalniz cinsel iliski konusunda sorunum yok evli adamdan farkim yok. partnerlerim var çünkü
Soran+1 yılEsinden bosandin yani
- +1 yıl
Hayir ben sevgililerimle yaptim hep evli degilim hic evlenmedim de.
Soran+1 yılAa anladim peki
- +1 yıl
Esinle otur konuş cinselliğe düşkün değil hep yatakta olmaz ki biryerden sonra sıkılır insan. ayri mekanlarda yapsaniz misal dag yolundan gecerken arabayi kenara cekip ustunuzu cikarip uzerinizdeki. elbiseleri sererek seni costurabilir ben onu yaptim mukemmek bir duygu
Soran+1 yılOff off😣😣
- +1 yıl
Karsilikli konusman lazim yaslariniz kac
Soran+1 yıl24 ben 27 o
Gizli Üye(30-35)+1 yıliki gün yapma istediğin yerde yapmak zorunda kalsın.
özel bir nedeni mi var acaba. aslında değişiklikten mutlu olması gerekiyor.12 Yorumla
Soran+1 yılYa yok takintili gibi biraz mutfak olmaz yemek yiyoruz oturma odasi olmaz oturdugumuz yer yatak odasi niye var amaci belli orda yapalim kafasi falan
+1 yılçok haklısın, ikna etmeye çalış onu
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
44Cevap
+1 yılbu durumu karşınıza alıp konuştunuzmu
düşüncelerinizden hayallerinizden bahsettiniz mi
belkide sırf bu yüzden yanaşıp dayatmanızdan hoşlanmıyor eşiniz15 Yorumla
Soran+1 yılKonustuk tabiki evlenmeden hatta atip tutuyodu cogu erkek gibi sonra noldu hic ya hic cok skilmaya baslaidm ben
- +1 yıl
biraz yumuşak bir dille konuşun
şu anda konuşun evlenmeden önce böyle demiş olabilir
ama kadınlıgınızı kullanarak ona istediğinizi yaptırmaya çalışmayın
tatlı dille ikna edin
Soran+1 yılYahu zaten tatli dilli biriyim oylr bagiris cagiris yapmam evlendikten sonra da bu durumdan sikayetci oldugumu kac kez dile getirdim ama her seferinden basindan salliyor anliyorum ve iyice gerilip uzuluyorum
- +1 yıl
o zaman sizde onun istediği alanlarda biraz soguk davranın ona
hatasını anlayacaktır
Soran+1 yılPeki deneyim bakalim sagolun
+1 yılona fırsat verme o anda al ağzına penisini gerisi gelir
40 Yorumlaev disinda istesen oda kabul etmese belkide evde kabul etmemesi banada ilginc geldi
15 Yorumla
Soran+1 yılIsterdim
Soran+1 yılYakalanma guzelde izlenme istemezdim sacma geliyir
vala senn nasıl bir lutuf oldugunun. farkında deyil gaiba keske benim karsma senin gibi cıksa
112 Yorumla
Soran+1 yılCiksin umarim
Soran+1 yılYok adam takintili yatak odasi disinda seks yapmiyor yaa ve ben ayni seylerden asiri skilirim
Soran+1 yılBilmem baskasiyla yapmayacagimi biliyor ondan belkide
Soran+1 yılYapmam aldatmam ben
Soran+1 yılYapmam inan bana oyle seyi kendime yakistirmam cinsel istek ugruna
Soran+1 yılMutfakta olmak zorunda degil ya da oturma odasinda diyo
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam resmen cinselliği zevk değil görev gibi görüyor. mutfak tezgahının üstüne oturtup yapmış biriyim. duşta koltukta. farklı mekan ve farklı pozisyonların tadı başka. çözümü basit sen de yatakta verme.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsende yatakta yapma. becerceksen mutfakta becer duşta becer de. yatakta ıstedığınde başım ağırıyor de. ulann ne mal kocalar var
18 Yorumla
Soran+1 yılDemiyor muyum sence dmeedigim yapmadigim sey kalmadi yok ya yok agluycam
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma ama malın önde gıdeni.
senı tezgaha oturtup kafasını bacaklarının arasına gömmesı lazım
Soran+1 yılMal deme esime yinede ama kac kez mutfakta mini giyip bacaklarimi acip kapattim tahrik olsun diye ya da ayagimi bacagina surttim falan tahrik oldu onda sorun yok ama kucagina aldigi gibi beni yatak odaisna goturduu😣😣
Cevap sahibi+1 yıltamam kocan kızıyorsun ama mal yanı.. senı tezgaha oturtup eteğini sıyırıp kafasını bacaklarını arasına sokması lazım sonra dişleri ile kılodunu sıyırıp dılıyle senın delığınde keşfe çıkması lazım
Soran+1 yılYapmiyor iste
Cevap sahibi+1 yılsonra senı kucağına alıp duşa sokmalı. sular sırtına süzülürken arka deliğine dıl atmalı parmağıyla vajınanı hazırlamalı
Cevap sahibi+1 yılsenı duşun duvarına yaslayıp arkandan vajınana gırmelı ve sertçe vurarak senı duvara yapıştırmalı.
Cevap sahibi+1 yılduşu kapartıp saçlarından tutup ağzına vermelı sen ıştahla yalarken o keyfını çıkarmalaı.
sonra senı kolundan tutup salona götürmelı senı koltıkta domaltıp dızlerın oturma yerınde ellerın yaslanma yerınde senı doggy pozısyonunda becermelı. sen zevkten ınlerken ıçınden çıkıp dılını vajınanın dudaklarında gezdırıp anüsünü emmelı ve dılını arkara delığıne sokup çıkartarak senı anal hazırlamalı
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. açık olarak konuş ama bunu cinsellik yaşadığınız yakınlaşma esnasında değil normal keyifli bir zamanda sohbet ederken yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle bir şey nasıl reddedilir :D
twitter.com/.../82249269178737050010 Yorumla
+1 yılsenin esin bir b*k tan anlamıyor yapacak bişey yok.
10 YorumlaBen sevgilimle ormanda tuvalette balkonda arabada Heryerde olmuştuk
10 Yorumla"Ne gerek var" nasil bir cumledir ya :))))
19 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim sinir bozucu😂
Soran+1 yılYa yaptim bir kez delirttim hatta bunu tahrik manyagi yaptim ama sonic ne oldu yatak odasinda bitti yaa cidden tuhaf biri
Soran+1 yılYaa off ve ben ayni seylerden asiri skilirim kucuklugumden beri bu boyleydi degisiklik istiyorim bari mekan degissin😣😣
Soran+1 yılNe kadar mesela 1 hafta yeter mi
Soran+1 yılPeki sagolun
Canim😂berecen ona azdirixiyi ondan sonra nazlan bak neler oluyor💋
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsende oda da yapma o zaman :) Nereye kadar mast yapacak ki eninde sonunda ikna olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka odada kilotsuz gez üstüne atla içeceğine bişi at azsın becersinn seni
10 Yorumla
+1 yılBiz ararız bulamayız bulanda odun ište böyle
12 Yorumla- +1 yıl
Nerde ne zaman isterse kırmam benn ;)
Soran+1 yılKirmada zaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFantezileri bende severim karşımıza kafa dengi çıkmıyor işte
10 Yorumla
+1 yılEe ne var sende adamın dediğini yap gönlü olsun 😃
10 Yorumla
+1 yıldoktora gidin evlilik danışmanı ///pisikolok
10 YorumlaYatak odasını değiştir
10 Yorumladediğini yapacak bir eş bul
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden atip tutuyodu cogu erkek gibi evlenince boyle
+1 yılyelken açıcağını hissettir 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen işyerinde yapmıştım çok ayrı bir heyecan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğişmez boşuna uğraşma kendimizi tüketiyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçözümü var da cinsellik konuşmuyorum burda
10 Yorumla
+1 yılsen mutfaktayken indirecektin onun boxerini :)
10 Yorumla
+1 yılYazık sana acıdım valla biz grup bile yapıyoruz
10 Yorumla
+1 yılGözlerini kapa istediğin yerde hayal et kendini.
10 YorumlaDışarıdayken dene birde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendine bir dildo al keyfine bak
10 YorumlaZorla yaptır hiç sorma direk atla o anda
10 Yorumlaben erkek arkadaşımla her yerde yapıyorum rahatım
10 Yorumlageçmiş olsun bir dildo ile evlenmissin
10 Yorumlaİşin çok zor güzel bir şekilde izah et
10 YorumlaAynen haklısın işin zor
10 Yorumla
+1 yıloo adamın içi ölmüş ya
10 Yorumla
+1 yılasla ikna edemezsin adam değişik
10 Yorumla
+1 yılanlıyorum çapkınlık bn misali
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanlış eş seçmişsin canım herkes ben değil işte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadinlarin ruhundan anlamiyor o adam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatına düşkün o zaman😂
10 Yorumlaİşin zor, bol şans..
10 Yorumlaahaha 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 638 cevap paylaştı. Eşini değiştir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenle evlen
158 Yorumla
Soran+1 yılKomik.😒
Cevap sahibi+1 yılNiye istedigin yerde yapariz
Soran+1 yılEvliyim dikkatini cektiyse
Cevap sahibi+1 yılHe yasin kac
Soran+1 yıl24..
Cevap sahibi+1 yılAyrilmayi dusundunmu
Soran+1 yılHayir ya baska seylerde iyi gunluk hayatta falan
Cevap sahibi+1 yılHer yerde senle yapmak isterdim
Soran+1 yılBen seninle olmasada her yerde yapmak isterdim ya ormanda denizde evin heryerinde flaan😒
Cevap sahibi+1 yılBende senle istedigin yerde
Soran+1 yılKac yasindasin peki sen daha cocuksundur ya
Soran+1 yılSadece yasini soyler misin bir
Cevap sahibi+1 yıl28yasim
Soran+1 yılYalan bence yas araligin oyle demiyor😒
- +1 yıl
Ahlaksızlığınıza doymayın. biri evli kadın peşinde diğeri kocasını aldatma peşinde yazık ya
Cevap sahibi+1 yılOzelden konusalim gizligini kaldir yine kapat
Cevap sahibi+1 yılSanane yazma
Soran+1 yılBosver ya buyuk ihtimalle 18 yasindan buyuk bile degilsin olgun kiz fantezin falan var iyi aksamlar sana
Cevap sahibi+1 yılMutlu olacan
Soran+1 yılBosver iyi aksamlar size
Cevap sahibi+1 yılYa hadi evleniriz
Soran+1 yılBen evliyim zaten ya sende kafana gore bir kiz bul cinsellikte falan cilgin olan iste
Cevap sahibi+1 yılAnlasirdik belki her yerde yapardik
Soran+1 yılEvlenmeden once diyecektin onu😂
Cevap sahibi+1 yılGaliba gec kaldim :)
Soran+1 yılBir 2 sene kadar😂
Cevap sahibi+1 yılEvet kac sene oldu evleneli:)
Soran+1 yıl1.5 yil falan ye i sayilir
Cevap sahibi+1 yılDaha yeniymis :)
- +1 yıl
Soran+1 yıl@SupernaturalDean altta diger yorumlarimida oku. Ben aldatmam kocami baska erkekle bisey dusuneceksem kocamla bosandiktan sonra olur
Cevap sahibi+1 yılBiz konusuyoruz sadece
- +1 yıl
Ya tabi tabi millete yaşını sor. seni şurada yaparım burada yaparım diyen adamlara prim ver. aldatmak sadece yatakta olmaz. şu an zaten aldatıyorsun başka erkeklerle konuşarak. kocan biliyor mu burada konuştuğunu ya da sen kocanın kızlarla böyle konuşmasını ister miydin? cevabı zaten aldatıp aldatmadığının da cevabı olacak @soran
Soran+1 yıl@SupernaturalDean kocam bu siteyi biliyor saklamadim hic ayrica baskasiyla konusmak aldatmak mi abartma istersen meslek sahibi biriyim is yerindede insanlarla konsuuyorum esiminde kiz arkadaslari var ben cevabimi zaten verdim esim varken baska erkekle bsiey dusunmem diye anlamak isterigin kisimlari secip almissin
- +1 yıl
Konuşmak mı annen, bacın varsa gelsin bem de onlara orada burada yapayım diyeyim onlarla böyle konuşulmasını ister miydin? isterdim dersen valla daha bir şey demeyeceğim sana ama uçkurunuz için bu kadar da alçalmayın ya
Cevap sahibi+1 yılMedeni insan gibi konusamayacaz
Soran+1 yıl@SupernaturalDean annem bacim yok terbiyesizlesme annem vefat etti
- +1 yıl
@soran kocan sitede olduğunu biliyor mu demedim erkeklerin seni orada burada yapmak için asıldığını, senin de hala sohbet ettiğini biliyor mu. Sen seçip almışsın bir yerleri. o zaman madem bu aldatmak değil. kocan da başka kızlarla seks muhabbeti yapabilir demek. genişlik buysa diyecek söz yok zaten
- +1 yıl
Soran+1 yıl@SupernaturalDean anladim peki
Cevap sahibi+1 yılTerbiyeli ol yazma buraya
Cevap sahibi+1 yılAile karistirma supermisin nesin
- +1 yıl
İstediğim yere yazarım sana mı soracağım. aile karıştırmıyorum iştedir miydin dedim. yapacam demedim. aile karıştırma diyorsun ama farkında mısın o kadın da bir adamın ailesi. karısı. o kadar bekar var git onlarda gider abazanlığını. evli olsan karına bunun yapılmasını istemezsen sen de yapma. empati yap diye yazdım onu ben. onunda ailesi var
Soran+1 yıl@SupernaturalDean ya sen sonuna kadar haklisin dediklerinde ama anlamadigin sey ben bisey yapmam zaten kocam varken yazisma olayina gelincede bikac sey sordu sordum diye abartmayin hemen buda aldatma diye
Cevap sahibi+1 yılBuraya yazma supermisin nesin
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yıl@SupernaturalDean bu tarz yas sorup bikac sorunundan bahsedecekse etsin ama beni aldatmayacagi kesinse cunku benim Şu an ne olursa olsun onu aldatmayacagim kesin
Cevap sahibi+1 yılAferin@soran
- +1 yıl
Soran+1 yıl@SupernaturalDean ya sorunun ya da gozunde problem var ozele gel dedi gitmem yazdim okumadin mi ozele gitmem kimseyle yasini soyledi inanmadim seninle bisey yasamam kocam varken dedim daha ne yazayim keske benim kadar iradeli olsaniz sizinde firsatiniz oldugunda
- +1 yıl
Şakşakla belki özele gelir 😂bunu takdir ettiğine göre demek karınla bu sohbeti yapan olsa sesin çıkmayacak. Genişşliğinize hayran kaldım valla
Soran+1 yıl@SupernaturalDean ozele asla gelmem diyorum daha saksakla diyosun o cocuga bence kendine bak sen benim kadar sadik ol ilerde esine once
Cevap sahibi+1 yılGuzel konustun@soran
Cevap sahibi+1 yıl@soran guzel konustun
- +1 yıl
Ben bunu dediğime göre yanlış yapmam zaten @soran çocuk özele çağırıyor hala yok öyle böyle diyorsun. burada nicelerini gördüm bu tarz yazanlara çok güzel cevabını verenler yaşını ısrarla sordun bence uysa giderdin o da benim gördüğüm. ya genişsiniz 3nüz de belli. ne b*k yerseniz yeyin de konuşmayı masum göstermeye çalışmayın. ayrıca son sorduğuma cevap vermeyip gelip olayı bana çevirmen de zaten her şeyi anlatıyor. sadece bir yola girmişsin geri dönemiyorsun. özele mi gidiyorsunuz ne yapıyorsunuz yapın hadi bu da son lafım size. iyi akşamlar cümleten.
+1 yılBastan cikar
10 Yorumla
+1 yılÖyle diyor lar
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?